- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.081
Hemen de anladı yaaaaa, halbuki yazmamıştım daAma bisküviyi bir araya sıkıştırmamışsın Deniz?Bebe bisküvisi olmadan olmaz
Ayy sakın valla bak bana yapma sorumluluk iyi geliyor insana
Tebrik ederim canım
Ya hiç fotoğraf paylaşıyorsunuz artık merak ediyorum farkı lütfen paylaşır mısın?
Hayırlısı ile başaracaksınız inşALLAH
Üff ben de çok seviyorum. Neyse ki çocuk yok eve öyle şeyler almıyoruz :)Ama bisküviyi bir araya sıkıştırmamışsın Deniz?Bebe bisküvisi olmadan olmaz
Bence gayet güzel olurÇok sakıncalı bir durum benceeeeeebende 37 yaşında, 13 yıllık evli, hatta bu ay 14 yıl olcak, bir kız bir oğlan 2 çocuk anası, şimdilik evinin kadını modundayım. Oğlum okula başlayınca düşüneceğim yine birşeyler.
Ben öğle ve akşam vicdan çorbamı içeyim diyorum Denizcim. Aralarda da kahveyle yeşil çayla oyalanırım. İnşallah yani. :)
Şu an yemek yiyorum ben spor falan yok sonra biraz ev işi tamam bugün spor yerine bu var :)
Çok teşekkür ederim. Yazıyı paylaşacağım başlık altında.530. Etap birincisidennisgo tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Benimde ütüm kaldı azıcık, evi süpürmem, bir de yemek yapmam lazım. Sonra çamaşırlar var yıkanacak ama evimizin ve gönlümüzün paşası Mert bey uyanmasın diye birşey yapamıyorum hiç değilse spor yapayım dedim.Şu an yemek yiyorum ben spor falan yok sonra biraz ev işi tamam bugün spor yerine bu var :)
Kız bizim emzirme oncemiz sonramiz mı var Allah aşkınaemer emzirme sonrası diye spor yaparım sonra gene emecegi tutar
en azından daha sağlıklıHemen de anladı yaaaaa, halbuki yazmamıştım daama bak bu defaki hipp
Ben şu an kazakla oturuyorum. Tamam ince bir kazan. ama yine de kazak yani. Ağustos mu kasım mı ben anlamadım :)Benimde ütüm kaldı azıcık, evi süpürmem, bir de yemek yapmam lazım. Sonra çamaşırlar var yıkanacak ama evimizin ve gönlümüzün paşası Mert bey uyanmasın diye birşey yapamıyorum hiç değilse spor yapayım dedim.30 dk eliptik, 12 dk ağırlıkla kol çalışma bitti. Birazdan karın ve iç bacak çalışcam ama hava çoookkk sıcak.
Bence de yine de kazak :))) burada olsa keşke, yandım yaaa. Havalarda ayarsız.Ben şu an kazakla oturuyorum. Tamam ince bir kazan. ama yine de kazak yani. Ağustos mu kasım mı ben anlamadım :)
valla gelsem Türkiye'ye iliklerim ısınsa fena olmaz :) oradaki evimizde acaip sıcaktır ama şu an orada olsam hiç şikayet etmezdim muhtemelen.Bence de yine de kazak :))) burada olsa keşke, yandım yaaa. Havalarda ayarsız.
valla gelsem Türkiye'ye iliklerim ısınsa fena olmaz :) oradaki evimizde acaip sıcaktır ama şu an orada olsam hiç şikayet etmezdim muhtemelen.
Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum daEger sakincasi yoksa soyler misiniz ?
Ben Zeynep'e hamile kaldığım kilonun bayağı altındayım canım -7kgAma Baha öylemi? +26 Ama olacak inanıyorum. Belki 1 yıl belki 2 yıl sürecek ama ben yine 56 olacağım
Canim sonuç şöyle
SONUÇ: Performans uygulaması 23. turda 2 adet sarı kartı olan 2. takım takip eden 4 hafta boyunca etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 7,9 ve 14. takımları tebrik ederiz
Daha iyiyim canım. Dün erkenden uyumuşum ilaç içip sabah iyi kalktım şu an bir sorun yok.wendy
Ilkinde 53 ikincisinde 83:)Baya bi yazmışız :)
Evlendiğinde kaçtın ayşecim? Zeynep'e -7 diyince şaşırdım biraz.
O zaman ördekçim 1 sarı kartın bi anlamı yok, önemli olan 2 sarı kart almamak doğru mudur?
Sanırım dün yürüyüşe çıktığımda üşüttüm evde dikkat ediyorum çünkü. Bu iklime hiç alışkın olmadığım için :) bir de galiba zsyofladıköa üşümeye başladım. Ben kışın bile ince gezerdim genelde ama üşümenin kiloyla ilgisi var sanırımSevindim canım, üşütme aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?