Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa uyku tutmadı ayşem haftaiçi de çocukları yaz okuluna gönderen diye 7 de kalkiyorum güya raporluyum
Bu nasıl bir hayattır kaptanım yaa... Biz kadınlar ne zaman rahat edeceğiz. Erkekler sadece dışarıda çalışıp para kazanıyor, sonrada tüm zamanı yayılarak geçiriyorlar. Biz dışarıda çalış evde çalış çoluk çocuk ay kafayı yiyeceğim

Günaydın herkese :)
ne gibi sence hiç bir ekmek ve türevi makarna pilav yemiyo karatayın dediği gibi domateste bile kh var diyor karatay
Ekmek çok şart değil olursa da işte 1-2 dilim tam tahıl, cavdar falan olabilir.
Meyvenin çıkarılmasına karşıyım örneğin.
Yulaf kepegi gibi daha kompleks kh de tuketilebilir bence diyette. Yani her bünye farklıdır tabi kimine iyi gelmez bu yazdıklarım ama benim metabolizmamda işe yaramıstı.
Gunaydinlar
Ctesi sabah 6.30 da kalkilirmi yahuu
6'da uyandım kaptanım
Bence erkekler bedavaya çocuk sahibi oluyorlar

aferin çekirge ben şimdi merkeze pazara gideceğim gelince görüşürüz
daha yeni gitmedin mi kız ne çok pazara gidiyosun,hadi kolay gelsin ,sağlıklı yiyecekler al :)ot al bol bol :)

günaydın tatlım :)

aynen bu son dediğine çok katılıyorum... her işleri avanta evleniyolar sanki özel hizmetçileri oluyor... yemek önlerine geliyor evleri temizleniyor çocukları bakılıyor bir de kadınlarda artık çalışıyor parada getiriyor.... kadınlık kölelik olmuş.... herifler anca yatsın....... ayyy içimdeki feminist hortladı... basma feminist damarıma

neler yapıyosun diye mesaj attım cevap vermedin ,eliptik bisiklet felan mı ,nasıl bi programın var anlatsana

yaaa tam o sırada ben çıkıyorum senide evine bırakayım diyen oldu atladım hemen tabi ordanda koştur koştur salona gittim ondan yazamadım...

program haftalık değiştiriyor

ilk gün 10 dk koşu bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet

10 x 3 mekik
10 x 3 twister
10 x 3 mekik
10 x 3birde bacağıla ittiğin bir alet var ondan
10 x 3sırtlar ilgili bir alet ondan
10 x 3 dumbelle kol hareketleri : iki çeşidini falan burdakilerden

ilk gün buydu baktılar ben hala enerjikim 2. gün 15x 3 oldu

baktılar ben yorulmuyom

bu hafta
20 dk koşu bandı 15 dk eliptik 10 dk bisiklet

diğer hareketleri de kimini 15 x 3 yaptı kimini 20 x4

bir de ip atlattırıyor ben jillian yapmış karıyım koyarmı bana bunlar... abla maşallah takır takır gidiyosun diyor

benim adım tomas bunlarda bana komas

giyecem o bikinileri

hhaaahahah ayyy çok güldüm sabah sabah helal olsun sana betüşüm

Gerçekten mi? Cok iyi . Ne yapiyorsun cabuk soyle

her gün yazıyom yaa :))

uzun zamandır metabolizmam duruktu... 3 gündür maşallah diyim iyi çalıştı.... bu eksilerde bence zaten olması gereken kiloydu ...... yoksa ne zamandır kaçamak yok spor çok öğünlerim muntazam gidiyorum.... bir ay 68 de takılı kaldım ve buna rağmen bozmadım yani.... bir aylık 68 abartıydı... çünkü dediğim gibi yatmadan tartılıyorum 68 sabah uyanıtyırum 68,2 böyle abuk bir dönem yaşadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…