- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.281
amanin kizlarrrrrr ben iki gündür yürümeye basladim.. baktim inceldikce oram buram yumusuyor bende spora karar verdim dün 10bin adim yaptim ama cogu alisveristeydi sadece 34 dakika kosu bandinda yapmistim. bugün kalkar kalkmaz 52 dakika yürüdüm kan ter icindeyim 7100 adim olmus.. cokta hizli yürüdüm ortalama 5,5 km.. hatta yarim dakika kostum 6,5 km ile.. cok olmus degilmi yarim dakika. heheheheh iki yil önce 7 dakika kosuyordum.. ah genclik ah..:smiley-cool:
kallisim canimin ici allaha emanet cocuklarimiz.. kötü niyetle bakanlarin basuru azsin insallahhhhhh
allah nazarlardan korusun canim ücüde cicek gibi kizlarinin..
laptopunu güle güle kullansin gökcemiz..
allah yuvanizdan huzuru kacirmasin yüzleriniz hep gülsün insallah.
mersacigim senin kizlarida kutluyorum güzelim allah hep güzel günlerini gösterir iyi yazilar yazar insallah.
selam arkadaşlar nasılsınız. çok uzunca bir aradan sonra sonunda takıma yazma cesaretini ve isteğini kendimde buluyorum.
öncelikle tanıyan tanmayan tüm arkadaşları selamlamak istiyorum . annecim kallisim sizleri kocaman öpüyrum.
okulları tatil ettil çok şükür karneleri verdik bebeleri evlerine yolladık bir eğitim öüretim yılı daha bitti. bizde 4. sınıf oldum alaha şükür ne ara geçti onca zaman hatırlamıyorum daha yeni almıştım ben onları 1 .sınıfa:))
oğlumda bu sene il sınavına girdi sınavı kötü ama olacağıd oydu çalışmayınca olmuyor işte karnesi güzel takdir aldı.
azerbaycandan gelinimizde geldi yeğenim eneste geldi tam 8 aylık dünya tatlı bir bebek olmuş görseniz yersiniz teyzeleri.
bende iyim şükür bol bol kitap okuyorum sizden uzak kaldığım sürece tam bir kitap kurdu oldum ilgi alanım mevlevilik sufizm oldu. elif şafağın aşk isimli kitabı hayatıma yeni ve aradığım bi pencere açtı diyelim. tabiki bilgilerim o kitapla sınırlı kalamdı hayranlıktan öteye geçerek olayın özüne inmeye çalıştım tabi dipsiz br kuyu in in elbet bitmez ama kendi içime yaptığım yolculuktan mutluyum.
biliyosunuzdur biz temmuz başına kadar gideriz okula okul bitince manisaya kız kardeşimin yanına gidicez inşallah evini ilk kez göreceğim . tatilde yine nevşehirde oluruz büyük ihtimalle .
şimdilik aklıma gelenler unlar yine sizlere yazarım elbet. hepiniz kocaman öptüm.
İşte buda benim dünya tatlısı yeğenim enes. maşallah deiyin teyzeleri:)))
canımsın sağol mersam... bende ancak sizin spor aletlerinizi tebrik etmeye vakit budumgüle güle kullanın canım çok iyi olmuş aletli ve yüzmeli bu az analı kızlı incecik olursunuz siz vallaohaoldumsmile
kızların karnelerini tebrik ediyorum mersam maşallah diyeyim opuyorumnanaktan
ayrıca senin yönetimde ki maddi sınavın çok süper geçmiş tüm yılı karşla kapamışsın bravo doğrusu demekki olabiliyormuş...
düğününüzüde bitirdiniz sen dediğin gibi duygusal olmakta haklısın canım allah mutlu mesut etsin huzur versin yuvalarına...
saolasın kalisim ama aletlerin kurulumu bu güne kaldı bu gün akşam üzeri kurulacak yarında spor yapacaz inşallah.ayyy ben çokmu kıskancım nee bak size özendim hemen aldım aletleri siteye.şaka yapıyorum tabiki ama gören herkes o kadar mutlu olduki özellikle hanımlar çok sevindi .dün sabah 10 da girdim yönetim odasına çıktığımda akşam 9 du faliyet raporu hazırladım ama çok komik tam 4 sayfa tuttu 75 madde yani o kadar iş yapmışız komik olan yanı ne biliyomusun önceki yönetimin faaaliyet raporu 15 maddeyi geçmezdi ve üstelik her yıl en az daire başına 300 er lira ek bütçe alırlardı.artık bizim yaptığımız işleride beğenmezlerse yuh diycem .benim 15 gün böyle sabah akşam yok sürekli çalışacam.ayın 4 dünde genel kurul offff çok stresteyim yaaa konuşmalarıda benim yapmam gerekiyormuş düşünebiliyormusunuz elimde mikrofon karşımda en az 300 kişi ayyy aklıma geldikçe fenalaşıyorum....
günaydın millet kimseler yokmuuuuuuu?
bu gün 1 kilo daha az çıktım kızlar hiç tahmin etmiyordum .günlerdir vücudumda bir şişlik vardı sanki 4-5 kilo almışım gibi hissediyordum ama az önce tartıldım ve 1 kilo daha gitmişşşş.hihoyyyt
mustangım ne çok almışsın kilo en son salon macerandan sonra iyice saldın mı ne yaptın...
biz de reyhan ablayla nihayet belli bir düzen tutturduk bir kaç haftalık bir şey deniyoruz tatilden sonrada kısmet olursa bitiririz bu işi değil mi ablacım az bir şeyimiz kalacak çünkü.... ama tatile çıkmadan öncede takımı bir hale yola sokmak niyetindeyim bunu yakın bir zamanda toparlayıp yazacağpım kısmetse çünkü döndüğümde hala takımla olmak istemiyorum zaten neredeyse bir yıldır takım dışıyız bu kadar ısrarın bir anlamı yok yine düzenli gelmelerimiz devam eder tabiki... bende çoğul yazıyorum gittiğim yere rayhan ablamıda götürecekmişim gibi :))
kallisim sonuna kadar haklısın canım burada çok emek verdin allah senden razı olsun kendinden önce takımdakilerin kilolarıyla hatta dertleriyle uğraştın bunca zamandır senin kaptanı olmadığın bir takımda olmak benim için hoş olmayacak nitekim doğum sonrası yine soluğu burada aldım sayende ama hakkında hayırlısı olsun bu takım kapanırsa başka takıma geçeceğiz herhalde ama hiiiç içimden gelmiyor bilmiyorum bakalım artıkneyse başlamışken bitireyim ben bu yazımı okuyanlar merakta kalmasın...
çok uzun zamandır buradayım ve bu yaz kaç yıldır olmadığım kadar yoğun olacağım kısmetse... hem ablama gidişlerim hem tatil vs derken yaz bana yetmeyecek bu koşturmanın arasında buraya gelip ilgilenmem mümkün değil... artık takım birliğide çok fazla olmadığı için ben artık motive olamıyorum ve negatif etkileniyorum bu durumda düşündüm ki tatil dönüşü takımsız bu işi bitirmeliyim.. yeni bir yıla girerken artık üzerimde bir gram fazlalık olsun istemiyorum ve bunu takım ruhu ile yapamıyacağımı farkettim son bir kaç haftadır düşüncem budur..
bu durumda biri çıkıp ben bu takımı idare edeblirim liderlik yapabilirim demeli... yaz sonu gelecek çok kişi var hıfzys var çikolat var mersa var vs vs var var yani....
aranızdan gönüllü olan varsa lütfen yazsın... eğer yok ben yaparım diyen çıkmazsa isteyen istediği takıma geçebilir, yada mevcudu az olan bir takımla birleşebilirsiniz bunu paylaşım alanında dile getirip yardımcı olabilirim lütfen fikir belirtin..
canım inan bu takımda ki herkese açık bir teklif gönüllü omak isteyen çıkar söyler isteyen olmazsa ben uğraşırım diyen olmazsada yapabileceğim bir şey kalmaz çünkü dediğim gibi takım ruhu benim için öldü artık burada çok uzun zaman geçirmemin etkisi bu tabiki bu takımın iç işleyişi ile alakalı değil...günaydınlar göz atarken gördüm de.. ablacım sen meşgulken bence ferihan da gönüllü olursa o göz kulak olabilir senin yoğunluğun geçene kadar.. ben gönüllü olurdum ama evlilik telaşı var benim de bu yaz hiç olamicam buralarda.. evlendikten sonra ise takip etmem mucize olur herhalde..
o yüzden ferihan gönüllü olursa hep buralarda çünkü o yapabilir kanaatindeyim.. takımı dağıtmayın ben yazamasam da üç dört günde bir girip geçmişi okuyorum..
bu arada kızlarla ilgili yazdığın mesaja çok güldüm kaportacı falan :roflol: hoca işi çözüldüğü için de çok sevindim..
canım benim çok sevindim inan ki kilo vermene bak geriside gelir şimdi pıtır pıtır ohh ne güzel ne güzel...merhaba herkese
hemen sevincimi paylaşayım 1kilo vermişim sabah tartıya çıkınca şok oldum çok mutluyum demekki reglden dolayı şişmişim veremedim sanıyordum ama aç acına uyumalar işe yaramış :lepi:
kallisim sonuna kadar haklısın canım burada çok emek verdin allah senden razı olsun kendinden önce takımdakilerin kilolarıyla hatta dertleriyle uğraştın bunca zamandır senin kaptanı olmadığın bir takımda olmak benim için hoş olmayacak nitekim doğum sonrası yine soluğu burada aldım sayende ama hakkında hayırlısı olsun bu takım kapanırsa başka takıma geçeceğiz herhalde ama hiiiç içimden gelmiyor bilmiyorum bakalım artık
seni ŞenizŞenizŞenizöpüyorum böööyle
hay masallah kac kilo oldun simdi mersam ya? sen 60 li kilolara düstün galiba.
ya birsey yapmadan kilo vermek benim hep rüyamdi bende istiyorum alla alla..
neyse başlamışken bitireyim ben bu yazımı okuyanlar merakta kalmasın...
çok uzun zamandır buradayım ve bu yaz kaç yıldır olmadığım kadar yoğun olacağım kısmetse... hem ablama gidişlerim hem tatil vs derken yaz bana yetmeyecek bu koşturmanın arasında buraya gelip ilgilenmem mümkün değil... artık takım birliğide çok fazla olmadığı için ben artık motive olamıyorum ve negatif etkileniyorum bu durumda düşündüm ki tatil dönüşü takımsız bu işi bitirmeliyim.. yeni bir yıla girerken artık üzerimde bir gram fazlalık olsun istemiyorum ve bunu takım ruhu ile yapamıyacağımı farkettim son bir kaç haftadır düşüncem budur..
bu durumda biri çıkıp ben bu takımı idare edeblirim liderlik yapabilirim demeli... yaz sonu gelecek çok kişi var hıfzys var çikolat var mersa var vs vs var var yani....
aranızdan gönüllü olan varsa lütfen yazsın... eğer yok ben yaparım diyen çıkmazsa isteyen istediği takıma geçebilir, yada mevcudu az olan bir takımla birleşebilirsiniz bunu paylaşım alanında dile getirip yardımcı olabilirim lütfen fikir belirtin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?