Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar ben geldim tartılmadım bugün hiç cuma günü tartılıp göreceğim kaç kilo almışım yada son durum nedir diye bol bol yedim ama çokta hareketliydim inşallah almamışımdır geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş ben yokken görüşürüz yine ...

günaydinlarrrrrrr..
kallisim öyle bir günlük abartilar dinlenme gününe giriyor metabolizmayi hizlandirma amacli arada bir yapmak gerekiyormus. hicde moralini bozma..opuyorumnanaktan
mersacigim güle güle kullanin aletlerinizi canim.. aksam yemeklerinden sonra yarim saat calissaniz cok iyi gelir.
olay aksam yemeklerinde honeyim ertesi sabah iyi bir sonuc almak istiyorsan aksam hafif gecireceksin.. ne güzel gidiyorsun tebrikler..
ferihancigim insallah kilo almamissindir aldiysan bile cok degildirde hemen toparlarsin

günaydınlar
nasılsınız
iiyiyim bende inş..

kalliste takımın dağılması olayına çok üzüldüm
ama tabi kendi kararın
emek verende sensin
ssaygı duyarız
ama dostluklarda bile böyle değilmidir
en çok ihtiyacın olduğu dönemdeki doştluklar asla unutulmaz
sizinde o dönemde motivasyon tavanmış
keşke gene yapabilsek
a e olun..

inşallah ablacım almamışımdır yada belki biraz almışımdır gerçi az yemeye çalıştım ama hep kalorisi yüksek şeyler yedim ondan biraz korkuyorum ama napayım olsun artık o kadarcık hayırlısıyla bu hafta 93 de kalmış olsamda büyük başarı olarak düşüneceğim eyvahedigeldismile

,

önemli değil ablacım ne demek geldi geçti tatil bugün yine iş var çok sevindim takımın 2. olmasına inşallah birinci olacağımız günlerde gelecek opuyorumnanaktan

tebrikler reyhan abla
azmine hayarnım
maşş.
tr ye muhteşem bir
dönüş yapıcaksınn
çok sevindim...
tesekkür ederim canim artik 80li bir kilo görmek istemiyorum terazide bunun icinde mümkün oldugu kadar uzaklasmaliyim..:1hug:

biraz cikmis olsanda farketmez seker. iki günlük kilo hemencecik iner gider sen yeterki nasilsa bozdum diye düsünüp saga sola saldirma :smiley-cool:

geldim geçmişi okuyana kadar benim sıpa uyandı bari iki satır yazayım dedim ama bağırıyo iyice ağlamadan gideyim öptüüüüüüüüüm

merhaba kızlar ben geldim bi bakıyım dedim
nasılsınız ne var ne yok bana ok kızmıyorsunuzdur inşallah hiç uyrayamıyorum çünkü işten güçten ama aklım buralarda her zaman
keşke birileri olsaydı da bir iki laf etseydik uzun zamandan sonra ilk defa geldim kimseyi bulamadım
beni sorarsanız aynıyız biz yaz aylarından istifade etmeye çalışıyoruz bizim sektör böyle yazın çalışıp kışın yatıyoruz ama kışa da birikim yapmamız lazım borç ödememiz lazım koşturup duruyoruz işte ava bile geç gidiyoruz biz eve gittiğimizde doruk uyumuş oluyor genelde kanepede sizi beklerken uyuyakaldı diyor kaynuşlar çok üzülüyorum göremediğime kuzumu sabah da erkenden gidiyoruz zaten geçen akşam o babasılya yatıyordu ben de mutfakta bulaşık yıkıyordum yanıma geldi anni bululuk yıka ben yanında dur ben anni çok sev diyip durdu yavrum benim bu arada kendi annem yengemin yanındaydı ameliyat olduğu için o da döndü sonunda eve ve döner dönmez ziyaretine gittik hemen oğlumun bezini çıkardı attı oğum abi oldu artık bu ne böyle dedi o gün bu gündür hiç ıslatmıyor altına gecesi de aynı gündüzü de çok şükür atlattık bez takma olayını çok mutluyuz sormayın oğlumuz abi oldu diye maşallah deyim de nazar değmesin gece de biz yatarken kaldırıp çiş tutuyoruz sabaha kadar bir daha kaldırmıyoruz büyük adam gibi
ay ne var ne yoksa anlatıyorum özlemişim sizlerle yazışmayı dertleşmeyi bir de sizlerle kilo verebilsem ferihancım çok tebrik ediyorum canım süper gidiyorsun maşallah benim ilk başladığım kiloma inmişsin beni yakalayacaksın yakında böyle giderse başka kilo veren arkadaşlar var mı bilmiyorum yukarda yazısının altında gördüm de kaç kilo olduğunu o yüzden özellikle onu yazdım başka veren arkadaşlar varsa hepsini tebrik ederim senaristcim napıyor acaba reyhan ablam zaten tr ye bir manken edasıyla girecek bu gidişle bijocum toprak bebek nasıl annesi büyümüştür şimdi herşeyi seçiliyordur nasıl heyecanlı
ben zamanım azcık varken biraz da geçmişe bi göz atıyım bakıyım neler var neler yok sonra yine dönerim cevaplarımla inşallah

hoşgeldin canım evet özledik seni teşekkür ederim veriyorum kilo inşallah hiç durmadan giderse hepsi çok mutlu olacağım yoğun çalışman iyi ama doruk için biraz problem oluyordur özler sizi sizde onu olsun ama iş olsunda sonuçta onun için çalışıyorsunuz iyi bir yaşam için arada bir gir bak buralarda neler var neler yok kolay gelsin görüşürüz canım olumunekankayizsmile

canım hoşgeldin..
ama ferihan var ya kızdım şimdi sana bir de bol boöl yedim demiş yaaaaalsanaalsanasmile neden bol bol yiyorsun tadımlık yeseydin ya aşkol ... inşallah üzülmezsin cumaya...

banucum takım dağılmış filan değil ki herkes burada... ayrıca kendinizi benim yerime koyun lütfen 3 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen bir istikrarla buradaydım ama artık yeterzemuszemus

tombilim hoşgeldin canım.. senin ufaklığada maşallah kaç aylık şu an tam .. benim alişte 11 aylıkken kızım çok sıcak bak çok bunlaıyoruz bu bezlerden yapma altına artık dedim o oldu bir daha gece gündüz hiç bezlemedim ..

reyhan ablacım bu gün menümü yazayım..

sabah iki dilim wasa arası labne peynir
ara yarım bardak süt
öğlen bir simit 6 parçaya bölünürse düşün bir parçası çeyrek bile değil
akşamda köfte yoğurdum dinleniyor şimdi 6-7 tane yerim sanırım yanınada yarım domates doğrarım

kallisim ben 1.5 yaşındayken uğraştım ama olmadı çok gezdik o ara ama kısmet şimdiyeymiş şimdi tam tamına 2,5 yaşında 30 aylık belki biraz geç kaldık ama o kadar karışık ki hayatımız bence bu bile başarı kayınvalideme çok dedim anne alıştıralım diye ama üsteleyemedim kadın da haklı o kadar gezmeden tozmadan vakit ayıramadı :) ama annem geldi şıp diye çözdü olayı belki de annanesine hasta çok seviyor onun için kolay oldu bilmiyorum belki de tam vaktiydi şimdi günahını da almayalım ama çok mutluyuz kara kuzum abi oldu ben senden resim yüklemek içinm yardım istemiştim fiii tarihinde şimdi buralardaysan ve yardım edersen iyi olur yükleyelim de görün evlerimizi

reyhan ablacım şimdi geçmişe biraz bakabildim de ve kallistecim 8 lerden kurtulmanızı tebrik ediyorum harikasınız valla ikinize de bravo ne diyim başarılarınızın devamı olur inşallah ki ben çok eminimm buna reyhan ablamın sabrına da diyecek yok zaten herhalde şu dediğim karbonhidrat rejimini uyguluyorsunuz iyi gidiyor galiba ben valla iyice cozuttum ne olacak halim bilmiyorum kilo almıyorum diye iyice yiyorum aslında azcık kıssam herhalde tam verme havasında vücudum ya da yoruluyorum ve yakıyorum spora da gidemiyorum zaten tek iyi olan şudur ki akşam yemek yemiyorum belki de böyle koruyorum kilomu en yakın zamanda hemen azimlenmek istiyorum ben de hala memnun değilim kilomdan çünkü mutlaka bi kendimi toparlamalıyım
kallisim kaptanlığı bırakmaktan falan söz etmişsin sıkıntılarından söz etmişsin okudum canım ne olacak halimiz kimse sana diyemez ki hayır devam et kaptanlığa diye hakkımız yok yoruldum diyorsan yorulmuşsundur senarist ferihan yapsın demiş ama ondan da çıt çıkmamış ben başka takıma gitmem valla bir de oralarda kendini anlat dur artık burası bir aile oldu bana da dertlerimi yazıyorum sevinçlerimi yazıyorum daha önceleri de demiştim arkadaşım yok kızkardeşim yok anlayacak dinleyeceğim yok diye sizler bana dost oldunuz öyle böyle değil yani ben işlerim olmasa beğenirsiniz beğenmezsiniz talip olurdum sen de yardım ederdin hesaplamalara falan hemen öğrenirdim ama buraya daha çok vakit ayırabilecek biri lazım kış olsa yine sorun olmazdı bol bol vaktim olurdu enerjim olurdu neyse sözün özü şu ki arkadaşlar birliğimizi bozmayalım birileri üstlensin bu işi ferihandan ses çıkmamış benim işlerim yoğun senarist evlenecek honeybaby nin bebeği var mersanın işleri var reyhan ablam sen yapamazmısın ablacım ya ne dersin zaten şu ara herkesten çok sen de azim ve motivasyon var

Başkalarının fotosunu sabırsızlıkla delikafaduldenbekliyorum efem.. Bi'dakika... Benden başka bekleyen de varmış.. Selam söyledi..:1ninca:

Diğer sözlerin için de kocaman kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamlarrrrrrr..
kallisim cok güzel beslenmissin tatlim.. biz bu isi kivirdik valla benim karnim falan hic acikmiyor,
arkadaslar arada kahvalti yada kebap pizza lahmacun ismarliyorlar isyerine. hicmi hic canim istemiyor.
ben bunu diyecek insanmiydim hay massallah beeeeee..sempatiksalakcinni
izine kadar bir iki kilo daha verecegim hic anlamam beyaz etegimi giyip resimcektirecegim .. resmen meshur oldu etek :))) ama önceki halimide koyacagim.. bir bakiyormussunuz hic fark yok..naniknanik
ya bende listemi vereyim..
sabah iki yumurta ile omlet yaptim bir cay kasigi tereyagida vardi. yarim dilim tost ekmegi ile
valla ara falan unutmusum almayi yanima kaan gelmisti gözüm birsey görmedi.
öglen 250 gr balik kizartmistim yarisini kaan yedi yok yarim degil hadi 100gr diyelim. cogunu ben yedim.
aksam gelince birsey bulamadim. yarim bardak süte soya gevregi koydum birkac yemek kasigi falan etti. soya gevreginin KH si 100 grda 3,8 benim yedigim belkide 50 gr kadardi..
ama unutmayayim cok tok tuttu.. yarim elma yesemmiki bütün hafta meyva yemedim.
2 litrelik su sisemide bitirdim.

tombisim yok hayatim ben yapamam bu isi.. birkere bu is icin bilgim yetersiz. ikincisi bazen öglenci bazen sabahciyim cok az vakit bulabiliyorum. ücüncüsü iki hafta sonra türkiyeye gidiyorum 5 hafta.
üzgünüm ama bu is icin en yetersiz kisi benim herhalde.
kallisim sagolsun cok simartti beni. her isime her soruma her istegime kostu..Şeniz

ablacım merhaba.. günün güzel geçmiş hazırlık yapmamana rağmen.. sen yine de elmanı ye eksik olmasın beslenmen... ben de bu gün vitaminimi alabildim ve başladım doktorda bir yazmış hey maşallah suda eriyen kocaman tabletlerden bir de yeni mi çıkmış ne bunlardan hiç görmemiştim bir kutuda iki teneke kutu var her tenekede 40 adet var 80 günlük kalsiyumum oldu yani bari düzeli kullanayım evdede ara ara aldığım vitaminler var beraber götürürüm işi zaten o bu derken düzensiz besleniyoruz kapsüllerle tabletlerle takviye yapalım...aman kemiklerimize zarar gelmesin de...

iyi yapmissin canim bende yarin alayim bari multi vitamin tabletlerinden bende sadece demir ve magnesyum var.. ama digerleride eksik kalmasin. zayiflik incelik güzelde saglik en önemlisi.

ya ablacım sen acıkmıyorm diyorsun ama bende de yok yani bu proteinlerin etkisi sanırım tok tutuyor bizi.. ben akşam yemeğinde 4 köfteyi zor yedim yanındada dediğim gibi yarım domates doğradım fakat gel gelelim gitmedi bir türlü yarısını yırtığa verdim zaten :))

yarın sabah menümü bile hazırladım karpuz ve peynir yiyeceğim yanındada 2 dilim wasa yerim sonrada sosis yapmak niyetindeyim bakalım tam ne yedim yarın yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…