- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #259.841
Kizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore
Kendim yaptım canım sadece zeytinyağı kullandım gerçi onunda kalorisi yüksek. Pismanmiyim evet ama yerken çok mutluydum
Yarın ip atlamayi 700 e çıkarmam lazım
Ahh aşure bayılırımKizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore
Ondanda istiyorumBende bugün 1 tane saç böreği yedim
Kaptanım beni durdurun tam sopalik oldumKizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore
Ondanda istiyorummenüde ne varsa getirin pazar gününden beri acayip yeme hissi var yoksa yoksaaa hamile miyim
Iyi tatiller canım gönlünce Eğlen gez dolaş rahatla kafanı dagitKızlar bu arada sabah yola çıkıyoruz tatil boyunca giremiyebilirimtoplight canım bildirimi mi sabah yaparım inşallah fırsat olmazsa whatsaptan yazarım hakkınızı helal edin
Su sisesini devamli yanında bulundurmak iyi oluyor susamayi beklemeden ve kalkıp su doldurmaya üşenmeden iciyorsunİçelim canım içelim, su hayattır su candır, yakılan yağları atma yoludur :)
Saymak sana iyi gelecektir.yarın yine sayacağım diye yarı yarıya azaltırsın bence :))Denizcim ben utanmadan sayacaktım ki birisinin görür canı ister, kendi diyetimi bozdum sizinkine de etki edersem diye sadece kaçamak yaptığımı söyleyeyim dedim.
Bence iyi yapıyorsun canım. Zaten attığın adım süper, kesinlikle kendine çok iyi bakıyorsun. Beslenme ile desteklediğinden senden iyisi yok bence.dennisgo Canım kısmet olursa bende yarin 3 gunluk detoksa baslamayi dusunuyorum..
Son zamanlarda disarda cok yuruyorum diye evde sporda yapmiyorum.
Çok severim, iş arkadaşlarımdan birisinin annesi süper yapardı, son yıllarda sadece onu yerdim. Bu sene yiyemem maalesef.liste için güzel bir durum tabiki :)Kizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore
Kizlar ctesi asure gunu imis aramizda asureden sabikali olanlar var ozellikle listede olanlar 1 kase izin veriyorum sonrasinda yok ben gormedim yok ben duymadim demeyin elime sopayi alirim ona gore
Iyi tatiller canım gönlünce Eğlen gez dolaş rahatla kafanı dagit
Iyi yolculuklar şimdiden. Yolda bize dua et yolcunun duası kabul olurmuş hedeflerimize ulasalim hepberaber.
Iyi tatiller canım gönlünce Eğlen gez dolaş rahatla kafanı dagit
Iyi yolculuklar şimdiden. Yolda bize dua et yolcunun duası kabul olurmuş hedeflerimize ulasalim hepberaber.
Aynen ya bir de bu aralar benim wc problemim cikti tamam eskisi gibi kabizlik degil ama 3 gun once malatyadan kuru kayisi geldi gun kurusu millet 2 tane yedi ertesi gun ishaliz diye yemedi bende dun nerdeyse yarim kg ya yakin yedim ogleyin yemek yiyememistim yok anacim soylemesi ayip sabah zorla cok az cikabildim haa ustune de 1 lt civari su icmistim kendimi acaip sis hissediyorum
Benim elimden dusmez valla duduklu en iyi yardimcim fissleer benimki tavsiye ederim
Kızlar bu arada sabah yola çıkıyoruz tatil boyunca giremiyebilirimtoplight canım bildirimi mi sabah yaparım inşallah fırsat olmazsa whatsaptan yazarım hakkınızı helal edin
Saymak sana iyi gelecektir.yarın yine sayacağım diye yarı yarıya azaltırsın bence :))
Ya ben çok korktum bu patlama olayından ama.
Bir de ben öyle mutfakta çok tecrübeli değilim. Bir patlarsa kendimi kurtaramam gibi geliyor ama çok da büyük kolaylık. Bilemedim ki.
İyi tatiller Dirilişcim.
Kilo almadan gel olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?