Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten az önce nilgüş ve betüşle konuştum onlar çağırdı :) niye depresyondasın canım ya tedavi alıyomusun ,ilaçlı olmasa bile bir psikoloğa git,içine atma hiç bir şeyi sakın

zaten az önce nilgüş ve betüşle konuştum onlar çağırdı :) niye depresyondasın canım ya tedavi alıyomusun ,ilaçlı olmasa bile bir psikoloğa git,içine atma hiç bir şeyi sakın
Yok kız anneliğe alışma depresyonu işte, gördüğüm kadarıyla her annenin başına geliyormuş, buradaki tecrubeliler öyle diyollar, ben onların yalancısıyım
Her gün 4.30 ya da 5.30da uyanınca ve uykusuz kalınca mesela ister istemez depresyona giriyosun

tabi uykusuzluk başlı başına depresyon yapıyor en son bana uyku ilacı verdi psikiyatri, annelik kısmını bilemiycem ama bir süre sonra tatını çıkaracağın güzel anlar gelecek inşallah ,dayanmaya çalış :) annen sizde kalsa aslında çok yardımı olur ama durumunuzu bilmiyorum tabi

Evet bu işin sırrı sabır gerçekten o yüzden sabredecegim mecbur :)
Annem uzunca süre bizdeydi sonra bi ara tek takıldım, baktım olmadı ben annemin yanına geldim artık :))

kızlar bende psikiyatri ilaçları kullanıyorum çok iştah açıyor ,benim menülere bol bol ceza verin beni motive edin :)
Geçmiş olsun. InşALLAH toparlarsın hem kafa olarak hem kilo olarak. Seni rahatsız eden şeyde inşALLAH düzelir. Eeee... o zaman hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…