- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.221
zaten az önce nilgüş ve betüşle konuştum onlar çağırdı :) niye depresyondasın canım ya tedavi alıyomusun ,ilaçlı olmasa bile bir psikoloğa git,içine atma hiç bir şeyi sakınGel takıl bizle nasıl gittiğini görürsün zaten diyetten çok bebek konusur oldumasıl depresyonda olan benim de çaktırmıyorum lohusa depresyonum bitemedi.
Gitme vallahi bırakmam artık bak senin kankiler de burda zaten :)
Yok kız anneliğe alışma depresyonu işte, gördüğüm kadarıyla her annenin başına geliyormuş, buradaki tecrubeliler öyle diyollar, ben onların yalancısıyımzaten az önce nilgüş ve betüşle konuştum onlar çağırdı :) niye depresyondasın canım ya tedavi alıyomusun ,ilaçlı olmasa bile bir psikoloğa git,içine atma hiç bir şeyi sakın
Canım ben cuma yarışmalarında seabaharla beraber sayiliriz dusun 2008 den beri buralardayim bi de zayif olsam :)sen nasılsın canım ,maşallah takımı hiç bırakmıyorsun ne güzel ,eskileri burda görünce mutlu oluyorum :)
tabi uykusuzluk başlı başına depresyon yapıyor en son bana uyku ilacı verdi psikiyatri, annelik kısmını bilemiycem ama bir süre sonra tatını çıkaracağın güzel anlar gelecek inşallah ,dayanmaya çalış :) annen sizde kalsa aslında çok yardımı olur ama durumunuzu bilmiyorum tabiYok kız anneliğe alışma depresyonu işte, gördüğüm kadarıyla her annenin başına geliyormuş, buradaki tecrubeliler öyle diyollar, ben onların yalancısıyım
Her gün 4.30 ya da 5.30da uyanınca ve uykusuz kalınca mesela ister istemez depresyona giriyosun
aaaa okadar kişiye ceza veriyosun kendinede versene ne demek zayıf olsam burda bu kadar uzun süre kaldığına göre iradelide bi hatunsunCanım ben cuma yarışmalarında seabaharla beraber sayiliriz dusun 2008 den beri buralardayim bi de zayif olsam :)
menün güzel bence ,spor olsa daha güzel olur muş :)Menum
Sabah (Rahatsizdim. Bir sey yiyemedim )
Öglen 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 salatalik
Ara 2 yesil cay 4 elma
Akşam Cacik( çok) salata
Ara 1 elma
Su 2 litre
Spor Yok
Gel gel kaşıyacağım ben senikızlar bende psikiyatri ilaçları kullanıyorum çok iştah açıyor ,benim menülere bol bol ceza verin beni motive edin :)
Geçmiş olsun canım neyin var ? Şimdi nasılsın ?Menum
Sabah (Rahatsizdim. Bir sey yiyemedim )
Öglen 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 salatalik
Ara 2 yesil cay 4 elma
Akşam Cacik( çok) salata
Ara 1 elma
Su 2 litre
Spor Yok
fancynancy 45 dakika koşu bandı, 20 dakika jesica , 10 dakika dambıl ile çalıştım
İki gün sonra görüşmek üzere :)
Evet bu işin sırrı sabır gerçekten o yüzden sabredecegim mecbur :)tabi uykusuzluk başlı başına depresyon yapıyor en son bana uyku ilacı verdi psikiyatri, annelik kısmını bilemiycem ama bir süre sonra tatını çıkaracağın güzel anlar gelecek inşallah ,dayanmaya çalış :) annen sizde kalsa aslında çok yardımı olur ama durumunuzu bilmiyorum tabi
ne varsa canım annelerde var ,ellerinden öperim anneciğinin :)Evet bu işin sırrı sabır gerçekten o yüzden sabredecegim mecbur :)
Annem uzunca süre bizdeydi sonra bi ara tek takıldım, baktım olmadı ben annemin yanına geldim artık :))
Geçmiş olsun canım neyin var ? Şimdi nasılsın ?
Olay kh almamak değilburda bir arkadaşım var derya incecik hatun ama hiç ekmek tadını bilmiyorum diyo hiç yemiyor gayette sağlıklıkh almayınca bişey olmuyo demek ki
ne gibi sence hiç bir ekmek ve türevi makarna pilav yemiyo karatayın dediği gibi domateste bile kh var diyor karatayOlay kh almamak değil
Sağlıklı kh almak bence
Geçmiş olsun. InşALLAH toparlarsın hem kafa olarak hem kilo olarak. Seni rahatsız eden şeyde inşALLAH düzelir. Eeee... o zaman hoşgeldinkızlar bende psikiyatri ilaçları kullanıyorum çok iştah açıyor ,benim menülere bol bol ceza verin beni motive edin :)
Yaaa... karatay meyvesuyu olarak zeytinyağı da için diyor.ne gibi sence hiç bir ekmek ve türevi makarna pilav yemiyo karatayın dediği gibi domateste bile kh var diyor karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?