Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy canım instegramda dukan birası diye birşey dolaşıyor. Soda Yeşilçay ile üç kilolar beş kilolar gidiyor. Giden ödemdir diyorum ama incelemeden yağ kaybından bahsetmişler. İlk bakışta çok anlamlı gelmedi ama bir dukan uzmanı olarak sana sorayım dedim. Varsa böyle bir formül yaptırsana bize sen de :)

Yumurtayı tavaya kırıyorum üzerine tam oturacak kapak kapatıyorum hemen pişiyor üstünde çevirmek için uğraşmıyorum
Hatta sarısı kayısı gibi oluyor ekmek batırınca patlıyo çocuklar patlatma yumurta yap diyorlar adını koydular:) patlatma yumurta

canım muhtemelen sen yeşil çay / soda / limon küründen bahsediyosun. tam tarifine bakayım.

@lalemisal canım bu hafta da uğramazsan diskalifiye olacaksın, umarım senin yüzünden de ilk haftadan da nota almak zorunda olmayız. nazar boncuğu ile bitse eskisi gibi keşke performans haftaları.
Canim lalemisal bu hafta diskalifiye
Günaydın kızlar
Hatice nin önerisini dinledim gece içtiğim yeşil çayı sabah aç karna içtim bakalım neler olacak :)
Deniz cim sen gerci duzenli yaziyorsun ama ben listede olanlarin cebini aliyorum bir aksilige karsi bana cebini yazarmisin sabah egeli haticeden aldim bende sana cebimi yazarim
Kizlar karar verdim bundan sonra liateye girecekler ya bana yada yardimcilarima cebini versinler
wendy ben soğana aşığım. O nedenle soğanlı yumurtayı da yıllar önce denedim ve sürekli yerdim wendy
Yaa bu soganli yumurta ne yaww bana da tarif verin

Afiyet olsun canım. Baş ağrın geçti mi ? Nasıl hissediyorsun. Bir de spor yapabiliyor musun ?

günaydın canım
İyi yolculuklar. Ve yanına yoğurt almakla çok iyi yapmışsın.
Geçti gibi canım sağol bu saat oldu hiç acıkmadım boşuna mı yiyiyorsun o ekmekleri acaba yazık valla vücudumuza hamal gibi ye de yeee..
Dedemin bir lafı var o geldi aklıma çok uyuyan helak çok yiyen malak olur der

Canım numaramı yazıyorum sana özelden. Ne olur ne olmaz yine de olsun numaralarımız birbirimizde.
Soğanlı yumurta soğanları tavada kavuruyorsun yumurtaları çarpıp içine atıyor baharatlar ile pişiriyorsun. Çok güzel oluyor. Ben soğanları halka doğrayıp çok öldürülmemeyi tercih ediyorum.

tüm evi halledicekler sanıyodum ben. gerçi bende kendim toplamak isterim ya. mutfakta dahil.
Aslında tüm evi topluyorlardı. Ama ben istemedim. Şimdi kızın oyuncaklarının hepsini çıkarmayacağım. Ona göre öncelikli koli yapacağım. Kıyafetler desen elin adamı niye benim, kızımın kıyafetlerini toplasın. Yastık, havlu, nevresin vsleri kirli elleriyle kirli kolilere koyacaklar hepsini nasıl yıkayayım. Onları hurçlara koyacağım temiz temiz. Hurçları da çöp torbalarına mis gibi al kullan. Kap kacak zaten yıkanmadan kullanılmaz onu sıkıntı etmiyorum. Ama nedense gözümde büyümüyor. Geçen sefer 2 günde El kadar bebeyle toplayıp yerleşmiştim ondan sanırım.

Canım benim sağol. Yardım etmiş kadar oldun

wendy fancynancy Deniz ve tatile gidecek olan diğer arkadaşlar. hadi bakalım hareketlenin. fittiri fittiri dolaşmaya fit gidilir

Yaa bu soganli yumurta ne yaww bana da tarif verin

Kaptanım aynen bende piyazlık doğruyorum azıcık yağ ile karamelize ediyorum, denizin aksine bende çok öldürüyorum ama az öldürünce de lezzetli. üstüne aynen kır yumurtayı azıcıkta baharat off yeme de yanında yat.

ya yediğimiz her şeyde ufal ufak kh var, tarçında karabiberde bile. kesinlikle iyi yapıyosun.

aynen benim de aklımdan onlar geçiyodu. iyi yapmışsın o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…