Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sizin listeyi taşıdım Paylaşım alanına arada kaynamasın maazallah
Tebrikler şu ana kadar 1.cilik sizde bizde 3.cü :) inşallah öylede kalır
bılerek eklemedık canım aklımda.. bızımkıler dereceye nıyetlendıler notamız varmıs ben gırınce lısteye dusurdum bıraz yuzdeyı. sıkınıtya gırıceksek ben haftaya kalıcaktım.. ınsallah daha yuksek yuzde gelmez bakalım

Pardon canım keşke sorsaydım önce ama unutulursa daha kötü olur diye ekledim bende
Son olmazsan listede 0.09 % artıyor yine sen bilirsin ama çokda büyük bir fark olmayacak şu ana kadar kimse geçemedi sizi ki geçsede yine ilk 3desiniz bence inşallah geçemezlerde bizde 3.cü oluruz

Sayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?
Bende aynı dertten muzdaribim. Gitmiyor

Yolarız olmadı
Bizde ne merakıyız yolmaya

zerdeçal ,bize sibel de veriyor günde 1 yemek kaşığı ,ben yoğurda ekleyip tüketiyorum
Zerdeçal İle Kilo Verilir mi ?
Ben tavuğa koyuyorum. Aslında herşeye koyup tüketmek istiyorum ama beni yemekten soğutuyor. Tadını pek sevemedim. Belkide sen o yüzden böyle düzenli kilo veriyorsun. Bende hergun zerdecali tüketeyim artık yoksa senin bana insaf edeceğin yok

Tatlım senin menülerde sıkıntı var. Öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin, ama gün içinde toplamda 10 tane kayısı yemişsin anladığım kadarıyla da kuru kayısı. Onlarda şeker biliyorsun değil mi canım? Bence öğünlerin için buradaki paylaşımlardan faydalanmanı öneririm.

pirinç lapası neden yiyiyorsun geçen menünde de vardı vitamin falan almıyorsun ki onun yerine 1 haş yumurta yesen daha iyi

kızlar menüm

sabah 1 gün kurusu kayısı su 30 dk yürüyüş

kahvaltı 3 yk patates salatası yarım domates 1 yk lor 1 haş yumurta 4 zeytin

ara sade türk kahvesi 1 şişe sade maden suyu

öğlen 1 tabak salata yağsız tuzsuz bol limonlu ve nar ekşili 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kepçe yoğurt

ara 4 küçük dilim karpuz sade türk kahvesi

akşam 1 şeftali 1 kepçe yoğurt 1 yk chia bol tarçın ile meyveli yoğurt

su 3 lt
2 büyük kupa limonlu tarçınlı yeşil çay

spor 45 dk eliptik

Son düzenleme:

Evet paylasilanlari dikkate alayim biraz :))

yok bitanem paylaşımını gördüm ,ben 1.takımın listesini paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…