Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamun aleykummmm
amanda aman amanda aman.. takima hayat gelmis. neselenmis. canlanmis- cok sükür ya..özgür özlem kelebek.benben.yasmin hosgeldiniz insallah hepimiz icin hayirli olur. sevindim valla.
iyi sarilin bu takima kendiniz icin hepimiz icin. pisman olmazsiniz.
helal size ferihan senarist.. takimi kapatmaktan kurtardiniz. alin size hazir takim cekin cevirin eglenerek kilo verin.. hep birlikte verelim yani.birde herseyle ilgilenen anac tavugumuz hazine degerinde kallisimiz var.
daha ne istenir senarist insallah bu defa gayrete geleceksin yaramazim ha? cok yaramazlik ettin artik icraat zamani. herkes calisirken sen saz caldin. simdi herkes cicilerini giyip fink atarker sen calisacaksin..naniknanik:icecream:naniknanik yine kizdirmadan duramadim alkisalkisalkis

hoşgeldin kelebeğim beni ne kadar mutlu ettin anlatamam biz çok kilolular birbirine destek olursak eminim bu işin altından kalkarız ben bu gruptaki pozitif enerji ve motivasyonla 13 kilo verdim 106 ile başladım daha öncesinde 114 tüm kendi imkanımla 106 düştüm ve nisandan beri 13 kilo verdim bir kaç çeşit diyet denedik takım arkadaşlarımla şuan yaptığımız diyet şekli karbonhidrat değeri düşük besinlerle beslenmek gerçi herkez aynı diyeti yapmıyor biz bir kaç kişi yapıyoruz bu diyeti ama bildiğimiz şeyleri birbirimizle paylaşıp yanlışlarımızı doğrularımızı paylaşarak hem öğreniyoruz hemde zayıflıyoruz senide aramızda görmek bizi çok mutlu etti birlikte bu işin altından kalkacağız ayrıca sevgilileri tarafından kilolu sevilen kişi sayısı oldukça çok bu takımda seninle beraber 3 olduk aşklarımız kilolarımızla orantılı ve büyük kaydirigubbakcemile3 bol paylaşımda bulunursan çok sevinirim yeni arkadaşlarımız bizleri bizlerde sizleri tanımak isteriz .

merhaba özgürcüm tekrar aramıza hoşgeldin elma diyeti demişsin kilo verenler oldukça fazlaymış fakat tek elma ile beslenmek ne kadar sağlıklı bilemiyorum tabi sen bilirsin yinede dene ama biraz esneterek yapabilirsin eksik besin alırsan sağlık sorunları açabilir biraz araştırmadan yapma derim 10 kilo fazlalık çok değil dengeli beslenerek az ve sık yiyerek uzun vadede hafif bir yürüyüşlede kısa sürede kurtlulabilirsin bizi bilgilendirirsin yaptığın diyet şekli ve neler yediğin ile ilgili opuyorumnanaktan

ablacım kaçırmışım seni geldiiğimde burdaydın ama arkadaşlara cevap yazayım diye sana yetişemedim neyse ablacım merhaba diyecektim zaten sadece çok öpüyorum yatıyorsun sanırım yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar takıma eleman arıyormuşsunuz banada yer varmı yoksa doldumu

hoşgeldin aramıza canım 15 gün deneme süremiz var yeni üyeler için bol paylaşımda bulunur kendini bize tanıtırsan seviniriz bizde takımımız şenlensin iyi sohbette bulunan ve hep birlikte motive olacağımız zayıflıyacağım arkadaşlarımız olsun istedik katılımını ve seni tanımayı isteriz kaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım takımcığım geç oldu yarın iş beni bekler sabah erken kalkacağım yeni gelen arkadaşlar sormak istedikleri yada paylaşmak istedikleri konuları yazarsa bu akşam kimse olmasada yarın muhakkak herkez cevap yazacaktır herkeze iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum hepinizi ....

hoşbulduk arkadaşım ben mersinde ikamet eden 26 yaşında bir çocuk annesi işten çıkarıldığı için bunalıma girip bir yılda 15 kilo alıp artık giyecek kıyafet bulamıyan gören arkadaşların (cadıların)aaa bu ne hal diye dalga geçtikleri ki işşallah benden beter olurlar :Saruboceq: kısacası şişko ve mutsuzum 1 67 boy ve 75 kiloyum kızım artık bana bakınca anne bebeğimiz ne zaman olacak diyo beni hamile zannediyor artık yeter dedim bu kadar miskinlik kafamçokkarıştı bişey değil herif gidecek eldendelikafadulden şaka bi yana zayıflamak istiyorum azimliyim kararlıyım :lepi:ama yalnız olmuyor düşündümki takım ruhu azmimi ve hevesimi arttıracak inşallah kalıcı olurum ve hep beraber zayıflarız

ayol 1günde neler olmuş takımda:1shok:
çok sevindim takımın kapanmamasına ferihan ve senarist tebrikler arkadaşlarvereliniortak
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz en samimi takımdasınız derrrrrmişim kaydirigubbakcemile3ama gerçekten bu takım sayesinde 69dan 62ye düştüm kısa zamanda sonra hamile kaldım 75le doğuma girdim sonra yine 69 la kürkçü dükkanına döndüm hedefim 60 olmak boyum 165 şu andaki kilom 66 civarı yaklaşık 1ayda 3kilo verdim bebek emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamıyorum yavaş olsun kalıcı olsun değilmi?ben kendimi kısaca tanıtayım dedim çok sık yazamasamda akşamları mutlaka gün içinde yazılanlara cevap yazarım
15günlük deneme süresi sonunda bakalım kimler devam edecek bizimle
hadi hepinize kolay gelsin arkadaşlar gitsin kilolar gelsin cici elbiselerhihoyyyt

Hoşbulduk vereliniortakaçıkçası takımınızı çok samimi eğlenceli ve başarılı buldum.aranızda yer almayı gerçekten çok isterim umarım 15 günün sonunda daimi üyelerinizden olurum =):1rolleyes:

tombili, mersa, reyhan abla, chocolate gir, honeybaby , bijoux :CüvCüv: ben ferihan banucan takımın diğer üyeleri.. kalliste de kaptan..
oyy canım bijoux unu da unutmamış gel bi öpem Şeniz ben de gelicem buralara çok kilo alıyorum dr zayıf hamile kaldığın için dedi. neyse sonuçta yine uzun bir yol beni bekliyor olacak aralık 2010 gibi başlarım sanıyorum.

herkese mutlu, sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

ablam sanki kaba inşaat halinde bir binayı devretmişiz gibi yazmışsın
sıkıyı görünce nasılda hareketlendiler değil mi ferihanla senarist ben de gelip mutlu mesut ama sessiz olarak izliyorum olanları ve mutlu oluyorum.. benim dışımda birilerinin uğraşması ruhumu okşadı daha önce senasirt davet etmişti kaç kişiyi ama herkes çabuk pes etti senaristte dahil umarım şimdi herkes toparlanır çabucak...

ferihancım aşkol bizim kocalar sevgili statüsünden çoktan çıkmış gibi yazmışsın onlarda bizi seviyorlar değil mi evli arkadaşlar :dilcikar: sefgilileri varmış hıhhh:dilcikar:

ferihan 7/24 mesaiye kalmışsın bu gece

yeni arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

15 gün deneme süresi eklememizin nedeni aramıza yeni gelen arkadaşlarımızın bize bazen uyum sağlayamaması bazende yetersiz paylaşım yapmasıdır... paylaşımı güzel olan arkadaşlar zaten kendilerini çabuk belli ediyorlar ve takım listesine daha çabuk dahil olabiliyorlar opuyorumnanaktan
yeni katılan arkadaşlarımız için bir sürü istatistiki bilgi giriyoruz yarışma kurallarına göre ve bir kaç gün aramızda paylaşım yapıp sonrada ortadan kaybolanlar için boşuna uğraşmış oluyoruz bu yüzden 15 gün sınırlamamız vardır...

hepimize hayırlı olsun opuyorumnanaktan

bijom hoşgeldin.. zayıf hamile kaldığı için mi ayyy her şeyede bir neden var allahım.. kaç kilo oldu bijom.. benim yanıma taşınan kızcağızda 7 aylık hamile 14 kilo almış abla 36 beden kıyafetlerime bakıp ağlıyorum diyor :))

kallisim günaydınn, seni de bi öpim Şeniz gitmedin mi daha istanbula? biz cumartesi gidiyoruz ablam 1 ay hem tatil hem ailemin yanında olmakkk. süper olacak inşallahhh.. 2 gün sonra 6 aylık oluyorum, zaman ne çabuk geçiyor di mi..

ben de 14 kilo aldım daha 6 aylığım ama kaydirigubbakcemile3 ya ebe aylık kontroller yapıyor ya geçen gün bastırdı bacağım içeri göçmüş bu da ödem var demekmiş sanırım biraz serumlardan biraz da vücuttan su toplamışım. tuz yasak dedi zati ben alışmıştım diyette tuz yememeye. ekmek biraz çok yiyorum galiba ama inan insan acıkıyor ne yapalım yaani. zaten dr son kontrolde naptın sen bunun boyu kilosu baya önde gidiyor dedi oğluma da yarıyor galiba :) olsun kallisim ben mutluyum halimden. hedefim zayıflamaktı zayıfladım, hamile kalmaktı kaldım, bir daha hedef koyarım zayıflicam diye yine zayıflarım. ilk önce evde bişeyler yaparım sürekli emziririm, bahar gelince de atarım oğlumu arabasına eskiden tek gittiğin stadyumu onla turlarız bu sefer kaydirigubbakcemile3

gitmedim bijom gökçe ayçanın bir arkadaşına havuz antrenörlüğü konusunda yardımcı oluyor önümüzdeki pazara kadar ben de onu bekliyorum babayla yalnız bırakmıyayım dedim hemde otele gelen giden yok şu sıralar her gün yağmurluymuş hava oradada ve insanlar havuza denize gelecekler o da olmayınca gitmedim acil itiytaç yoktu yani :)) pazardan sonra kısmet bakalım.. sanada hayırlı yolculuklar dileyeyim canım benim...
ödem öyle yada böyle mutlaka oluyor tehlikeli sayıyor doktorlar ama bende hiç tuz yemediğim halde son ayda yürüyemeyecek kadar ödem olurdu vücudumda sen çekmezsin inşallah çok ağrı yapıyor son zamanlarda çünkü..

sen bir ay kalacakmışsın ohhhhh.. ben yırtıktan fazla kalamam ki babayla birbirlerine bakamazlar ayçayla gökçeyle dönüşümlü gidip gelicez artık... bir ayın içine tatilde sığdırırız biz :)) ablamıda almak niyetim bakayım çok fazla yoruldu.. duruma göre artık...
annenlere selam söyle madem yakınmış gitmeniz...ve sahilde sık sık yürü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…