- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.241
hayır demek istediğim şu kh almadanda sağlıklı oluna biliniyor demek kiYaaa... karatay meyvesuyu olarak zeytinyağı da için diyor.
Hahahaaa hak geçmesin dedimBen 30 dakika ne yapmışım ya yüzmeyi mi saydınenee ben onu kaydettigini bilmiyodum ki öylesine dediydim yarışmıyorum ben sizle nerenize yetisicem :))
Kız kara batak gibi bi görünüp bi kayboluyosun nerelerdesin sen :) gitme artık bi yerlere :)
Yeniden hoşgeldin o zamanmrb kızlar , bende katılabilir miyim aranıza ,listeye girmesem de olur,dışardan yarışırım , bir kaç güne spora yazılıcam ,diyet ve spor ikilisiyle ful başlıycam inşallah :)
nilsub
Evet canım yağ, kas ölçenin markası o. Ama kiloda Beurer kullanıyorum onun da yağ ölçümü yok :)fancynancy canim tartinin markasi fakir mi?
Kuru fasulye nohuttami yemiyor?hayır demek istediğim şu kh almadanda sağlıklı oluna biliniyor demek ki
yemiyo manyak nasıl zayıf biirde geniş omuzlu acayip fit duruyorKuru fasulye nohuttami yemiyor?
Teknosa'dan onu aldik. Fazla mi tartiyor o yuzden mi bildirimde kullanmiyorsun onu?Evet canım yağ, kas ölçenin markası o. Ama kiloda Beurer kullanıyorum onun da yağ ölçümü yok :)
Çok gicikmis. Bn öyle insanlarla yan yana bile gelmiyorum. Beni 50kilo fazla gösteriyorlaryemiyo manyak nasıl zayıf biirde geniş omuzlu acayip fit duruyor
Sabah tartil canım. P.tesiyi beklemeye gerek yok .Kızlar simdi eve geldim ama tartilmadim. Sizce yarin sabah tartilsam mi? Pazartesiyi mi beklesem?
günaydınHerkese günaydınlar. Yine sabah sabah mesai yollarına düştüm. Size güzel h.sonları olsun çıtırlar
Eki Görüntüle 2029788
@morordek @toplight @inatettimolacak0zlem @servey nilsub lydznp @dennisgo @Cikilatacanavari btlbetul T turkcedersidefterimcom @lalemisal buyurun kızlar.
Veee şampiyonn tabiisi deee ÖzleemmmHer zamanki gibi Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara
Nerede unuttun?günaydın
telefonumu unuttum sabah sabah çok yazışmayın
ayyy canım benim ne güzel dualar bunlar Allah razı olsun :) hoşbuldum:)Geçmiş olsun. InşALLAH toparlarsın hem kafa olarak hem kilo olarak. Seni rahatsız eden şeyde inşALLAH düzelir. Eeee... o zaman hoşgeldin
hoşbuldum canım sağ ol :)Yeniden hoşgeldin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?