Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slmlar herkese
.siteyi bugün gördüm özellikle elma diyeti ile zayıflayanları gördükten sonra hemen üye olmak istedim.birbirinizi desteklemeniz çok hoşuma gitti.bnde aranızda olmak isterim=) yeni üyeyim.1.65 boy 63 kiloyum.üniversite öğrencisi olduğum için yurtta kalıyorum.yanlış beslenme yüzünden bu yıl tam olarak 10 kilo aldım.görenler tanıyamıyor.bu halimden hiç memnun değilim.diyete başladım bugün 2 haftam var düğün öncesi.beni de destekleyecek arkadaşlar arıyorum.şimdiden teşekkürlerr...

özgür hoşgeldin canım... mutlaka aradığın desteği burada bulacaksındır takım üye yokluğundan kapanmak üzereydi yeniden yapğılanma yoluna gidildi bir sürü yeni üye gelecek :))
arkadaşlarımızın bazıları mesai saatinde çıkış yapmışlar geldiğinde kimse olmasada bir iki gün içinde cevap vermeye yetişemeyeceksin şimdiden söyliyeyim ki umutsuzluğa kapılma :))

ben yurda girdiğimde 10 kilo vermiştim.. sen de tam tersi olmuş.. ama ben yurda girdiğimde 129 kiloydum o ayrı

arkasdaşlar artık bu takımın bi parçası olduğunuzu bir bütünün ayrılmaz parçalarını oluşturduğunuzu lütfen unutmayınız

istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz diyetinizi öncelikle

ama diyet yaparken sizi kızdıran üzen yemeğe iten ya da mutlu eden motive eden her ne varsa..

kendi defteriniz gibi düşünün.. bir diyet günlüğü olduğunu farzedin.. üstelik cevap veren bir defter :) dilediğiniz uzunlukta ve saçmalıkta yazabilirsiniz.. :)

çekinmeden eleştirin.. çekinmeden eleştirenleri anlayısla karşılayın.. burada kötülüğünüzü düşünecek tek bir kişi yok.. herkes bir melek opuyorumnanaktan

ve hepimiz aynı amaç doğrultusunda yürüyoruz.. ve yol çok fena eyvahedigeldismile özellikle benim için.. ben pek yaramaz çıktım ama siz bu yoldan gidip dönenleri iyi dinleyin çok dinleyin çok sorun yıldırın onları.. çok paylaşın çok konuşun.. bu topik sizin..

umarım umduğumuz kadar katılım olursa 8-9 yeni üye olacak.. belki de biz yabancı kalacağız aranızda komşunuzla oda arkadaşınızla kankinizle nasılsanız öyle olun öyle kucaklayın bu takımı.. bu takımın taze kana çok çok ihtiyacı var..

ben listede değilim :kedi: ama takımdayım.. kilom 105 hala :mymeka:

ferihancım ben 105 ken 106 ıydı şimdi 93 ohaoldumsmile

ben de yapmamanız gerekeni gösteriyorum :roflol:

şaka bi yana takımla beraber kendimi de toparlasam iyi olur boshayallersmile

hepinize kocamaaaaan HOŞGELDİN ler arkadaşlar..

tombili, mersa, reyhan abla, chocolate gir, honeybaby , bijox :CüvCüv: ben ferihan banucan takımın diğer üyeleri.. kalliste de kaptan..

böyle işte boshayallersmile

hadi bakalım sizlere güvenimiz tam

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim teşekkür ederim bende senin sayende ikinci bir aile sahibi oldum ailemizi genişletmekte bize düştü inşallah yeni gelecek arkadaşlarda ailemizi takımımızı bizim kadar çok sever ve asla ayrılamaz tek temennim bu bir iki kişiyi gördüm bile şimdi onlarada hoşgeldiniz diyeyimde kızlar kendilerini yabancı hissetmesinler sen gerçi yukarıda çok güzel sözlerle karşılamışsın bende en az senin kadar mutluyum takımın paylaşımının artacağına yeni arkadaşlar hepimize daha fazla motive olsun diliyorum .opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar sonunda 1 takım bulabildim kabul ettiğiniz için teşekkürler

hoşgeldin aramıza özlem senaristciğim zaten herşeyi yazmış söylenecek çok şey bırakmamış biz sizlerle uzun süre ve bol paylaşımlı bir takımda olmak istiyoruz bir süredir aile gibi olduk ve yeni katılımlarla yeni aile fertlerimizle dahada mutlu dahada motive arttırıcı bir takım olmak istiyoruz bol bol paylaşım gösterin kendini anlat neler yapıyorsun kilo vermek için ne gibi bir diyet yapıyorsun öğrenmek istediğin şeyleri sor yada bize aktarmak istediğin şeyleri söyle birbirimizden çok şey öğreneceğimize eminim kimse seni cevapsız bırakmaz muhakkak herkez cevap vermek için birbiriyle yarışacaktır tekrar aramıza hoşgeldin tek isteğimiz sık sık ve bol bol paylaşımda bulunman kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aramıza canım kilon verilemeyecek gibi değil şahsım adına çok kiloluyum ama yinede buradaki arkadaşlarımla çok uzun süre diyet yapabilirim zamanla kilo problemini çözsede insan buradaki paylaşım için bile bu takımda bulunmak ister seninlede uzun süre ve bol paylaşımlı zaman geçirmek istiyoruz evleniyorsun sanırım kendinle ilgili şeyler anlatırsan seviniriz seni tanımak isteriz çünkü sormak istediğin anlatmak istediğin herşeyi çekinmeden sor ve anlat muhakkak cevap verilecektir kaydirigubbakcemile5

ben de katılmak istiyorum kızlar ne yapmam lazım
hele bi el atın

hoşgeldin benben katılmak için bol bol paylaşımda bulun kendini tanıt sık sık takıma gir ve yaz bunlar yetecektir takım kaptanımız kalliste oda bizde sana yardımcı olmak için elimizden gelen herşeyi yapıcaz yeterki paylaşımda bulun kendini tanıt ve anlat kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim ferihan tam mesai bitimi eve gitmek üzereyken bi bakayım dedim
tam da destek arıyordum hemen çıktı karşıma
3 ayda beslenme tarzımı değişterek buradan püsküüt ve aydasu sayesinde onların başarı hikayeleriyle 6 kg verdim ve hiç almadım. 70'ten 64 e düştüm.Ama şu aralar pek dikkat edemiyorum kilo vermiş olmanın rahatlığından mıdır nedir ya da kıyafetlerimin bollaşması bana bi rehavet verdi ve tembelleştim bi gaza motivasyona ihtiyacım var. 2.5 yaşında bir oğlum var yaş 30, boy 1.60, kg 64üm.Niyetim en fazla 57 olmak.guclubacismile

mrb. bende siznle birlikte zayıflamak istiyorum henüz 16 yaşında olmama rağmen biraz problemleirm var.Beni de kabul edrseniz çok memnun olurum =))

canım emin ol aradığın motivasyon burada yalnız yapman gereken sık sık kendinle ilgili yaptığın diyetle ilgili paylaşımlarda bulunup bizim paylaşımlarımızı takip etmek ve hoş bir sohbet ortamı yaratmak motivasyon kendiliğinden oluşuyor sık sık geldi takıma anlat sor

Merhaba kızlar

90 kilo ve üzeri topicinden Bahar ben sengözlerimebaksanab

4 ay önce 132 kiloydum. 28 gündür rejimdeyim ve 28 günde 6 kilo vermiş bulunuyorum regl dönemimde olduğum için 10 gündür kilo vermem durdu :çok üzgünüm:
26 yaşındayım 1.75 boyundayım ve şuanda yaklaşık 121 kiloyum. 2011 yılına kadar şimdiki hedefim olan 90 kiloya inmeyi hedefliyorum ardından 75 kafi bana a.s balık etli olmak herzaman daha iyidir yani erkek arkadaşım öyle söylüyor :kedi:
Arkadaşlarım ve sevgilim benim 90 kilo civarı olduğum kanaatinde. KK dan başka kimse bilmiyor kilomu aramızda kalsın naniknanik

Bundan 7 yıl önce 3 ayda 30 kilo vermiştim günde en az 2 saat yürüyordum ve sadece sebze yiyordum. Kiloyu verdim ama yetersiz beslenme yüzünden hafızamı ve saçlarımı yitirdim saçlarım çok fazla döküldü ve B12 eksikliğim başladı o da unutkanlık yapıyor :sinifsinif: Zaten çabuk verilen kilo çabucakta geri alınıyor o zamanlar 117ye çıkmıştım sonraki 3-4 sene farketmeden 132 olmuşum :1no2: bende baskülde görünce şok oldum ohaoldumsmile eskiden basküle korkudan çıkamazdım şimdi her sabah baskül tepesindeyim :sm_cool:

Şimdi yaptığım daha dengeli beslenme mutlaka sebze ve protein alıyorum yoğurt süt vazgeçilmezlerden günde en az 1 saat yürüyorum dün leslie indirdim ve bugün ona başladım çok eğlenceli zemuszemus reglimin bitmesini bekliyorum ardından çizelgemden 3 kilo çıkar diye umut ediyorum :Saruboceq:

Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar ... Bizim yolumuz uzun biz bu yolun yolcusuyuz yerimseniben

öncelikle yine teşekkürle başlıyım.bn özgür 19 yaşındayım okuyorm şuan memleketteyim.yurtta hep abur cubur yedik.fast food ve aklınıza gelebilecek her türlü kilo aldırıcı şeyi.sonuçta 10 kilo aldım.geçen hafta sadece düzenli beslenerek 1 kilo verdim.ama elma diyetine başlamak istiyorum.çok hırslıyımdır verebilirim biliorum ama çabuk pes ediyorum.bu noktada hepinizin desteğine ihtiyacım var.kilo verenleri görünce çok motive oluyorumm=)

çok saol gerçekten senarist.emek verip uzun uzun yazmışsın.dilerim herşey söylediğin gibi olur...

çok sevindim gözün aydın
hadi kilolarıda verde iice şaşırt herkesii
tbrkleerrrrrrr
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…