Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız tatil unutulur mu hiç, çok alemsin heeeee

Yok be kızım, gerçekten iyi görünüyorsun daha da iyi görüneceksin şekerim. Bayrama da bişi kalmadı Allah'ımmmm yaaaa. Kuşhan beni kurtarsa bari. Sende dukan mı Karatay mı karar ver tatlım yap birini. Biz de Bayramda arkadaşlarda kalacağız belki kalamazsak ufak bir kaçamak tatil planlayacağız. Sonra da 9 unda 1 hafta tatil. Bayram tatilinde de dikkat etmem lazım yhaaa.

Biz ayni zamanda biberli yumurta da yapiyoruz. Biberleri dograyip kavurup üstuüne yumurta kiriyoruz. O da çok güzel

Karatay gelse kurtaramaz bizi pis boğazız biz

::))) yyaaaa hoş geldin aramızaaa :))

dünkü sporlarım hep iptal oldu iş çıkışı arkadaşa gittim mecburen..... garılaaa günü yapıyozda... öfff 67,4 tüm bu sabah ama dün gece 67,1 dim uyurken kilo almışım :))) neyse cumya ne olcak bakalım....

wendy , btlbetul Beyaz bikini, beyaz pantolon derken sizi bu ay epey eksilerde göreceğiz kızlar. Baktık işe yarıyor biz de kendimize bir beyaz hedef koyarız belki :)

evet 3 beyazdan uzak durma hedefi ....

ya tuz şeker yağ

ya da beyaz pantalon, beyaz tüşört, beyaz bikini

tarafını seç :))

Beni çok kötü yaptı sanırım. Çok başım ağrıyor şu an.. ondan mı bilmiyorum ama diğer günlerden farklı onu yaptım bir tek

sıcaklarda yeşil çay iyice fenalık getirtiyo bana... ama içince daha stabil gidiyo kilolar bence...

valla yapıyorum bişiler dur bakalım. dün kocamada çikolata falan yedirmedim yazık

Biz ayni zamanda biberli yumurta da yapiyoruz. Biberleri dograyip kavurup üstuüne yumurta kiriyoruz. O da çok güzel

aa deneyeyim, kesin güzeldir eminim
Karatay gelse kurtaramaz bizi pis boğazız biz

ya neden öyle diyosun şevkimizi kırıyosun yaa, insanlar kaaaç kilolardan gelip veriyo da biz 10 kilo mu veremicez sanki

Çocuklarımı yedireyim bari. Simidimi yedim ayranımı içtim, süperim

simit yiyip süper olmamak mümkün mü kızz

günde ne yediysen artık spor da iptalmiş dayak var sana ne güzel gidiyodun

evet 3 beyazdan uzak durma hedefi ....

ya tuz şeker yağ

ya da beyaz pantalon, beyaz tüşört, beyaz bikini

tarafını seç :))

yok yok alt sınırı 70 e çekeyim bari benim 65 i göreceğim yok :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…