Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah yok tatlım ya benimki sadece stresli olduğum zamanlarda bir kaç saat sürer geçer yani geçmiş halde şu anda ama sağolasın bebeğim düşüncen için...

günaydın canım takımım bu aralar ruh halim çok kötü içimde fırtınalar kopuyor sanki ne kendimi takıma verebiliyorum ne diyete ne işe ne eve hiç bişeyden zevk almadan sadece ot gibi yaşıyorum tabiri caizse ve sürekli ağlamakta cabası nolursunuz dua edin bana düzelsin şu durum yoksa bitecek iliişkim hiçmi acımaz bu insanlar iki insan sevmiş birbirini bırakalımda yaşasınlar aşklarını mutlu olsunlar diye düşünmüyorlar işte neyse sizin moralinizide bozmak istemem ama duaya ve iyi dileklere ihtiyacım var öpüyorum hepinizi ...

günaydinlarrrrrrrrr..
ferihancigim hakkinizda ne hayirliysa o olsun güzelim.. bu evlenme islerinde hicbirzaman hersey dört dörtlük olup yerine oturmuyor. birileri hep mutsuz oluyor.. eger birbirinizi seviyorsaniz birlikte bir ömür gecirmek istiyorsaniz bizim kararimiz kesin birbirinizle anlasma yollari arayin deyip kestirin.. bakin nasil yola giriyor hersey.. neticede bu sizin hayatiniz. digerleri anlasmak zorunda degiller arada bir görüsme oldugundada nezaket cercevesinde birbirlerine saygili davranirlar olur gider. tabiki insan istiyor herkes mutlu olsun ama olmaz kizim.. evlilik cok celiskilidir en önemlisi yeni ciftin birbirine sevgisi tutkusu saygisidir. eger bu sizde vrsa gerisi mecburen kendini duruma uydurur sen merak etme. hayirlisi de ve kesin tavrini ortaya koy.. a.s.

haklısın ablacım amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur biz kararlıyız ama işte aileleride ezmek geçmek istemiyoruz biraz anlayış sadece inşallah zamanla o anlayışı gösterirler şimdilik olumlu olmasını temenni edip bol dua ediyoruz inşallah hayırlısı ne ise o olur desteğin için teşekkür ederim ablacım öpüyorum seni kocaman opuyorumnanaktan

merhaba takımım
sabah oğluşumla güzel kahvaltı ettik evin içinde onu kucağıma alıp hızlı yürüyüş yaptım çok hoşuna gitti keratanın yinede bugün çok halsizim nedense
eşim sen nasıl bir diyet yapıyorsan bende aynısından yapayım diyor sürekli bugün ne yedin say bakalım diye kendince kopya çekmeye çalışıyor :) ama sürekli dışarda yemek yediği için onun vermesi zor akşamları bana bakıp az yemeye çalışıyor belki 2-3 kilo farkeder onda da kendisi 100 kilo olduğu için 2-3 kilo pek farkedilmesede
hadi öpüyorum hepinizi güzeller

Günaydınlar...

Geçen gün bahsettiğim takımı kapatmak ve kapatmamak olayını yazıp çıkacağım arkadaşlar..
Kimse takım kapanmasın ben üstleneyim sorumluluğu demediğine göre takımı kapatmanın vakti gelmiştir sadece size şöyle bir öneride bulunacağım geri dönecek olan bir kaç arkadaşımız var mesela çikolat sonra mersa sonra hıfzys ... yaz aylarında kimseyi bulmak mümkün değil zaten takımın şu an ki mevcudiyetinde de ciddi diyet yapan 2 kişi var diyebilirim.. tombili hiç katılım yapamıyor onuda saymıyorum...
geri kalan arkadaşlarımızdan ferihan-honey-banu daha öncede dediğim gibi isterlerse başka takıma geçebilirler en yakınımızda 13. takım kardeş takımımız var isterseniz geçebilirsiniz arkadaşlar ama yok ben yaz dönemini geçiririm eylülde takım toparlanırsa katılırım diyen olursada beni bulur
fakat bir şartla eylülde takımı geri açabilme umudu verebilirim o zamanda birisi çıkıp ben bu takıma yardımcı olurum demeniz gerekiyor tam bir yıldır takım dışından yapıyorum bu takım kaptanlığını ve her takımın yardımcısı olmasına rağmen biz de bu durum oluşamadı bir türlü..
Şimdi duygusallığa sarmıyacağım olayıkaydirigubbakcemile3 bu gün ve yarın için gelen olursa düşüncelerini ve son mesajını yazar gelmeyen olursa sonra bana özelden ulaşır opuyorumnanaktan

son karar: ağustos sonunda eylül başında yeterli ve istekli çoğunluk sağlanırsa takım ancak o zaman açılabilir o zamana kadar takımımız kapanacaktır..

bir öneri daha var tabiki yinede geldiğimde ben bir şeyler yazayım aynı topluluk olsun derseniz bunuda belirtin ki sohbet tarafında bir konu açabilirim en azından kimse birbirini kaybetmemiş olur...

bir öneri daha var tabiki yinede geldiğimde ben bir şeyler yazayım aynı topluluk olsun derseniz bunuda belirtin ki sohbet tarafında bir konu açabilirim en azından kimse birbirini kaybetmemiş olur...

ablacım ben yapabilirmiyim bilmiyorum aslında bol vakit geçirebiliyorum burada ama yinede kaptanlık yapmak ne kadar yapabilirim bilemiyorum yani takımın kapanmasınıda istemiyorum şahsım adına başka bir takımada geçmek istemiyorum muhakakk başka bir takımdada paylaşım çok hoştur ama ben burada çok mutlu oldum buradaki arkadaşlarımla şimdi evsiz kalmış gibi hissedeceğim bu durumu istersen takım kapanmasın adına bana anlatabileceğin bişeyler varsa kaptanlık yapmam için anlat hiç olmazsa sen yaz dönemi için işini bitirip gelene kadar yerini tam olarak dolduramasamda yardımcı olmaya çalışırım diğer kardeşş takımdanda yardım edecek arkadaşlar olacaktır muhakkak yien takımda olmayan izinli olan arkadaşlar geldiğinde yardım edebilirler sencede uygunsa böyle yapalım yani sen tam olarak takımı kapatmamış ol ve kaptanlığıda tam olarak bırakmamış ol ve ben sana gelene kadar yardımcılık yapayım ne dersin opuyorumnanaktan

kalişim sultanım bu konuda yardımın olursa bende buralardayım .. ...

ferihanım aebenim teşekkürler teklifleriniz için ama yaz ayları malum herkes tatilde veya gezmekte orda burda eylülden önce kimse toplanmaz kaç yıldır aynı durumu yaşıyoruz..

ferihancım bak haftalardır reyhan abla ve ben düzenli geliyoruz bir de sen varsın başka kimse yok canım.. honey günde bir kez uğrayabiliyorsa ne mutlu kızcağız bebek büyütüyor haklı olarak gelemiyor banu desen takıma katıldığı andan itibaren günde tek mesaj yazıyor onunda kendince sebepleri var tabiki ama şöyle düşün reyhan abla haftaya tatile gidecek bir ay yok ben ablama gideceğim önümüzde ki hafta bir iki hafta yokum daha sonra tatile çıkarız uzun zaman gelemem.. sen kiminle paylaşım yapacaksın canım... dediğim gibi bir sohbet konusu açalım ordan kim gelirse devam ederiz hatta ben şimdi açayım başlangıcı yapayım sık gelende seyrek gelende ordan mesajlaşır birbirimizi oradan buluruz zaten takımın uzun zamandır amacı diyetten saptı gidiyor diyet adına değil hayat adına sohbet paylaşımı yapıyoruz bu gerçeği hepimiz zor olsada kabul etmeliyiz...ağustos sonu gibi duruma bakarız opuyorumnanaktan ben idare ederim diyorsun ama uzun zamandır takımın birliğini koruyamadık biliyorsunuz kurallara göre takımların 12 kişi olması gerekiyor bu kuralı uzuca süre ihlal ettik zaten dahasını istemeyelim...

iyi geceleeer
hafta sonu kardeşim gelmişti abla karnın gitmiiiiiiiş dedi henüz 3kilo verdim ama dedim şımardım hemen sonra maalesef bu akşam uzun zaman sonra fastfood denilen tarzda şeyler yedim patates kızartması yemeyeli çok olmuştu mideme oturdu resmen açlığa alışmışım kabullenemedi tabii midem:)
yarın sabah tartıda kaç çıkacağım bakalım
kallisim ben kardeş takıma gidecem de bir şartla eylülde geri buraya gelirim tamammı?

ii geceler kızlar nasılsınız

valla bu takımın kapnması olayı beni çok üzdü
sanki birşeyler eksileecekmiş hayatımdan gibi
benim girdiğim saatlerde malesef kimse olmuyor o yüzdende akrşılıklı yorum yapamıyoruz
genel olarak yazıp çıkıyorum
ama hepiniz ailem gibi oldunuz
arkadaşlarım bile atnıyor sizleri

o bunu yemiş şu bunu yememiş die frenliyorum kendimi
ama tabi haklısın saygı duyarım sohbet grubuna da gelirim ama başka bir takımlada devam ederim
eylüldede dediğiniz gibi toparlarız takımı

kallisete bende yaardım etmek isterim aslında ama çok tecrübem yok
şu dostluğu dağıtmayalım ama
şimdi ne zamandan itibaren sohbete giricez ve de yeni takıma başvurcaz

a e olunn
sizi seviyorumm...

canım benim senin kilonda olsam bir kilo bile farkeder ama bak o güzel iltifattan sonra neden gidip o tür beslendin ki sonrası hep pişmanlıkeyvahedigeldismile

canım tabiki dediğin gibi olur büyük ihtimal ile yani herkes o zaman toparlanır gelir..opuyorumnanaktan

ii geceler kızlar nasılsınız

valla bu takımın kapnması olayı beni çok üzdü
sanki birşeyler eksileecekmiş hayatımdan gibi
banucum üzülmene gerek yok caım kaç yıldır burada ki takımlar yaz aylarında dükkani kapatıp tatillerii yapıp yeni kilolar alıpkaydirigubbakcemile3 okul başlamak üzereyken geri dönüp açıyorlar ...
sen de istersen honey gibi kardeş takıma geçebilirsin yok istemem dersen paylaşım alanına yazalım canım istediğin takıma geçiş yap sen seç.. diğer açtığım sohbet başlığınıda herkes sık sık kontrol ederse orda tüm takım üyeleri buluşur sorun kalmaz..
yardım teklifin için sağol canım ama ferihanada yazdığım gibi bu takımın 12 kişi olması gerekiyor bunu yaz aylarında başarmak biraz zor ama yaparız biz götürürüz derseniz ferihanla beraberde yapabilirsinizopuyorumnanaktan isterseniz bir konuşşun benim için farketmez önemli olan takımın yeniden diyet moduna dönüş yapması ve kurallara biraz özenli davranılması, uzun zamandır takım mevcudu belli bu sayıyı arttırırız takımı götürürüz derseniz ben her türlü yardım ederim zaten bunu herkes biliyor... opuyorumnanaktan

sayıyı tamamlarsak takım kapanmaz o zaman.. ferihan da kaptan olur.. kardeş takımlar da yardı eder.. ben eşimin (Allah söyletiyor :asigim: ) kızmayacağını bilsem çok aktif bi şekilde yapardım kaptanlığı ama çok iyi biliyorum ki izin vermeyecek bana evlendikten sonra..

isterseniz -tam yetki verirseniz- sayıyı tamamlamak için herşeyi yaparım bugün.. 8-9 kişi alınacak sanırı di mi?

canım günaydın kalliste ablam haklı aslında bende hiç istemiyorum takımın kapanmasını aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıyoruz kaç aydır ne kadar kilo verdik arada bolca kaçamak yapılsada kilolar veriliyor paylaşım yapılıyor dertler paylaşılıyor üstelik farklı yerlerden farklı kaarakterde bir çok insan belli amaçlar uğruna sohbet ediyor bunlar güzel şeyler tatil boyunca kimse olmaz diyor kalliste ablam ve üstelik ben girdiğimden beri kaç kişi katılıp istikrar gösteremedi muhakkak herkezin yoğunluğu var ben yapmaya çalışırım elimden geleni ama yeni üyeler bulmak şuan için nekadar faydalı olur bilemiyorum tabi ben şahsım adına başka bir takıma girmeyi düşünmüyorum yine diyetimi bu şekilde devam ettiririm eylülde yeniden açılırsa 5 takım zevkle yeniden katılırım haa kapatmayalım burda olan arkadaşlar yeni üyede gelirse devam ettirsin dersen kalliste ablam başımla beraber zevkle devam ettiririm yeterki eylülde geldiklerinde eksiksiz devam edebilsin herkez ama olmaz denirsede saygı duyar dışardan takip ederim diyete her şekilde devam ama bırakmak yok opuyorumnanaktan

bu sabah yediklerimide yazayım çok az yedim azıcık kaşar peyniri zaten canım bişey istemiyor ahh ahhh bir haftadır diyet falan hak getire bırakmıştım resmen ama şimdi eteklerim tutuştu bir ay sonra istemeye geliyorlar nişan söz isteme hepsi bir arada olacak bu arada işler tatlıya bağlandı anneler arayı düzeltti benim vve sevgilimin üstündende büyük bir yük kalktı şükürler olsun diyorum şimdi bir aya kadar en az 10 kilo vermeliyim verebilirmiyim bilmiyorum ama artık karbonhidrat değerlerini toplayarak yapacağım ve yağsız az yiyeceğim herşeyi inşallah bol bol kilocuklar veririm nişanımda daha şık daha hoş olurum Allahın izniyle hepinizi öpüyorum canım takım arkadaşlarım takım kapansada kapanmasada sizleri çok sevdim ve hep hatırlayacağım :))

günaydinlarrrrrrrrr.opuyorumnanaktan
ferihancigim cok sevindim canim islerin tatliya baglanmasina.. önemli olan sizin krarlilik göstermenizdi.. sonunda basardiniz tebrikler..
ama simdi bu sana yeni bir dürtü olmali.. kaybedecek hic vaktin yok.. dört elle sarilmalisin diyetine ..
hava muhtesem bugün 4.gündür aman allah bozmasin ben dolasayim biraz bahcede birde kahvaltimi edeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…