Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:kedi: ayy evet ablacım ayda 10 kilo vermenin telaşındayım gerçi kiloma kimse ses çıkarmıyor ama ben kafama taktım nişanımda istediğim gibi bir elbise giymek istiyorum o yüzden şu an için en az 10 kilo gitmeli vakit kısa ama bunada şükür fikirlerinizi bekliyorum bende sizin gibi karbonhidrat hesaplamaya başladım az ve sık yiyip aldığım karbonhidrat puanını hesaplayacağım birde şey sorayım ablacım sabah canım bişey istemedi ama illaki bişey yiyeyim diye attım ağzıma bişeyler azıcık kaşar peyniri yedim puanı 100 grama kadar 1 diyor ama yağlıydı baya bir sorun olmaz değilmi yani ne kadar yağlıda olsa puanını 1 olarakmı kabul etmeliyim bir kaç güne dengeye girerim bende cumaya inşallah hafiflemiş olurum bu hafta hiç dikkat edemedim çünkü cumaya kadar dengeye girmeyi umuyorum kilo vermesemde aldığım 2 kiloyu vermiş görmek istiyorum kendimi birde daha çabuk ve etkili kilo vermem için neler yapabilirim opuyorumnanaktan

evet canim yag orani önemli degil 100 gra kadar peynir puani 1
birde et ye ne eti varsa istedigin kadar doyana kadar ye.
aksam ögününü erken bitir ve ondan sonra su ve bitki caylari haric birsey yeme.
vaktin firsatin varsa kendine hedefledigin sporu yap diyelim iste.... 45 dakika hizli yürüyüs gibi
her ögünde bir cesit beslen. et yiyorsan sadece et ye meyva yiyeceksen iki üc saat gecsin aradan.
aksam ögünlerine cok dikkat et sorun oprda cünkü
ay canim insallah verirsin bir ayda 10 kilo imkansiz ama yinede en yakin kiloya inebilirsin insallah.
ben ise gidiyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

çok teşekkürler ablacım kolay gelsin tavsiyelerini tutucam artık tek öğünde tek çeşit ve az yiyeceğim mümkün olduğu kadar yağıda kaldırmak istiyorum bakalım haftada 2 kilo versem yine yeter hiç olmazsa 85 olayım değilmi dualarınızı esirgemeyin benden bakalım temmuz sonuna kadar ne kadar vereceğim opuyorumnanaktan

fıstıklar selam....

size bir öneri sunayım ben....

takıma çağırabildiğiniz kadar üye çağırıp paylaşımı hareketlendirin... ferihan banu ve senarist birazcık daha fazla iş alsınlar üstlerine ben de yardım ederim aklınız kalmasın .. cuma hesaplamaları için excel kullanmasını bilen birine ihtiyaç var bilmiyorsa bile ben öğretirim bu hesaplama işi çok basit aslına bakarsanız mail yolu ile eski bir tablo yollarım bir değil hatta bir kaç kişi olsun hesaplamada görevli...başınız sıkıştığında ben yanınızda olurum zaten boş bırakamam biliyorsunuz... hadi herkes iş başına... :))).. takım kalabaık olursa akşamlarıda katılan olabilir ve banuda paylaşımda sıkıntı çekmez diye geçiyor aklımdan... ne dersiniz... biz de reyhan ablayla zaten dışardan destek..

tamam ablacım hemen iş başına geçiyorum yeni üyeler çağırıyorum bakayım hemen ben excel biliyorum senaristte biliyor hesaplamayı sanırım oda yardım eder inşallah takımımız hareketlenir inşallah opuyorumnanaktan

tama ferihancım bana senaristte sen de özelden mail adreslerinizi atın ben eski bilgilerinde bulunduğu bir excel tablosu atarım size... üstlerinde oynama yaparsınız ben de öyle yapıyorum yeni formüller kurmak yerine eski bilgilerin üzerine ekliyorum kolayca :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

ferihancım senaristim bir de lütfen şu linki iyice inceleyin sonra problem çıkmasın ve takıma davet ettiğiniz her üyeninde okumasını sağlayın kurallardan her takım üyesi eşit sorumludur çünkü yarın bir gün bir sorun olur siz de ben de burada olmam takımdan birileri çıkıp cevap verebilmeli bu sorunlara..

haklısın ablacım incelerim tabiki yeni üyeler içinde araştırmaya başladım inşallah birkaç kişi daha gelir güzel bir paylaşım ve motive elde etmiş oluruz.

birde ablacım bişey sormak istiyorum bende bugün itibariyle düzenli oalrak yediklerimi yazıyorum kh değerlerini topluyorum fakat verdiğin listede şekersiz ve sade neskafenin kh değerini bulamadım varmı yokmu onuda bilmiyorum sana sorayım istedim bilgin varsa cevaplarsan sevinirim opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-yarismasina-katilmak-isteyenler-22.html

ferihancım bu linkten katılmak isteyenleri davet edebilirsin ama takımın linkini vermeyi unutma bir de yeni üyelerin mutlaka 15 günlük deneme süreleri olsun ki kaçanlar için boşa hesap kitapla uğralışmamış olur :))
ben izlemedeyim :))

kahve için araştırmadım ben de mutlaka türk kahvesi ve neskafe içiyorum şekersiz olarak ama kendimi rahatlatmak için sıfır puandır demiştim :))) şimdi araştırdım 0 mış cidden :))

bu gün dışarı çıktım dönerken kitapçıma uğradım bu diyetin kitabını aldım akşam biraz okurum okudukça sizede yazarım..

teşekkür ederim ablacım kahve içinde link içinde 0 olduğu iyiymiş en azından içim rahat içerim yalnız ben link vermeyi bilmiyorum nerden vereceğim bu linki onuda yazarsan sevinirim ablacım teşekkürler

ablacım benim şu an hiç inceleyecek vaktim yok.. şu dosya belasını başımdan bi atsam da kurtulsam.. mailimi atıyorum özelden.. excel biliyorum ben.. cumaları uğrar listeyi yapabilirim.. üye de çağırıcam.. hatta takım olarak bildiri yayınlayacam şimdi orada

ferihancım mesaj kutun mu dolu acaba..

önemli bişey değil canım canın sıkkındı ya onunla ilgili canını sıkma falan diye yazmıştım senaryodan da bahsetmiştim.. öyle.. sen mesaj kutunu bi kontrol et bakalım çok mu dolu..

böyle yazıcam kaptanım kallisim uygun mudur?

tamam canım kontrol ediyorum hemen çok teşekkür ederim desteğin için canım arkadaşım senaryodanda mahrum kaldık hakikaten iyi hatırlattın ama gerisini öğrenemeyeceğiz sanırım neyse sağlık olsun opuyorumnanaktan

hayırlısı artık inşallah toparlayıcı elemanlar gelir de artık..

ben belki kendimi toparlayamadım ama takımı da hiç bırakmadım.. öyle insanlar gelsin..

seni çağırdığıma çok memnunum hakkında hiç yanılmamışım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…