- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.841
Bende de var, okundu yapmayı bile görmemiştim :) görmezden geliyorumSayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?
ben basındayım canım en son eklerız benım gırıp gırmeme durumum varKızlar listeyi naptik? Su ana kadar 0,8 civarı takım yok. @wendigo sen bi stalk yapmıştın sanki, son duruma bakabildin mi? :)
Bakıyorum hemen canımmorordek ördekcım musaıtsen bı 2.takıma bakabılır mısın. kaptanları musaıt degılmıs lıstelerını hazırladım. sen de okey ver tasıyayım ona gore lıstelerını
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-10151
susamın siyahı ve biraz irisi. ben tadını sevmiyorum pek. genelde soğuk sıkım yağını kullanıyorlar diyette.
Chia tohumuna benziyor ama kahverengisi. Bende aldım ama daha kullanmadım. Yoğurduma ekleyecektim hep unutuyorum. Ben migrostan almıştım. Organik diye yazıyor ama bilemiycem
Liste doğru görünüyor Ozgecimmorordek ördekcım musaıtsen bı 2.takıma bakabılır mısın. kaptanları musaıt degılmıs lıstelerını hazırladım. sen de okey ver tasıyayım ona gore lıstelerını
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-10151
Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyo
Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası
karar defterı var canım dıyet grupları topıgınde.. bos kaldıkca orayı okuyun hem kurallara hakım olmus olursunuz. bas kaptanlara cok ıs kalmasın dıye bıkac kendı ıcımızde kontrol mekanızmamız var. kardes takımları zıyaret edebılırz cuma gunlerı musaıt degıllerse yardıma kosabılırz. hatta kurallar dıyokı bu kardes takımlar bırbırlerının lıstelrını kontrol etmekle yukumludur. 2.bi göz oluyoruz yanı. bızımkı de 8. ve 10. takım. ama 10.takım kapanmıs maalesefKardeş takim ne demek? Orayi da takip mi ediyoruz?
Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyo
Paketi açıp denemedim valla ne desem yalan olur tatlım. Kavanoza koyup buzdolabında saklanabilir öyle bir durum varsa.Biraz korkuyorum. Cabuk bozuluyormus ya.
kaça almıştın hatırlıyormusunEki Görüntüle 2024099
Evet yaaa susama daha çok benziyormuşT turkcedersidefterimcom @wendigo
Bi kere alıp bir daha bakmazsam öyle olur tabi
6,75 bebeeemm. sanal marketten baktım yoksa aklımda kalması imkansızkaça almıştın hatırlıyormusun
Paketi açıp denemedim valla ne desem yalan olur tatlım. Kavanoza koyup buzdolabında saklanabilir öyle bir durum varsa.
kıskançlıkları sorma benimki de aynıama benimki belli etmemeye çalışır ,demez ama ben hareketlerinden anlarım iyidir iyi beter olsunlar
Hadi gözün aydın banuşcumdaha da vereceksin inşallahhh.
Günaydın
morordek Geçmiş olsun canım
oynakbasi34 banum çok sevindim
Kızlar tek el çok zormuş yaa soyunup tartilamadim kıyafetle tartildim 72.9 beni de listeye ekleyin bi de wc ye gidip çıplak tartilsaydim daha aşağısı olurdu niyetim haftaya listeye girmek 70.3 le ayrilmistim
Gecen hafta:70,3
Bu hafta:69,8
Fark:0,5
Yüzde:0,71
Kız sen fit hatun olunca bu koca kapıyı üstüne kilitlemesin
uyanık6,75 bebeeemm. sanal marketten baktım yoksa aklımda kalması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?