Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın bijom.. bende gözüm yolda evi toparlıyorum demek her an gelebilir...
inşallah bir şey olmaz sapasağlam gelir ..

sayıya gelince evet çok az kaldık 3 kişi listede... gelen gidiyor yaa ne bileyim...

bence kapat kallisim takımı böyle olmicak boşuna uğraşıyosun :umursamaz:

herşeyde bi hayır vardır kallisim belkim o zaman resim yapmaktan yemek aklına gelmez takıma falan da ihtiyacın kalmaz :roflol:

çikolatam harika olmuş bu ya resmen hediye gibi bişey çok sevindim senin adına bu kadar imkanların içinde alır başlarını gider kilolar zaten motive de olursun böyle güzel bir yerde hayırlı olsun canım

ferihan harika bir haber bu tebrik ederim canım sonunda ikili rakamları gördün demek darısı senaristimizin başına inşallah bu hafta sonu çok dikkatli olman gerek unutma canım güzel bir başarı yakaladın inşallah dediğin gibi tam gaz devam eder

merhabalar kızlar dün giremedim işler yoğundu tahmin edebileceğiniz gibi
reyhan ablacım azcık hareketlenmezsem sen yakında beni geçeceksin maşallah
kallistecim demek ünlü bir ressam olma yolunda teklif aldın neden olmasın değerlendir bence bu teklifi insanın emeklerinin takdir edilmesi kadar güzel bişey var mı o adam da takdir etmiş bence güzel olur yani tebrik ederim canım ama resim isteriz bak resim de resim :dilcikar:
senaristcim bence sen önce şu sınavlarını bi ver ondan sonra işin yoğun olduğu bir dönemim olacak diyordun ondan da kurtul hayırlsıyla bi rahatla hepsi üstüste binmiş sen bunalmışsın canım ne bu halin böyle onu mu yapsam bunu mu yapsam bence o döneme kadar da normal yemene devam et yani yok o diyet yok bu diyet değil de bildiğin diyetisyen diyeti gibi kk peynir 2 zeytin 4 kaşık sebze falan filan bence hiçbişey ebulaşmadan bunu bile yapsan azcık da yürüyüş çok rahat verirsin sen kiloları şimdi bi de ben başka bişey sokmuş olmayım da kafana

dün hiç görüşmediğimiz yiğenimin doğum günüymüş aradım annesi çıktı önce telefona güzelce konuştuk onunla sonra dedim ki yiğitin doğum günüymüş onu da tebrik etmek isterim onunla da konuştuk doğru dürüst türkçe bildiği yok ama anladı ve kısa kısa cevaplar verdi ban ane kadar duygulandım zor tuttum gözyaşlarımı almanyaya davet ediyorlar bizi inşallah dedim ben de bu küslükler neden girer ki etle tırnak arasına hiç anlamaıyorum

5.TAKIM 158.ETAP

tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 76.8 )(geri dönmek üzere ayrıldı)
leys ( 71.6 )( geri dönmek üzere ayrıldı )
ferihann ( 99.8 / 98.0 / 1.8 / 1.80% )
HIFZIYS ( 79.7 ) ( geri dönmek üzere ayrıldı )
banucan4 ( 84.9 / 84.8 / 0.1 / 0.12% )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 261.4 / 259.5 / 1.9 / 0.73% )

Son düzenleme:
tombilicim selam canım.. sanırım erkek kardeşinle görüştünüz çok iyi olmuş tombilim bak bende istanbula gittiğimde gittim ya abime çok mutluyum eşime anlattım filan gittim diye eşimde meraklandı ne yapıyorlar ne ediyorlar sordu durdu... hani olmasa iyi ama oluyor malesef işte... davette aldınız çıkın gidin ilk fırsatta hepiniz için çok iyi olur yada onlar gelebilirler yaz tatillerinde...

canım resim bol bol ekliycem merak etme... ilk resimler bu akşam hatta :)) ufaklığın mezuniyet yemeği var bu akşam aman okula gitmedi servis eve geç getiriyor hazırlanamam diye sabahtan beri bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin... hepsi gelip hazırlansınlarda çekip eklerim buraya fıstıklarımı...

Kallisim, listeniz tertemiz ))))) ellerine sağlık )))) canım, bizim listemiz de hayır. bi bakar mısın, hata var mı? Sonra da canım paylaşıma koyarsan çok sevinirim ))))

ferihancım yaa sen geçen hafta 99.8 mişsin 101 demişsin benide şaşırttın..

ablacım cuma 99,8 di ama pazartesi lahanaya başlayacağım düşüncesiyle haftasonu abartmışım birde çok moralsizdim yine büyük bir hüzünle pazartesi 101 olarak normal beslenme düzenine başladım şükürler olsun ki 3 kilo birden gitti inşallah devamıda gelir dualarınızı eksik etmeyin bundan sonra yeme şeklim bu olacak haftasonu bozma gibi bir lüksü hayatımda barındırmıyorum artık opuyorumnanaktan

valla ferihancım hepimiz yaptık bu hataları abartılı kaçamaklar sonucunca tüm çabalar boşa gidiyor şimdi sen hafta sonunu öyle yemeden geçirebilseydin bu gün sonuç 3 kilo değil 5 kilo olacaktı .... artık bu konuyu bitirmeliyiz yerimseniben

tombilicim sağol canım ne kadar mutlu oldum anlatamam ama artık haftasonu korkusu yaşamıyorum yeme şeklimi değiştirdim az az ve sık sık yiyorum birkaç gün çok aç hissettim kendimi ama çok şükür iyiyim dün akşam hatta biraz fazla kaçırdım diye midem ağrıdı demekki bir çorba kasesi yemem gerekmiş dedim tek öğünde fazlası ağır geliyor ki o kadar masum yağsız tuzsuz yediğim halde akşam mideme fazla geldi yediklerim çok şükür böyle çok rahatım üstelik bu hafta hergün muhakkak 2 elma yedim elmanın cildi güzelleştirdiğini biliyorum eskiden çok yerdim uzun bir süredir okul hayatı vs derken elmadan çok uzaklaşmıştım şimdi aradaki mesafeyi kapatıp cildimide güzelleştirmek istiyorum inşallah bu kilo verişi hep böyle devam eder Allah korusun birdaha 3 lü rakamlara çıkmak istemiyorum o yüzden karar aldım 89 kilo olana kadar kesinlikle hamurişi pasta gibi şeyler yememeye çalışacağım 89 a indiğimde belki çok küçük tadabilirim ama belkide tatmam unuturum o tatları neyse çokkonuştum yine öpüyorum canım opuyorumnanaktan

ablacım bitirdim bu konuyu artık ve haftasonu abartma gibi bir durum olmayacak çünkü yeme şeklim bu olacak bir öğünde bir çorba kasesi kadar olacak porsiyonum aralardada sık sık azaz meyve sebze atıştıracağım bir haftadır çok şükür iyiyim öyle pişmanımki çok önceden denemediğim için bu yeme şeklini inşallah hep böyle devam ederim gözüm aç olduğu için aslında midemi işkembe halini getirmişim onu farkettim belirgin şekilde kilo verdiğimdeyse sadece tatmayı öğreneceğim o yüzden bu şekilde yemek çok sağlıklı ve iyi diye düşünüyorum senaristede bunu öneriyorum ama kendisine uygun olan yeme şeklini o belirleyecek tabiki biizim gibi çok kilolu insanların önce midelerini küçültmeleri ve sporla takviye etmeleri çok önemli inşallah bu şekilde kilolar gidecek ablacım opuyorumnanaktan

ablacım bişey sormak istiyorum kilo çizelgemi değiştireceğim ama kilo çizelgesindeki topikte çizelgenin yapılacağı alana girmiyor farklı bir sayfa çıkıyor bir türlü değiştiremedim kolay çizelge yapılan yer var onada giremedim sen bir link vermiştin o topikte ondan yararlanmıştım şimdi onada giremiyorum ben nasıl değiştireceğim kilomu çizelgemde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…