Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun ablacım ama dikkat et kendine Allah korumuş iyiki bişey olmadı bir yerine opuyorumnanaktan

canım benim evet okudum dün kalliste ablam bırakacakmış kaptanlığı yerine gönüllü demiştiş senaristte sağolsun ben burada bol vakit geçirebiliyorum diye beni tavsiye etmişti ama ben bunu düşünemedim bile sadece okumakla kaldım bir kaç gündür sorunlarım var kısaca anlatayım sürekli ağlıyorum aslında sevgilim ve annesi gelmişti bize bir kaç gün kaldılar fakat annesi hiç bir şey konuşmadı sevgilimin zoruyla ve konuşmasıyla bir kaç şey konuşuldu ama üstü kapalı konuşuldu bir ay sonra geleceğiz diye detaylar konuşulmadı şehir farkı olduğu içinse bir yerde düğün bir yerde nikah yapılması konuşuldu fakat onların adetlerine göre birini erkek birini kız yaparmış bizim adetlerimize görede nikahıda düğünüde erkek tarafı yapar ve bu anlaşmazlık bizim iliişkimizi bitirme aşamasına kadar bile getirdi çok üzüldüm şimdi orta yolu bulmaya çalışıyoruz annelerde anlaşamadılar zaten birde o sıkıntı var kaldık arada biz seviyoruz birbirimizi ama anneleride atamıyoruz napıcaz bilmem bu sıkıntımdan dolayı senaristin önerisini dikkate alamadım aslında isterdim çünkü burda bol vakit geçirebiliyorum olabilirdi ama bir kaç gündür baya stres ve üzüntü içindeyim hala ilişkim muallakta ne olacak nasıl olacak bilmiyorum anneler sorun yaşatıyor offf offf napıcam bilmem mafoldumben

ay canım benim allah kolaylık versin ne diyim ben sana çok zor işler bunlar valla ayrı şehirlerde olmanın da zorlukları oluyor böyle biz aynı memleketteniz biz de öyle sorunlar çıkmadı ama kendi tarafım daha yeni okulum bitmişti hiç bir birikimimiz yoktu erkek tarafı da tutturuyordu hemen düğün hemen düğün diye annem karalar bağladı biz bişey yapamazsak seni çok ezerler ne getirdin babanın evinden diye dedi ben de dedim ki büyüttün okuttun daha ne bekliyorlar ne siz ne de erkek tarafı hiçbişey için ellerini ceplerine atmayacak dedim herşeyi biz çalışıp ödeyecez dedim kendi ailem sadece beyaz eşyalarımı işte çeyizimi falan verdi diğer taraf da çeyiz gibi bişeyler verdi kalan bütün para işlerini kayınpederim çözdü bende düğünden 2 gün sonra gittim bütün altınları bozdurdum kayınbabamın eline saydım iyi de hasılat yapmıştık ha bu arada sonra da aylarca para almadan fabrikada çalıştım borçlara saydılar ve ödendi bitti size de tavsiyem bu olur benim kimse ağzını açıp bişey diyemiyor bize şimdi hoş iki taraf da diyecek insan değil ama anacığımın içi rahat şimdi siz de ya hepsini siz ödeyin ya da düğün ve nikah da mı problem çıkıyor bunları parasını ödeyin beraber oh kafanız rahat olur valla ben söyleyim size
annelerin anlaşamamasına gelince bizimkiler de anlaşamıyorlar saygı var çok şükür ama kayınpederim özellikle pekk lafını sözünü bilmez bizimkiler de çok alıngandır haddinden fazla biz de orta yolu bulduk ne kendi annemlerin yanında öbür tarafın lafını açıyorum ne de bu tarafta kendi annemlerin en fazla nasıllar iyiler mi evet iyiler diyorum geçiyor gidiyor ara sıra telefonlaşırlar hastalıkta sağlıkta herkesin kafası rahat şimdi önceleri kendi annem hiç gelmiyorlar gitmiyorlar diyordu aman gelseler ne olacak anlaşabiliyormusunuz sanki diyorum sen de haklısın gelmedikleri daha iyi diyor bitiyor işte
siz sinirlerinize hakim olun yeter üzmeyin ne kendinizi ne de birbirinizi şimdi en güzel zamanlarınız sizin değer mi gözyaşlarına
biraz uzun oldu ama kendş deneyimlerimi anlatıyım dedim ben de öpüyorum seni
haa bu arada unutmadan soruyum senin yaptığın özel bişey var mı yoksa sadece dikkat mi ediyorsun çok iyi gidiyorsun son zamanlarda maşallah

canım benim teşekkür ederim vallahi moral verdin 3 gündür ağlamaktan üzülmekten mahvoldum sevgilimde arada kaldı zavallım napıcam ben diye karalar bağladı bende aynı hepsi bir yana birde şimdi benim annem bitsin kızım bu ne böyle deyip duruyor yaa kolaymı 2 sene emek vermişiz birbirimize bir anlaşmazlıkta orta yolu bulamadan bitsin demek olmuyor işte ayrılık aşamasına geldik para mevzusundan değermi yani iyice problem çıkarsa aileler arasında kimse bişey yapmasın bir tek başımıza nikah yapıp eşyalarımızı alıp evimizi kurarız diyeceğiz konuştuk bugün oda kararlı inşallah çözülür ama bir yandanda korkuyoruz sonuçta aile iki tarafta yüzyüze bakıcaz ömür boyu sen en iyi çözümü bulmuşsun gerçekten keşke yapabilsem bende ayrı yerde olmak çok zor emin ol sorun olsa oturup konuşamıyorsun telefonda ne kadar halledilirki bir mesele neyse ya dertliyim baya kilo konusundada canım az ama sık yiyorum gerçi son bir haftadır dikkat edemedim ama az ve sık yağsız tuzsuz bol yoğurt şeklinde besleniyorum midemde küçüldüğü için hafta kesin bir kilo gidiyor ama baya farketti nazar değdirmeyeyim kendimede olmayan pantalonlarıma sığıyorum artık çok mutlu oldum bir kaç kilo verince darısı isteyen herkeze inşallah sen yine yoğunsun değilmi aman olsun iş olsun önemli olan o yaşamak için para şart öpüyorum canım seni moral verdin çok sağol opuyorumnanaktan

mrblar

ferihancım takma kafanı düğün olana dek şeytan arda gezer durur
düğün bitincede olmadı bozamadım arayı der gidermiş fırsat vermeyin
sorun mutlajka çıkıyor
önemli olan sizsiniz

hhaaaa nasıl buldu sevgilin seni dedi zayıflamış haline
daha arkası var deseydin

ben nasılım çok yemiyorum ama bir diyet oturtamadım
almöıyorum gerçi ama vermem lazımm
napıcam bilmeme diyetisyenime randevu aldım 3 4 ay önce ggitmiştim arkası gelmedi bıarktım
tekrar başlıycam bakalımm
12 temmuzda randevum var

nolucaz bölee yyya
dün çok moralim bozuldu
eltim ve görümcem biri 45 kilo kilo aalyım diye canı çıkyor yiyemiyorum die diğeri 56 kilo
düğünler için kıyafetler almışlar
dün gösterdilerr
ya benim ne eksiğim varrr
benim yüzüm onlara bin basar ama fizkten kaybediyorum
kimseyi kıskanmam aslında
ama ben neden zayıf değilim diye çok üzülüyorum
offfff yaaaa
nasıl bişey bu böyle
neden bu kadar iradesizimmm
.......

evet arayı bozmak isteyen beğenmeyen sorun yaratan olacaktır ama en yakınlardan olunca insanın zoruna gidiyor canım yaa anneler büyük problem sanki yarış halindeler tabii koca koca kadınlar çocuklarını değilde kendilerini düşünüyorlar o yüzden sorun oluyor işte annem bu akşam tutturdu ben o aileyle akraba olmam diye sen istersen tek başına git dedi ben napıcam şimdi sanki başka kimsem varmış gibi ben akraba olmam dedi benim annem dedi ne yapayım ben şimdi sevdiğimmi annemmi tercih yap diyor üstü kapalı deli olucam mafoldumben

selamlar....
yarın sabah eşimle bir yere gitmemiz gerek o yüzden gelemiyorum beni merak etmeyiniz öğlen burdayım kısmetse... kilolarıda o zaman yaparım...

geçmiş olsun ablacım ama dikkat et kendine Allah korumuş iyiki bişey olmadı bir yerine opuyorumnanaktan
sagol ferihancigim.. yok birsey olmadida iste ben cok bozuldum düsünce..
güzelim ne tavsiye edilirki böyle bir durumda ? cok zor en cokta senin icin zor..
allah yardimcin olsun canim en hayirli sekli bulursunuz insallah.. hakkinizda ne hayirliysa o olsun. anne baba ve onlarin görüsleri tabiki cok önemli ama birlikte bir hayat gecirmeye hazirlanan sizsiniz sevdigin ve sen.. siz kararli oldugunuzu gösterirseniz onlar anlasmaktan baska care bulamazlar.. benim diyecegim sadece bu tatli dillim :teselli:

selamlar....
yarın sabah eşimle bir yere gitmemiz gerek o yüzden gelemiyorum beni merak etmeyiniz öğlen burdayım kısmetse... kilolarıda o zaman yaparım...
tamam kallisim.. bende yarin sabahciyim. 12de bitiyor isim bugün erken yatarim ..a.s.

unutmadan listemide yazayim..
sabah bir dilim tost bir dilim peynir
ara bir haslanmis yumurta
öglen iki büyük dilim kizarmis balik
aksam kocaman bir fincan sütlü kahve.
bir biyotin tablet bir multi vitamin tablet 2,5 litre su

ahh ablacım ahhh daha az önce annemle tartıştım hiç istemeyerek tartıştım hemde istemiyor evlenmemi anlaşamadılar diye bizi mahvediyorlar ayrılalım istiyorlar herhalde onuda üzmek istemiyorum ama ben üzülüyorum napıcam bilmem Allah tez vakitte yardımcımız olsun inşallah

iyi geceler herkese
spor yapamıyorum diye artık üzülmüyorum çünkü 2gündür ev bakacağız diye sürekli merdiven inip çıkıyoruz baktığımız evler yeni bina asansörleri henüz çalışmıyor dolayısıyla ev bulana kadar eşimde bende zayıflayacağız :)
çok üzüldüm canım yaaa inşallah hakkınızda hayırlısı olur bende çok sorunlar yaşadım düğün öncesi ama herkesde olan şeyler geçip gidecek diye düşün üzülme olurmu:teselli: sevgilinin kendisi gelip annenle konuşsa belki ortam düzelir bir fikir yani?

ayyy noldu reyhan abla? nereye düştün ?ben okumamışım geçmiş olsun canım benim öpim de geçsinŞeniz
geçenlerde benimde çarşıda ayağım kaydı dört ayak üstüne düştüm çevredekiler koştular ben önce şaşkın şaşkın bakındım etrafa sonra bir kahkaha attım ööööyle vitrin bakacam diye gözün dört dönerse böyle olur dedim kendime :roflol:

unutmadan listemide yazayim..
sabah bir dilim tost bir dilim peynir
ara bir haslanmis yumurta
öglen iki büyük dilim kizarmis balik
aksam kocaman bir fincan sütlü kahve.
bir biyotin tablet bir multi vitamin tablet 2,5 litre su
sabah kahvaltımız aynı reyhan abla öğlen 1kase sütlaç yedim akşam üstü 1fincan kahve akşam yemeğinde yediklerimi yazmayım çünkü geri çıkardımkafamçokkarıştı
bakalım yarın kilom kaç çıkacak hadi görüşürüz

ıı GECELER malesef bende bu haftada tık yok
aynıyım yani
hrs ii geceler
yarın tekrar bir bakarım sabahki kiloma değişiklik olursa yazarım
olmazsa aynı
a e olun..

Merhabalar ben kardeş takım :)))
Herkese günaydın,
Kallisimin işi olacağı için bi bakayım dedim :) Listenizi ekliyorum. Bu hafta listeye girecek olan bi arkadaş varsa hemen onu da eklerim.
Sevgiler..

5.TAKIM 162.ETAP

tombili ( 76.7 /77.7/-1 /-1.3% )
ferihann( 93.0/95/-2/-2.15% )
honeybaby ( 67.4 /66.4/1/1.48% )
banucan4(84 /84 /0 / 0%)

5. TAKIM TOPLAM KıLO (321.1/323.1/-2/-0.62% )

13.TAKIM 162.ETAP

Ad1 (57.8/58.0/-0.2/-0.34% )
Nachtigall ( 59.3 /58.9 /0.4 /0.67 % )
Nur_84 ( 68.9/68.5/0.4/0.58% )
Shopaholic ( 76.2/76/0.2/0.26% )
Uzaktandunyalı ( 78.5 /78.5 /0 /0 % )
Ethos (74.5 /71.5/3/4.02%)
Melis08 (62.7 / 61.7 / 1.0 / 1.59% )
Bhr.87 (83.7/82.7/1/1.19% )
Jailbreak (70/69.1/0.9/1.28%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (631.6 /624.9/6.7/1.06 % )

Son düzenleme:

sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur ama gidişat kötü bizide yıpratıyorlar bitecek sanırım bu ilişki annelerin kaprisi yüzünden bize olan oldu napalım vardır herşeyde bir hayır bişey yapamıyorum artık çok yıprandım mafoldumben

merhaba takımcığım ben 2 kilo almışım ama net değil çünkü şişliğim var wc problemi yaşıyorum 95 killo çıktım haftaya anlaşılır diyet halinde net olan kilom bu hafta 95 diye geçsin artık napalım hiç almamış olsaydım iyi olacaktı ama oldu bir kere öpüyorum hepinizi .

kızlar beni de 77.7 sayın bu hafta sonucun bu olacağı belliydi çok bile dayandı vücudum valla neyse şu işler bi yoluna girsin düzeltrim inşallah durumları öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…