- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.461
slmlar herkese
.siteyi bugün gördüm özellikle elma diyeti ile zayıflayanları gördükten sonra hemen üye olmak istedim.birbirinizi desteklemeniz çok hoşuma gitti.bnde aranızda olmak isterim=) yeni üyeyim.1.65 boy 63 kiloyum.üniversite öğrencisi olduğum için yurtta kalıyorum.yanlış beslenme yüzünden bu yıl tam olarak 10 kilo aldım.görenler tanıyamıyor.bu halimden hiç memnun değilim.diyete başladım bugün 2 haftam var düğün öncesi.beni de destekleyecek arkadaşlar arıyorum.şimdiden teşekkürlerr...
hayırlısı artık inşallah toparlayıcı elemanlar gelir de artık..
ben belki kendimi toparlayamadım ama takımı da hiç bırakmadım.. öyle insanlar gelsin..
seni çağırdığıma çok memnunum hakkında hiç yanılmamışım olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar sonunda 1 takım bulabildim kabul ettiğiniz için teşekkürler
slmlar herkese
.siteyi bugün gördüm özellikle elma diyeti ile zayıflayanları gördükten sonra hemen üye olmak istedim.birbirinizi desteklemeniz çok hoşuma gitti.bnde aranızda olmak isterim=) yeni üyeyim.1.65 boy 63 kiloyum.üniversite öğrencisi olduğum için yurtta kalıyorum.yanlış beslenme yüzünden bu yıl tam olarak 10 kilo aldım.görenler tanıyamıyor.bu halimden hiç memnun değilim.diyete başladım bugün 2 haftam var düğün öncesi.beni de destekleyecek arkadaşlar arıyorum.şimdiden teşekkürlerr...
ben de katılmak istiyorum kızlar ne yapmam lazım
hele bi el atın
hoşgeldin benben katılmak için bol bol paylaşımda bulun kendini tanıt sık sık takıma gir ve yaz bunlar yetecektir takım kaptanımız kalliste oda bizde sana yardımcı olmak için elimizden gelen herşeyi yapıcaz yeterki paylaşımda bulun kendini tanıt ve anlat kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim ferihan tam mesai bitimi eve gitmek üzereyken bi bakayım dedim
tam da destek arıyordum hemen çıktı karşıma
3 ayda beslenme tarzımı değişterek buradan püsküüt ve aydasu sayesinde onların başarı hikayeleriyle 6 kg verdim ve hiç almadım. 70'ten 64 e düştüm.Ama şu aralar pek dikkat edemiyorum kilo vermiş olmanın rahatlığından mıdır nedir ya da kıyafetlerimin bollaşması bana bi rehavet verdi ve tembelleştim bi gaza motivasyona ihtiyacım var. 2.5 yaşında bir oğlum var yaş 30, boy 1.60, kg 64üm.Niyetim en fazla 57 olmak.guclubacismile
hoşgeldin aramıza canım kilon verilemeyecek gibi değil şahsım adına çok kiloluyum ama yinede buradaki arkadaşlarımla çok uzun süre diyet yapabilirim zamanla kilo problemini çözsede insan buradaki paylaşım için bile bu takımda bulunmak ister seninlede uzun süre ve bol paylaşımlı zaman geçirmek istiyoruz evleniyorsun sanırım kendinle ilgili şeyler anlatırsan seviniriz seni tanımak isteriz çünkü sormak istediğin anlatmak istediğin herşeyi çekinmeden sor ve anlat muhakkak cevap verilecektir kaydirigubbakcemile5
ben yurda girdiğimde 10 kilo vermiştim.. sen de tam tersi olmuş.. ama ben yurda girdiğimde 129 kiloydum o ayrı
arkasdaşlar artık bu takımın bi parçası olduğunuzu bir bütünün ayrılmaz parçalarını oluşturduğunuzu lütfen unutmayınız
istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz diyetinizi öncelikle
ama diyet yaparken sizi kızdıran üzen yemeğe iten ya da mutlu eden motive eden her ne varsa..
kendi defteriniz gibi düşünün.. bir diyet günlüğü olduğunu farzedin.. üstelik cevap veren bir defter :) dilediğiniz uzunlukta ve saçmalıkta yazabilirsiniz.. :)
çekinmeden eleştirin.. çekinmeden eleştirenleri anlayısla karşılayın.. burada kötülüğünüzü düşünecek tek bir kişi yok.. herkes bir melek opuyorumnanaktan
ve hepimiz aynı amaç doğrultusunda yürüyoruz.. ve yol çok fena eyvahedigeldismile özellikle benim için.. ben pek yaramaz çıktım ama siz bu yoldan gidip dönenleri iyi dinleyin çok dinleyin çok sorun yıldırın onları.. çok paylaşın çok konuşun.. bu topik sizin..
umarım umduğumuz kadar katılım olursa 8-9 yeni üye olacak.. belki de biz yabancı kalacağız aranızdakomşunuzla oda arkadaşınızla kankinizle nasılsanız öyle olun öyle kucaklayın bu takımı.. bu takımın taze kana çok çok ihtiyacı var..
ben listede değilim :kedi: ama takımdayım.. kilom 105 hala :mymeka:
ferihancım ben 105 ken 106 ıydı şimdi 93 ohaoldumsmile
ben de yapmamanız gerekeni gösteriyorum :roflol:
şaka bi yana takımla beraber kendimi de toparlasam iyi olur boshayallersmile
hepinize kocamaaaaan HOŞGELDİN ler arkadaşlar..
tombili, mersa, reyhan abla, chocolate gir, honeybaby, bijox :CüvCüv: ben ferihan banucan takımın diğer üyeleri.. kalliste de kaptan..
böyle işte boshayallersmile
hadi bakalım sizlere güvenimiz tam
bu sabah yediklerimide yazayım çok az yedim azıcık kaşar peyniri zaten canım bişey istemiyor ahh ahhh bir haftadır diyet falan hak getire bırakmıştım resmen ama şimdi eteklerim tutuştu bir ay sonra istemeye geliyorlar nişan söz isteme hepsi bir arada olacak bu arada işler tatlıya bağlandı anneler arayı düzeltti benim vve sevgilimin üstündende büyük bir yük kalktı şükürler olsun diyorum şimdi bir aya kadar en az 10 kilo vermeliyim verebilirmiyim bilmiyorum ama artık karbonhidrat değerlerini toplayarak yapacağım ve yağsız az yiyeceğim herşeyi inşallah bol bol kilocuklar veririm nişanımda daha şık daha hoş olurum Allahın izniyle hepinizi öpüyorum canım takım arkadaşlarım takım kapansada kapanmasada sizleri çok sevdim ve hep hatırlayacağım :))
ooooooooo kimler gelmiş kimler süper valla
hoşgeldiniiz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?