- 23 Ağustos 2012
- 14.850
- 39.280
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.401
Her gün yazmak bile insanı daha aktif yapıyor. Çok iyi düşünmüşsün kaptanımGunaydinlarr
Aksam yatmadan misir puskulu ve kiraz sapi kaynatip icmistim 1 kupa sabah tarti yuzumu guldurdu 500 gr gitmis sanirim bir kismi regli odemi bu kilonun
Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegim
Canım o kadar çok kilo alıp verdim ki, maalesef artık tek başına kilo vermek benim için bir başarı olmaktan çıktı. yeni bir yaşama kavuşmak istiyorsam, yeni bakış açısına ihtiyacım var. Benim için bu , zayıflayınca nasıl davranacağını planlamak. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ama herkes mutlaka kendi motivasyonu bulmalı.yoksa diyet dünyanın en sıkıcı, en zor işi.. bir çemberin içinde dönüp duran, hep başa dönen canlılar gibi hissediyordum kendimi. Bu çaresizlik hissi veriyordu bana. Bunu kırdım ama ben artık. :)Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)
Afiyet olsun canım. Baş ağrın geçti mi ? Nasıl hissediyorsun. Bir de spor yapabiliyor musun ?Eki Görüntüle 2033876
Ekmeksiz 2. Günüm hayırlı olsun bana:)
günaydın canımGunaydin kizlar. Birazdan yola cikiyorum. Internet hakkim oldugu surece yazacagim.
Madem benden koç olur bir adım ileri götüreyim kendini negatif ile değil pozitif cümleler ile kodlamayı dene. Böyle olunca diyet sürecini daha güçlü daha pozitif geçiriyorsun.
kurduğun cümlelerdeki olumsuz ifadeleri görmelisin. Aynı cümleyi şöyle kurmak seni daha iyi hissettirmez mi ?
Yarın diyetin ikinci günü ve ben diyete uyacağım. Diyete uyduğum için yarın eliptik yapmayacağım sadece karın kol bacak çalışacağım. Eliptik yaptığım günlerde diyetime uyduğum için ekstradan yağ yakacağım ve tartıda eksi göreceğim.
Buna dair birşeyler okurum belki Fransızcayı söktüğümde. Güzel bir öneri ben düşüneyim bunu.çok teşekkür ederim cidden. Belki benim işim bu olmalı gerçekten de.
Günaydın tatlım youtube dan squatgirl ün ağırlıkla kol çalışma videoları var. Onları yapıyorum canım. Daha önce yaptıklarım bir şey değilmiş. Şimdi kollarım ağrıyor bu da iyiye işaret
Eylülde tatile gidecekmişiz, biliyodum da eşimden duyunca bi betüş gibi tutuşasım geldi.
btlbetul kız nerelerdesin sen kedicik? ne menü ne spor ne kilo paylaşılmıyor. ateş bizi çağırıyo betüüüş fıstık gibi hatunlar var
Çok sevindim kaptanım valla. Oğluşunda sende atın fazlalıklarınızıGunaydinlarr
Aksam yatmadan misir puskulu ve kiraz sapi kaynatip icmistim 1 kupa sabah tarti yuzumu guldurdu 500 gr gitmis sanirim bir kismi regli odemi bu kilonun
Yok canim zorlamadi dun fizyoterapist kol egzersizlerine yeniden baslatti onlara da basladim bir heves geldi oglusumd a 200 gr vermis hadi bakalim bende size hesap verecegim
Hahahaaa günaydınnn, sabrediyorum merak etme. Benim Velet'ler gözümün önünde koca paketi açtılar nevoşta bana yemek yedirmeye meraklı, illa ağzıma tıkıştırmaya çalışınca azıcık ısırdım sonra gerisi geldiGünaydınlaar
Neyse ki sonraki mesajlarda o oreoyu yaktığını gördüm yoksa fena sopalayacaktim seni :) hani kaçamak yoktu artık bu hafta? Pazar günü yemişsin yiyeceğini artık irade zamanı, en azından cumaya kadar bi sabret :)
Denizcim cidden sen bu işi çözmüşsün. Böyle düşünürsen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın ve korumada da sıkıntı yaşamazsın :)
Afiyet olsun ve iyi yolculuklarEvde sadece 4 yumurta kalmisti. Buzdolabini boşaltma maksatli yani@wendigo
Kolay gelsinnn, gelelim mi yardımaEvet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)
Sen gayet iyi görünüyorsun, tutuşacak hiç bir şey yok. Ama ben iyi ile yetinmem mükemmeli isterim diyorsan, tatile kadar aynı doğumgünü için yaptıklarını yapacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın :)Eylülde tatile gidecekmişiz, biliyodum da eşimden duyunca bi betüş gibi tutuşasım geldi.
btlbetul kız nerelerdesin sen kedicik? ne menü ne spor ne kilo paylaşılmıyor. ateş bizi çağırıyo betüüüş fıstık gibi hatunlar var
Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)Bende gidiyorum ki Eylül'deeee
Sen gayet iyi görünüyorsun, tutuşacak hiç bir şey yok. Ama ben iyi ile yetinmem mükemmeli isterim diyorsan, tatile kadar aynı doğumgünü için yaptıklarını yapacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın :)
Bende gidiyorum ki Eylül'deeee
Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)
hahah, ilahi kuzum. allahtan elmalar falan bitmişti :)
bol protein sıkıntı olmaz, afiyet şeker olsun. öğlen bile acıkmazsın sen artık.
Bordeaux da görümcem var onun yanına gitmek istiyordum. İspanya'ya yakın olduğu için hava da sıcak. Ama eylül başı okul başladığı için öncesinde gitmem gerekir. Bir de okul açılmadan bir seviye tespit sınavı olmam lazım ama ne zaman olacak bilmiyorum. Pazartesi okula gittik kapalıydı. Perşembe tekrar gideceğiz.nereye gideceksin ki? ağustosun sonunda da olsa 72 görülecek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?