Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah ablacım bakalım şimdilik sınav kaygısını attık bir kenara ama benim merviş büyük ihtimalle giremiycek anadolu lisesine galiba meslek lisesine yazdırıcaz hayırlısı bakalım.

mustang hoşgeldin arkadaşım sende uzun zamandır yoksun.okullar kapandı biz rahatladık kimbilir sen nasıl bir yorgunluk atmışsındır .kitap okumak artık bende hayal gibi o kadar özlüyorumki ama bu yaz bende aynı kitabı okumaya çalışacam benimde çok ilgimi çekiyor sufizm inşallah vakit bulurum.bu arada benim büyük kızım tam bir kitap kurdudur ortalama haftada 2 kitap bitiriyor derslerine çok düşkün değil ama kitap gördü dayanmaz her çarşıya gittiğimizde kitapla döneriz.ciddi bir kütüphanesi var artık.tahminim en az 200 kitabı var ve hepsini okudu.hatta daha fazlasını.ayyy canım çok kitap okumak istiyor sahilde uzansam kimse bana karışmasa üstümdeki sorumluluklar olmasa o yolculuklara bide ben çıksam .......

günaydinlarrrrrrrrr..
mersacigim tam is kadini olmussun masallah genel yönetim kurulu ,faaliyet raporu bilmemne birde konusma var himmmmmm allah yardimcin olsun.. sen basarirsin bu isi takma kafana. basaramiyacak biri olsan ben bu isi yaparim deyip eline almazdin bu isi.. allah kolayliklar versin canim.

hay masallah kac kilo oldun simdi mersam ya? sen 60 li kilolara düstün galiba.
ya birsey yapmadan kilo vermek benim hep rüyamdi bende istiyorum alla alla..

güzel dilekleriniz için saolun . annecim kallisim bakıyorum baya düzenlemişiniz yeme içmeyi. ben aldım başımı gidiyorum enson 72 kilo idim artık bakmıyorum tartıya:))

mersacık-m kızının kitap okumasına çok sevindim benim oğlanda baya merak saldı kitaba benden gördükçe. oda bi seri bitirdi maşallah ben sufilikle benim oğlanda mitolojiyle kafayı bozduk ailecek bi garibiz işte:))
hadi görüşürüz

mustangım ne çok almışsın kilo en son salon macerandan sonra iyice saldın mı ne yaptın...
biz de reyhan ablayla nihayet belli bir düzen tutturduk bir kaç haftalık bir şey deniyoruz tatilden sonrada kısmet olursa bitiririz bu işi değil mi ablacım az bir şeyimiz kalacak çünkü.... ama tatile çıkmadan öncede takımı bir hale yola sokmak niyetindeyim bunu yakın bir zamanda toparlayıp yazacağpım kısmetse çünkü döndüğümde hala takımla olmak istemiyorum zaten neredeyse bir yıldır takım dışıyız bu kadar ısrarın bir anlamı yok yine düzenli gelmelerimiz devam eder tabiki... bende çoğul yazıyorum gittiğim yere rayhan ablamıda götürecekmişim gibi :))

öglenciyim kallisim bu haftada sadece cuma günleri sabahci olmayi biz istiyoruz ögleye kadar calisip eve gelelim diye. kendi arzumuz yani . bosver canim kendi kendine gitnmezse bizde kendi cabamizla inceliriz önemli olan gitmesi.
mustangcigim bak bayagi olmus kilon ve biliyorsun cok daha fazla kilo alma potansiyelimiz mevcut.. nerden dönsen kardir deyip bir yerden ucundan tutsan su isin. sonra üzülen yine kendimiz oluyoruz yani kilo verme isine bir ara vermek bir yana birde üstüne almasan.. ben 91 e kadar ciktim bilmem okudunmu. biraktigimda 70li kilolardaydim.

neyse başlamışken bitireyim ben bu yazımı okuyanlar merakta kalmasın...

çok uzun zamandır buradayım ve bu yaz kaç yıldır olmadığım kadar yoğun olacağım kısmetse... hem ablama gidişlerim hem tatil vs derken yaz bana yetmeyecek bu koşturmanın arasında buraya gelip ilgilenmem mümkün değil... artık takım birliğide çok fazla olmadığı için ben artık motive olamıyorum ve negatif etkileniyorum bu durumda düşündüm ki tatil dönüşü takımsız bu işi bitirmeliyim.. yeni bir yıla girerken artık üzerimde bir gram fazlalık olsun istemiyorum ve bunu takım ruhu ile yapamıyacağımı farkettim son bir kaç haftadır düşüncem budur..

bu durumda biri çıkıp ben bu takımı idare edeblirim liderlik yapabilirim demeli... yaz sonu gelecek çok kişi var hıfzys var çikolat var mersa var vs vs var var yani....

aranızdan gönüllü olan varsa lütfen yazsın... eğer yok ben yaparım diyen çıkmazsa isteyen istediği takıma geçebilir, yada mevcudu az olan bir takımla birleşebilirsiniz bunu paylaşım alanında dile getirip yardımcı olabilirim lütfen fikir belirtin..

zaten uydun oldum kallisim bensiz bir yere aman gitme ve birlikte cözelim bu isi hatta bu yil bitirelim bak okadarda cok kalmadi..kaydirigubbakcemile2
tatile cikmadan bana takim sartlar koymalisin gibime geliyor kendime nekadarda söz versem tr ye gelince tutamiyorum kendimi. bir yil özlemini cektigim herseye bir anda kavusunca ipin ucu kaciyor ister istemez.. mesela simdi burnuma mis gibi simit kokuyor sicacik.. maydonozun hatta soganin bile tadi baska trde desem inanin.. salataya sebzeye doyamiyorum hele su kalin taze fasulye börülce semiz otu bunlar yokki burda olanlarda incecik fasulye tadi tuzu yok.. yani ben incelmekten bahsediyordum aklima tr pazarlari gelince kendimi kaybettim salyalarimi siliyor ve susuyorum.delikafadulden

ablacım sen hiç merak etme tatil listeni hazırlıyorum yavaştan yavaştan geçen yıl ki gibi boş bırakacağımı sanıyorsan aldanıyorsun taze fasülyenide yersin börülcenide her şeyi yersin ama listen olacak uymazsan fena bozuşuruz zaten bak bırakırım seni ay tehditlere bak yiyim kallis seni

ablacım şaka bir yanada geçen yıl ki yanılgıya ben de düşmek istemiyorum... o yüzden programlı olmalıyız sonra üzülmek istemiyorsak tabiki buna uymalıyızkaydirigubbakcemile5

sen kahvaltını yap ablam sonrada zaten işe gidersin bende sabah evimi topladım hallettim kan ter içinde kaldım .. şimdi alişi alıp mahalle pazarına çıkıcam canım taze fasülye istedi alıp pişireyim hem ayçayla arkadaşıda yoldalar geliyorlar.. bu gün eski hocalarının sergisi varda ona geliyorlar yarın yada diğer gün tekrar dönecekler... kızar gelmeden yemek hazır olsun....

nasil anlattiysam artik kallisiminde cani taze fasulye cekti..
afiyet olsun sekerparelerim.
hadin ben kactim aksama görüsürüz.. bas basssss

günaydınlar göz atarken gördüm de.. ablacım sen meşgulken bence ferihan da gönüllü olursa o göz kulak olabilir senin yoğunluğun geçene kadar.. ben gönüllü olurdum ama evlilik telaşı var benim de bu yaz hiç olamicam buralarda.. evlendikten sonra ise takip etmem mucize olur herhalde..

o yüzden ferihan gönüllü olursa hep buralarda çünkü o yapabilir kanaatindeyim.. takımı dağıtmayın ben yazamasam da üç dört günde bir girip geçmişi okuyorum..

bu arada kızlarla ilgili yazdığın mesaja çok güldüm kaportacı falan :roflol: hoca işi çözüldüğü için de çok sevindim..

merhaba herkese
hemen sevincimi paylaşayım 1kilo vermişim sabah tartıya çıkınca şok oldum çok mutluyum demekki reglden dolayı şişmişim veremedim sanıyordum ama aç acına uyumalar işe yaramış :lepi:

kallisim sonuna kadar haklısın canım burada çok emek verdin allah senden razı olsun kendinden önce takımdakilerin kilolarıyla hatta dertleriyle uğraştın bunca zamandır senin kaptanı olmadığın bir takımda olmak benim için hoş olmayacak nitekim doğum sonrası yine soluğu burada aldım sayende ama hakkında hayırlısı olsun bu takım kapanırsa başka takıma geçeceğiz herhalde ama hiiiç içimden gelmiyor bilmiyorum bakalım artık
seni ŞenizŞenizŞenizöpüyorum böööyle

canım inan bu takımda ki herkese açık bir teklif gönüllü omak isteyen çıkar söyler isteyen olmazsa ben uğraşırım diyen olmazsada yapabileceğim bir şey kalmaz çünkü dediğim gibi takım ruhu benim için öldü artık burada çok uzun zaman geçirmemin etkisi bu tabiki bu takımın iç işleyişi ile alakalı değil...

canım benim çok sevindim inan ki kilo vermene bak geriside gelir şimdi pıtır pıtır ohh ne güzel ne güzel...

takıma yazdıklarıma anlayışın için teşekkürler canımcım ama sen gidersen ben de giderim diyen çıkmasın lütfen düzenli burada olurum zaten yalnız bırakmam sizi ben başka takımda olsanızda burda olsanızda opuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrrrrr..
hemen raporumu vereyim..
sabah birbucuk dilim tost ekmegi 70 gr peynir 7 zeytin iki sekersiz cay bir yumurta
arada bir yumurta
öglen.. bir patlican yarim kabak yarim sogan bir biber ve bir domatesten az yagli sebze yemegi.. yemegi ikiye böldüm yarisini yedim.
simdi geldim isten 100 gr hindi pastirmasi..
belki bir sütlü kahve icerim bukadar.
40 oldu galiba puanlar. yarin sabah tartiliyoruzzzzzzzzzzzz..sempatiksalakcinni

hay masallah kac kilo oldun simdi mersam ya? sen 60 li kilolara düstün galiba.
ya birsey yapmadan kilo vermek benim hep rüyamdi bende istiyorum alla alla..

ablacım aslında o kadar çok şey yapıyorumki spor yapmaya vaktim kalmıyor zaten o koşuşturma arasında gidivermiş.yok ablam ya nerde 60 lı kilolar 75 civarıyım

yaaa kalistem ne bu gene yaaa .nereye gidiyorsun insan çocuklarını bırakıp gidermi hiç.:gitme:ben burdaki takım ruhunu hiç biryerde bulabileceğimi sanmıyorum ben 20 kiloyu nasıl verirdim sizlerin desteği olmasaydı .kalisim hepimizde dönem dönem çok güzel kilolar verdik en azından burası sayesinde almıyoruz.benim hayatımda en uzun kilomu koruduğum dönem .en azından almadığım için çok mutluyum ...sence başka bir takımda bu samimiyeti bulurmuyuz birbirimizi idare eder gideriz yaaa.daha olmazsa kış sezonunda ben senin yükünü biraz alırımda sen çok sıkıştığında bize öğretirsin ne yapacağımızı .sana elimizden gelen yardımı hepimiz yaparız.sensiz olmazzzzzzzz.......

merhaba mersacigim..saka ettim hayatim. hicbirsey yapmadan kilo verilirmi. cokta hirpalama kendini kimseye yaranilmaz bu dünyada. bir sütlü kahve yapacagim icermiyiz mersam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…