Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kıyamam sanaaaa, bugün isyanlardaymş bizim Ayşemiz. Ama haklısın valla. Ben çalışırken çoluk çocuk yoktu ama aynı saatte eve gelmemize rağmen herşeyi ben yapardım, benimki de yayılıp otururdu. Allah biliyor ya uyuz olurdum yani. Seni çok iyi anlıyorum

Severim seni yaaaaa

sabah çok aç uyandın demekki :) bende sabah 2 tane haşladım sonra vazgeçtim bir tanesini yedim .ama yumurtanın çok bi zararı olmaz heralde diyette ,protein sonuçta diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım
Acıkmak değilde haşlanmış yumurtayı çok severim kıyamadım sarılarına

Hahahaaaaaa tomas ha! Hiççççç ne sandılar bizim betüşümüzü

hehehehhe olmazsa tek giderim o sonra gelsin napıyım ya

öyle yap boşver valla gelirse sonradan gelsin :)))

Kız benim koca yardımcı allah var ben iş yapınca hele şu dönem kızıyor ben yaparım diye de benim kakilmis ruhum iste

Waww betus kız 67 de durmadım bile hemen 66 maşallah

thank youuuuu :))

Günaydınlaaaar

btlbetul tebrikler 66 da da çok durmucan belli ki :) harikasın :)

inşallah belli de olmuyor işte du bakalım bir kaç gün aynı rakamı görmeden çokta şaapmamak lazım....

Kız betüş ben seni hep yanlış etiketliyorum yaw, senin tam tersin kullanıcı adını da almışlar :)

btlbetul @Betulbtl

taklitlerimden sakının en hakiki btlbetul özbtlbetul the orginal

Aşkolsun o kadar da uykucu değilim canım yaaa çocuklar kaçta kalkarsa bende uyanıyorum. Mecbureeennnn

Yok ya hu uykucuktan değil, geç yatıyorsunuz ya, ondan demiştim. Gerçi saat 10. Mesaideysen günaydınlık bişi kalmıyodu bu saate şimdi günaydın daha.

inşallah valla bu spor salonu bana can kan oldu.... ve bu sabah 66,3 ile uyandım
Anaaam kız maşallah ben artık senle yarısmıyorum, gectin beni, bükemediğim eli öpüyorum :)
daha yeni gitmedin mi kız ne çok pazara gidiyosun,hadi kolay gelsin ,sağlıklı yiyecekler al :)ot al bol bol :)
Çünkü Nilgün para harcamayı seviyor kendi itiraf etti
Haha
Ya aslında benimki bana yardımcı olmaya çalışıyor ama gene de erkeklerin kadınların yanında yaptıkları ne ki :) benim icimde de bir feminist yatıyor aslında :)
Günaydın şekerler
Kahvaltıda 2 yumurtanın beyazı vardı ama ben sarılarını da yedim
Tamam Sibel'e söylemeyeceğiz
yok yaa ne ananası sünnet var yarın altın yapmaya gidiyorum ordan pazara sonra eve nasipse
Hanım ağa yap bakalım altınları

Tamam öyleyse tomas devam

Aferin kız...
Ne demiş atalar "çalışan kazanır elması kızarır"

kızarsın

bikini aşkına bunlar :))

Tamam öyleyse tomas devam

devam devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…