- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.281
bazen duruyor öyle nedense ,bozmamak lazım aynen çok iyi yapmışsınher gün yazıyom yaa :))
uzun zamandır metabolizmam duruktu... 3 gündür maşallah diyim iyi çalıştı.... bu eksilerde bence zaten olması gereken kiloydu ...... yoksa ne zamandır kaçamak yok spor çok öğünlerim muntazam gidiyorum.... bir ay 68 de takılı kaldım ve buna rağmen bozmadım yani.... bir aylık 68 abartıydı... çünkü dediğim gibi yatmadan tartılıyorum 68 sabah uyanıtyırum 68,2 böyle abuk bir dönem yaşadım....
bazen duruyor öyle nedense ,bozmamak lazım aynen çok iyi yapmışsın
Herkese günaydınAkşama misafirim geliyor çaya. Onlara ne yapsam da beni fazla fena vurmasa tavsiyelerinize açığım
bugün evdeki eliptiği yapıcam ,kuzenime mesaj atıcam spora ne zaman yazılıyoruz diye,bu hafta derse gidip eşofman alıcamfyzanur senin planlarını alalım beybisi
diyet kek tarifleri varya internette bence bi bak :)Herkese günaydınAkşama misafirim geliyor çaya. Onlara ne yapsam da beni fazla fena vurmasa tavsiyelerinize açığım
kalmazsın ya hep aynı beslenme aynı spor tarzından oluyor,bi değişiklik yapınca hemen geri gitmeye başlıyor. bak sporu değiştirdin hemen gitmeye başlamış.durunca bir şeyleri değiştirmek gerekiyor demekkivalla artık 68 de kalcam herhalde dedim ama dedim bari 69 a çıkmıyayım....çok değil geçen hafta bu lafı ettim :)) çok şükür....
bugün evdeki eliptiği yapıcam ,kuzenime mesaj atıcam spora ne zaman yazılıyoruz diye,bu hafta derse gidip eşofman alıcam
hehehehhesen eşofmanını al kuzenede baskı yap taciz et onu gece bile arar rahatsız ederim de tehdit et
Kız benim koca yardımcı allah var ben iş yapınca hele şu dönem kızıyor ben yaparım diye de benim kakilmis ruhum isteBu nasıl bir hayattır kaptanım yaa... Biz kadınlar ne zaman rahat edeceğiz. Erkekler sadece dışarıda çalışıp para kazanıyor, sonrada tüm zamanı yayılarak geçiriyorlar. Biz dışarıda çalış evde çalış çoluk çocukay kafayı yiyeceğim
Waww betus kız 67 de durmadım bile hemen 66 maşallahinşallah valla bu spor salonu bana can kan oldu.... ve bu sabah 66,3 ile uyandım
Hayır tatlım eksik tartıyorTeknosa'dan onu aldik. Fazla mi tartiyor o yuzden mi bildirimde kullanmiyorsun onu?
Bilemedim ki, pazartesi tartıl istersen canım.Kızlar simdi eve geldim ama tartilmadim. Sizce yarin sabah tartilsam mi? Pazartesiyi mi beklesem?
Yok hocam, kalkılmazGunaydinlar
Ctesi sabah 6.30 da kalkilirmi yahuu
Günaydın şekerler
Kahvaltıda 2 yumurtanın beyazı vardı ama ben sarılarını da yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?