- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.461
valla yapıyorum bişiler dur bakalım. dün kocamada çikolata falan yedirmedim yazık
aa deneyeyim, kesin güzeldir eminim
ya neden öyle diyosun şevkimizi kırıyosun yaa, insanlar kaaaç kilolardan gelip veriyo da biz 10 kilo mu veremicez sanki
simit yiyip süper olmamak mümkün mü kızz
günde ne yediysen artıkspor da iptalmiş dayak var sana ne güzel gidiyodun
2 lt su 1 lt yeşil çay bitti
çişe gidip gelme spor sayılıyo muydu?
günde bir şey yemedim yemedim midem gurul gurul guruldadı en son 3 top dondurma yedim.... ama hamur işlerinden iyidir.... millet bitiremedi dondurmayı ben nerdeyse kabı da yicektim :)))
tıııı sayılmayiii.....
1 litre yeşil çay ne tatlım. Biz bir bardak içiyoruz ama yanlış mı yapıyoruz :)2 lt su 1 lt yeşil çay bitti
çişe gidip gelme spor sayılıyo muydu?
En uyuz olduğum şey ben dondurmayı bitirdiğimde başkasının hala yemesi.. elinden kapmak istiyorum onu da ben yemek istiyorum böyle olunca :)günde bir şey yemedim yemedim midem gurul gurul guruldadı en son 3 top dondurma yedim.... ama hamur işlerinden iyidir.... millet bitiremedi dondurmayı ben nerdeyse kabı da yicektim :)))
evet 3 beyazdan uzak durma hedefi ....
ya tuz şeker yağ
ya da beyaz pantalon, beyaz tüşört, beyaz bikini
tarafını seç :))
1 litre yeşil çay ne tatlım. Biz bir bardak içiyoruz ama yanlış mı yapıyoruz :)
Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.500 ml su alan french pressim var. 1 tatlı kaşığı yeşil çayı demledim onu içince üstüne bi 500 ml su daha koydum onu da içtim. O demek :)
Bu menüde sadece helva olmamış bence. Simitler gayet ölçülü bence. Akşama helvayı yakarsan sana kocaman alkış canım. Yakmazsan kuru kuru tebrikler :)Bende yazayım menümü; alkışlanacak menü değil ama erken kapadım günü.
Sabah; çeyrek simit, çeyrek kk kaşar, 3-4 zeytin, kesme şeker kadar helva (eşim zorla yedirdi)
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Öğle; kk kadar et haşlama, çeyrek simit, 1 domates, kk süzme peynir, 3-4 zeytin, azıcık ekşimen, azıcık semiz otu, 2 minik salatalık
Ara; 1 dolu avuç lebleli
Akşam;(16.30) 2 yumurtalı soğan kavurma
Acıkırsam yoğurt yicem.
Su; 3 lt olur + 1 lt yeşil çay
Spor; anneme geldim, topuklu ayakkabım var napim bilemedim.
bebe püskütü kurtarsın seniYok be kızım, gerçekten iyi görünüyorsun daha da iyi görüneceksin şekerim. Bayrama da bişi kalmadı Allah'ımmmm yaaaa. Kuşhan beni kurtarsa bari. Sende dukan mı Karatay mı karar ver tatlım yap birini. Biz de Bayramda arkadaşlarda kalacağız belki kalamazsak ufak bir kaçamak tatil planlayacağız. Sonra da 9 unda 1 hafta tatil. Bayram tatilinde de dikkat etmem lazım yhaaa.
Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.
Bu menüde sadece helva olmamış bence. Simitler gayet ölçülü bence. Akşama helvayı yakarsan sana kocaman alkış canım. Yakmazsan kuru kuru tebrikler :)
Ben onu kırmızı kapya biber, köy biberi, piyazlık doğranmış soğanla yapıyorum. Bazen yumurta bazen sarımsaklı domates rendesi ile pişiriyorum. İyice kavrulunca kızartma gibi oluyor. benimkinin öyle duble gibi bir lezzet tarifi yok. tarifsiz lezzetBen hem soğan hem biber koyuyorum duble lezzetli
evet 3 beyazdan uzak durma hedefi ....
ya tuz şeker yağ
ya da beyaz pantalon, beyaz tüşört, beyaz bikini
tarafını seç :))
Alemsin betüşyok yok alt sınırı 70 e çekeyim bari benim 65 i göreceğim yok :))))
Eşim zorla yedirdi derken? zorla senin ağzını açıp tıktı mı yani?Bende yazayım menümü; alkışlanacak menü değil ama erken kapadım günü.
Sabah; çeyrek simit, çeyrek kk kaşar, 3-4 zeytin, kesme şeker kadar helva (eşim zorla yedirdi)
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Öğle; kk kadar et haşlama, çeyrek simit, 1 domates, kk süzme peynir, 3-4 zeytin, azıcık ekşimen, azıcık semiz otu, 2 minik salatalık
Ara; 1 dolu avuç lebleli
Akşam;(16.30) 2 yumurtalı soğan kavurma
Acıkırsam yoğurt yicem.
Su; 3 lt olur + 1 lt yeşil çay
Spor; anneme geldim, topuklu ayakkabım var napim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?