Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sabah bir bardak içtim hala başım ağrıyor bir daha içmem. Bana Yeşilçay gece iyi geliyor. İçip bir kaç saat sonra yatınca birşey olmuyor.

Dwmek ki herkeste farkli etki ediyor. Aksam bende uykusuzluk yapiyor. O zamn canim sen sabah içme kotü olduysan

Evet ayakkabı kötü olmuş annende olduğuna göre evde lesli yap :)

Eşim zorla yedirdi derken? zorla senin ağzını açıp tıktı mı yani?

Onun gibi bişi. Tıkma kısmı kibar tabi tıkıştırma değil :)

wendy canim dene bence. Soganlı ve biberli yumurta. Ayri ayri da yapabilirsin. nilsub gibi hepsini birden de yapabilirsin. Ama kilo yapmaz mi ki onlar ?

Yok ya ne kilosu? Yağı az koyuyorum. Soğanın biberin kalorisi ne ki. Diğeri de yumurta zaten protein :) soğanın biberin kalorisi düşük lezzetli ve doyurucudur bence.

Kibar tıkma

Oyy hala yollarda mısın sen, Allah kolaylık versin, iyi yapmışsın 4 yumurta yemekle. Eşin yanında mı?

Birazdan buluşacagiz İzmir'de. Sonra beraber Manisa'ya. Yarin da ilçeye. Bayaği yollarda olacagiz. Evet, ben elma yememe sözü verdim. Sen de 500 kere atla, her gün ama

Birazdan buluşacagiz İzmir'de. Sonra beraber Manisa'ya. Yarin da ilçeye. Bayaği yollarda olacagiz. Evet, ben elma yememe sözü verdim. Sen de 500 kere atla, her gün ama

Tamam canım, eve geçince zıp zıpım var :) hemde her gün. İpimi bulayım, bulamazsam normal zıpzıp

Leslie olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…