- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.421
kalisim kıyamam sana valla iğnelerle zor ayağa kalkıyorum süper ağrıları yok edici hiç hissetmiyorum iğneden sonra hastalandığımı süper ya istersen adını verebilirim hemen yaptır felakettir o sancılar öldürür beni oradan bilirim
amanda aman reyhanım buradamıymış bayadır uğramıyordum nasılsnız baken iyiymisin nasıl gidiyor kilo verme
günaydinlarrrrrrrrr..
ferihancigim hakkinizda ne hayirliysa o olsun güzelim.. bu evlenme islerinde hicbirzaman hersey dört dörtlük olup yerine oturmuyor. birileri hep mutsuz oluyor.. eger birbirinizi seviyorsaniz birlikte bir ömür gecirmek istiyorsaniz bizim kararimiz kesin birbirinizle anlasma yollari arayin deyip kestirin.. bakin nasil yola giriyor hersey.. neticede bu sizin hayatiniz. digerleri anlasmak zorunda degiller arada bir görüsme oldugundada nezaket cercevesinde birbirlerine saygili davranirlar olur gider. tabiki insan istiyor herkes mutlu olsun ama olmaz kizim.. evlilik cok celiskilidir en önemlisi yeni ciftin birbirine sevgisi tutkusu saygisidir. eger bu sizde vrsa gerisi mecburen kendini duruma uydurur sen merak etme. hayirlisi de ve kesin tavrini ortaya koy.. a.s.
bir öneri daha var tabiki yinede geldiğimde ben bir şeyler yazayım aynı topluluk olsun derseniz bunuda belirtin ki sohbet tarafında bir konu açabilirim en azından kimse birbirini kaybetmemiş olur...
ablacım ben yapabilirmiyim bilmiyorum aslında bol vakit geçirebiliyorum burada ama yinede kaptanlık yapmak ne kadar yapabilirim bilemiyorum yani takımın kapanmasınıda istemiyorum şahsım adına başka bir takımada geçmek istemiyorum muhakakk başka bir takımdada paylaşım çok hoştur ama ben burada çok mutlu oldum buradaki arkadaşlarımla şimdi evsiz kalmış gibi hissedeceğim bu durumu istersen takım kapanmasın adına bana anlatabileceğin bişeyler varsa kaptanlık yapmam için anlat hiç olmazsa sen yaz dönemi için işini bitirip gelene kadar yerini tam olarak dolduramasamda yardımcı olmaya çalışırım diğer kardeşş takımdanda yardım edecek arkadaşlar olacaktır muhakkak yien takımda olmayan izinli olan arkadaşlar geldiğinde yardım edebilirler sencede uygunsa böyle yapalım yani sen tam olarak takımı kapatmamış ol ve kaptanlığıda tam olarak bırakmamış ol ve ben sana gelene kadar yardımcılık yapayım ne dersin opuyorumnanaktan
kalişim sultanım bu konuda yardımın olursa bende buralardayım .. ...
canım benim senin kilonda olsam bir kilo bile farkederiyi geceleeer
hafta sonu kardeşim gelmişti abla karnın gitmiiiiiiiş dedi henüz 3kilo verdim ama dedim şımardım hemen sonra maalesef bu akşam uzun zaman sonra fastfood denilen tarzda şeyler yedim patates kızartması yemeyeli çok olmuştu mideme oturdu resmen açlığa alışmışım kabullenemedi tabii midem:)
yarın sabah tartıda kaç çıkacağım bakalım
kallisim ben kardeş takıma gidecem de bir şartla eylülde geri buraya gelirim tamammı?
banucum üzülmene gerek yok caım kaç yıldır burada ki takımlar yaz aylarında dükkani kapatıp tatillerii yapıp yeni kilolar alıpkaydirigubbakcemile3 okul başlamak üzereyken geri dönüp açıyorlar ...ii geceler kızlar nasılsınız
valla bu takımın kapnması olayı beni çok üzdü
sanki birşeyler eksileecekmiş hayatımdan gibi
sayıyı tamamlarsak takım kapanmaz o zaman.. ferihan da kaptan olur.. kardeş takımlar da yardı eder.. ben eşimin (Allah söyletiyor :asigim: ) kızmayacağını bilsem çok aktif bi şekilde yapardım kaptanlığı ama çok iyi biliyorum ki izin vermeyecek bana evlendikten sonra..
isterseniz -tam yetki verirseniz- sayıyı tamamlamak için herşeyi yaparım bugün.. 8-9 kişi alınacak sanırı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?