Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evde vicdan çorbam da var. Bu arada ben o çorbayı çok beğendim. İçine 1 limonu sıkıyorum ooohhh mis mis
Kiz sizin bu vicdan corbasi dediginiz bildigimiz yuz yillik kabak corbasiymis ya.. gecen h.sonu yapmistim ben de. Diyetten once kremali yapiyodum,sonra kremayi cikartip hem derotu hem nane koydum oyle de guzel oldu. Hatta bazen suyunu az tutuyorum blender yapmadan soguk soguk yemek niyetine yiyorum ben oyle de guzel oluyo aklinizda olsun

ay kızın bişi dediği yok, lydznp zati ortin hala, hiç ex ortim falan demedi kızcağız :))) Özlemle biz hem rakip hem orti olduk kuzucum yaaa
yok yok o benim ne kadar sadık orti olduğumu biliyor onun için beni yerle bir ediyor. İnsan sevdiğini yerden yere vurumuş yaa...
Birde o bensiz yapamaz. İçinde boşluk hisseder

Bende soğuk seviyorum.

Kızlar +1 kiloyum ve ilk ölçü aldığım kilodan fazlayım. ama az önce aklıma geldi ölçü almak, bacaklarım 4 cm incelmiş.her yerde bir iki cm küçük incelmeler var ama en anlamlısı bacağımda.. Bu gazla bugün bir 10 km yürüyüş daha yapardım ama bir süre 45 dakikada bırakacağım sporu.Fakat keyfim yerine geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…