- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.141
Bizde anneme kahvaltiya gittik herkes sıcacık yumusacık pideleri yerken ben wasa yedim iyiki cantama koymustum.Kırılsın gıııııne yiyecekseniz yiyin bugün öyle pazardı, salıydı, canım çektiydi yok
Allah Alaaahhh ne gülüyon kız gel yamacımıza diyorum ona da yok, mızıkçılık yapmaaaaaa
Katıl bize hayatını yaşa :) bak bugün dondurma bile var.. :)
Magnum yeme vicdan çorbası düşer payına, orman meyveliye bir iki kaşık at ya da haftaya cumaya kadar tatlı deme :)Anaaaa benim dolapta da magnumlar ve orman meyveli dondurma var. Niye hatırlattın şimdi bugün hepsini mi yiyeyim şimdi
teşekkür ederim. kilo da en büyük sıkıntım hareketsizlik zaten. bi başarabilsem hareketli yaşamı
Dimi amaKatıl bize hayatını yaşa :) bak bugün dondurma bile var.. :)
senin bu azmine hayranım zaten özlemcim. bana da bulaşır inşallah :))Bizde anneme kahvaltiya gittik herkes sıcacık yumusacık pideleri yerken ben wasa yedim iyiki cantama koymustum.
Sorma bende de durum aynı.. Bir de +1 kilo da eklenince evi yakasım var :)bende artık öyle yapmayı düşünüyorum ya, 3 makina ütü birikti spor yapmaya vakit ayırcam diyeeeee
tamam o zaman dışarıda yürüyüş yapamadığın zamanlarda youtube den walk with Leslie diye arttırıp en hafiflerinden azlarından başlayıp sıklaştırmaya başlıyorsun :)ay inşallah kızlar. valla sırf spor olsun diye şimdi markete gidicem. evde boş boş oturmaktansa. bu arada evde spor yapabileceğim hiç bir aletim yok malesef
ay vidi vidi, girdin yine vasfiye modunaDimi ama
Şimdi harika dörtlüsünüz bende gelirsem efsane 5'li oluruz sonra 5.takımı kilo almak isteyenler kategorisine alırlar
Bence de kaçamak olursa ona göre ceza uygulayalım..aman yok canım çekti de denmesin diye diyorum. isteyen bugün abartmadan tabi yesin bişiyler diye dedim, valla gözümüzün yaşına bakılmıycak, yapılan kaçamak kadar ceza heraket kesicez ona göreeeee
Kız o sadece ortim... Kendi ile bile ilgilenemiyor varsa yoksa kocişe poğaça yapsınEx exxx ortimm sözde ortim artık benimle ilgilenmeyen ortim.
hahahaaa toptan temizlik diyorsunSorma bende de durum aynı.. Bir de +1 kilo da eklenince evi yakasım var :)
evet ya şu ceza işi olsun ama bana lesli jessica vs demeyin bu adamın futbolu ve boks maçları bitmiyor her akşam herakşamaman yok canım çekti de denmesin diye diyorum. isteyen bugün abartmadan tabi yesin bişiyler diye dedim, valla gözümüzün yaşına bakılmıycak, yapılan kaçamak kadar ceza heraket kesicez ona göreeeee
kızlar bu arada ulaşmak istediğim kilo 65
şuanlık bayrama kadar 8 kg verirsem çok mutlu olurum. ay inşallah başarırım
Bir de protein diyetinden sorumlu devlet bakanı olabilirsin bence :)
Kız o sadece ortim... Kendi ile bile ilgilenemiyor varsa yoksa kocişe poğaça yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?