- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.921
Liste iyidir tatlım hiç kasma kendini. Mecbur gidecek o kilolarZaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!
Tabi tabi, sen emzirirsin artık ilkokula kadar
Ben emekli oldum artık devlet beni mecburi emekliye ayırdıatın beni listelerden
Aaaayyy canım birşeyler yemek istiyor. Yeni yedim halbuki yemek. Naapsam? Yeşil çay yapim di mi. Yanına da iki ceviz. Nefis.
Ayyy bu babalar cok bilmiş mi olur hep :) sen ona bakma bence, mert zaten istiyor, sen de istiyorsan emzir. Ona ne oluyormus ayol, çileyi çeken sensin :)Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der.Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel ay napiyim büyük baskı altındayım
Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.
Listede değilsin zatenBen emekli oldum artık devlet beni mecburi emekliye ayırdıatın beni listelerden
Liste dışı listeden bahsediyorum zaten oraya bile yazmayın beniAyyy bu babalar cok bilmiş mi olur hep :) sen ona bakma bence, mert zaten istiyor, sen de istiyorsan emzir. Ona ne oluyormus ayol, çileyi çeken sensin :)
Ya sürekli emzirme odasına gitmek de zor tabi, örtüyü atmasa daha kolay olurmus ama o yaşta cocugun bakmak istemesi cok normal :) sana da yürüyüş olur dedigin gibi
Listede değilsin zaten
Liste dışı listeden de silelim
Eki Görüntüle 2029294
9 tepsi poğaça yaptımdaha ne yapayım
neyse diyet grubuna bu resmi attıktan sonra sıvışmam lazım dimi
Eki Görüntüle 2029294
Liste dışı listeden bahsediyorum zaten oraya bile yazmayın beni
Edepsiz mertoşDün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der.Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel ay napiyim büyük baskı altındayım
Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.
sayıyla derken kişi başı 3 tepsi demedim canım. Kişi başı 3 tane yapardın yeterdi.Eki Görüntüle 2029294
elin fazla kaçmışsayıyla derken kişi başı 3 tepsi demedim canım. Kişi başı 3 tane yapardın yeterdi.
sağol canım hep beni bu becerikliliğim mahvettiEline sağlık nilgüş Harika görünüyor
Evet ya her işi çok biliyorlar, her şeye söyleyecek sözleri varAyyy bu babalar cok bilmiş mi olur hep :) sen ona bakma bence, mert zaten istiyor, sen de istiyorsan emzir. Ona ne oluyormus ayol, çileyi çeken sensin :)
Ya sürekli emzirme odasına gitmek de zor tabi, örtüyü atmasa daha kolay olurmus ama o yaşta cocugun bakmak istemesi cok normal :) sana da yürüyüş olur dedigin gibi
Listede değilsin zaten
Liste dışı listeden de silelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?