Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay inşallah kızlar. valla sırf spor olsun diye şimdi markete gidicem. evde boş boş oturmaktansa. bu arada evde spor yapabileceğim hiç bir aletim yok malesef
tamam o zaman dışarıda yürüyüş yapamadığın zamanlarda youtube den walk with Leslie diye arttırıp en hafiflerinden azlarından başlayıp sıklaştırmaya başlıyorsun :)

suyabenzemek aramıza hoşgeldin. İnşALLAH hep birlikte hedeflerimize ulaşaçağız.
Spor konusunda bu takımdaki en üşengeç benim sanıyorum. Benim üşengeçliğim yorgunluktan oluyor genelde akşamları bir köşede sızarım. Gelelim asıl konuya... Spora başladığım zaman arkası geliyor ilk 1 hafta dayanman lazım yavaş yavaş. zaten bu takımda arkadaşlar spor konusunda oldukça azimli onlarla yarışa bile başlarsın yakında hiç merak etme

aman yok canım çekti de denmesin diye diyorum. isteyen bugün abartmadan tabi yesin bişiyler diye dedim, valla gözümüzün yaşına bakılmıycak, yapılan kaçamak kadar ceza heraket kesicez ona göreeeee
evet ya şu ceza işi olsun ama bana lesli jessica vs demeyin bu adamın futbolu ve boks maçları bitmiyor her akşam herakşam

teşekkürler tatlım çıkıyorum.
@servey mode OFF

Hahaha :)

kızlar bu arada ulaşmak istediğim kilo 65
şuanlık bayrama kadar 8 kg verirsem çok mutlu olurum. ay inşallah başarırım

Canım sana zahmet ilk sayfadaki kuralları okusan ve kabul etsen olur mu? Başlangıç kilonu ve hedefimi de kaydetsin ördekim morordek
Bir de protein diyetinden sorumlu devlet bakanı olabilirsin bence :)

Kendine hayrı olmayanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…