Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar ;

Bugünkü menümde bazı şeyler eksik bazı şeyler olması gerekenden fazla. Dünkü kaçamaklardan sonra tüm ekmekleri ve meyveyi çıkardım. Zaten genelde kaçamak olunca onları kısıyorlar. Dünyaları yediğim için sabah aç uyanmadım ama kahvaltıyı atlamak da olmazdı. Yalandan mozarella ile geçirirmiş oldum :)

Sabah ; filitre kahve, 2 kibrit kutusu light mozarella peyniri

Ara : 200 ml kefir

Ara ; 7 çiğ fındık

Öğlen ; 2 haşlanmış yumurta, 1 kırmızı biber, 1 salatalık, mor lahana

Ara ; şekersiz Türk kahvesi

Akşam ; 4 kaşık kıymalı taze fasülye, kırmızı biber,salatalık

Ara : 200 ml kefir

-4 litre su
-3 saat spor ( sabah 1,5 saat akşam 1,5 saat toplam 20 km )

Canım başın sağolsun.

Canım, seninde başın sağolsun. Mekanları cennet olsun.2

ayyy deme öyle içim zonkluyo ( zorlama elini
Sorma yaa bayaa canım yandi
Bulguru alırken pirinç kavanozu düştü
Aman kaptanım yakın olsak gelirdik kızlarla birimiz işleri birimiz bahçeyi birimiz yemeklerini yapar birer kahve içer donerdik:)
Ayy ne güzel olur
Tuz olacaktı zaten
Betus deniz Moni ve nilgün başınız sağolsun mekanları cennet olsun

@wendigo cnm eşim geliyor iş durumu kaldı Ankara'ya döneceğiz artıkbirkaç gün gittim o günler erken gidip geç geldiğim için yürüyüş yapamadım ama bugün 3 saat annemle carsidaydik yürüdük Ankara'da da yürüyüşe devam.
Tek tek herkesi yazamadım yakınlarını kaybedenlerin herkesin başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun

Âmin:)

Günaydın herkese
Dün akşam zeyneple 15dk jessica yaptım. Çok beğendi bu videoyu bi da bi da dedi ama interval yorucu oluyor. Birde uzun zaman oldu yapmayali yoruldum. Biraz kol bacak ve karın çalıştım. Toplamda 30dk fancynancy Sabah yine yapacaktım ama geç kalırım diye başlamadım. Dün doktor sabah ödemi için yürüyüş önerdi. Ben bunları bırakıp yürüsen mi acaba?

imkan yaratabilirsen yuruyebilirsin canim.

Çalışıyosun canım hangi ara yürüyeceksin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim
Cumaya kaldı iki gün İnşallah hepimiz yine güzel rakamlar görür hedeflerimize birer adım daha yaklaşırız

Tebrikler canım inşallah cumaya 77leri bile görürsün aynı azimle devam edersen Bol suyu ihmal etme çok çok faydası var

Ohh yansın yağlar benimde bir an önce en azından kol çalışmam lazım 20.5 kg gidince kollarda sarkma başladı hatta iki gündür küçük kızım gelip geçip kollarımı mıncıklayıp ay Anneciğim çok tatlısın yumuş yumuş kolların diye seviyor beni sinirlerim bozuluyor
Okuldan bir arkadaş dün bana mesaj atmış İGden takip ediyor kız azmine hayranım benide gaza getirsene diye pazartesi itibaren her sabah birlikte yürümeye karar verdik onun haricinde de her gün biraz plates lastiği ve ağırlıkla kolları toplamaya çalışacağım inşallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…