- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.861
bılerek eklemedık canım aklımda.. bızımkıler dereceye nıyetlendıler notamız varmıs ben gırınce lısteye dusurdum bıraz yuzdeyı. sıkınıtya gırıceksek ben haftaya kalıcaktım.. ınsallah daha yuksek yuzde gelmez bakalımKızlar sizin listeyi taşıdım Paylaşım alanınaarada kaynamasın maazallah
Tebrikler şu ana kadar 1.cilik sizdebizde 3.cü :) inşallah öylede kalır
bılerek eklemedık canım aklımda.. bızımkıler dereceye nıyetlendıler notamız varmıs ben gırınce lısteye dusurdum bıraz yuzdeyı. sıkınıtya gırıceksek ben haftaya kalıcaktım.. ınsallah daha yuksek yuzde gelmez bakalım
Bende aynı dertten muzdaribim. GitmiyorSayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?
Bende de var, okundu yapmayı bile görmemiştim :) görmezden geliyorum
Yolarız olmadıYok benimki artık açıkça belli ediyor bırak yeni evliyken bukadar değildiay hoşuma gitmiyor da değil yani
Eeee zamanında ben kuduruyordum içten içe şimdi sıra onda
Gerçi bazen bende yakalıyorum kızların bakışını o an yolasım geliyor hatunları
En son bir AVMye gitmiştik ailecekbizimki ya ben yoruldum şuraya oturayım siz mağazaya bakıp çıkarsınız dedi ve alt tarafı 5 dakika ancak durduk hatunun biri oturmuş bizimkinin yanına sanki başka bank yokmuş gibi ( hemen yanında bomboş bank vardı ) birde ara ara eşime bakıyor sidikli bizimki dalmış telefonda candy chruch oyununa farkında değil tabi Kızlarla yanına gittik hadi aşkım yemeğe gidelim dedim hatunun rengi attı sonrada başladım kendi kendime söylenmeye len sidikliye bak gitmiş iyice dibine oturmuş koca bankta gel beni yol diyor ama uymayacağım diye aslında birazda hatun duysun diye bilerek söylendim kıskançlık öyle abartılı değildi bizimkide şaşırdı ne oldu yaa hayırdır dedi sus düş önüme seninde bacağına tükürürüm valla diyince büyük kız nasıl gülüyor yeminle az değilsin sen diye biliyor tabi hatuna duyurmak için yaptığımı yoksa bizimki oyundan önünü görmüyor zaten başkası baksa ne yazar
Aminnnnnn inşallah canımhepimiz verelim ama ben az daha fazla vereyim sız fıstıklara ancak yetişirim
Sağ olasın canımRabbim bir daha 3lü haneleri göstermesin inşallah ...aminnn
Süpersin canım tebrikler 6li rakamlar hep daha aşağı doğru iner inşallah ...Aminn
Darısı benimde başıma ...Çok amin
Valla o anahtarı adama yuttururum
Hee kıskansın ona bir şey demiyorumhatta kavga da etsin benimle sıkıntı yok amaaaaa benim özgürlüğüme ne kadar düşkün olduğumu bilir o yüzden cesaret edemez okadarına heee kapanmayı düşündüğümü zaten hep söylüyorum belki biraz daha erken aşkım kapanmayı biraz daha erkene al diyebilir onda da sıkıntı yok gerçi ben yaparsam Rabbimin rızası için yaparım onuda sırf beyimiz rahat etsin diye yapmam
Ben tavuğa koyuyorum. Aslında herşeye koyup tüketmek istiyorum ama beni yemekten soğutuyor. Tadını pek sevemedim. Belkide sen o yüzden böyle düzenli kilo veriyorsun. Bende hergun zerdecali tüketeyim artık yoksa senin bana insaf edeceğin yokzerdeçal ,bize sibel de veriyor günde 1 yemek kaşığı ,ben yoğurda ekleyip tüketiyorum
Zerdeçal İle Kilo Verilir mi ?
Ben tavuğa koyuyorum. Aslında herşeye koyup tüketmek istiyorum ama beni yemekten soğutuyor. Tadını pek sevemedim. Belkide sen o yüzden böyle düzenli kilo veriyorsun. Bende hergun zerdecali tüketeyim artık yoksa senin bana insaf edeceğin yok
Tatlım senin menülerde sıkıntı var. Öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin, ama gün içinde toplamda 10 tane kayısı yemişsin anladığım kadarıyla da kuru kayısı. Onlarda şeker biliyorsun değil mi canım? Bence öğünlerin için buradaki paylaşımlardan faydalanmanı öneririm.Menüm:
Sabah : 4y.k. pirinç lapasi
1 salatalik, 5 kayisi, 1 hurma
Ara: Yesil cay
Öglen : 1 domates, 1 salatalik
Aksam: 4y.k. yogurt( keten tohumuyla)
1 elma
Ara: 5 kayisi , 1 hurma
Spor : 30dk yuruyuş, 30dk bisiklet
Su: 2 litre simdilik
pirinç lapası neden yiyiyorsun geçen menünde de vardı vitamin falan almıyorsun kiMenüm:
Sabah : 4y.k. pirinç lapasi
1 salatalik, 5 kayisi, 1 hurma
Öglen : 1 domates, 1 salatalik
Aksam: 4y.k. yogurt( keten tohumuyla)
1 elma
Ara: 5 kayisi , 1 hurma
Spor : 30dk yuruyuş, 30dk bisiklet
Su: 2 litre simdilik
eeeeeeeeee merto ne derse ooooMertoş geç kalktı meyve falan yedireyim derken bu saat oldu artık yürüyüşte, parkta, aktarda yalan oldu
pirinç lapası neden yiyiyorsun geçen menünde de vardı vitamin falan almıyorsun kionun yerine 1 haş yumurta yesen daha iyi
Tatlım senin menülerde sıkıntı var. Öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin, ama gün içinde toplamda 10 tane kayısı yemişsin anladığım kadarıyla da kuru kayısı. Onlarda şeker biliyorsun değil mi canım? Bence öğünlerin için buradaki paylaşımlardan faydalanmanı öneririm.
yok bitanem paylaşımını gördüm ,ben 1.takımın listesini paylaştımmoni Ayşem sizin listeyi ben paylaşmıştım :) gözünden kaçtı sanırım
Bu arada kızlar tebrikler 1.ci sizsiniz
Biz 4.cülüğe düştük ama yinede gayet güzel bir derecehaftaya artık daha çok çabalarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?