- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.661
Teşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişi
Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum
@morordek 2. Bebisi istiyor sanırım
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederim
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı
Valla beni de 74 bırakmıyooooooobeni de 68 bırakmıyooo :))
Hahahsaaaa hiç güleceğim yoktu yaaaaBi sen kalmıştın stalk yapmayan devlet toptan götürüp ajan yapacak sizi
Canım başın sağolsun.Ben annemi 1 sene 9 ay önce kanserden kaybettim. Bu 14-15 sene süren bir savaştı bizim için. Annem 40 lı yaşlarında ve sonrasında bir insanın haftada tüketmesi gereken tüm besinleri yiyen, neyi neyle yiyeceğini çok iyi bildiği için sağlıklı yaşayan,evini buna göre organize eden, stresle baş eden, hayata bağlı ve mutlu bir insandı. Hani 100 yaşına kadar nasıl yaşarım dersen öyle yaşamak gerekir dersin. Ben diyetisyenlere gittiğimde sizin evde herşey olması gerektiği gibi sen neden kilo alıyorsun denirdi sürekli. Ama işte öncesinde başka şeyler var. Mesela hemşireydi ve hastanede kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış. O servisten 4 kişiden 3 kişi kanserdi. Ama Bunlar bir günde olmuyor işte. O nedenle öyle birşey yazdım.
Bana bazen ilham gelir bir sabah uyanırım, tüm yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kötü giden herşeye nokta koyarım ve sağlıklı yaşamaya başlarım. Spor,diyet,beni mutlu edecek özel uğraşlar..herşeye baştan başlarım.. nerede,ne zaman öğrendim bilmiyorum ama en ufak bir sıkıntıda da eskisi gibi oluyorum. Kötü beslenme, sıfır spor,depresif ,mutsuz bir hayat.. bende çözüme ulaşması gereken yer de burası zaten. İşte arada kontak atınca kilo bir sonuç olarak ortaya çıkıyor ama ama asıl neden bu :)Bir psikiyatrist tanıyorum aile dostumuz. Bu durumu onunla paylaştığımda; nerede öğrendiğin ne zaman öğrendiğin değil mesele,madem biliyorsun böyle bir aksaklık var artık bunu çöz demişti. Şimdide de onu yapmayı deniyorum.bakalım bu farklı bir sonuç verir bize belki :)
Canım, seninde başın sağolsun.Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demiştibende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....
65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)
Sorma yaa bayaa canım yandiayyy deme öyle içim zonkluyo( zorlama elini
Bulguru alırken pirinç kavanozu düştüKaptan o bulgur olmasın sakın.bende soğan ve domatesi unutmuşum son kez tarife bakayım dedim robottan çekip içine. Ben beğendim. Tuz ilave etmeyeceğim. Bol limon ile iyi olur. 3 gün içsek bu çorbadan nasıl olur acaba?
Ayy ne güzel olurAman kaptanım yakın olsak gelirdik kızlarla birimiz işleri birimiz bahçeyi birimiz yemeklerini yapar birer kahve içer donerdik:)
Tuz olacaktı zaten
Mantıklı
geçmiş olsun kaptanım, size sakının dedikçe iş çıkarıyosunuz başınızayüzsüz derken tuz mu diyosunuz?
o ne öyle kızzz
canım kemoterapi ilaçlarını mı hazırlarmış yoksa ışın mı verirmiş? ilaç hazırlarken kurşun yelek korumaz da, özel sistemle hazırlanması lazım. o nedenle sordum. bende kemoterapi eczacısıyım.
yarışıyoruz ya kuzucum, sende ye gitsin, yoğunmuşsun zaten. yemekle stresin geçer
Âmin:)@wendigo cnm eşim geliyor iş durumu kaldı Ankara'ya döneceğiz artıkbirkaç gün gittim o günler erken gidip geç geldiğim için yürüyüş yapamadım ama bugün 3 saat annemle carsidaydik yürüdük Ankara'da da yürüyüşe devam.
Tek tek herkesi yazamadım yakınlarını kaybedenlerin herkesin başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun
imkan yaratabilirsen yuruyebilirsin canim.Günaydın herkese
Dün akşam zeyneple 15dk jessica yaptım. Çok beğendi bu videoyu bi da bi da dedi ama interval yorucu oluyor. Birde uzun zaman oldu yapmayali yoruldum. Biraz kol bacak ve karın çalıştım. Toplamda 30dkfancynancy Sabah yine yapacaktım ama geç kalırım diye başlamadım. Dün doktor sabah ödemi için yürüyüş önerdi. Ben bunları bırakıp yürüsen mi acaba?
Çalışıyosun canım hangi ara yürüyeceksinGünaydın herkese
Dün akşam zeyneple 15dk jessica yaptım. Çok beğendi bu videoyu bi da bi da dedi ama interval yorucu oluyor. Birde uzun zaman oldu yapmayali yoruldum. Biraz kol bacak ve karın çalıştım. Toplamda 30dkfancynancy Sabah yine yapacaktım ama geç kalırım diye başlamadım. Dün doktor sabah ödemi için yürüyüş önerdi. Ben bunları bırakıp yürüsen mi acaba?
imkan yaratabilirsen yuruyebilirsin canim.
Keşke işte fırsatım olsa. Yada fırsat bulabilsem. Evi işe yaklastirabilirsem bu fırsatı bulabilirim inşALLAH:)Çalışıyosun canım hangi ara yürüyeceksin
Günaydın herkese ay çok şükür dun 78.8olan kilom 78.2 olmuş düşmeye başladı anam bir daha kaçamak mı tövbe levent yükselin bi şarkısı vardı ya tövbe diye işte aynen öyleılık limonlu suyumu içtim ben yürüyüşe çıkıyorum
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?