- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.321
günaydinlarrrrrrr..
kallisim öyle bir günlük abartilar dinlenme gününe giriyor metabolizmayi hizlandirma amacli arada bir yapmak gerekiyormus. hicde moralini bozma..opuyorumnanaktan
mersacigim güle güle kullanin aletlerinizi canim.. aksam yemeklerinden sonra yarim saat calissaniz cok iyi gelir.
olay aksam yemeklerinde honeyim ertesi sabah iyi bir sonuc almak istiyorsan aksam hafif gecireceksin.. ne güzel gidiyorsun tebrikler..
ferihancigim insallah kilo almamissindir aldiysan bile cok degildirde hemen toparlarsin
canım benim kusuruma bakma sen olurmu dün bu mesajı kaçırmışım şimdi gçrdümopuyorumnanaktan dün paylaşım alanından çıkamadım çünkü... bu arada takımımız 2. oldu tebrik ederim hepinizi....ayrıca sana teşekkür edrrimopuyorumnanaktan
ablacım maşallah maşallahopuyorumnanaktan
dün bende sabah bol peynirli 2 dilim wasalı bir kahvaltı yaptım öğlen ayak üstü 2 kiraz bir bardak diyet kola filan geçti akşamda yemeğe gidince bizimkilerin dışarda gözdesi olan pizzadır onlar pizzaya giderken ben ayrı yerden 5 tane köfte aldım yanında parmak kadar pide yedim tam bir parmak boyunda ve enindeydi ve bir karışık salata yedim içecek olarakta bir bardak ayranım vardı benimde çok güzel geçti yani opuyorumnanaktan pazartesi tartılmak için sabırsızlanıyorum...
tesekkür ederim canim artik 80li bir kilo görmek istemiyorum terazide bunun icinde mümkün oldugu kadar uzaklasmaliyim..:1hug:tebrikler reyhan abla
azmine hayarnım
maşş.
tr ye muhteşem bir
dönüş yapıcaksınn
çok sevindim...
biraz cikmis olsanda farketmez seker. iki günlük kilo hemencecik iner gider sen yeterki nasilsa bozdum diye düsünüp saga sola saldirma :smiley-cool:inşallah ablacım almamışımdır yada belki biraz almışımdır gerçi az yemeye çalıştım ama hep kalorisi yüksek şeyler yedim ondan biraz korkuyorum ama napayım olsun artık o kadarcık hayırlısıyla bu hafta 93 de kalmış olsamda büyük başarı olarak düşüneceğim eyvahedigeldismile
merhaba kızlar ben geldim bi bakıyım dedim
nasılsınız ne var ne yok bana ok kızmıyorsunuzdur inşallah hiç uyrayamıyorum çünkü işten güçten ama aklım buralarda her zaman
keşke birileri olsaydı da bir iki laf etseydik uzun zamandan sonra ilk defa geldim kimseyi bulamadım
beni sorarsanız aynıyız biz yaz aylarından istifade etmeye çalışıyoruz bizim sektör böyle yazın çalışıp kışın yatıyoruz ama kışa da birikim yapmamız lazım borç ödememiz lazım koşturup duruyoruz işte ava bile geç gidiyoruz biz eve gittiğimizde doruk uyumuş oluyor genelde kanepede sizi beklerken uyuyakaldı diyor kaynuşlar çok üzülüyorum göremediğime kuzumu sabah da erkenden gidiyoruz zaten geçen akşam o babasılya yatıyordu ben de mutfakta bulaşık yıkıyordum yanıma geldi anni bululuk yıka ben yanında dur ben anni çok sev diyip durdu yavrum benim bu arada kendi annem yengemin yanındaydı ameliyat olduğu için o da döndü sonunda eve ve döner dönmez ziyaretine gittik hemen oğlumun bezini çıkardı attı oğum abi oldu artık bu ne böyle dedi o gün bu gündür hiç ıslatmıyor altına gecesi de aynı gündüzü de çok şükür atlattık bez takma olayını çok mutluyuz sormayın oğlumuz abi oldu diye maşallah deyim de nazar değmesin gece de biz yatarken kaldırıp çiş tutuyoruz sabaha kadar bir daha kaldırmıyoruz büyük adam gibi
ay ne var ne yoksa anlatıyorum özlemişim sizlerle yazışmayı dertleşmeyi bir de sizlerle kilo verebilsem ferihancım çok tebrik ediyorum canım süper gidiyorsun maşallah benim ilk başladığım kiloma inmişsin beni yakalayacaksın yakında böyle giderse başka kilo veren arkadaşlar var mı bilmiyorum yukarda yazısının altında gördüm de kaç kilo olduğunu o yüzden özellikle onu yazdım başka veren arkadaşlar varsa hepsini tebrik ederim senaristcim napıyor acaba reyhan ablam zaten tr ye bir manken edasıyla girecek bu gidişle bijocum toprak bebek nasıl annesi büyümüştür şimdi herşeyi seçiliyordur nasıl heyecanlı
ben zamanım azcık varken biraz da geçmişe bi göz atıyım bakıyım neler var neler yok sonra yine dönerim cevaplarımla inşallah
canım hoşgeldin..günaydın arkadaşlar ben geldim tartılmadım bugün hiç cuma günü tartılıp göreceğim kaç kilo almışım yada son durum nedir diye bol bol yedim ama çokta hareketliydim inşallah almamışımdır geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş ben yokken görüşürüz yine ...
günaydınlar
nasılsınız
iiyiyim bende inş..
kalliste takımın dağılması olayına çok üzüldüm
ama tabi kendi kararın
emek verende sensin
ssaygı duyarız
ama dostluklarda bile böyle değilmidir
en çok ihtiyacın olduğu dönemdeki doştluklar asla unutulmaz
sizinde o dönemde motivasyon tavanmış
keşke gene yapabilsek
a e olun..
canım hoşgeldin..
ama ferihan var ya kızdım şimdi sana bir de bol boöl yedim demiş yaaaaalsanaalsanasmile neden bol bol yiyorsun tadımlık yeseydin ya aşkol ... inşallah üzülmezsin cumaya...
banucum takım dağılmış filan değil ki herkes burada... ayrıca kendinizi benim yerime koyun lütfen 3 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen bir istikrarla buradaydım ama artık yeterzemuszemus
tombilim hoşgeldin canım.. senin ufaklığada maşallah kaç aylık şu an tam .. benim alişte 11 aylıkken kızım çok sıcak bak çok bunlaıyoruz bu bezlerden yapma altına artık dedim o oldu bir daha gece gündüz hiç bezlemedim ..
wayyyyy püsküütün çalıkafası senihafızaya bak maşalah ... ben düşündüm sehpamıydı masamıydı diye notu zaten hafızam silmiş
çok haklısın celebim motive tavan seviyesindeydi...
yahu kaç gündür sana foto çekmeye uğraşıyorum ama başarılı olamadım ohaoldumsmile lulut otururken belden fışkıran yağlardan bahsetmişsin ben de sana başkalarının yağlarını göstereceğim hesapta
O ayrıkotuna dünya kurban olsun keşke herkes ayrıkotu olabilse opuyorumnanaktan
kaçırdığın mesaj yok püsküütüm merak etme sadece seni görmek iyi geliyor diye şettim kaydirigubbakcemile5 üzülmeni gerektirecek hiç bir durum yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?