- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.381
ferihancım sana özel mesaj atmıştım ama foruma yazamamıştım pek vaktim yoktu.. senin yazdıklarını görünce yazmak istedim..
herkeşleri öpüyor ve kaçıyorum..
senarist kaçar!
ayyyy.. Aşkı Memnu da ne fenaydı öyle yaa mafoldumben
Kızlar, listemiz 4 kişi değil mi? Birini atlamış olmayayım :))))
Kızlar, listemiz 4 kişi değil mi? Birini atlamış olmayayım :))))
senarist var bir de listede
bende yok diyince kaliş sultan erkenmi gitti aşçılıga dedim kendimce .kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanah canım benim çok sağolasın opuyorumnanaktan geldim ben az bakınayım ne oldu ne bitti
sizin listeniz hazırmı ben buralardayım canım opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar güzel hatunlar .............
eline saglık nachctıgal ...kalişim yoku ?
ferihancım senarist listede değil canım
durun ben bir kontrol edeyim
senarist var bir de listede
ah canım benim çok sağolasın opuyorumnanaktan geldim ben az bakınayım ne oldu ne bitti
sizin listeniz hazırmı ben buralardayım canım opuyorumnanaktan
bende yok diyince kaliş sultan erkenmi gitti aşçılıga dedim kendimce .kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
epeydir bakamadım kalişim nasılsınız nasıl gidiyor diyet ...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3hoş gelmişin o zaman evine ve k.k ya opuyorumnanaktan....hayırlı cumalar aebenim ayy ne hazıra alıştık bir kezde biz senin cumanı hayırlamıyoruz seni bulupkaydirigubbakcemile3
sabah yoktum canım şimdi geldim eve
Çok sağol canım :))
Hoşgeldin ablacım :))) Listemi şimdi buraya bırakıyorum :)))
Senarisiti geçtiğimiz 2 haftaki bildirimde bulamadım. Kilo bildiriminde de bulunmadı, ya da ben atladım. Hemencecik bakayım :)
ferihan allah aşkına mesajlara bakıp duruyorumda senarist nerde bildirdi ki kilosunu sen öyle sandınsempatiksalakcinniafedersin ablacım tamam ozaman oda bildirdiği için ben listede sandım sen bir kontrol et bakalım yanlışlık olmasın tabiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?