Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kızlar
Ahh ebruşu çok merak ediyorum, Doğu turuna çıktı gelemedi, inşallah güzel şeyler vardır hayatında da ondan gelemiyordur :)
Yaaa insallah :)
Bebek düşünüyordu o da, belki de hamiledir. Ya ama insan bi haber verirr :)
Sağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.
Hayiiir izne ayrılan salıyor Ferahcim yapma öyle bi sey sakın
Olur bence cok severim ceza vermeyi :)

Gunaydin kızlar

Yaaa insallah :)
Bebek düşünüyordu o da, belki de hamiledir. Ya ama insan bi haber verirr :)

Hayiiir izne ayrılan salıyor Ferahcim yapma öyle bi sey sakın

Olur bence cok severim ceza vermeyi :)
Günaydınnnnn. Yok yok yapmıycam zaten, şurda tatile ne kaldı di mi izin hakkımı ona kullanırım :)

Geçmişinde spor olup bıraktığında kilo almayan ben daha hiç görmedim. Ben de üniversitede bıraktım ve benim kilo almam öyle başladı. İlerleyen yıllarda da insülin direnci,hipotroidi eşlik etti.

fancynancy canim beden ölçulerini sen aliyordun degil mi? Ölçülerimizi en son 25'inde mi vermistik? Tarihi not almamişim daÖlçulerimi aldim bugun . Belimden 2.5 cm , göbegimden 2 cm gitmiş
Canim bir de şu: Spor listesiyle sen ilgileniyorsun ya haftalik hedef listesinde başarıli olamazsak cezayı veren kişi sen olacaksin degil mi? Daha önceden cezaları kim veriyordu bilmiyorum. Acaba ne kadar spor cezasi olacak?

Tabi arkadaslar ceza olmasini istemiyor olabilir, saygi duyarim.

Tatlım ölçüleri inatettimolacak listeliyor. Bende sporu listeliyorum Haticecim amangeçen haftaki yalan oldu kusuruma bakmayın. 400 mesajı görünce vazgeçtim. bu haftayı tutuyorum artık. Cezayı da en çok morordek ördekimiz verir genelde

Hayırlısı ile başaracaksınız inşALLAH

Aşkolsun Wendy Sen şişman anneysen ben neyim kuzum

ızgara varsa ızgara olur. Karataya göre adana urfa bile olur. En azından yağı ızgarada süzülmüş olur.yanında bulgur pilavı istersin ayranla süper olur.

Ay ben çok severim ip atlamayı, listedeyken ip atlama yarışması yapmıştık hattaaaa

Ama ben simdi atlayamiyorum di mi tecrubeli anneler? laktik asit sütü mü etkiliyordu neydi sanki...
O emzirmeden önce yapıyor. Emzirdikten sonra spor da yapabilirsin aşırıya kaçmadan

Ya hepimiz fit anne olalım o zaman. Zaten benim anneliğin arkasına sığınacak durumum da yok :) Doğum kilosu falan hep vermiştim.
Bendeeee, kızıma hamile kaldığım kilodayım yani +1 ya da 1,5 fark var ama o da bir şey değil. Ama göbek ve iç bacak yağlanmam feciiiiiii. Bugünde kaçamak yaptım. Normalde dün yaptım diye ekiptik yapmıycaktım ama yaptığım kaçamak 4 bisküvi ve 1 parça bitterdi, 25-30 dk sadece onun için eliptik kullanacağım. Yeter herhalde. Kol bacak ve karın çalışması vardı bugün programımda. Of yaaaa bir dur diyemiyorum ya, aman iki taneden ne olur, yrmişken birkaç tane daha indireyim mideye derken sonu hüsran ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…