Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günde bir şey yemedim yemedim midem gurul gurul guruldadı en son 3 top dondurma yedim.... ama hamur işlerinden iyidir.... millet bitiremedi dondurmayı ben nerdeyse kabı da yicektim :)))

günde bir şey yemedim yemedim midem gurul gurul guruldadı en son 3 top dondurma yedim.... ama hamur işlerinden iyidir.... millet bitiremedi dondurmayı ben nerdeyse kabı da yicektim :)))
En uyuz olduğum şey ben dondurmayı bitirdiğimde başkasının hala yemesi.. elinden kapmak istiyorum onu da ben yemek istiyorum böyle olunca :)

Bugünkü menüm

Uyanınca ; limonlu yeşil çay

Sabah : 2 dilim light cevizli kaşar 2 dilim kepekli ekmek ile tost 5 zeytin

Ara : şekersiz sütsüz kahve

Öğlen; limonlu yağsız tuzsuz bolca salata ( hani şu bir kazan yiyorum ya ondan ) , 8o gr ton balığı, 2 dilim tam tahıllı tuzsuz etimek

Ara ; şekersiz sütsüz kahve ( bir arkadaşa gideceğim şimdi bunu içerim sanırım)

Ara ; kefir , 5 fındık, zencefil çayı

Akşam ; 2 kase kabak çorbası 4 kase yoğurt salata

3 litre su
Spor yok

Not ; sabah tostta 2 dilim ekmek kullandığım için akşam ekmeği yok

Bende yazayım menümü; alkışlanacak menü değil ama erken kapadım günü.

Sabah; çeyrek simit, çeyrek kk kaşar, 3-4 zeytin, kesme şeker kadar helva (eşim zorla yedirdi)

Ara; şekersiz sütlü nescafe

Öğle; kk kadar et haşlama, çeyrek simit, 1 domates, kk süzme peynir, 3-4 zeytin, azıcık ekşimen, azıcık semiz otu, 2 minik salatalık

Ara; 1 dolu avuç lebleli

Akşam;(16.30) 2 yumurtalı soğan kavurma

Acıkırsam yoğurt yicem.

Su; 3 lt olur + 1 lt yeşil çay

Spor; anneme geldim, topuklu ayakkabım var napim bilemedim.

500 ml su alan french pressim var. 1 tatlı kaşığı yeşil çayı demledim onu içince üstüne bi 500 ml su daha koydum onu da içtim. O demek :)
Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.

Bu menüde sadece helva olmamış bence. Simitler gayet ölçülü bence. Akşama helvayı yakarsan sana kocaman alkış canım. Yakmazsan kuru kuru tebrikler :)

bebe püskütü kurtarsın seni

Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.

Bana bişi yapmıyor valla, sadece hazırlama aşamasını aşsam yeter içerim alıştım siyah çay içemiyorum artık.

Bu menüde sadece helva olmamış bence. Simitler gayet ölçülü bence. Akşama helvayı yakarsan sana kocaman alkış canım. Yakmazsan kuru kuru tebrikler :)

Sabah gitmiştir heralde ya, 2 küp şeker kadar kalmış tabağıma koydum 1ni zorla bana verdi, beraber diyetteyiz ya :) bişi de atılmaz evde mecbur yenecek :)

Spor naapsam yaa, kızımı alıp yürüsem mi. Ayakkabı işi kötü oldu.

Ben hem soğan hem biber koyuyorum duble lezzetli
Ben onu kırmızı kapya biber, köy biberi, piyazlık doğranmış soğanla yapıyorum. Bazen yumurta bazen sarımsaklı domates rendesi ile pişiriyorum. İyice kavrulunca kızartma gibi oluyor. benimkinin öyle duble gibi bir lezzet tarifi yok. tarifsiz lezzet

Eşim zorla yedirdi derken? zorla senin ağzını açıp tıktı mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…