Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihan
banucan
tombili
honeybaby
ozlemdere
aresozgur
benben
xyasminx
tombulkelebekim
takyon

arkadaşlar senaristimizde listeye girecek mi bir soralımsempatiksalakcinni artık girme zamanı geldi çünkü...onun cevabına göre takıma 1 veya 2 kişi daha gelebilir..

ferihancım sana özellikle bir şey söylemek istedim başka yapmak isteyen olursa bizimle aynı diyeti yapsın tabiki seve seve destek veririz...
diyete hatalı bir başlangıç yapmışız ve ilk 15 gün için karbonhidrat gram olarak 20 yi geçmemeliymiş 15 gün için verilen tüm kilon yüzde yüz yağdan gidiyormuş ama en zor dönemde ilk 15 günlük dönemmiş..şimdi sorayım.. sıkı sıkı bu diyete uyacaksan yapılması gereken bazı şeyler var reyhan ablama özelden destek veriyorum zaten ben kaç gündür :)) ona yazdım yani şimdi sıra sende hehehee :)) evet sıkı sıkı hiç bozmadan sadece 15 gün deneyeyim dersen alman gereken vitaminler asla almaman gereken gıdalar vs var okuduğum kitapta ve istersen yazarım... aslına bakarsanız senarist şu diyeti denese 15 günde hiç vermese 6 kilo garanti verecek ama inat etti yapmıyor...

inşallah çekmem kallisim ağrı falan. o yüzden odasının tadilatına başladık önceden, bitmek üzere. bu ay da alacaklarımıza başlarız. son aylarda ağrı ağırlık vs çıkamam istediklerimi yapamam belki.

söylerim kallisim sahilde yürür müyüm bilmiyorum ama orda çok hareketli oluyorum ordaki yakın bir arkadaşım da hamileymiş en azından yalnız değilim :) güneşe çıkmak yasak havuz yasak belki biraz deniz o kadar.

mersinden başka bir arkadaşımız daha var mersamız bu takımla kilo veren o kadar çokkişi varki zamanla sende göreceksin hepimiz aslında burada yakaladığımız motivasyonla veriyoruz kilolarımızı tabi bilgilerimizi paylaşarakta evde olmak ve stres en başta kilo aldıran etkenler ama evde olmanı avantaja çevirebilirsin ben bilmiyorum daha araştırma safhasındayım ama evde yapılan bir yürüyüş çeşidi varmış bende ondan yapmayı düşünüyorum çalıştığım için akşam eve gidip hadi spora yürüyüşe gideyim yapamıyorum ama evde annemi ve kardeşimide zorlayarak yapabilirim diye düşündüm sende deneyebilirsin nasıl bir diyet şekli uyguluyorsun kızında varmış Allah bağışlasın tabi kızına örnek zayıf daha alımlı bir anne olmalısın tabiki eminim kurtulacağız bu kilolardan opuyorumnanaktan

biraz hareket gelmiş değilmi takımımıza inşallah arkadaşlar istikrarlı olurlar ve uzun süre bizimle olurlar hepimiz hedefimize ulaşırız opuyorumnanaktan

kızlar meraba, ben de artık sizinleyim... 3 buçuk ayda 15 kg verdim tek başıma şimdi sizlerle devam edicem inşallah. beni de alın.. 161 boy, 89 kg...

herkese günaydınnnn
ooo takım çok güzel kurulmuş
ne kadar da hızlı ilerlemiş sayfalar yazacaklarımı unutmadan yazayım
hoşgeldin diyenlerin hepsine burdan teşekkür ediyorum
ben sabah her zamanki klasik kahvaltımı yaptım
1 dilm kepek ekmeği, domates, salatalık, kırmızı biber, peynir, 3-4 tane zeytin, şekersiz çay, 2 lokma ev yapımı çilek reçeli yedim hergün böyle kahvaltı yapıyorum
başarıcaz kızlar hep birlikte bu kilolar geldiği gibi giderrr

kızlar meraba, ben de artık sizinleyim... 3 buçuk ayda 15 kg verdim tek başıma şimdi sizlerle devam edicem inşallah. beni de alın.. 161 boy, 89 kg...

hoşgeldin moncy çok güzel vermişsin 3 ayda 15 kg tebrik ederim nasıl verdiğini anlat paylaşalım biraz da kendinden bahsetkaydirigubbakcemile5

ben spor konusunda biraz tereddütlüyüm yürümeyi çokk seviyorum vazgeçilmezim ama
oğlumdan fırsat bulamıyorum evde biraz fırsatım olsun hemen koşu bandına atıyorum kendimi
haftada 3 gün düzenli yapabilsem çok güzel olacak bunun için de fırsat yaratmaya çalışağım inşallah olursa tam süper olur

hoşgeldin moncy çok güzel vermişsin 3 ayda 15 kg tebrik ederim nasıl verdiğini anlat paylaşalım biraz da kendinden bahsetkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım, hiç zor olmadı ya, diyetisyene gittim ben, tamamen ne yiyebileceğimden yola çıktık, çalıştığım için her istediğimi yeme imkanım yok tabi, hafta içi sabahları tost yedim, kaşarlı sandviç ekmeğine,hsonları kahvaltısında, 100 gr peynir. 4 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 yumurta, reçel-bal. 10 gibi bi meyve 12.30 çorba ana yemek, 4 yk pilav makarna ya da 2 dilim ekmek, salata /yoğurt /ayran. 16 sıralarında 1 paket diyet bisküvi ya da 10 adetfındık + 10 adet badem, akşam da sebze yemeği yoğurt/salata/ayran. haftada 2 gün sütlü tatlı yedim. haftada 2 gün öğlen yemeği yerine 2 lahmacun/ayran, döner/ayran yedim. yatmadan 2 porsiyon meyve/meyveli yoğurt yedim.
açıkçası pek zorlanmadım. haftada 3 gün 40 dk yürüyüş yaptım. bu kadar şimdi devam ediyorum. biraz daha hızlanmam lazım onun için yürüyüşü haftada 5 güne çıkardım... herkese kolay gelsin....:hulya:

evde yapılan yürüyüşü ilk defa duydum bi araştırayım bakalım bende başlarım gitsin kilolar artık aslında yemekte çok yemiyorum ama benim sorunum atıştırmak gelip gidip ağzıma bişeyler atıyorum kendimi durduramıyorum ama artık atıştırmayı suya dönüştürdüm canım bişi çekince hemen su içiyorum bol bol su diyet şekline gelince uyguladığım özel bi diyet yok ekmek tarih oldu artık sebze meyveye ağırlık veriyorum eski yediğimin 3 te birini yemeğe başladım evde günlük işleri yaparken kendimi biraz yoruyorum yani herşey spor ooldu benim için şu anda 75 kiloyum ama en kısa zamanda düşücem artık

çok güzel ya dediğin gibi zorlanmamışsın listen gayet güzel ben bu kadar bile yemiyorum aslında yanlışmı yapıyorum acaba ama bende yürüyüş yok çıkamıyorum yürüyüşe kızım olduğu için oda gelmek istiyor daha 4 yaşında yanımda götüremiyorum yalnızda bırakamam tabi evde yapmaya çalışıyorum

çok güzel vermişsin canım tebrik ederimopuyorumnanaktan

benbencim yediklerini tüm gün listesi olarak bize sunarsan bizde daha kaliteli yorum yapabiliriz böyle bakınca doğrumu yanlışmı beslendin anlaşılmıyor ama tüm gün geneline bakarsak şu az bu fazla diyebiliriz opuyorumnanaktan

sporsuz olmadığını bir çoğumuz biliyoruz bunu en iyi bilenlerden biride benim insülin direncim var ve diyet-spor-ilaç üçlüsü olmadan gram kilo veremiyorum... haftanın beş günü spor yapmaya çalışıyorum normal tempoda ilerliyorum şu ana dek... bir de reyhan ablayla düşük karbonhidrat diyetini uyguluyoruz güzel sonuçlar aldık inşallah tatile dek devam ederiz opuyorumnanaktan

canım sende her gün yediklerini yazarsan sanada yardımcı olmaya çalışırız en azından büyük hatalardan kurtulmanı sağlayabiliriz...

ooo moncy harika bi liste çok sağlıklı gerçekten sıkılmaz ve bıkmaz insan herşey var içined çünkü ben de buna benzer yapmıştım 3 ayda 6 kg verdim yürüyüşü daha az yapabildim biraz artırabilseydim iyi olacaktı haftada 5 gün çok iyi olur senin için

tamam kallistecim aslında öğlen yemeğimi evden getirmiştim onu da yazacaktım da daha erken düşündüm o zaman gün sonunda mı yazalım tüm yediklerimizi kg takibi yarışma listeleme falan onları ne zaman yapıcaz acemiyim ben safyadabilmiyorumkismile

benbencim ferihan ve senarist zamanı gelince açıklamalarını duyuracaklardır canım dünde söylendiği gibi paylaşımı eksik olanlar takıma giremeyecekler çünkü tek amacımız paylaşım sonunda motivasyon yükselmesi ve destekle kilolarda kurtulmak... 15 gün deneme süresi var her yeni gelen üyenin ama bu 15 gün boyunca bir şey olmayacak demek değildir... takım içinde de liste yaparız 15 günde takım içinden yarışma yaparız yeterki herkes memnun kalsın... asıl yarışma listelerine önümüzdeki cuma tartılacaksınız ve takıma yani buraya bildireceksiniz bunlar not alınacak ve diğer cumada yarışma listesine dahil olacaksınız...

ferihan
banucan
tombili
honeybaby
ozlemdere
aresozgur
benben
xyasminx
tombulkelebekim
takyon
moncy

bunlara ek olarak liste dışı olan ben
kalliste
reyhanxx54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…