- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.301
merhaba mersacigim..saka ettim hayatim. hicbirsey yapmadan kilo verilirmi. cokta hirpalama kendini kimseye yaranilmaz bu dünyada. bir sütlü kahve yapacagim icermiyiz mersam?
selamlarrrrrrrrrrr..
hemen raporumu vereyim..
sabah birbucuk dilim tost ekmegi 70 gr peynir 7 zeytin iki sekersiz cay bir yumurta
arada bir yumurta
öglen.. bir patlican yarim kabak yarim sogan bir biber ve bir domatesten az yagli sebze yemegi.. yemegi ikiye böldüm yarisini yedim.
simdi geldim isten 100 gr hindi pastirmasi..
belki bir sütlü kahve icerim bukadar.
40 oldu galiba puanlar. yarin sabah tartiliyoruzzzzzzzzzzzz..sempatiksalakcinni
canım benim benim kasdettiğim hesap kitap işi değil bu zor bir şey değil inan ki ama benim buraya karşı ilk günden beri aşırı bir sorumluluğum var kendimce yani burayı hiç umursadığım bir gün olmadı siz şahitsiniz ama o ruhumu kaybettim ... yine birisi çıksın ben yaparım sorumluluğu alırım desin yine ben gelip hesabada bakarım diğer konularada bakarım meselem bu deği.. sadece 3 yıl oldu buradayım ve benim olduğum takımdan hiç abartısız 100 üzeri kişi gelip geçmiştir ama bak ortada kim var kimse yok.... bende biraz uzaklaşmak istiyorum çünkü burada artık faydalı olabileceğimi tahmin etmiyorum bak uzun zamandır ne bir fikir çıktı ne kural değil mi.. artık bitmiş yani.... başkası bende burdayım desin ben yine tatilden sonra toplandığımızda düzenli gelir yazarım zaten duramayacağımı sende biliyorsun yardımda ederim ama dediğim gibi takıma karşı sorumluluğumu ve takım ruhumu kaybettim o da benden kaynaklanmıyor bunuda tahmin edersiniz ... aslada kimseyi suçlamıyorum kimse yanlış anlamasın herkesin işi gücü var sözüm asla şahsi değil 3 yılın geneline yani....opuyorumnanaktanablacım aslında o kadar çok şey yapıyorumki spor yapmaya vaktim kalmıyor zaten o koşuşturma arasında gidivermiş.yok ablam ya nerde 60 lı kilolar 75 civarıyım
yaaa kalistem ne bu gene yaaa .nereye gidiyorsun insan çocuklarını bırakıp gidermi hiç.:gitme:ben burdaki takım ruhunu hiç biryerde bulabileceğimi sanmıyorum ben 20 kiloyu nasıl verirdim sizlerin desteği olmasaydı .kalisim hepimizde dönem dönem çok güzel kilolar verdik en azından burası sayesinde almıyoruz.benim hayatımda en uzun kilomu koruduğum dönem .en azından almadığım için çok mutluyum ...sence başka bir takımda bu samimiyeti bulurmuyuz birbirimizi idare eder gideriz yaaa.daha olmazsa kış sezonunda ben senin yükünü biraz alırımda sen çok sıkıştığında bize öğretirsin ne yapacağımızı .sana elimizden gelen yardımı hepimiz yaparız.sensiz olmazzzzzzzz.......
günaydinnnnnnnnn..
79,1 nihayet 80 in altindayim.. allaha bin sükür.
bugün güzel bir günes var sicakmi bilmem ama görüntü güzel.
asagi inip kahvaltimi edeyim az sallanayim kallisim sende tartil bakalim metabolizmamiz aynimi calisiyor. ben 10 günde 1,1 kg vermisim.
bende sevdim bu diyeti hic aclik hissetmiyorum..
kutlarım reyhan ablam yaaa çok mutlu oldum.. hihoyyyt
Allahım sana kilonu korumayı nasip etsin :Saruboceq:
bence ablam senin bünyen kilo vermeye eğilimliymiş de haberin yokmuş..
bu diyetler sana çok yaradı ablam olumunekankayizsmile
Kallistem şöyle bi'mesajlarına baktım da.. Haklı olarak serzenişte bulunmuşsun.. Ha keza başka arkadaşlarımız da durum kritiği yapmışlar..
Okuyunca eski günler-imiz aklıma geldi..
Bugünü, eskiden ayıran ne bilemiyorum.. O zamanlar birlikte aynı takımdayken, takım arkadaşlarımızla uyumumuz sayesinde motivasyonum her gün yüksek olurdu.. Misal kaçamak yapacam diye aklım oynardı..
Bunca yıldan sonra geriye döndüm biliyorsun.. ve baktım ki sadece kilom eskilere dönmüş.. Ruhum dönemiyor.. Sebep belki de sadece bendedir, bilemiyorum..
Ama bildiğim bir şey var genel bir rehavet havası var ortada..
Ya da biz eskiden sahiden çok şanslıymışız, elimizdeki örnek bize doğruyu gösteriyor ve ona uyum olmayınca da "Ne yapıyorum burada?" diye düşünmeden duramıyor insan..
İşte böyle.. Derdimi yazasım geldi..
Not: Reyhancım.. 8'li kilolardan kurtarmanı kutluyorum.. a.s.
cok tesekkür ederim bugün buraya bakmis olmaniz ne güzel. a.s.
sevincim ikiye katlandida
Ablam maşallah sana opuyorumnanaktan nazar değmesin çok sevindim opuyorumnanaktangünaydinnnnnnnnn..
asagi inip kahvaltimi edeyim az sallanayim kallisim sende tartil bakalim metabolizmamiz aynimi calisiyor. ben 10 günde 1,1 kg vermisim.
Amannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....Kallistem şöyle bi'mesajlarına baktım da.. Haklı olarak serzenişte bulunmuşsun.. Ha keza başka arkadaşlarımız da durum kritiği yapmışlar..
Okuyunca eski günler-imiz aklıma geldi..
Bugünü, eskiden ayıran ne bilemiyorum.. O zamanlar birlikte aynı takımdayken, takım arkadaşlarımızla uyumumuz sayesinde motivasyonum her gün yüksek olurdu.. Misal kaçamak yapacam diye aklım oynardı..
Bunca yıldan sonra geriye döndüm biliyorsun.. ve baktım ki sadece kilom eskilere dönmüş.. Ruhum dönemiyor.. Sebep belki de sadece bendedir, bilemiyorum..
Ama bildiğim bir şey var genel bir rehavet havası var ortada..
Ya da biz eskiden sahiden çok şanslıymışız, elimizdeki örnek bize doğruyu gösteriyor ve ona uyum olmayınca da "Ne yapıyorum burada?" diye düşünmeden duramıyor insan..
İşte böyle.. Derdimi yazasım geldi..
Not: Reyhancım.. 8'li kilolardan kurtarmanı kutluyorum.. a.s.
Off geldim ablam yaaa sempatiksalakcinni ben çıkınca kolay girebiliyormuyum ki eve kaydirigubbakcemile3kallisim nerdesin ya acilmadimi marketler pöfffffff
ben ise gidiyorum..allaha emanet olun.
opuyorumnanaktan a.s.
Amannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....
Senin kendine ödüllerini hiç unutmuyorum o zamanlar magnum çikolata yeni çıkmıştı sen masanın üzerine koyup günlerce onu haketmeyi beklerdin eh al bir örnek daha işte sen o çikolatayı haketmeyi günlerce beklerken ben nasıl kaçamak yapıp diyetimi bozacaktım ki aklinialirimsmile spor yapmaktan canım çıkardı kimseye mahçup olmamak adına mafoldumben.... şimdi ise .....boshayallersmile neyse... ben artık kaçarım buraları yakıp yıkarım
Bana da öyle olacak herhalde.. Düzelmeyen düzelmiyor, düzelecek olan da zaten eğrilmiyor.. yerimsenibenAmannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....
Senin kendine ödüllerini hiç unutmuyorum o zamanlar magnum çikolata yeni çıkmıştı sen masanın üzerine koyup günlerce onu haketmeyi beklerdin eh al bir örnek daha işte sen o çikolatayı haketmeyi günlerce beklerken ben nasıl kaçamak yapıp diyetimi bozacaktım ki aklinialirimsmile spor yapmaktan canım çıkardı kimseye mahçup olmamak adına mafoldumben.... şimdi ise .....boshayallersmile neyse... ben artık kaçarım buraları yakıp yıkarım
Mesajlara daha çok göz atmalısın yahuuu:dilcikar: özlüyoruz seni haberin yokŞeniz
O ayrıkotunu dilin değmişken bi'ayıklayıver.. Dünyaya faiden dokunsun :roflol: :roflol:Ayrıkotu güzel oturmuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bir de hep çizelgende ki gibi domuz kumbara istemişimdir ama hiç sahip olamadım olsamda ben para biriktirebilen bir yapıya sahip değilim zaten ondan olmamıştır değil mikaydirigubbakcemile3
Ayyy evet çalı kafam yaaaahh hatırlatmayın o güzel günleri sehpanın üzerindeydi magnumun fotosu ve yanlış hatırlamıyorsam şöyle post it vardı üzerinde " 68.5e düşmezsen yiyemezsin" ya da buna yakın bi cümleydi hiç unutmuyorum...Bir de püsküütümün yeme listelerinde bir çatal dondurma olurdu...Ah ahhh ne motivasyonu yüksek günlermiş yahu insan özlüyor valla...boshayallersmile
günaydinnnnnnnnn..
Ablam maşallah sana opuyorumnanaktan nazar değmesin çok sevindim opuyorumnanaktan
havanda açmış şimdi sen bu güzel havada 80 den kurtulma havası da atarsınsırnaşık şey koca gün havalı havalı gezersin...
Amannn Püskütüm hiç sorma olumunekankayizsmile ben de çok uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu ve artık son kararım kendi başıma kalan yolumu tamamlamalıyım çünkü dediğin genel rehavet beni yedi bitirdi boshayallersmile ha düzelir ha değişir demekten bir halde kaldım ama değişen bir şey yok ....
Mesajlara daha çok göz atmalısın yahuuu:dilcikar: özlüyoruz seni haberin yokŞeniz
Off geldim ablam yaaa sempatiksalakcinni ben çıkınca kolay girebiliyormuyum ki eve kaydirigubbakcemile3
kızlarla buluştuk ayçayla arkadaşı olumunekankayizsmile sonra gökçeye gittik baskın yaptık havuzda çalışıyor ya kızımdün başladı bir sevmiş bir sevmiş işini keşke iki haftadan daha uzun olsaydı diyor:smiley-cool: sabah evden çıkarken bana diyor ki "akşama istediğin bir şey varsa telefon aç "sırnaşık şey:roflol: çalışıyor ya çocuk...
Tamam tamam lafı uzatmıyorum yerimseniben ben de 8 lere veda etmişim :sm_confused: ama senin kadar değil daha fazla sanıyordum ben umduğumdan az çıktı ya da tartının pili bitmek üzereyken geçen hafta en son ben tartıldım çünkü doğru göstermedi ne bileyim...
ablam şimdi kalsiyum filan aldım geldim 2 haftada olsa bu diyete takviye gerek aklinialirimsmile
2,1 vermişim delikafaduldendelikafadulden
Canım senin kilon zaten az bu yüzden hemen farkedilmişsin ne güzel... bir de herkesin gözü hamilelik dönemine alışıktır böyle incecik görünce opuyorumnanaktanselaaam
iyiki 1kilo verdim hemende şımardım bu gün misafirim vardı onlarla birlikte pasta falan yiyeceğim diye sabah kahvaltı yapmadım ama yinede abarttım şu anda çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum yediklerimden dolayı akşam yemeği yemesem belki vicadanım rahatlar ?
gelen arkadaşlarım aaaaa iyi kilo vermişsin dediler onlar beni görmeyeli sadece 3kilocuk verdim oysa çok hoşuma gitti büyük bir gururla daha da çok vereceğim dedim inşallah utanmam sonrasında :Saruboceq:
3ayım var işe geri dönmeme sürekli acaba ne kadar verebilirim kaç kiloyla geri dönerim 60 olurmuyum keşke eskiden olduğum gibi 55 olsam gibi şeylerle meşgul aklım
beni anlıyorsunuz değilmi?ayyy ben sizleri çok seviyorum yaaa:enbuyukkk:
:gitme: abla yaaaaa ben daha tartılmıyacağımohaoldumsmile dün rahatladık ya nasılsa kilolar verilmiş ya akşam 2 dilim wasa yedim labne peyniri sürüp sonra yetmedi... aliş, ablası ve arkadaşı gece istanbula yola çıkacaklar diye size tatlı yapayım dedi puding yaptı gerçi 100 gr 23 kb filandı ve ben ancak o kadar yemişimdir ama dün nerden baksan 50 yi doğrultmuşumdur :gitme:hay massallah kalllisim ikimizde atladikmi 80 in üzerinde? bak iste buna cok sevindim.. helal olsun sana..
aferin sana akşam yemeklerini keresek bizim bijoux kiloları pıtır pıtır düzenli vermişti yapabiliyorsan yarıya filan düşür ama biz yarıya düşüremeyiz ya tamamen keseceğiz ya ne varsa süpüreceğiz ayar düğmesi bozuk bizimakşam yemeği yemedim ama bir avuç kiraz yedim şimdi de 1fincan neskafe içiyorum :)
kalisim harikasın yaaa.kilon hakkında hiç ipucu vermiyodun demek 80 in altına indin çok sevindim ...
kızlarrrrrr spor aletlerimiz kuruldu .çok güzeller iç bacak mekik uzay yürüyüşü stepper havada yürüyüş bisiklet twis ne ararsanız var az önce açılışı ben ve benim kızlar yaptık poşetliydi hala ellerimizle açtık ilk biz hayırladık yarım saatten fazla yaptık .benim için çok iyi oldu.
bide size ne diycem ben bu ara bolca semiz otu yiyorum inanılmaz bağırsak çalıştırıyor hemde c vitamini deposu.benim kilo vermeme çok katkısı olmuştu yıllar önce o yüzden herkese söylerim.
wayyyyy püsküütün çalıkafası seniahh hatırlatmayın o güzel günleri sehpanın üzerindeydi magnumun fotosu ve yanlış hatırlamıyorsam şöyle post it vardı üzerinde " 68.5e düşmezsen yiyemezsin" ya da buna yakın bi cümleydi hiç unutmuyorum...Bir de püsküütümün yeme listelerinde bir çatal dondurma olurdu...Ah ahhh ne motivasyonu yüksek günlermiş yahu insan özlüyor valla...boshayallersmile
O ayrıkotuna dünya kurban olsun keşke herkes ayrıkotu olabilse opuyorumnanaktan
Yapma ya! Kaçırdığım ve aslında okumuş olmam gereken mesaj mı var? Bak üzüldüm şimdi.. Takıma mesaj yazıp çıkıyorum hemen kallisim ya.. :gitme: Fazla dolanmıyorum.. ya da dolanamıyorum diyelim.. :roflol:
O ayrıkotunu dilin değmişken bi'ayıklayıver.. Dünyaya faiden dokunsun :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?