- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.441
günaydinlarrrrrrrrr.opuyorumnanaktan
ferihancigim cok sevindim canim islerin tatliya baglanmasina.. önemli olan sizin krarlilik göstermenizdi.. sonunda basardiniz tebrikler..
ama simdi bu sana yeni bir dürtü olmali.. kaybedecek hic vaktin yok.. dört elle sarilmalisin diyetine ..
hava muhtesem bugün 4.gündür aman allah bozmasin ben dolasayim biraz bahcede birde kahvaltimi edeyim .
evet canim yag orani önemli degil 100 gra kadar peynir puani 1
birde et ye ne eti varsa istedigin kadar doyana kadar ye.
aksam ögününü erken bitir ve ondan sonra su ve bitki caylari haric birsey yeme.
vaktin firsatin varsa kendine hedefledigin sporu yap diyelim iste.... 45 dakika hizli yürüyüs gibi
her ögünde bir cesit beslen. et yiyorsan sadece et ye meyva yiyeceksen iki üc saat gecsin aradan.
aksam ögünlerine cok dikkat et sorun oprda cünkü
ay canim insallah verirsin bir ayda 10 kilo imkansiz ama yinede en yakin kiloya inebilirsin insallah.
ben ise gidiyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
ferihan yine mi gelmedi mesajım?
fıstıklar selam....
size bir öneri sunayım ben....
takıma çağırabildiğiniz kadar üye çağırıp paylaşımı hareketlendirin... ferihan banu ve senarist birazcık daha fazla iş alsınlar üstlerine ben de yardım ederim aklınız kalmasın .. cuma hesaplamaları için excel kullanmasını bilen birine ihtiyaç var bilmiyorsa bile ben öğretirim bu hesaplama işi çok basit aslına bakarsanız mail yolu ile eski bir tablo yollarım bir değil hatta bir kaç kişi olsun hesaplamada görevli...başınız sıkıştığında ben yanınızda olurum zaten boş bırakamam biliyorsunuz... hadi herkes iş başına... :))).. takım kalabaık olursa akşamlarıda katılan olabilir ve banuda paylaşımda sıkıntı çekmez diye geçiyor aklımdan... ne dersiniz... biz de reyhan ablayla zaten dışardan destek..
tamam ablacım hemen iş başına geçiyorum yeni üyeler çağırıyorum bakayım hemen ben excel biliyorum senaristte biliyor hesaplamayı sanırım oda yardım eder inşallah takımımız hareketlenir inşallah opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ferihancım senaristim bir de lütfen şu linki iyice inceleyin sonra problem çıkmasın ve takıma davet ettiğiniz her üyeninde okumasını sağlayın kurallardan her takım üyesi eşit sorumludur çünkü yarın bir gün bir sorun olur siz de ben de burada olmam takımdan birileri çıkıp cevap verebilmeli bu sorunlara..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-yarismasina-katilmak-isteyenler-22.html
ferihancım bu linkten katılmak isteyenleri davet edebilirsin ama takımın linkini vermeyi unutma bir de yeni üyelerin mutlaka 15 günlük deneme süreleri olsun ki kaçanlar için boşa hesap kitapla uğralışmamış olur :))
ben izlemedeyim :))
kahve için araştırmadım ben de mutlaka türk kahvesi ve neskafe içiyorum şekersiz olarak ama kendimi rahatlatmak için sıfır puandır demiştim :))) şimdi araştırdım 0 mış cidden :))
bu gün dışarı çıktım dönerken kitapçıma uğradım bu diyetin kitabını aldım akşam biraz okurum okudukça sizede yazarım..
Arkadaşlar 5. Takım olarak bolca üyeye ihtiyacımız var.. Cuma Zayıflama Yarışmasına 5. Takımla devam etmeyi isteyenler davet beklemeden takımın linkine mesaj atabilirler..
Takım sayısı olan 12 kişiye ulaşana kadar bu şekilde takıma üye alacağız.. Davet ettiklerimiz de olacak..
arkadaşlar 5. takımı sizlere öneririm.. 8-9 kişi yeni üye olacağı için yabancılık da çekmeyeceksiniz.. hepimiz yeni olacağız yani.. 3 hafta 5 hafta sonra bırakırım diyen.. lütfen ama lütfen gelmesin.. çünkü takımı kapatma kararı almaya kadar gitti bu moral bozukluğu bizde.. daimi eleman arıyoruz yani..
dediğim gibi davet beklemeden direk
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
bu linke yazabilirsiniz..
bu 5. Takımın bildirisidir
ablacım benim şu an hiç inceleyecek vaktim yok.. şu dosya belasını başımdan bi atsam da kurtulsam.. mailimi atıyorum özelden.. excel biliyorum ben.. cumaları uğrar listeyi yapabilirim.. üye de çağırıcam.. hatta takım olarak bildiri yayınlayacam şimdi orada
ferihancım mesaj kutun mu dolu acaba..
önemli bişey değil canım canın sıkkındı ya onunla ilgili canını sıkma falan diye yazmıştım senaryodan da bahsetmiştim.. öyle.. sen mesaj kutunu bi kontrol et bakalım çok mu dolu..
bu arada senin mesajın bana geldi ferihancım
merhaba arkadaşlar sonunda 1 takım bulabildim kabul ettiğiniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?