- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.401
nachtigallcim ben kontrolnü yapıp paylaşıma vereyim canım sen beni bekleme olur mu canım.. bizim listeyide bir kaç kez gözden geçiririm kontrolünü yaparım...
ellerine kollarına sağlık canım benim uğraşmışsın sağolasın..
kaydirigubbakcemile5iyi gidiyor canım benim nasıl olsun işte 2. haftamıza girdik biraz vitamin minaral takviyesi filan ilave ettik ki içimiz rahat olsun rahat yapalım diye işte aynen devamopuyorumnanaktan
ferihan allah aşkına mesajlara bakıp duruyorumda senarist nerde bildirdi ki kilosunu sen öyle sandınsempatiksalakcinni
selamlarrrrrrrr..
benm geldimmmmmm
harika güzel ve günesli birgün bugün cok sükür allahima. hasret kaldim günese bahcedeyim azicik..
hepinizi öpüyorum
ohh ablam maşallah yaaa bizim burasıda sizin oranın havalarına benzedi :gitme: az önce yarım saat yağmur yağdı ama o her yerde sel yapan var ya öyle yağdı oluklar almıyor arabaların alarmları yoldan akan su tam görülmelikti aman yarabbim çok feciydi.... ben bu gün kaloriferi yaktım valla duramıyoruz soğuktan haziranda kalorifer destur bismillah eyvahedigeldismileselamlarrrrrrrr..
benm geldimmmmmm
harika güzel ve günesli birgün bugün cok sükür allahima. hasret kaldim günese bahcedeyim azicik..
hepinizi öpüyorum
canım olsun yaa aman hayatımızdaki karışıklıklar bu kadar olsunopuyorumnanaktanben yanlış bakmışım ablacım ya bildirmemiş karışıklık oldubirde senarist benim gönüllü olmamı istiyor daha listede tam olarak kim var onu bilmiyorum eyvahedigeldismile nasıl yaparım ben kaptanlığı akannehir
ah kallisim aynen o anlattigin gibi buranin havasi. aksamlari kalorifer yakmiyorsak sal dolanip ceketle oturuyoruz bu mevsimde. yolunda gitmeyen birseyler var ama bilemedim. neyseki bugün hava güzel. az oturdum sallanirken uyumusum komsu gelmis bir telas firladim fena bozuldum dogru yukari ciktim.kaydirigubbakcemile3
bugün gözüm ac kallisim saga sola bakinip duruyorum.. allah hsempatiksalakcinniayirlisini versin aklim fikrim yemekte.
ohh ablam maşallah yaaa bizim burasıda sizin oranın havalarına benzedi :gitme: az önce yarım saat yağmur yağdı ama o her yerde sel yapan var ya öyle yağdı oluklar almıyor arabaların alarmları yoldan akan su tam görülmelikti aman yarabbim çok feciydi.... ben bu gün kaloriferi yaktım valla duramıyoruz soğuktan haziranda kalorifer destur bismillah eyvahedigeldismile
canım olsun yaa aman hayatımızdaki karışıklıklar bu kadar olsunopuyorumnanaktan
senin nasıl oldu moralin biraz düzeldimi... yorum yapmadım kusuruma bakma ben bu tür şeylere dahil olduğumda sonra kendimi koparamıyorum ve istemediğim daha doğrusu sonradan pişman olduğum şeyler yazabiliyorum sen yinede fırsat buldukça yaz tatlım biz yazmadık diye aklına bir şey gelmesin..
kallisim iyiki hatirlattin canim simdi actim gelmis mailin ama acamadim.
sen ingilizce hersey gönderebilirsin cocuklar bana tercüme eder..
demek ahu dudu hehehehe bende diyorum nemene birseymis frambuaz..
yarin sabah sicak ekmek yapacagim kallisim ögütülmüs badem alacagim simdi bir tarif ariyayim. sabah yaparim. birde seyle ekmek yapiyorlar protein tozu ile onunda kilosu 30 euro gibi gibi. ama bir iki kasik kullaniliyor sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?