- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.521
çok güzel ya dediğin gibi zorlanmamışsın listen gayet güzel ben bu kadar bile yemiyorum aslında yanlışmı yapıyorum acaba ama bende yürüyüş yok çıkamıyorum yürüyüşe kızım olduğu için oda gelmek istiyor daha 4 yaşında yanımda götüremiyorum yalnızda bırakamam tabi evde yapmaya çalışıyorum
ooo moncy harika bi liste çok sağlıklı gerçekten sıkılmaz ve bıkmaz insan herşey var içined çünkü ben de buna benzer yapmıştım 3 ayda 6 kg verdim yürüyüşü daha az yapabildim biraz artırabilseydim iyi olacaktı haftada 5 gün çok iyi olur senin için
evet takımın son üyesi olarak gelebilirsiniz opuyorumnanaktan sizinle 12 olduk senaristi de dışarıda bıraktık yinemerhaba, gruba davet beklemeden gelebileceğimiz yazıyordu, halen geçerli midir?? :)
günaydın özlem adaşız bu arada
sabah yürüyüşünün yanı sıra yediklerine de dikkat edersen 3-4 ayda istediğin kiloya inersin bence istikrar çok önemli bu işte ben de sürekli oturarak çalışıyorum
kallistenin verdiği leslie ile yürüyüşü araştırıyorum indiricem ama bulamadım linkleri banda çakamazsam evde yaparız oğlumla
arkadaşlar ben biraz spor yapıp döneyim siz sohbete devam edin :))
yeni üyelere bir kez daha yazayım... takım kuralları ve yarışma kurallarını ferihan ve senarist size yakın bir zamanda yazacaklardır ....
günaydın özlem adaşız bu arada
sabah yürüyüşünün yanı sıra yediklerine de dikkat edersen 3-4 ayda istediğin kiloya inersin bence istikrar çok önemli bu işte ben de sürekli oturarak çalışıyorum
kallistenin verdiği leslie ile yürüyüşü araştırıyorum indiricem ama bulamadım linkleri banda çakamazsam evde yaparız oğlumla
ablam sanki kaba inşaat halinde bir binayı devretmişiz gibi yazmışsın
sıkıyı görünce nasılda hareketlendiler değil mi ferihanla senaristben de gelip mutlu mesut ama sessiz olarak izliyorum olanları ve mutlu oluyorum.. benim dışımda birilerinin uğraşması ruhumu okşadı daha önce senasirt davet etmişti kaç kişiyi ama herkes çabuk pes etti senaristte dahil umarım şimdi herkes toparlanır çabucak...
ferihancım aşkol bizim kocalar sevgili statüsünden çoktan çıkmış gibi yazmışsınonlarda bizi seviyorlar değil mi evli arkadaşlar :dilcikar: sefgilileri varmış hıhhh:dilcikar:
ferihan 7/24 mesaiye kalmışsın bu gece
yeni arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
15 gün deneme süresi eklememizin nedeni aramıza yeni gelen arkadaşlarımızın bize bazen uyum sağlayamaması bazende yetersiz paylaşım yapmasıdır... paylaşımı güzel olan arkadaşlar zaten kendilerini çabuk belli ediyorlar ve takım listesine daha çabuk dahil olabiliyorlar opuyorumnanaktan
yeni katılan arkadaşlarımız için bir sürü istatistiki bilgi giriyoruz yarışma kurallarına göre ve bir kaç gün aramızda paylaşım yapıp sonrada ortadan kaybolanlar için boşuna uğraşmış oluyoruz bu yüzden 15 gün sınırlamamız vardır...
hepimize hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ferihancım sana özellikle bir şey söylemek istedim başka yapmak isteyen olursa bizimle aynı diyeti yapsın tabiki seve seve destek veririz...
diyete hatalı bir başlangıç yapmışız ve ilk 15 gün için karbonhidrat gram olarak 20 yi geçmemeliymiş 15 gün için verilen tüm kilon yüzde yüz yağdan gidiyormuş ama en zor dönemde ilk 15 günlük dönemmiş..şimdi sorayım.. sıkı sıkı bu diyete uyacaksan yapılması gereken bazı şeyler var reyhan ablama özelden destek veriyorum zaten ben kaç gündür :)) ona yazdım yani şimdi sıra sende hehehee :)) evet sıkı sıkı hiç bozmadan sadece 15 gün deneyeyim dersen alman gereken vitaminler asla almaman gereken gıdalar vs var okuduğum kitapta ve istersen yazarım... aslına bakarsanız senarist şu diyeti denese 15 günde hiç vermese 6 kilo garanti verecek ama inat etti yapmıyor...
ferihancım bu son kaçamağın olsun alsanaalsanasmile bak ne yazıcam sana ohaoldumsmileçayın yanında kendimi tutamadım kardeşimin baştan çıkarmalarına dayanamayarak iki parça cezerye yedim çok utanıyorum ama söz bir daha yapmayacağım cumaya kilo vermiş olmam lazım inşallah ...
canım açamadıysan yardımcı olayım mı bilgisayarına indirdin mi dosyayı yoksa indiremedin mi sorunu söylersen elimden gelirse bakayım..çok mutlu oldum canım bende bakıyom şimdi gördüm senden buldum ama açamadım eyvahedigeldismile
ablacım biliyorsun durumumu bir ayda 10 kilo vermem lazım o yüzden yaparım ama 15 gün sonra nasıl bir yeme şekline dönüyoruz onu bilmiyorum gereken şeyleri söylersen bende dünden beri 50 karbonhidrat puanı alıyorum ama 20 ye de düşürürüz artık napalım mecbur yumurta falan çok iyiymiş 0 değeri ama ben yumurta yiyemiyorum işte mecbur kalırsam yerim belki ama sen bana gerekli detayları söyle ablacım ona göre bende 15 gün yapayım sonrası içinde ne yapmamız lazım ben sevdim bol yoğurt yemeyi o yüzden sıkıntım yok proteinden yana evde kardeşimede yaptırıyorum verdim senin verdiğin listeyi yapalım belki arkadaşlardanda katılmak isteyen olur opuyorumnanaktan
evde yapılan yürüyüşü ilk defa duydum bi araştırayım bakalım bende başlarım gitsin kilolar artık aslında yemekte çok yemiyorum ama benim sorunum atıştırmak gelip gidip ağzıma bişeyler atıyorum kendimi durduramıyorum ama artık atıştırmayı suya dönüştürdüm canım bişi çekince hemen su içiyorum bol bol su diyet şekline gelince uyguladığım özel bi diyet yok ekmek tarih oldu artık sebze meyveye ağırlık veriyorum eski yediğimin 3 te birini yemeğe başladım evde günlük işleri yaparken kendimi biraz yoruyorum yani herşey spor ooldu benim için şu anda 75 kiloyum ama en kısa zamanda düşücem artık
ferihan aklımdayken sana ekmek dedin onuda yazayım.. geçen ismini unuttum unonun dilimli ekmekleri vardıya tam tahıllı mı tam buğday mı yalan olmasın dilimlileri hepsine bak bece :)) bir dilimi 3.5 karbonhidrat olan ekmek gördüm be ondan alıcam ama evde 2 paket wasam vardı almadım ... sende bak istersen rahatlıkla 2-3 dilim yiyebilirsin günde.. hemde dilimleri ufakta değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?