- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.201
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine ....Aminnn
Ben Sibelden eve dönebildim ama Ayşe kim bilir nerelerdedir
Evde bu sabah aç karnına 96.9 çıktım ama Sibelde boş bulunup tartı öncesi az da olsa su içince 97.2 çıktım
400 kg kilodan, 1.6 kg yağdan kilo vermişim ve 1.4 kg da ödem varmış
Kilodan az gitmiş olsada ben sonuçtan gayet memnunuminşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar vermiş olurum azimle ve kaçamaksız devam
Belki 95lerde biraz takılma olabilir dedi Sibel ama onada takılmıyorum çünkü farklı beslenerek o dirençi de kırarız eğer öyle bir durum olursa dedi
Canım çok çok geçmiş olsunKaşımadığı sürece hiç leke kalmaz benim iki kızda su çiçeği oldu ( büyükte aşı vardı ufağında gerek yok nasılsa geçiricek demişti aile hekimimiz ve hakikaten ikiside biri aşı olmasına rağmen aynı şekilde geçirdiler )
Eminim doktor zaten kaşınmasını önleyen losyondan yazacaktır o baya rahatlatır kuzunu
Umarım hafif atlatır
Zaten veysi haftaya güzel kg vermezse izne ayıracakHaftaya servey bunun tam tersi bi ortalama verip birinciler sırrını paylaşıyor a yazmalı artık :)servey
Kızlar +1 kiloyum ve ilk ölçü aldığım kilodan fazlayım. ama az önce aklıma geldi ölçü almak, bacaklarım 4 cm incelmiş.her yerde bir iki cm küçük incelmeler var ama en anlamlısı bacağımda.. Bu gazla bugün bir 10 km yürüyüş daha yapardım ama bir süre 45 dakikada bırakacağım sporu.Fakat keyfim yerine geldi :)[/QUOTE
Bak diyetisyenin dediği doğru ı zaman sen yağdan vermissin
ay çok güldüm yaaaaaÇene çene çene
@suyabenzemek hosgeldin canım. Hedefini ve başlangıç kilonu kaydettim :)
nilsub sen misin ortileri satan hepsi bir olmuş seni satmışlar cok güldüm helal size fancynancy 0zlem lydznp bu Nilgün başka türlü düzelmezdi görsün satış nasıl oluyormuş
bence sen evi de yakma kendini de denizcimİçinde ben de yanayım da bitsin bu çile mi, yoksa dışarı kaçayım da hayat çok güzel mi arasında gidip geliyorum :)
Diyorsun ?yok yok o benim ne kadar sadık orti olduğumu biliyor onun için beni yerle bir ediyor. İnsan sevdiğini yerden yere vurumuş yaa...
Birde o bensiz yapamaz. İçinde boşluk hisseder
Bak görürsünDiyorsun ?
1077dk ne yaaa... kız sen sporu bırakEki Görüntüle 2029788
morordek toplight inatettimolacak 0zlem servey nilsub lydznp dennisgo Cikilatacanavari btlbetul @Egeliegeli lalemisal buyurun kızlar.
Veee şampiyonn tabiisi deee ÖzleemmmHer zamanki gibi Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara
Canım nasıl denk getirmişiz öyle zor olanı başarmışız. Bravo bize :)Eki Görüntüle 2029788
morordek toplight inatettimolacak 0zlem servey nilsub lydznp dennisgo Cikilatacanavari btlbetul @Egeliegeli lalemisal buyurun kızlar.
Veee şampiyonn tabiisi deee ÖzleemmmHer zamanki gibi Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara
Ben 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydınEki Görüntüle 2029788
Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)mrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub
sorma canım ya depresyon depresyon anca çıktımBen 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydınenee ben onu kaydettigini bilmiyodum ki öylesine dediydim yarışmıyorum ben sizle nerenize yetisicem :))
Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)
Benimkine 1 ağustos yazsaydin başlangıç ona 3 günde bu kadar oldu özlem maşallah kızım yaaaEki Görüntüle 2029788
Gel tatlım gel bekleriz her zaman ister listede ister disardamrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub
Gel takıl bizle nasıl gittiğini görürsün zaten diyetten çok bebek konusur oldumsorma canım ya depresyon depresyon anca çıktımama gitmeye niyetim yok kararlıyım bu kez . senin bebiş nasıl ,nasıl gidiyor annelik :)
sen nasılsın canım ,maşallah takımı hiç bırakmıyorsun ne güzel ,eskileri burda görünce mutlu oluyorum :)Benimkine 1 ağustos yazsaydin başlangıç ona 3 günde bu kadar oldu özlem maşallah kızım yaaa
Gel tatlım gel bekleriz her zaman ister listede ister disarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?