- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.481
Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.
Evet ayakkabı kötü olmuş annende olduğuna göre evde lesli yap :)Bana bişi yapmıyor valla, sadece hazırlama aşamasını aşsam yeter içerim alıştım siyah çay içemiyorum artık.
Sabah gitmiştir heralde ya, 2 küp şeker kadar kalmış tabağıma koydum 1ni zorla bana verdi, beraber diyetteyiz ya :) bişi de atılmaz evde mecbur yenecek :)
Spor naapsam yaa, kızımı alıp yürüsem mi. Ayakkabı işi kötü oldu.
Eşim zorla yedirdi derken? zorla senin ağzını açıp tıktı mı yani?
Evet ayakkabı kötü olmuş annende olduğuna göre evde lesli yap :)
Kizlar uçaktan yeni indim ve aç değilim. Akşam yogurt yerim buyuk ihtimal. Hala yolum bitmedi.
evet süper olur birşeyler mutlaka yapmalısın ve yapacaksınBakim de olmazsa öyle yapim: olmadı Hatice'ye söz verdiğim 500 zıpzıpı yapayım.
Kibar tıkmaOnun gibi bişi. Tıkma kısmı kibar tabi tıkıştırma değil :)
Yok ya ne kilosu? Yağı az koyuyorum. Soğanın biberin kalorisi ne ki. Diğeri de yumurta zaten protein :) soğanın biberin kalorisi düşük lezzetli ve doyurucudur bence.
evet süper olur birşeyler mutlaka yapmalısın ve yapacaksın
Kibar tıkma
Oyy hala yollarda mısın sen, Allah kolaylık versin, iyi yapmışsın 4 yumurta yemekle. Eşin yanında mı?
Birazdan buluşacagiz İzmir'de. Sonra beraber Manisa'ya. Yarin da ilçeye. Bayaği yollarda olacagiz.Evet, ben elma yememe sözü verdim. Sen de 500 kere atla, her gün ama
Birazdan buluşacagiz İzmir'de. Sonra beraber Manisa'ya. Yarin da ilçeye. Bayaği yollarda olacagiz.Evet, ben elma yememe sözü verdim. Sen de 500 kere atla, her gün ama
Leslie olabilirdiBende yazayım menümü; alkışlanacak menü değil ama erken kapadım günü.
Sabah; çeyrek simit, çeyrek kk kaşar, 3-4 zeytin, kesme şeker kadar helva (eşim zorla yedirdi)
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Öğle; kk kadar et haşlama, çeyrek simit, 1 domates, kk süzme peynir, 3-4 zeytin, azıcık ekşimen, azıcık semiz otu, 2 minik salatalık
Ara; 1 dolu avuç lebleli
Akşam;(16.30) 2 yumurtalı soğan kavurma
Acıkırsam yoğurt yicem.
Su; 3 lt olur + 1 lt yeşil çay
Spor; anneme geldim, topuklu ayakkabım var napim bilemedim.
Ağzının kenarında kalmış. dur ben alırımİnşallah canım niyetim var.
Evet en reddedilemeyeninden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?