Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sakın valla bak bana yapma sorumluluk iyi geliyor insana

Tebrik ederim canım

Ya hiç fotoğraf paylaşıyorsunuz artık merak ediyorum farkı lütfen paylaşır mısın?

Canım albümde var bir iki tane ama son halimizi artık Ayşe yazlıktan dönünce çekeriz :)

Hayırlısı ile başaracaksınız inşALLAH

Sağ olasın canım inşallah

Bence gayet güzel olur

Şu an yemek yiyorum ben spor falan yok sonra biraz ev işi tamam bugün spor yerine bu var :)
Benimde ütüm kaldı azıcık, evi süpürmem, bir de yemek yapmam lazım. Sonra çamaşırlar var yıkanacak ama evimizin ve gönlümüzün paşası Mert bey uyanmasın diye birşey yapamıyorum hiç değilse spor yapayım dedim. 30 dk eliptik, 12 dk ağırlıkla kol çalışma bitti. Birazdan karın ve iç bacak çalışcam ama hava çoookkk sıcak.

Ben şu an kazakla oturuyorum. Tamam ince bir kazan. ama yine de kazak yani. Ağustos mu kasım mı ben anlamadım :)

Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum da Eger sakincasi yoksa soyler misiniz ?

Baya bi yazmışız :)

Ben Zeynep'e hamile kaldığım kilonun bayağı altındayım canım -7kg Ama Baha öylemi? +26 Ama olacak inanıyorum. Belki 1 yıl belki 2 yıl sürecek ama ben yine 56 olacağım

Evlendiğinde kaçtın ayşecim? Zeynep'e -7 diyince şaşırdım biraz.

O zaman ördekçim 1 sarı kartın bi anlamı yok, önemli olan 2 sarı kart almamak doğru mudur?

Sevindim canım, üşütme aman
Sanırım dün yürüyüşe çıktığımda üşüttüm evde dikkat ediyorum çünkü. Bu iklime hiç alışkın olmadığım için :) bir de galiba zsyofladıköa üşümeye başladım. Ben kışın bile ince gezerdim genelde ama üşümenin kiloyla ilgisi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…