- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.341
dur ya hemen yapayim büyük bir fincan.. aksamlari icmeyin uykunuzu kacirir demisti senarist ama belkide birsey olmaz
soya unu ariyacagim bende kallisim iyi aklima getirdin..
ya canim bu diyeti yapanlarin oldugu yere gittim fikir almak icin ama en güzel fikirler yine sende.sempatiksalakcinni biryere gitmeme gerek yok. sen basli basina bir hazinesin opuyorumnanaktan
bende cikayim yatayim haftanin yorgunlugu biniyor sirtima yavas yavas :)) hayirli geceler hepinize
günaydın kallisim nasılsın. bende okuldayım öylece bakınıyorum. sizler nasılsınız
canım hoşgeldin..
ama ferihan var ya kızdım şimdi sana bir de bol boöl yedim demiş yaaaaalsanaalsanasmile neden bol bol yiyorsun tadımlık yeseydin ya aşkol ... inşallah üzülmezsin cumaya...
banucum takım dağılmış filan değil ki herkes burada... ayrıca kendinizi benim yerime koyun lütfen 3 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen bir istikrarla buradaydım ama artık yeterzemuszemus
tombilim hoşgeldin canım.. senin ufaklığada maşallah kaç aylık şu an tam .. benim alişte 11 aylıkken kızım çok sıcak bak çok bunlaıyoruz bu bezlerden yapma altına artık dedim o oldu bir daha gece gündüz hiç bezlemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?