- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.421
Yumurtayı tavaya kırıyorum üzerine tam oturacak kapak kapatıyorum hemen pişiyor üstünde çevirmek için uğraşmıyorumben yumurtayı nasıl yaptığını merak ettim, tavada mı yaptın? arkasını da mı çevirdin? harika görünüyo cidden.
lor tavada kavruluyo mu? kesin alayım ben loru evdeki peynirler bitsin de, kavurur yerim bol protein oh.
wendy canım instegramda dukan birası diye birşey dolaşıyor. Soda Yeşilçay ile üç kilolar beş kilolar gidiyor. Giden ödemdir diyorum ama incelemeden yağ kaybından bahsetmişler. İlk bakışta çok anlamlı gelmedi ama bir dukan uzmanı olarak sana sorayım dedim. Varsa böyle bir formül yaptırsana bize sen de :)
Canim lalemisal bu hafta diskalifiye@lalemisal canım bu hafta da uğramazsan diskalifiye olacaksın, umarım senin yüzünden de ilk haftadan da nota almak zorunda olmayız. nazar boncuğu ile bitse eskisi gibi keşke performans haftaları.
Deniz cim sen gerci duzenli yaziyorsun ama ben listede olanlarin cebini aliyorum bir aksilige karsi bana cebini yazarmisin sabah egeli haticeden aldim bende sana cebimi yazarimGünaydın kızlar
Hatice nin önerisini dinledim gece içtiğim yeşil çayı sabah aç karna içtim bakalım neler olacak :)
Yaa bu soganli yumurta ne yaww bana da tarif verin
Geçti gibi canım sağolAfiyet olsun canım. Baş ağrın geçti mi ? Nasıl hissediyorsun. Bir de spor yapabiliyor musun ?
günaydın canım
İyi yolculuklar. Ve yanına yoğurt almakla çok iyi yapmışsın.
Canım numaramı yazıyorum sana özelden. Ne olur ne olmaz yine de olsun numaralarımız birbirimizde.Canim lalemisal bu hafta diskalifiye
Deniz cim sen gerci duzenli yaziyorsun ama ben listede olanlarin cebini aliyorum bir aksilige karsi bana cebini yazarmisin sabah egeli haticeden aldim bende sana cebimi yazarim
Kizlar karar verdim bundan sonra liateye girecekler ya bana yada yardimcilarima cebini versinler
Aslında tüm evi topluyorlardı. Ama ben istemedim. Şimdi kızın oyuncaklarının hepsini çıkarmayacağım. Ona göre öncelikli koli yapacağım. Kıyafetler desen elin adamı niye benim, kızımın kıyafetlerini toplasın. Yastık, havlu, nevresin vsleri kirli elleriyle kirli kolilere koyacaklar hepsini nasıl yıkayayım. Onları hurçlara koyacağım temiz temiz. Hurçları da çöp torbalarına mis gibi al kullan. Kap kacak zaten yıkanmadan kullanılmaz onu sıkıntı etmiyorum. Ama nedense gözümde büyümüyor. Geçen sefer 2 günde El kadar bebeyle toplayıp yerleşmiştim ondan sanırım.tüm evi halledicekler sanıyodum ben. gerçi bende kendim toplamak isterim ya. mutfakta dahil.
Danışma ücreti hakkındırKüçük bir ücret karşılığı sorununuz çözümü bende diyeceğim :)
Canım sana da derim ki , karalar peşin kırmızı meşin :)
Canım benim sağol. Yardım etmiş kadar oldunÇok sevindim kaptanım valla. Oğluşunda sende atın fazlalıklarınızı
Hahahaaa günaydınnn, sabrediyorum merak etme. Benim Velet'ler gözümün önünde koca paketi açtılar nevoşta bana yemek yedirmeye meraklı, illa ağzıma tıkıştırmaya çalışınca azıcık ısırdım sonra gerisi geldiKızım diyorum bak şişmanlıyorum sonra yememem lazım diyorum ama göbeğin inceldi anne ye nolur diyor kuzum yaaaa
Afiyet olsun ve iyi yolculuklar
Kolay gelsinnn, gelelim mi yardıma
Ben de 72 de gidiyordum. O benim motivasyonumdu hatta. ama unuttum ya ben onu. Kilo vermekle kafayı yedim sanırım insan tatili unutur mu :) Ağustos'ta gitmem gerekiyordu,72 olmam gerekiyordu.. henüz olamadım ondan unuttum belki de :)
Bu ara sadece yeme sporu yapıyorum canım.Bırak artık sporu kas yapıyosun o yüzden kg veremiyorsun istediğin gibi yürüyüş yap sadece
Adı üstünde diyorsunwendy fancynancy Deniz ve tatile gidecek olan diğer arkadaşlar. hadi bakalım hareketlenin. fittiri fittiri dolaşmaya fit gidilir
72 de fit olunmuyor kiwendy fancynancy Deniz ve tatile gidecek olan diğer arkadaşlar. hadi bakalım hareketlenin. fittiri fittiri dolaşmaya fit gidilir
Bende bazen sabah aç olarak yesil cay iciyorum. Bilmedigim bir faydası mı var bu sekilde?72 de fit olunmuyor ki
Tam senlik bir spor.Ay ne güzel spor
Tabi canım hep ben zaten siz hepiniz 36 bedensinizTam senlik bir spor.
52olsak ne güzel olur :) yada be olayım boyuma göre 53 kg olmam lazım mış72 de fit olunmuyor ki
Kızlar ekmeksiz 2. günüm bugün biraz daha iyiyim şimdi kahvemi içiyorum yanında 6çiğ badem 1 gün kurusu kayısı 1kuru incir yedim bol tarçınlıwendy yediklerim kh dimi yani karatayın dediği gibi tek ekmekten almıyorum kh bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum
Aslında tüm evi topluyorlardı. Ama ben istemedim. Şimdi kızın oyuncaklarının hepsini çıkarmayacağım. Ona göre öncelikli koli yapacağım. Kıyafetler desen elin adamı niye benim, kızımın kıyafetlerini toplasın. Yastık, havlu, nevresin vsleri kirli elleriyle kirli kolilere koyacaklar hepsini nasıl yıkayayım. Onları hurçlara koyacağım temiz temiz. Hurçları da çöp torbalarına mis gibi al kullan. Kap kacak zaten yıkanmadan kullanılmaz onu sıkıntı etmiyorum. Ama nedense gözümde büyümüyor. Geçen sefer 2 günde El kadar bebeyle toplayıp yerleşmiştim ondan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?