Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

al ablacım al ben de evdeki tüm vitaminlerimi çıkarttım bu kalsiyumu her gün alırım diğerlerini de ara ara aklıma geldikçe alırım ki hepsi yüklenmesin ... sanırım 4 çeşit oldular :)) doktor hepsini bitirmediğimi duysa zaten amaninnnnn...

evet güzelim proteinin etkisi. ne halsizligim var ne acligim masallah cok iyi hissediyorum kendimi.
birazda hizli gitse su kilolar daha iyi olacak ama bunada raziyim yeterki gitsin yavasta olsa farketmez.

ablam iki gündür aklımdan çıkıyor hani aldığımız çin çayları vardı ya ondan sen de varmı bu diyette o çaydan içmemizi tavsiye etmiş yabancı bir kaç sitede gördüm yağ yakımını hızlandırın diyordu

hııı ablam bu gün ben bunu çok düşündüm :)) bir mi yoksa iki mi diye .... bir başlayalım da bir kaç gün sonra bakalım nasıl olur iyice çorba yapmayalım mideyi vitamindi zarttı zurttu doldurmayalım...sonra düzenimiz şaşar diye korkuyorum tam tatil öncesi hasta filan olmayalım da... o çaylarda normal çay değil biliyorsun ablacım.. ben mesela sabah aç karnına içemiyordum onu mutlaka tok olmalıyım mide bulantısı yapıyor ama bir fincan çayı gün içinde bir kaç kez fincanımızın içinde tekrar demlendirip öyle içebiliriz ve zaten bir kez kullanıp atmayın diyordu ya çayın kullanımında mutlaka bir iki kez demleyin diyordu hatırlıyormusun sen abla..

evet canim ben zaten hep bir fincan bitince üzerine tekrar sicak su dolduruyordum yani iki kere iciyordum. fakat cidden cok faydali o cay ben doktoruma göstermistim.. cok saglikli demisti hemde gercek cin cayi o piyasadaki yesil caylarin cogu gercek cin degilmis

oooo demek doktorunada söyledin ehh iyi o zaman... iki üç gün aynı bardağı içelim bir kaç kez sonra ikiye çıkarırız midemiz az alışsın son duruma:roflol: ay yazık yaa midemizinde bizden çekmediği kalmadı....

dogru valla bazen doldurduk patliyacak gibi bazen ac biraktik birde vitamin su bu.. haklisin cok cekti gariban midelerimiz.. yinede isyan etmediler cok sükür..

dur ya hemen yapayim büyük bir fincan.. aksamlari icmeyin uykunuzu kacirir demisti senarist ama belkide birsey olmaz

yeşil çay için demiştir senarist bizim çayı biliyormu ki a-a-a-aa şaşırdım şimdi

eh hadi iç ablam ben kalsiyumu içtim içemem şimdi çay filan zaten ağzım burnum tuhaf bir tat olduzemuszemus ama olsun güzellik için bayanssulusmile

az daha unutuyordum sen soya gevreği dedinde.. ben bu gün markette unları karıştırıyordum malesef düşük kh un yok binlerce çeşit var ama hepsi yükjsek değerli.. soya unu vardı kek filan yapılıyormuş onun ki çok düşüktü iyice araştırıp alayım dedim ablacım aklında olsun rastlarsan sende bir bak belki alır denersin hatta belkide seversin :))

ablam sen galiba diyeti okumaya gittin :)) ben de sağa sola göz attım azıcık şimdi kaçıyorum.. hava çok soğuk üşüdüm valla yatıcam hep yağmur hep yağmur ne oldu bu havalara bilmem off haziran sonu geldi... yarın güzel olsa bari...

herkese huzurlu geceler...

soya unu ariyacagim bende kallisim iyi aklima getirdin..
ya canim bu diyeti yapanlarin oldugu yere gittim fikir almak icin ama en güzel fikirler yine sende.sempatiksalakcinni biryere gitmeme gerek yok. sen basli basina bir hazinesin opuyorumnanaktan
bende cikayim yatayim haftanin yorgunlugu biniyor sirtima yavas yavas :)) hayirli geceler hepinize

Günaydın takımcıkboshayallersmile

ablam bu sabah dahada güzel bir şey buldum ama senin için güzel eşin yine söylenmeye başlayabilir evi başımıza yıkacaksın diye
bir kitap buldum düşük carb diyeti yaparken yağ yakımını süper hızlandıracak hareketler diye hani senin tramplenişn var ya işte hareketlerin çoğu oun üzerinde gösteriliyor... akşam gökçe gelsinde benim çevirim yetersiz kalıyor birazda onunla bakarız yararlı bir şeyler bulunca aber veririm ablam ..

günaydinlarrrrrrrr..
iyi olur kallisim aman yikilsin basina bosver ben incelince hava atiyor ama.. demek insan isteyince basariyor diye kaydirigubbakcemile3bende terasta yaparim kallisim habire ziplamaktan baska sey bilmiyorum ben benim trampolinde kücük ya düserim diyede korkuyorum.
pasa cikamasin bahceden diye bir cit yapmistik garaj tarafina. arabadan inip evin girisine kadar yürümiyeyim diye onun üzerinden atliyarak eve girip cikiyordum. ve gecen ayakkabimin topugu abuk bir yerine takildi kurtaramadim ve ben namaz kilar gibi dizlerimin üzerine düstüm.. hala cürükler var dizlerimde en komigi birde alnimda.. ertesi gün kalkti o cit oradan simdi sürgülü demir kapi yapiyor esim. ama hala söyleniyorum benim yasimda düsmek cok tehlikeli niye kaldirmadin onu diye. sanki evin baska girisi yok.

yok ablacım çok yemedim az az ama sık sık atıştırdım fakat yağlı kalorili şeylerdi hemen ertesi günüde diyete devam tabii şimdi yine bol protein ve yağsız tuzsuz ama az yiyorum inşallah çok olmaz kilom hiç almamış olmak en güzeli vermesem ama almamış olssamda dünyalar benim olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…