- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.481
Merhaba kızlar
90 kilo ve üzeri topicinden Bahar ben sengözlerimebaksanab
4 ay önce 132 kiloydum. 28 gündür rejimdeyim ve 28 günde 6 kilo vermiş bulunuyorum regl dönemimde olduğum için 10 gündür kilo vermem durdu :çok üzgünüm:
26 yaşındayım 1.75 boyundayım ve şuanda yaklaşık 121 kiloyum. 2011 yılına kadar şimdiki hedefim olan 90 kiloya inmeyi hedefliyorum ardından 75 kafi bana a.s balık etli olmak herzaman daha iyidir yani erkek arkadaşım öyle söylüyor :kedi:
Arkadaşlarım ve sevgilim benim 90 kilo civarı olduğum kanaatinde. KK dan başka kimse bilmiyor kilomu aramızda kalsın naniknanik
Bundan 7 yıl önce 3 ayda 30 kilo vermiştim günde en az 2 saat yürüyordum ve sadece sebze yiyordum. Kiloyu verdim ama yetersiz beslenme yüzünden hafızamı ve saçlarımı yitirdim saçlarım çok fazla döküldü ve B12 eksikliğim başladı o da unutkanlık yapıyor :sinifsinif: Zaten çabuk verilen kilo çabucakta geri alınıyor o zamanlar 117ye çıkmıştım sonraki 3-4 sene farketmeden 132 olmuşum :1no2: bende baskülde görünce şok oldum ohaoldumsmile eskiden basküle korkudan çıkamazdım şimdi her sabah baskül tepesindeyim :sm_cool:
Şimdi yaptığım daha dengeli beslenme mutlaka sebze ve protein alıyorum yoğurt süt vazgeçilmezlerden günde en az 1 saat yürüyorum dün leslie indirdim ve bugün ona başladım çok eğlenceli zemuszemus reglimin bitmesini bekliyorum ardından çizelgemden 3 kilo çıkar diye umut ediyorum :Saruboceq:
Allah hepimize kolaylıklar versin kızlar ... Bizim yolumuz uzun biz bu yolun yolcusuyuz yerimseniben
çok sevindim gözün aydın
hadi kilolarıda verde iice şaşırt herkesii
tbrkleerrrrrrr
:enbuyukkk:
öncelikle yine teşekkürle başlıyım.bn özgür 19 yaşındayım okuyorm şuan memleketteyim.yurtta hep abur cubur yedik.fast food ve aklınıza gelebilecek her türlü kilo aldırıcı şeyi.sonuçta 10 kilo aldım.geçen hafta sadece düzenli beslenerek 1 kilo verdim.ama elma diyetine başlamak istiyorum.çok hırslıyımdır verebilirim biliorum ama çabuk pes ediyorum.bu noktada hepinizin desteğine ihtiyacım var.kilo verenleri görünce çok motive oluyorumm=)
selamun aleykummmm
amanda aman amanda aman.. takima hayat gelmis. neselenmis. canlanmis- cok sükür ya..özgür özlem kelebek.benben.yasmin hosgeldiniz insallah hepimiz icin hayirli olur. sevindim valla.
iyi sarilin bu takima kendiniz icin hepimiz icin. pisman olmazsiniz.
helal size ferihan senarist.. takimi kapatmaktan kurtardiniz. alin size hazir takim cekin cevirin eglenerek kilo verin.. hep birlikte verelim yani.birde herseyle ilgilenen anac tavugumuz hazine degerinde kallisimiz var.
daha ne istenir senarist insallah bu defa gayrete geleceksin yaramazim ha? cok yaramazlik ettin artik icraat zamani. herkes calisirken sen saz caldin. simdi herkes cicilerini giyip fink atarker sen calisacaksin..naniknanik:icecream:naniknanik yine kizdirmadan duramadim alkisalkisalkis
selam arkadaşlar takıma eleman arıyormuşsunuz banada yer varmı yoksa doldumu
hoşgeldin aramıza canım 15 gün deneme süremiz var yeni üyeler için bol paylaşımda bulunur kendini bize tanıtırsan seviniriz bizde takımımız şenlensin iyi sohbette bulunan ve hep birlikte motive olacağımız zayıflıyacağım arkadaşlarımız olsun istedik katılımını ve seni tanımayı isteriz kaydirigubbakcemile5
selamun aleykummmm
amanda aman amanda aman.. takima hayat gelmis. neselenmis. canlanmis- cok sükür ya..özgür özlem kelebek.benben.yasmin hosgeldiniz insallah hepimiz icin hayirli olur. sevindim valla.
iyi sarilin bu takima kendiniz icin hepimiz icin. pisman olmazsiniz.
helal size ferihan senarist.. takimi kapatmaktan kurtardiniz. alin size hazir takim cekin cevirin eglenerek kilo verin.. hep birlikte verelim yani.birde herseyle ilgilenen anac tavugumuz hazine degerinde kallisimiz var.
daha ne istenir senarist insallah bu defa gayrete geleceksin yaramazim ha? cok yaramazlik ettin artik icraat zamani. herkes calisirken sen saz caldin. simdi herkes cicilerini giyip fink atarker sen calisacaksin..naniknanik:icecream:naniknanik yine kizdirmadan duramadim alkisalkisalkis
oyy canım bijoux unu da unutmamış gel bi öpem Şeniz ben de gelicem buralara çok kilo alıyorum dr zayıf hamile kaldığın için dedi. neyse sonuçta yine uzun bir yol beni bekliyor olacak aralık 2010 gibi başlarım sanıyorum.tombili, mersa, reyhan abla, chocolate gir, honeybaby, bijoux :CüvCüv: ben ferihan banucan takımın diğer üyeleri.. kalliste de kaptan..
ablam sanki kaba inşaat halinde bir binayı devretmişiz gibi yazmışsınalin size hazir takim cekin cevirin eglenerek kilo verin.. hep birlikte verelim yani.birde herseyle ilgilenen anac tavugumuz hazine degerinde kallisimiz var.
ferihancım aşkol bizim kocalar sevgili statüsünden çoktan çıkmış gibi yazmışsınkendi imkanımla 106 düştüm ve nisandan beri 13 kilo verdim bir kaç çeşit diyet denedik takım arkadaşlarımla şuan yaptığımız diyet şekli karbonhidrat değeri düşük besinlerle beslenmek gerçi herkez aynı diyeti yapmıyor biz bir kaç kişi yapıyoruz bu diyeti ama bildiğimiz şeyleri birbirimizle paylaşıp yanlışlarımızı doğrularımızı paylaşarak hem öğreniyoruz hemde zayıflıyoruz senide aramızda görmek bizi çok mutlu etti birlikte bu işin altından kalkacağız ayrıca sevgilileri tarafından kilolu sevilen kişi sayısı oldukça çok bu takımda seninle beraber 3 olduk aşklarımız kilolarımızla orantılı ve büyük kaydirigubbakcemile3 bol paylaşımda bulunursan çok sevinirim yeni arkadaşlarımız bizleri bizlerde sizleri tanımak isteriz .
ferihan 7/24 mesaiye kalmışsın bu geceablacım kaçırmışım seni geldiiğimde burdaydın ama arkadaşlara cevap yazayım diye sana yetişemedim neyse ablacım merhaba diyecektim zaten sadece çok öpüyorum yatıyorsun sanırım yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
Hoşbulduk vereliniortakaçıkçası takımınızı çok samimi eğlenceli ve başarılı buldum.aranızda yer almayı gerçekten çok isterim umarım 15 günün sonunda daimi üyelerinizden olurum =):1rolleyes:
bijom hoşgeldin.. zayıf hamile kaldığı için mi ayyy her şeyede bir neden var allahım.. kaç kilo oldu bijom.. benim yanıma taşınan kızcağızda 7 aylık hamile 14 kilo almış abla 36 beden kıyafetlerime bakıp ağlıyorum diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?