Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her gün yazmak bile insanı daha aktif yapıyor. Çok iyi düşünmüşsün kaptanım

Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)
Canım o kadar çok kilo alıp verdim ki, maalesef artık tek başına kilo vermek benim için bir başarı olmaktan çıktı. yeni bir yaşama kavuşmak istiyorsam, yeni bakış açısına ihtiyacım var. Benim için bu , zayıflayınca nasıl davranacağını planlamak. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ama herkes mutlaka kendi motivasyonu bulmalı.yoksa diyet dünyanın en sıkıcı, en zor işi.. bir çemberin içinde dönüp duran, hep başa dönen canlılar gibi hissediyordum kendimi. Bu çaresizlik hissi veriyordu bana. Bunu kırdım ama ben artık. :)

Buna dair birşeyler okurum belki Fransızcayı söktüğümde. Güzel bir öneri ben düşüneyim bunu.çok teşekkür ederim cidden. Belki benim işim bu olmalı gerçekten de.

wendy , btlbetul Beyaz bikini, beyaz pantolon derken sizi bu ay epey eksilerde göreceğiz kızlar. Baktık işe yarıyor biz de kendimize bir beyaz hedef koyarız belki :)

Çok sevindim kaptanım valla. Oğluşunda sende atın fazlalıklarınızı

Hahahaaa günaydınnn, sabrediyorum merak etme. Benim Velet'ler gözümün önünde koca paketi açtılar nevoşta bana yemek yedirmeye meraklı, illa ağzıma tıkıştırmaya çalışınca azıcık ısırdım sonra gerisi geldi Kızım diyorum bak şişmanlıyorum sonra yememem lazım diyorum ama göbeğin inceldi anne ye nolur diyor kuzum yaaaa

Evde sadece 4 yumurta kalmisti. Buzdolabini boşaltma maksatli yani @wendigo
Afiyet olsun ve iyi yolculuklar

Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)
Kolay gelsinnn, gelelim mi yardıma

Sen gayet iyi görünüyorsun, tutuşacak hiç bir şey yok. Ama ben iyi ile yetinmem mükemmeli isterim diyorsan, tatile kadar aynı doğumgünü için yaptıklarını yapacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın :)

Bende gidiyorum ki Eylül'deeee
Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)

wendy ben soğana aşığım. O nedenle soğanlı yumurtayı da yıllar önce denedim ve sürekli yerdim wendy

akşam yemeği niyetine bi daha yapıp yiyeyim bari, canım istedi

wendy , btlbetul Beyaz bikini, beyaz pantolon derken sizi bu ay epey eksilerde göreceğiz kızlar. Baktık işe yarıyor biz de kendimize bir beyaz hedef koyarız belki :)

valla siyahla güzel görünmek kolay, önemli olan beyazın içinde iyi görünmekmiş geçen denedim yok böyle bi görüntü, şok oldum resmen beyaz bikiniyle işim olmaz da beyaz pantolonu giymek istiyorum yazın sonunda da olsa

yaa iyi görünüyosun diye diye kandırıyonuz beni işte. yok öyle bi dünya, basenlerim bağımsızlığını ilan edecek

Bende gidiyorum ki Eylül'deeee

eylüle bayrama ne kaldı şurda

nereye gideceksin ki? ağustosun sonunda da olsa 72 görülecek bence.

nereye gideceksin ki? ağustosun sonunda da olsa 72 görülecek bence.
Bordeaux da görümcem var onun yanına gitmek istiyordum. İspanya'ya yakın olduğu için hava da sıcak. Ama eylül başı okul başladığı için öncesinde gitmem gerekir. Bir de okul açılmadan bir seviye tespit sınavı olmam lazım ama ne zaman olacak bilmiyorum. Pazartesi okula gittik kapalıydı. Perşembe tekrar gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…