- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.041
Günaydınlar güzel insanlar
Günaydınlarr
Günaydın kızlar..
Günaydın hanımlar :)
Gunaydinlarr
Yaaa insallah :)Ahh ebruşu çok merak ediyorum, Doğu turuna çıktı gelemedi, inşallah güzel şeyler vardır hayatında da ondan gelemiyordur :)
Hayiiir izne ayrılan salıyor Ferahcim yapma öyle bi sey sakınSağol canım ya, valla bende izne mi ayrılsam dedim ama kopmak istemiyorum yarıştan da. Rahatlığa alışırım falan.
Olur bence cok severim ceza vermeyi :)Bence de grupça birşeyler yapalım. Hepimiz menü paylaşalım, kaçamakları eksi puan ile sporu artı puan ile değerlendireceğimiz yarışmalarımız olsun arada. Kazananlara kupa kaybedenleremorordek cezaları olsun mesela :)
Günaydınnnnn. Yok yok yapmıycam zaten, şurda tatile ne kaldı di mi izin hakkımı ona kullanırım :)Gunaydin kızlar
Yaaa insallah :)
Bebek düşünüyordu o da, belki de hamiledir. Ya ama insan bi haber verirr :)
Hayiiir izne ayrılan salıyor Ferahcim yapma öyle bi sey sakın
Olur bence cok severim ceza vermeyi :)
Geçmişinde spor olup bıraktığında kilo almayan ben daha hiç görmedim. Ben de üniversitede bıraktım ve benim kilo almam öyle başladı. İlerleyen yıllarda da insülin direnci,hipotroidi eşlik etti.Diyetisyen bana kilo alan 2 tip insan vardır dedi. 1.si Çok yemek yediği için. 2.si hareketsizlikten. Benimki stres ve hareketsizlikten oldu. Hayatım boyunca çok enerjik hareketli biriydim. Sabah spor, akşam spor. Çalışma saatlerim uygun, işim çok uzak değildi. Ne zaman ki 30u geçtim, sorumluluklar arttı, kendime ayrıdığım zaman azaldı (kalmadı). Bende azar azar kilo almaya başladım. Stres de üstüne eklenince tam oldu
Tatlım ölçülerifancynancy canim beden ölçulerini sen aliyordun degil mi? Ölçülerimizi en son 25'inde mi vermistik? Tarihi not almamişim da Ölçulerimi aldim bugun . Belimden 2.5 cm , göbegimden 2 cm gitmiş
Canim bir de şu: Spor listesiyle sen ilgileniyorsun ya haftalik hedef listesinde başarıli olamazsak cezayı veren kişi sen olacaksin degil mi?Daha önceden cezaları kim veriyordu bilmiyorum. Acaba ne kadar spor cezasi olacak?
Tabi arkadaslar ceza olmasini istemiyor olabilir, saygi duyarim.
Hayırlısı ile başaracaksınız inşALLAHAminnnn canım cümlemizin
Monide kesin kaçamaksız devam ediyordurAnneciği sağ olsun ara öğünleri bile hatırlatıyor gerçi hep diyorum az baklava ye börek ye sana yetişmeme fırsat tanı diye ama yooook şaka bir yana ama cidden Sibel ikimizede çok iyi geldi şükürler olsun inşallah korumaya geçeceğimiz kilolarıda görürüz ( gerçi Sibelin dediğinden de aşağısında gözümüz var oraya ulaşmadan korumaya da geçmek yok bize )
Aşkolsun WendyBiZim boyumuza göre 54-64 arası ideal kilomuz. Haftaya sen ideal kilo içinde olacaksın ve eminim çok güzel olacaksın.
Bende şişman bir anneyim işte, beraber başladık sen aldın yürüdün bende aldım üstüne koydum
ızgara varsa ızgara olur. Karataya göre adana urfa bile olur. En azından yağı ızgarada süzülmüş olur.yanında bulgur pilavı istersin ayranla süper olur.Ama şu da var: Sen annesin , ben degilim.Insallah sen , ben, hepimiz ideal kilomuzda oluruz. Bu hafta en azindan yarim kilo vermeye çaliş sen de. Insallah yarim kilodan fazla vereceksin.
Bu hafta ben yarim kilo versem iyi. Çunku yine yolculuk çarsamba günu. Gelsin odemler...Cumaryesi de keşkek yiyecegim, yemesem olmaz Eşimle gezecegiz iki hafta. Disarda mecburen pide tarzi seyler yerim ama hiç istemiyorum. Epey de yazdim
Ben ne yapsam ki, nasil beslensem?Yolculukta su da içmek istemiyorum. Malum tuvalrt aramayayim
Kilo almayayim da sabit kalsam da olur. Sen de biz tatilden donene kadar 2 kilo verirsin, ayni kiloda oluruz
O emzirmeden önce yapıyor. Emzirdikten sonra spor da yapabilirsin aşırıya kaçmadanAy ben çok severim ip atlamayı, listedeyken ip atlama yarışması yapmıştık hattaaaa
Ama ben simdi atlayamiyorum di mi tecrubeli anneler?laktik asit sütü mü etkiliyordu neydi sanki...
dennisgo tebrik ederim bireyselde birinci olmuşsun bu hafta :)
Kurallar gereği pazartesiye kadar bu hafta kilo verme yöntemini birinciler sırrını paylaşıyor konusunda paylasman gerek. Linkini asagiya veriyorum :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Aşkolsun WendySen şişman anneysen ben neyim kuzum
Bendeeee, kızıma hamile kaldığım kilodayım yani +1 ya da 1,5 fark var ama o da bir şey değil. Ama göbek ve iç bacak yağlanmam feciiiiiii. Bugünde kaçamak yaptım. Normalde dün yaptım diye ekiptik yapmıycaktım ama yaptığım kaçamak 4 bisküvi ve 1 parça bitterdi, 25-30 dk sadece onun için eliptik kullanacağım. Yeter herhalde. Kol bacak ve karın çalışması vardı bugün programımda. Of yaaaa bir dur diyemiyorum ya, aman iki taneden ne olur, yrmişken birkaç tane daha indireyim mideye derken sonu hüsranYa hepimiz fit anne olalım o zaman. Zaten benim anneliğin arkasına sığınacak durumum da yok :) Doğum kilosu falan hep vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?