Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aleyküm selam,

Amiinn.....

maşallah devam devam takılsa da bbir süre sonra dayanamıyor.....

Haftaya servey bunun tam tersi bi ortalama verip birinciler sırrını paylaşıyor a yazmalı artık :) servey
Zaten veysi haftaya güzel kg vermezse izne ayıracak

Sesimi cikarmiyom diye unuttum sanmayin bu nilgun beni de satmisti.. nilsub her yeni geleni kandirir kendine orti yaparmis boyle.. ben de morordek mördakımin yalancisiyim o oyle anlatmisti bana
neyse benle hiç orti olmadı hep rakip gördü, bu dost olduğumuz anlamına mı geliyor? da vinci nin şifresinden betermiş nilgüşün verdiği mesajlar

Ben 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydın enee ben onu kaydettigini bilmiyodum ki öylesine dediydim yarışmıyorum ben sizle nerenize yetisicem :))
mrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub
Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)

sorma canım ya depresyon depresyon anca çıktım ama gitmeye niyetim yok kararlıyım bu kez . senin bebiş nasıl ,nasıl gidiyor annelik :)

Benimkine 1 ağustos yazsaydin başlangıç ona 3 günde bu kadar oldu özlem maşallah kızım yaaa
mrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub
Gel tatlım gel bekleriz her zaman ister listede ister disarda

sorma canım ya depresyon depresyon anca çıktım ama gitmeye niyetim yok kararlıyım bu kez . senin bebiş nasıl ,nasıl gidiyor annelik :)
Gel takıl bizle nasıl gittiğini görürsün zaten diyetten çok bebek konusur oldum asıl depresyonda olan benim de çaktırmıyorum lohusa depresyonum bitemedi.
Gitme vallahi bırakmam artık bak senin kankiler de burda zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…