- 23 Ağustos 2012
- 14.850
- 39.280
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.441
52olsak ne güzel olur :) yada be olayım boyuma göre 53 kg olmam lazım mış
Kız tatil unutulur mu hiç, çok alemsin heeeeeBen de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)
akşam yemeği niyetine bi daha yapıp yiyeyim bari, canım istedi
valla siyahla güzel görünmek kolay, önemli olan beyazın içinde iyi görünmekmişgeçen denedim yok böyle bi görüntü, şok oldum resmen beyaz bikiniyle işim olmaz da beyaz pantolonu giymek istiyorum yazın sonunda da olsa
yaa iyi görünüyosun diye diye kandırıyonuz beni işte. yok öyle bi dünya, basenlerim bağımsızlığını ilan edecek
eylüle bayrama ne kaldı şurda
Canım numaramı yazıyorum sana özelden. Ne olur ne olmaz yine de olsun numaralarımız birbirimizde.
Soğanlı yumurta soğanları tavada kavuruyorsun yumurtaları çarpıp içine atıyor baharatlar ile pişiriyorsun. Çok güzel oluyor. Ben soğanları halka doğrayıp çok öldürülmemeyi tercih ediyorum.
Karatay gelse kurtaramaz bizi pis boğazız bizYok be kızım, gerçekten iyi görünüyorsun daha da iyi görüneceksin şekerim. Bayrama da bişi kalmadı Allah'ımmmm yaaaa. Kuşhan beni kurtarsa bari. Sende dukan mı Karatay mı karar ver tatlım yap birini. Biz de Bayramda arkadaşlarda kalacağız belki kalamazsak ufak bir kaçamak tatil planlayacağız. Sonra da 9 unda 1 hafta tatil. Bayram tatilinde de dikkat etmem lazım yhaaa.
Ben hem soğan hem biber koyuyorum duble lezzetliBiz ayni zamanda biberli yumurta da yapiyoruz. Biberleri dograyip kavurup üstuüne yumurta kiriyoruz. O da çok güzel
Kurtarır yaaa dime öyleKaratay gelse kurtaramaz bizi pis boğazız biz
Eylülde tatile gidecekmişiz, biliyodum da eşimden duyunca bi betüş gibi tutuşasım geldi.
btlbetul kız nerelerdesin sen kedicik? ne menü ne spor ne kilo paylaşılmıyor. ateş bizi çağırıyo betüüüş fıstık gibi hatunlar var
Beni çok kötü yaptı sanırım. Çok başım ağrıyor şu an.. ondan mı bilmiyorum ama diğer günlerden farklı onu yaptım bir tekBende bazen sabah aç olarak yesil cay iciyorum. Bilmedigim bir faydası mı var bu sekilde?
Beni çok kötü yaptı sanırım. Çok başım ağrıyor şu an.. ondan mı bilmiyorum ama diğer günlerden farklı onu yaptım bir tek
Boyun kaç canım ?52olsak ne güzel olur :) yada be olayım boyuma göre 53 kg olmam lazım mış
Yok be kızım, gerçekten iyi görünüyorsun daha da iyi görüneceksin şekerim. Bayrama da bişi kalmadı Allah'ımmmm yaaaa. Kuşhan beni kurtarsa bari. Sende dukan mı Karatay mı karar ver tatlım yap birini. Biz de Bayramda arkadaşlarda kalacağız belki kalamazsak ufak bir kaçamak tatil planlayacağız. Sonra da 9 unda 1 hafta tatil. Bayram tatilinde de dikkat etmem lazım yhaaa.
Biz ayni zamanda biberli yumurta da yapiyoruz. Biberleri dograyip kavurup üstuüne yumurta kiriyoruz. O da çok güzel
Karatay gelse kurtaramaz bizi pis boğazız biz
Çocuklarımı yedireyim bari. Simidimi yedim ayranımı içtim, süperim
::))) yyaaaa hoş geldin aramızaaa :))
dünkü sporlarım hep iptal oldu iş çıkışı arkadaşa gittim mecburen..... garılaaa günü yapıyozda... öfff 67,4 tüm bu sabah ama dün gece 67,1 dim uyurken kilo almışım :))) neyse cumya ne olcak bakalım....
evet 3 beyazdan uzak durma hedefi ....
ya tuz şeker yağ
ya da beyaz pantalon, beyaz tüşört, beyaz bikini
tarafını seç :))
yok yok alt sınırı 70 e çekeyim bari benim 65 i göreceğim yok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?