- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.161
sizi hain ilan ediyorum beni beni x orti yaparsınız haaaaaKız o sadece ortim... Kendi ile bile ilgilenemiyor varsa yoksa kocişe poğaça yapsın
tamam düşünürüz bişeyler de bak cezanın pazarlığını yapıyor yemicem demiyor daevet ya şu ceza işi olsun ama bana lesli jessica vs demeyin bu adamın futbolu ve boks maçları bitmiyor her akşam herakşam
ay bundan önce beni x orti yapmıştınız hatılatırım
İsteyip hedefini koyduktan sonra yapamayacağın hiç bir şey yok. Hele sonuç aldıkça daha da istekle yapacaksın..teşekkür ederim. kilo da en büyük sıkıntım hareketsizlik zaten. bi başarabilsem hareketli yaşamı
tamam düşünürüz bişeyler de bak cezanın pazarlığını yapıyor yemicem demiyor da
Bizde de bir Nutella canavarı var..eşim bu hafta her sabah kahvaltıda önümde kaşık kaşık yiyor, ben köşede peynir ekmek kemiriyorum :)Bizde anneme kahvaltiya gittik herkes sıcacık yumusacık pideleri yerken ben wasa yedim iyiki cantama koymustum.
ay kızın bişi dediği yok,ay bundan önce beni x orti yapmıştınız hatılatırım
Belki de tam tersi olacak denemeden bilemezsin.insanın ön yargılarıdır en büyük düşmanı :)Dimi ama
Şimdi harika dörtlüsünüz bende gelirsem efsane 5'li oluruz sonra 5.takımı kilo almak isteyenler kategorisine alırlar
özlem dedi x ortim diye ona diyorum benay kızın bişi dediği yok,lydznp zati ortin hala, hiç ex ortim falan demedi kızcağız :))) Özlemle biz hem rakip hem orti olduk kuzucum yaaa
hadi bakalım göreceğizBelki de tam tersi olacak denemeden bilemezsin.insanın ön yargılarıdır en büyük düşmanı :)
Ya eline sağlık kuzum benim sabahtan işlerim vardı anca bakabildim amma felaketmis ortalamamızmorordek canım hazır liste bakıp paylaşır mısın?
Aheuu aheeyy aheeyy diye agit yakmaya basliyodum ben de simdi.. neyse sıkı yönetim vaktimiz gelmis.. haftaya toplarizAmaniiiin eksideyiz
Kocaya pişer bana da düşer modunda bence o şu anda :)Kız o sadece ortim... Kendi ile bile ilgilenemiyor varsa yoksa kocişe poğaça yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?