Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi gidiyor canım benim nasıl olsun işte 2. haftamıza girdik biraz vitamin minaral takviyesi filan ilave ettik ki içimiz rahat olsun rahat yapalım diye işte aynen devamopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
kalişim sultanım ben haftaya ne verirsen mezunniyetimi istiycem malum tatil sezonu acıldı ....
eskisi kadar sık sızi hayırlarmıyım bilmem
ama hep göz atıcam 5. takıma opuyorumnanaktan
bi ara bolkonun resmini koyucam gitmeden . hazır sizlerde gitmeden .:çok üzgünüm:..

selamlarrrrrrrr..
benm geldimmmmmm
harika güzel ve günesli birgün bugün cok sükür allahima. hasret kaldim günese bahcedeyim azicik..
hepinizi öpüyorum

ferihan allah aşkına mesajlara bakıp duruyorumda senarist nerde bildirdi ki kilosunu sen öyle sandınsempatiksalakcinni

ben yanlış bakmışım ablacım ya bildirmemiş karışıklık oldu birde senarist benim gönüllü olmamı istiyor daha listede tam olarak kim var onu bilmiyorum eyvahedigeldismile nasıl yaparım ben kaptanlığı akannehir

selamlarrrrrrrr..
benm geldimmmmmm
harika güzel ve günesli birgün bugün cok sükür allahima. hasret kaldim günese bahcedeyim azicik..
hepinizi öpüyorum

hoşgeldin ablacım bahçenin keyfiini çıkar tabii burasıda yağmurlu bir kaç gündür güneşi unuttuk birde soğuk üstelik hadi yaz yağmuru yağsa neysede hem soğuk hem yağmur olunca dengemizi şaşırdık neyse sağlık olsunda elbet açar havada öpüyorum seni opuyorumnanaktan

selamlarrrrrrrr..
benm geldimmmmmm
hepinizi öpüyorum
ohh ablam maşallah yaaa bizim burasıda sizin oranın havalarına benzedi :gitme: az önce yarım saat yağmur yağdı ama o her yerde sel yapan var ya öyle yağdı oluklar almıyor arabaların alarmları yoldan akan su tam görülmelikti aman yarabbim çok feciydi.... ben bu gün kaloriferi yaktım valla duramıyoruz soğuktan haziranda kalorifer destur bismillah eyvahedigeldismile

canım olsun yaa aman hayatımızdaki karışıklıklar bu kadar olsunopuyorumnanaktan
senin nasıl oldu moralin biraz düzeldimi... yorum yapmadım kusuruma bakma ben bu tür şeylere dahil olduğumda sonra kendimi koparamıyorum ve istemediğim daha doğrusu sonradan pişman olduğum şeyler yazabiliyorum sen yinede fırsat buldukça yaz tatlım biz yazmadık diye aklına bir şey gelmesin..

ah kallisim aynen o anlattigin gibi buranin havasi. aksamlari kalorifer yakmiyorsak sal dolanip ceketle oturuyoruz bu mevsimde. yolunda gitmeyen birseyler var ama bilemedim. neyseki bugün hava güzel. az oturdum sallanirken uyumusum komsu gelmis bir telas firladim fena bozuldum dogru yukari ciktim.kaydirigubbakcemile3
bugün gözüm ac kallisim saga sola bakinip duruyorum.. allah hsempatiksalakcinniayirlisini versin aklim fikrim yemekte.

aynen ablacım yaa sorma bu havalar hiç hayır değil .. ablamlada konuştum dün aynısını anlatıyor sürekli yağıyor gelende kaçıyor diyor ehh millet okullar tatil oldu havuz istiyor güneş istiyor odasında oturmaya gelmeyecek ki allahtan hayırlısı bakalım..

sen uyumuşsun da komşun neden gelmişbilmiyorumkismile ay bize konu komşu gelmez ya pek tuhafıma gitti benim de yan tarafımda yaşlı dul bir abi vardı o illa ki memleketime dönücem dedi izmire, giderken oğlu ve gelinine bıraktı evini 2 yıl oldu evlenmişlerdi şimdi kız hamile ben de geçen gün kapıda otururken kahveye davet ettim arkadaş oldu bana o da izmirliymiş ailem yok kimsem yok diyor gelir gelmezde diğer yandaki komşusuyla tartıtı yazık diyor ki abla bir selam veririm artık senden başka kimseyle konuşmamkaydirigubbakcemile3 ben tatile filan gideceğim ablama gideceğim diye üzüldü durdu kaydirigubbakcemile3 .. böyle işte ...

ablacım aklın fikrin yemekte madem ye sende.. haftayı geçtik biliyorsun bu akşam çok geç olmadan ye canın ne istiyorsa tatlı dışında ama sempatiksalakcinni evet .. tatlı yemede ne istersen ye yemek ye kızartma ye salata ye her şey serbest hatta varsa bir parça börek çörekte yiyebilirsin bak hiç bir şey olmayacak sadece böyle anlarda zorlama kendini ablam hadi bakalım ne yiyicen... sonra bana bu gün ne yedin ne içtin sporda yaparsan yaz hani bir program yazdım maille sana işte onu deneyeceğim ne ölçüde ne yapmışsındelikafadulden

benimde bir uykum var ki anlatılır gibi değil ama yemek yapıyorum onu bekliyorum yoksa uyuyacaktım vaktim kalırsa valla yemekten önce yarım saat uyumam lazım sabahın köründe uyandık yırtıkla şimdi o foşur foşur uyuyo :)) ben kaldım...

bu gün ben de yediklerimi yazayım ama hala bu saate dek spor yapamadım ..

sabah : karpuz
öğlen : 2 dilim wasa üzerine haydari sürdüm hepsi 12 puan filan ediyor ..
akşam içinde güveçte türlü yaptım ondan yiyeceğim başka bir şeyim yok bir dilim daha karpuz yerim geç saatte o kadar bu günüde güzel puanla kapamış olurum aferin bana...

sağol ablacım moralim nasıl olsun anneler hala sorun yaratıyor benim annem böyle bu kadar dişli duruyorsa karşı tarafı hiç bilmiyorum büyük ihtimal oda öyleki arada biz kalıyoruz anneler konuşup anlaşamadılar bizde arada sıkıştık ne tarafa dönsek problem şimdilik araya bir zaman koyduk bakalım belki sinirler yatışır diye ayrılmamızımı bekliyorlar ne istiyorlar bilmiyorum ama üzüldüğümüz kesin

ya kallisim uyuyakalmisim salincakta o arada esimin arkadasi gelmis bahcedeyizya ne girebilmis ne cikabilmis ben bir telas uyandim seslere esimde diyor yat sen yat biz arka bahceye kideriz diyor. ama ben kalktim yukari ciktim yani. eve degilde bahceye gelmis.
ben pirasali kiyma kavuruyorum kallisim canim onu istedi. baktim listede pirasanin KH si sogandan daha az bende bolca koyarim dedim acili yapar yerim azda maydonoz birde biber..
bir avucta frambuaz yedim.. bunun türkce adi ne allahaskiniza? on dakikadir düsünüyorum türkcesi ne diye. frambuazda sanki türkceymis gibi.kaydirigubbakcemile3
bugün yürümek istiyorum kallisim taktim adim sayicimi ama kaldiramadim hala totoyu. orda burda yatip yuvarlaniyorum tembel tembel .cok yoruldum bu hafta

reyhan abla sana mail atmıştım ben aldın mı bilmem hani kontrol etmiyorsan hatırlatayım dedim.. bir de simiti sormuşsun unutmadan yazayım.. simit susamı az puan ama mayalı hamur olduğu için simitin puanı da kabarıyor .. içkilerde bile mayalılar yasak mayasızlar serbest :)) yani bununla kıyasladım hehehee...

kallisim iyiki hatirlattin canim simdi actim gelmis mailin ama acamadim.
sen ingilizce hersey gönderebilirsin cocuklar bana tercüme eder..
demek ahu dudu hehehehe bende diyorum nemene birseymis frambuaz..
yarin sabah sicak ekmek yapacagim kallisim ögütülmüs badem alacagim simdi bir tarif ariyayim. sabah yaparim. birde seyle ekmek yapiyorlar protein tozu ile onunda kilosu 30 euro gibi gibi. ama bir iki kasik kullaniliyor sadece..

amanda aman reyhanım buradamıymış bayadır uğramıyordum nasılsnız baken iyiymisin nasıl gidiyor kilo verme

bişi sorcam arı poleni iştah açtığı içinmi yersen kilo alırsın

yoksa şişirici bişi mi var içinde

aşırı vücudumda hiçbirşey kalmamış

ilaçlar midemi bağırsaklarımı mahvediyor

mide koruyucu kan ilacı gaz giderici ilaç ve çaylar

işkence yani oda kilo aldırıyormuş

ama poleni denesemmi

tanıdık çok memnun

bir kutusu bitmeden toparlanmış bütün değerleri

ne derseniz bir akıl verin hadi . . .

zalimicim poleni gönül rahatlığıyla kullanabilirsin arı ve arı ürünleri hakkında bilgim birazcık şeydir rahmetli babam arıcılık yapardı biz çocukken polenle arı sütüyle büyüdük..
pleni yarın bir gün çocuklarınız olduğunda boy uzatır çocuğu olmayan arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz :)))
sen de kullan canım dediğin gibi kısa sürede değerlerini toparlar ama güvenebileceğin bir yerden al.. içinde şişmeni sağlayacak bir şey yok..

ay reyhan abla bir uyumuşum bir uyumuşum tam iki saat kıvrıldım kanepede bir de rehl oldum öldümdü sancıdan yemeği zor hazırladım yiyemedim bile herkes yerken ben kıvrıldım yattım insan yemek yerken gözü kapanırmı uykudan benim kapandı :))
şimdi uyandırdılar gece uyuyamayacaksın diye...

ablam protein tozunu incelemedim nasıul yapılıyor ki hiii merak ettim şimdi iyimi...

kitabı açamamışsın yüklenen yeri biliyorsunuz değil mi yani dosyayıda bazen ben kaybederim de sen kaybetmedin değil mi ablam

ablacım o dosyanın yüklü olduğu yerden dosyaya tıkla sonra iki farklı yer açılacak sarı olan dosyaya tıklayacaksın en son yine iki farklı yer açılacak son olarak sonunda ***** yazan yere tıkladığında kitabın açılacak....
az beklemen gerek yarım dakika kadar zamanda açılır açıldıktan sonra bilgisayarında ctrl tuşu ile L tuşuna aynı anda basarsan kitap tam sayfa gözükür ve bilgisayarın sağ sol yada yukarı aşağı düğmeleriyle rahatlıkla tek tek sayfalara göz atabilirsin.. okuman bittiğindede esc tuşu ile programını kapatabilirsin..

diğer bahsettiğim ingilizceyide sabah atacağım ablam şu anda o bilgisayarda değilim eşim oyun oynuyor ...

kalisim kıyamam sana valla iğnelerle zor ayağa kalkıyorum süper ağrıları yok edici hiç hissetmiyorum iğneden sonra hastalandığımı süper ya istersen adını verebilirim hemen yaptır felakettir o sancılar öldürür beni oradan bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…