- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.181
İçinde ben de yanayım da bitsin bu çile mi, yoksa dışarı kaçayım da hayat çok güzel mi arasında gidip geliyorum :)hahahaaa toptan temizlik diyorsun
Ya eline sağlık kuzum benim sabahtan işlerim vardı anca bakabildim amma felaketmis ortalamamız
Terzinin eteği sökük olurmuş :)Hahaha :)
Canım sana zahmet ilk sayfadaki kuralları okusan ve kabul etsen olur mu? Başlangıç kilonu ve hedefimi de kaydetsin ördekimmorordek
Kendine hayrı olmayanlardan
Toplu isyan başlattı hainlerÇene çene çene
@suyabenzemek hosgeldin canım. Hedefini ve başlangıç kilonu kaydettim :)
nilsub sen misin ortileri satan hepsi bir olmuş seni satmışlar cok güldüm helal size @fancynancy @0zlem lydznp bu Nilgün başka türlü düzelmezdi görsün satış nasıl oluyormuş
ay inşallah kızlar. valla sırf spor olsun diye şimdi markete gidicem. evde boş boş oturmaktansa. bu arada evde spor yapabileceğim hiç bir aletim yok malesef
evde vicdan çorbam da var. Bu arada ben o çorbayı çok beğendim. İçine 1 limonu sıkıyorum ooohhh mis misMagnum yeme vicdan çorbası düşer payına, orman meyveliye bir iki kaşık at ya da haftaya cumaya kadar tatlı deme :)
wendy excelde hesaplayınca -0.111 buldum. Kusuratlar oynuyor galiba. Bahar da excelde kontrol ediyor zaten. O sekilde paylaşıyorum.
Biz kalem satarız mendil satarız ama orti satmayız uleeeeyynnnnnnnToplu isyan başlattı hainler
Kiz sizin bu vicdan corbasi dediginiz bildigimiz yuz yillik kabak corbasiymis ya.. gecen h.sonu yapmistim ben de. Diyetten once kremali yapiyodum,sonra kremayi cikartip hem derotu hem nane koydum oyle de guzel oldu. Hatta bazen suyunu az tutuyorum blender yapmadan soguk soguk yemek niyetine yiyorum ben oyle de guzel oluyo aklinizda olsunevde vicdan çorbam da var. Bu arada ben o çorbayı çok beğendim. İçine 1 limonu sıkıyorum ooohhh mis mis
yaz kız nereye yazıyorsan oraya yaz. yazmayanın kalemi kırılsın. hep atar hep gider bir kerede tutuversen ne olacasizi hain ilan ediyorum beni beni x orti yaparsınız haaaaa
kara listeye yazdım adınızı
Bak o zamanda böyle yaptın kendi kendine beni ex yaptın yine aynısını yapıyorsunay bundan önce beni x orti yapmıştınız hatılatırım
yok yok o benim ne kadar sadık orti olduğumu biliyor onun için beni yerle bir ediyor. İnsan sevdiğini yerden yere vurumuş yaa...ay kızın bişi dediği yok,lydznp zati ortin hala, hiç ex ortim falan demedi kızcağız :))) Özlemle biz hem rakip hem orti olduk kuzucum yaaa
At kendini kurtar bu hayattan. Yaşamaksa kaderin zaten kurtulursunİçinde ben de yanayım da bitsin bu çile mi, yoksa dışarı kaçayım da hayat çok güzel mi arasında gidip geliyorum :)
Bende soğuk seviyorum.Kiz sizin bu vicdan corbasi dediginiz bildigimiz yuz yillik kabak corbasiymis ya.. gecen h.sonu yapmistim ben de. Diyetten once kremali yapiyodum,sonra kremayi cikartip hem derotu hem nane koydum oyle de guzel oldu. Hatta bazen suyunu az tutuyorum blender yapmadan soguk soguk yemek niyetine yiyorum ben oyle de guzel oluyo aklinizda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?