Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba mersacigim..saka ettim hayatim. hicbirsey yapmadan kilo verilirmi. cokta hirpalama kendini kimseye yaranilmaz bu dünyada. bir sütlü kahve yapacagim icermiyiz mersam?

aslında ablacım bu daha iyi diyet spor modunada girmiyosun zaten koşturmak zorundasın yemek yemek aklıma bile gelmiyor.aslında ben şu anda en ağır sporu yapıyorum hem bedenen hemde beynen.haaa bu arada spor aletleri geldi alt aparatları betonlandı yarında üzeri montaj yapılacak .çok havalılar vallaaa.sitede duyan hatunlar sevinçten delirdi.ayyy ben kahveyi kaçırdımmı yoksa sen içseydin bari ablacım dur bende yapimde karşılıklı içelim .hem sen otur ben yaparım şeker atimi yoksa sademi içersin?

ablacım ben dün çok az yedim neden bilmem ama canım artık bişey yemek istemiyor sen ne güzel yemişsin..

ben sabah 2 dilim wasa yarım domates zeytinyağ döktüm azıcık

öğlen bir bardak süt

akşam üzeri taze fasülye- 3 köfte ve yarım domates
ohaoldumsmile

sen tartıl ablam ayça bana yanlış pil almış olmadı tartıya az sonra marketler açılsın çıkıp alıp geleceğim kahvaltı edip tartılırım zaten bir lokma yiyoruz sorun olmaz ama ben geç yazacağım işte ....
çok sabırsızlandım ilk defa oldu böyle neden bilmem bu diyeti çok sevdiğimdenmidir nedendir...

canım benim benim kasdettiğim hesap kitap işi değil bu zor bir şey değil inan ki ama benim buraya karşı ilk günden beri aşırı bir sorumluluğum var kendimce yani burayı hiç umursadığım bir gün olmadı siz şahitsiniz ama o ruhumu kaybettim ... yine birisi çıksın ben yaparım sorumluluğu alırım desin yine ben gelip hesabada bakarım diğer konularada bakarım meselem bu deği.. sadece 3 yıl oldu buradayım ve benim olduğum takımdan hiç abartısız 100 üzeri kişi gelip geçmiştir ama bak ortada kim var kimse yok.... bende biraz uzaklaşmak istiyorum çünkü burada artık faydalı olabileceğimi tahmin etmiyorum bak uzun zamandır ne bir fikir çıktı ne kural değil mi.. artık bitmiş yani.... başkası bende burdayım desin ben yine tatilden sonra toplandığımızda düzenli gelir yazarım zaten duramayacağımı sende biliyorsun yardımda ederim ama dediğim gibi takıma karşı sorumluluğumu ve takım ruhumu kaybettim o da benden kaynaklanmıyor bunuda tahmin edersiniz ... aslada kimseyi suçlamıyorum kimse yanlış anlamasın herkesin işi gücü var sözüm asla şahsi değil 3 yılın geneline yani....opuyorumnanaktan

günaydinnnnnnnnn..
79,1 nihayet 80 in altindayim.. allaha bin sükür.
bugün güzel bir günes var sicakmi bilmem ama görüntü güzel.
asagi inip kahvaltimi edeyim az sallanayim kallisim sende tartil bakalim metabolizmamiz aynimi calisiyor. ben 10 günde 1,1 kg vermisim.
bende sevdim bu diyeti hic aclik hissetmiyorum..

dağılalım o zaman arkadaşlar.. kalliste de haklı.. toparlanalım diyip takım arkadaşları davet ediyoruz gelen gidiyor.. yine listede 3 kişi var..

3 kişiyle olmaz ki.. haklı gercekten.. benim bildiğim kurallara göre takımlar 12 kişiye kadar çıkabiliyor.. üye davet etmeye korkar olduk.. bi heves herkeste.. bir iki yazıp kaçıyor.. biz de yıkılıyoruz o zaman.. davet ettiklerimizden bi ferihan tutundu adamakıllı o kadar..

şöyle on oniki kişi olsaydık ikili üçlü ortaklıklar kursaydık hatta takım içinde de yarışıp birincilerimizi seçseydik.. fena mı olurdu yani..

biraz sönük kaldık takım ruhu konusunda.. kallisim haklı.. zayıflama ikinci amaç maksat muhabbete döndü.. buna hizmet eden birinci kişi de benim zaten.. ben de hep laf icraat yok.. öz eleştiri yapmam gerekirse ben gerçekten bi takım ile hareket edebilecek biri değilmişim anladım ki..

sizleri sohbetinizi çabalamayı sevdim ama olumunekankayizsmile

karakteristik özellik.. ben biraz zayıflama amacından uzak oldum.. geldiğim kilomla gram farkım yok.. alıp verdim hep.. hiç ciddiye almıyorum bu işi ben..

takıma laftan sözden başka bi katkım yok yani..

dağılalım o zaman.. ben zaten girmem başka takıma..

kutlarım reyhan ablam yaaa çok mutlu oldum.. hihoyyyt

Allahım sana kilonu korumayı nasip etsin :Saruboceq:

bence ablam senin bünyen kilo vermeye eğilimliymiş de haberin yokmuş..

bu diyetler sana çok yaradı ablam olumunekankayizsmile

tesekkür ederim canim benim.. evet senin getirdigin 5 gün diyeti hosuma gitti onunla basladim ben kizim ve isyerinde bir arkadasim hep birlikte kilo verdik sonra bu KH diyetine döndüm insallah bununda faydasini görürüm. valla bir cesarete geldim bir on kilo daha kaybetmek istiyorum. zaten insanlarin gözü doymazmis..
cok istedim senide birlikte sürüklemeyi ama cok inatci ciktin belkide kendi basina daha güzel kilo verirsin insallah zaten bir kere basarmissin simdi tekrar basarmaman icin hicbir neden yok.. öpüyorum canim opuyorumnanaktan

Kallistem şöyle bi'mesajlarına baktım da.. Haklı olarak serzenişte bulunmuşsun.. Ha keza başka arkadaşlarımız da durum kritiği yapmışlar..
Okuyunca eski günler-imiz aklıma geldi..
Bugünü, eskiden ayıran ne bilemiyorum.. O zamanlar birlikte aynı takımdayken, takım arkadaşlarımızla uyumumuz sayesinde motivasyonum her gün yüksek olurdu.. Misal kaçamak yapacam diye aklım oynardı..
Bunca yıldan sonra geriye döndüm biliyorsun.. ve baktım ki sadece kilom eskilere dönmüş.. Ruhum dönemiyor.. Sebep belki de sadece bendedir, bilemiyorum..
Ama bildiğim bir şey var genel bir rehavet havası var ortada..
Ya da biz eskiden sahiden çok şanslıymışız, elimizdeki örnek bize doğruyu gösteriyor ve ona uyum olmayınca da "Ne yapıyorum burada?" diye düşünmeden duramıyor insan..

İşte böyle.. Derdimi yazasım geldi..

Not: Reyhancım.. 8'li kilolardan kurtarmanı kutluyorum.. a.s.

cok tesekkür ederim bugün buraya bakmis olmaniz ne güzel. a.s.
sevincim ikiye katlandida

Ablam maşallah sana opuyorumnanaktan nazar değmesin çok sevindim opuyorumnanaktan
havanda açmış şimdi sen bu güzel havada 80 den kurtulma havası da atarsınsırnaşık şey koca gün havalı havalı gezersin...

Amannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....

Senin kendine ödüllerini hiç unutmuyorum o zamanlar magnum çikolata yeni çıkmıştı sen masanın üzerine koyup günlerce onu haketmeyi beklerdin eh al bir örnek daha işte sen o çikolatayı haketmeyi günlerce beklerken ben nasıl kaçamak yapıp diyetimi bozacaktım ki aklinialirimsmile spor yapmaktan canım çıkardı kimseye mahçup olmamak adına mafoldumben.... şimdi ise .....boshayallersmile neyse... ben artık kaçarım buraları yakıp yıkarım

Mesajlara daha çok göz atmalısın yahuuu:dilcikar: özlüyoruz seni haberin yokŞeniz

kallisim nerdesin ya acilmadimi marketler pöfffffff
ben ise gidiyorum..allaha emanet olun.
Off geldim ablam yaaa sempatiksalakcinni ben çıkınca kolay girebiliyormuyum ki eve kaydirigubbakcemile3
kızlarla buluştuk ayçayla arkadaşı olumunekankayizsmile sonra gökçeye gittik baskın yaptık havuzda çalışıyor ya kızım dün başladı bir sevmiş bir sevmiş işini keşke iki haftadan daha uzun olsaydı diyor:smiley-cool: sabah evden çıkarken bana diyor ki "akşama istediğin bir şey varsa telefon aç "sırnaşık şey:roflol: çalışıyor ya çocuk...

Tamam tamam lafı uzatmıyorum yerimseniben ben de 8 lere veda etmişim :sm_confused: ama senin kadar değil daha fazla sanıyordum ben umduğumdan az çıktı ya da tartının pili bitmek üzereyken geçen hafta en son ben tartıldım çünkü doğru göstermedi ne bileyim...

ablam şimdi kalsiyum filan aldım geldim 2 haftada olsa bu diyete takviye gerek aklinialirimsmile

2,1 vermişim delikafaduldendelikafadulden

ahh hatırlatmayın o güzel günleri sehpanın üzerindeydi magnumun fotosu ve yanlış hatırlamıyorsam şöyle post it vardı üzerinde " 68.5e düşmezsen yiyemezsin" ya da buna yakın bi cümleydi hiç unutmuyorum...Bir de püsküütümün yeme listelerinde bir çatal dondurma olurdu...Ah ahhh ne motivasyonu yüksek günlermiş yahu insan özlüyor valla...boshayallersmile

Bana da öyle olacak herhalde.. Düzelmeyen düzelmiyor, düzelecek olan da zaten eğrilmiyor.. yerimseniben
Ay evet kallisim ya.. Nasıl da motive fışkırırdı her yerimden.. Aklıma önce yemek sonra hemencecik takımcım gelirdi.. Güzel günlermiş.. :hulya:
Yapma ya! Kaçırdığım ve aslında okumuş olmam gereken mesaj mı var? Bak üzüldüm şimdi.. Takıma mesaj yazıp çıkıyorum hemen kallisim ya.. :gitme: Fazla dolanmıyorum.. ya da dolanamıyorum diyelim.. :roflol:

O ayrıkotunu dilin değmişken bi'ayıklayıver.. Dünyaya faiden dokunsun :roflol: :roflol:

Merak ettim şimdi..Alsaydın bi'domuzcuk acaba para biriktirmeye başlayabilir miydin? Belki de böyle bir kumbaran olmadığı için biriktiremedin.. Suçun hepsi domuzda..
:teselli:

Ayyy evet çalı kafam yaaa

ve o Magnumu yediğim gün.. Allahım nasıl bir gururdu..
Bak şimdi yoldan çıktığım nasıl da belli.. Listelerimde artık 100 ml dondurma yazıyor :roflol: :roflol:
Amma duygusallaştık bugün yahu! Ben şu Teomanı dinlemeyi bıraksam iyi olacak.. Bir bar taburesinde babamın öldüğü yaştayım.. dırım dırım..

selaaam
iyiki 1kilo verdim hemende şımardım bu gün misafirim vardı onlarla birlikte pasta falan yiyeceğim diye sabah kahvaltı yapmadım ama yinede abarttım şu anda çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum yediklerimden dolayı akşam yemeği yemesem belki vicadanım rahatlar ?
gelen arkadaşlarım aaaaa iyi kilo vermişsin dediler onlar beni görmeyeli sadece 3kilocuk verdim oysa çok hoşuma gitti büyük bir gururla daha da çok vereceğim dedim inşallah utanmam sonrasında :Saruboceq:
3ayım var işe geri dönmeme sürekli acaba ne kadar verebilirim kaç kiloyla geri dönerim 60 olurmuyum keşke eskiden olduğum gibi 55 olsam gibi şeylerle meşgul aklım
beni anlıyorsunuz değilmi?ayyy ben sizleri çok seviyorum yaaa:enbuyukkk:

ablacım süpersin yaaa kilolarımız hemen hemen aynı oldu.ben bir alıp bir vermekten kaç aydır aynı yerlerde geziniyorum.

kalisim harikasın yaaa.kilon hakkında hiç ipucu vermiyodun demek 80 in altına indin çok sevindim ...

kızlarrrrrr spor aletlerimiz kuruldu .çok güzeller iç bacak mekik uzay yürüyüşü stepper havada yürüyüş bisiklet twis ne ararsanız var az önce açılışı ben ve benim kızlar yaptık poşetliydi hala ellerimizle açtık ilk biz hayırladık yarım saatten fazla yaptık .benim için çok iyi oldu.

bide size ne diycem ben bu ara bolca semiz otu yiyorum inanılmaz bağırsak çalıştırıyor hemde c vitamini deposu.benim kilo vermeme çok katkısı olmuştu yıllar önce o yüzden herkese söylerim.

Canım senin kilon zaten az bu yüzden hemen farkedilmişsin ne güzel... bir de herkesin gözü hamilelik dönemine alışıktır böyle incecik görünce opuyorumnanaktan
işine tekrar geri dönene dek bence rahat rahat verirsin sen hedefine varırsın.....opuyorumnanaktan

hay massallah kalllisim ikimizde atladikmi 80 in üzerinde? bak iste buna cok sevindim.. helal olsun sana..
:gitme: abla yaaaaa ben daha tartılmıyacağımohaoldumsmile dün rahatladık ya nasılsa kilolar verilmiş ya akşam 2 dilim wasa yedim labne peyniri sürüp sonra yetmedi... aliş, ablası ve arkadaşı gece istanbula yola çıkacaklar diye size tatlı yapayım dedi puding yaptı gerçi 100 gr 23 kb filandı ve ben ancak o kadar yemişimdir ama dün nerden baksan 50 yi doğrultmuşumdur :gitme:
akşam yemeği yemedim ama bir avuç kiraz yedim şimdi de 1fincan neskafe içiyorum :)
aferin sana akşam yemeklerini keresek bizim bijoux kiloları pıtır pıtır düzenli vermişti yapabiliyorsan yarıya filan düşür ama biz yarıya düşüremeyiz ya tamamen keseceğiz ya ne varsa süpüreceğiz ayar düğmesi bozuk bizim

mersam ip ucu vermemek değil ama ablama gidip geldikçe düzenim bozuldu bir verdim iki aldım ileri geri yaptım hep bu yüzden motivasyonu bozmayayım diye yazmadım..

sporunuzda başlamış bir hevesle bir kaç kilonuzdan kurtulursunuz şimdi siz zaten aşırı sıcak bilmiyorumkismile güle güle kullanın..
kullandığım için biliyorum havada yürüyüş aleti varya diğer aletlere göre hem insanı hiç yormaz hem de çok fazla kalori yaktırır haberiniz olsunzemuszemus

wayyyyy püsküütün çalıkafası seni hafızaya bak maşalah ... ben düşündüm sehpamıydı masamıydı diye notu zaten hafızam silmiş
çok haklısın celebim motive tavan seviyesindeydi...

yahu kaç gündür sana foto çekmeye uğraşıyorum ama başarılı olamadım ohaoldumsmile lulut otururken belden fışkıran yağlardan bahsetmişsin ben de sana başkalarının yağlarını göstereceğim hesapta
O ayrıkotuna dünya kurban olsun keşke herkes ayrıkotu olabilse opuyorumnanaktan

kaçırdığın mesaj yok püsküütüm merak etme sadece seni görmek iyi geliyor diye şettim kaydirigubbakcemile5 üzülmeni gerektirecek hiç bir durum yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…