- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.301
Yok hocam, kalkılmaz
sabah çok aç uyandın demekki :) bende sabah 2 tane haşladım sonra vazgeçtim bir tanesini yedim .ama yumurtanın çok bi zararı olmaz heralde diyette ,protein sonuçta diye düşünüyorum
Ay kıyamam sanaaaa, bugün isyanlardaymş bizim Ayşemiz. Ama haklısın valla. Ben çalışırken çoluk çocuk yoktu ama aynı saatte eve gelmemize rağmen herşeyi ben yapardım, benimki de yayılıp otururdu. Allah biliyor ya uyuz olurdum yani. Seni çok iyi anlıyorumBu nasıl bir hayattır kaptanım yaa... Biz kadınlar ne zaman rahat edeceğiz. Erkekler sadece dışarıda çalışıp para kazanıyor, sonrada tüm zamanı yayılarak geçiriyorlar. Biz dışarıda çalış evde çalış çoluk çocukay kafayı yiyeceğim
Severim seni yaaaaaaynen bu son dediğine çok katılıyorum... her işleri avanta evleniyolar sanki özel hizmetçileri oluyor... yemek önlerine geliyor evleri temizleniyor çocukları bakılıyor bir de kadınlarda artık çalışıyor parada getiriyor.... kadınlık kölelik olmuş.... herifler anca yatsın....... ayyy içimdeki feminist hortladı... basma feminist damarıma
Hoşgeldin canımsabah çok aç uyandın demekki :) bende sabah 2 tane haşladım sonra vazgeçtim bir tanesini yedim .ama yumurtanın çok bi zararı olmaz heralde diyette ,protein sonuçta diye düşünüyorum
Hahahaaaaaa tomas ha! Hiççççç ne sandılar bizim betüşümüzüyaaa tam o sırada ben çıkıyorum senide evine bırakayım diyen oldu atladım hemen tabi ordanda koştur koştur salona gittim ondan yazamadım...
program haftalık değiştiriyor
ilk gün 10 dk koşu bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet
10 x 3 mekik
10 x 3 twister
10 x 3 mekik
10 x 3birde bacağıla ittiğin bir alet var ondan
10 x 3sırtlar ilgili bir alet ondan
10 x 3 dumbelle kol hareketleri :iki çeşidini falan burdakilerden
ilk gün buydu baktılar ben hala enerjikim 2. gün 15x 3 oldu
baktılar ben yorulmuyom
bu hafta
20 dk koşu bandı 15 dk eliptik 10 dk bisiklet
diğer hareketleri de kimini 15 x 3 yaptı kimini 20 x4
bir de ip atlattırıyor ben jillian yapmış karıyım koyarmı bana bunlar... abla maşallah takır takır gidiyosun diyor
benim adım tomas bunlarda bana komas
giyecem o bikinileri
yok yaa ne ananası sünnet var yarın altın yapmaya gidiyorum ordan pazara sonra eve nasipsenilsub kız sen yine merkezde napçan? Ananasa mı?
Kısır yaappp bol salatalısından.Herkese günaydınAkşama misafirim geliyor çaya. Onlara ne yapsam da beni fazla fena vurmasa tavsiyelerinize açığım
yok yaa ne ananası sünnet var yarın altın yapmaya gidiyorum ordan pazara sonra eve nasipse
Afiyet olsunnn. Mert meme emiyor, kızım uyuyor bende kendime kahvaltı hazırlamaya çok üşeniyorum
Aşkolsun o kadar da uykucu değilim canım yaaaSen bu saatte uyanmazdın asıl?
hehehehheolmazsa tek giderim o sonra gelsin napıyım ya
Kız benim koca yardımcı allah var ben iş yapınca hele şu dönem kızıyor ben yaparım diye de benim kakilmis ruhum iste
Waww betus kız 67 de durmadım bile hemen 66 maşallah
Severim seni yaaaaa
Hahahaaaaaa tomas ha! Hiççççç ne sandılar bizim betüşümüzü
Aşkolsun o kadar da uykucu değilim canım yaaaçocuklar kaçta kalkarsa bende uyanıyorum. Mecbureeennnn
Aferin kız...inşallah valla bu spor salonu bana can kan oldu.... ve bu sabah 66,3 ile uyandım
Anaaam kız maşallah ben artık senle yarısmıyorum, gectin beni, bükemediğim eli öpüyorum :)inşallah valla bu spor salonu bana can kan oldu.... ve bu sabah 66,3 ile uyandım
Çünkü Nilgün para harcamayı seviyor kendi itiraf ettidaha yeni gitmedin mi kız ne çok pazara gidiyosun,hadi kolay gelsin ,sağlıklı yiyecekler al :)ot al bol bol :)
Hahaaynen bu son dediğine çok katılıyorum... her işleri avanta evleniyolar sanki özel hizmetçileri oluyor... yemek önlerine geliyor evleri temizleniyor çocukları bakılıyor bir de kadınlarda artık çalışıyor parada getiriyor.... kadınlık kölelik olmuş.... herifler anca yatsın....... ayyy içimdeki feminist hortladı... basma feminist damarıma
Tamam Sibel'e söylemeyeceğizGünaydın şekerler
Kahvaltıda 2 yumurtanın beyazı vardı ama ben sarılarını da yedim
Hanım ağa yap bakalım altınlarıyok yaa ne ananası sünnet var yarın altın yapmaya gidiyorum ordan pazara sonra eve nasipse
Tamam öyleyse tomas devamyaaa tam o sırada ben çıkıyorum senide evine bırakayım diyen oldu atladım hemen tabi ordanda koştur koştur salona gittim ondan yazamadım...
program haftalık değiştiriyor
ilk gün 10 dk koşu bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet
10 x 3 mekik
10 x 3 twister
10 x 3 mekik
10 x 3birde bacağıla ittiğin bir alet var ondan
10 x 3sırtlar ilgili bir alet ondan
10 x 3 dumbelle kol hareketleri :iki çeşidini falan burdakilerden
ilk gün buydu baktılar ben hala enerjikim 2. gün 15x 3 oldu
baktılar ben yorulmuyom
bu hafta
20 dk koşu bandı 15 dk eliptik 10 dk bisiklet
diğer hareketleri de kimini 15 x 3 yaptı kimini 20 x4
bir de ip atlattırıyor ben jillian yapmış karıyım koyarmı bana bunlar... abla maşallah takır takır gidiyosun diyor
benim adım tomas bunlarda bana komas
giyecem o bikinileri
Aferin kız...
Ne demiş atalar "çalışan kazanır elması kızarır"
Anaaam kız maşallah ben artık senle yarısmıyorum, gectin beni, bükemediğim eli öpüyorum :)
Çünkü Nilgün para harcamayı seviyor kendi itiraf etti
Haha
Ya aslında benimki bana yardımcı olmaya çalışıyor ama gene de erkeklerin kadınların yanında yaptıkları ne ki :) benim icimde de bir feminist yatıyor aslında :)
Tamam Sibel'e söylemeyeceğiz
Hanım ağa yap bakalım altınları
Tamam öyleyse tomas devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?