- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.021
fancynancy 2 hafta önce az verdim geçen hafta 1 kilo aldım. Bunalıma girdim diyetisyene ağladım. 3 günlük metabolizma hızlandırıcı detox verdi.onunla verdim. Bu arada koşu bandında Max 6 eğimde 6-6,5 ile yürüyüp 8 de koşuyordum. Bunu değiştirdim eğimsiz 6 veya 5,5 ta yürüdüm 1 ve 3. Gün 1 saat.. Yani kendimi zorlanadım spor yaparken. Bunların sonucunda 2,5 kilo gitti ve 75 benim için direnç olmuştu onu kırdım.
18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight >> 72,9 >> ??
@servey >> 71,6 >> ??
@inatettimolacak >> 59,6 >> ??
@moni >> 86,5 >> muaf
@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!
@lydznp >> 82,2 >> 82.0
@dennisgo >> 74,0 >> 72
@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5
morordek >> muaf
@nilsub >> 76,1 >> ??
@wendigo >> 66,6 >> 65
@0zlem >>76 >> ??
lalemisal >> ?? >> ??
@btlbetul >> 67,2 >> ??
@fyzanur >>72,2>> ??
Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE
Bu mesajını gördüm tatlım ama detox unun içeriğini merak etmiştim ben
Bu mesajda alıntılamıştım ama onu görmedin mi?Bu mesajını gördüm tatlım ama detox unun içeriğini merak etmiştim ben
Teşekkür ederim canım.Yok tatlım görmedim, eğer bulabilirsen yine paylaşırsan çok sevinirim. Dur belki bildirimlerden bulurum bulamazsam haber veririm canım. Birinciliğini de ayrıca tebrik ederim canım. Harika
Teşekkür ederim kaptanım. Sonunda aldım.. Şimdi önümüzdeki hedefe odaklandım :)Tebrikler denizcim emeklerinin sonucunu aldin
Evet canım aynı. Tatilden döndüğünde Dilara Koçak ın vicdan çorbası yaz çıkanı yap ve akşamları iç bence. 2 gün yapsan yeter muhtemelen.dennisgo canim vicdan corbasi ile kabak çorbasi ayni sey mi?
Evet canım aynı. Tatilden döndüğünde Dilara Koçak ın vicdan çorbası yaz çıkanı yap ve akşamları iç bence. 2 gün yapsan yeter muhtemelen.
Suyu fazla olur ve Blender dan geçerse çorba, suyu az olursa yemek :)Yemek yaptigim zamanlar kabak yemeği yapmistim. Kabak çorbası okuyunca bu bildigin kabak yemeği dedim. Tadı fena degil. Yaparim bi ara
Suyu fazla olur ve Blender dan geçerse çorba, suyu az olursa yemek :)
Ayy sakın valla bak bana yapma sorumluluk iyi geliyor insanaSağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.
Tebrik ederim canımCanım teşekkür ederim.haber verdiğin için de.. Tamamdır yazacağım ben de..
Ya hiç fotoğraf paylaşıyorsunuz artık merak ediyorum farkı lütfen paylaşır mısın?Çok sağ ol canımyolumuz uzun ama dönüşümüz muhteşem olacak inşallah
Kesinlikle hedefime ulaştığımda başarı hikayemi de yazmak isterim bari birilerine minicik de olsa motivasyon olabilirsem ( hani bu verdiyse bende veririm hesabı) ne mutlu bana
Diyetisyen bana kilo alan 2 tip insan vardır dedi. 1.si Çok yemek yediği için. 2.si hareketsizlikten. Benimki stres ve hareketsizlikten oldu. Hayatım boyunca çok enerjik hareketli biriydim. Sabah spor, akşam spor. Çalışma saatlerim uygun, işim çok uzak değildi. Ne zaman ki 30u geçtim, sorumluluklar arttı, kendime ayrıdığım zaman azaldı (kalmadı). Bende azar azar kilo almaya başladım. Stres de üstüne eklenince tam olduSen neden kilo alıyorsun ki anlamadım :)
Günaydın hanımlar :)Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?