Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar kusura bakmayın dün kendimi tanıtamadım 30 yaşında 1,66 boyunda 71 kiloyum benimde çoğu bayan gibi doğum sonrası kurtulmak istediğimi meşhur kilolarım var 13-14 kilo verirsem huzura ericem :) özel bir şirkette çalışıyorum ve işim malesef tüm gün oturarak küçük kızım biraz ufak olduğundan yürüyüşe falan çıkamıyodum malum çalıştığım için onlara zor yetişiyodum ama artık kızım biraz büyüdü ablasıyla oyun oynamaya başladı ve bende rahatladım sabahları işe yürüyerek geliyorum 1 saat 15 dk yürüyorum akşamlarıda yemekten sonra 1 saat yürüyorum

günaydın özlem adaşız bu arada
sabah yürüyüşünün yanı sıra yediklerine de dikkat edersen 3-4 ayda istediğin kiloya inersin bence istikrar çok önemli bu işte ben de sürekli oturarak çalışıyorum
kallistenin verdiği leslie ile yürüyüşü araştırıyorum indiricem ama bulamadım linkleri banda çakamazsam evde yaparız oğlumla

yaptığım diyet metobolizmayı çalıştırarak vücudun yediğini yakmasını sağlıyor. ne kadar sık yersen vücut yediğini o kadar çabuk yakıyor... yürüyüş önemli ama madem evdesin ev egzersizleri yapabilirsin bence göbek bacak hareketleri flanolumunekankayizsmile

evet hem de 2 haftada 1 listem değişiyor. isterseniz size değiştikçe verebilirim. mesela geçen hafta gittim diyetisyene akşam yemekleri için alternaif olarak 2 dilim karpuz 100 gr peynir 1 dilim ekmek verdi. bi de meyvemi arttırdı. günde 4 porsiyon yiyorum meyveyi. ne kadar meyve o kadar hızlı kilo dedi. yüzmeye de başlicem önümüzdeki aydan itibaren. inşallah o da faydalı olur...alkisalkisalkis

merhaba, gruba davet beklemeden gelebileceğimiz yazıyordu, halen geçerli midir?? :)
evet takımın son üyesi olarak gelebilirsiniz opuyorumnanaktan sizinle 12 olduk senaristi de dışarıda bıraktık yine

ferihancım searistim ben spor yapmaya çıkıcam gelen olursa artık takımın dolduğu konusunda bilgi verirsiniz opuyorumnanaktan

benben ingilizce olarak arat leslie videolarını...

leslie sansone free download

bunu googleda arattırırsan mutlaka indirebilirsin..

mrblar arkadaşlar ben özge..
17 yaşındayım. 74 kiloyum.1,70 boyundayım.. kilolarım artık takıntı haline geldi :S kendimi çok kötü hissediyorum.. yemek yedğim zamanlarda hep pişman oluyorum.. artık buna bir dur demek istiyorum.. istediğim elbiseyi giymek istiyorum.. arkadaşlar okula yürüyerek gidiyordum ve 78 kilodan 74 kiloya düştüm diyet yok herzaman ki gibi çok yiyordum. ama sadece yürüdüğüm için 4 kilo verdim ve o kiloları bir daha almadım allaha şükür.. ve anladım bende kilo verebiliyomuşm şimdi bi muhasebecide çalışıyorum.. yiyip yiyp oturuyorum hiç bir hareket yok bu yüzden kilo alıcam diye çok korkuyorum.. bildiğinz etkili bi diyet var mı ? egzersizde yapıcam evde.

çok tşk ederim Kalliste..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben biraz spor yapıp döneyim siz sohbete devam edin :))

yeni üyelere bir kez daha yazayım... takım kuralları ve yarışma kurallarını ferihan ve senarist size yakın bir zamanda yazacaklardır ....

arkadaşlar ben biraz spor yapıp döneyim siz sohbete devam edin :))

yeni üyelere bir kez daha yazayım... takım kuralları ve yarışma kurallarını ferihan ve senarist size yakın bir zamanda yazacaklardır ....

teşekkürlerrr Kalliste kaydirigubbakcemile2

hemen başlayalım ozaman, kuralları okursam daha iyi olacak gibi.

bugünki menümde sabah 1 yumurta+1 kibrit kutusu kadar peynir+domates+salatalık+kepekli ekmek 2 dilim

arada 1 elma yedim.

öğlen de ev yemeği tarzı ya et yada sebze yicem.

çok heyecanlıyım yaşasın delikafadulden

Herkeslere Merhaba =)a.s.

Bende 2 ay önce 1ayda 5 kg veridm.Ama sonra kg vermem yavaşladı ve en sonunda da durdu.Sonra anladım ki metabolizma bi müddet sonra yaptığın spor hareketlerine ve diyete alışıo.Arada sırada metabolizmayı şaşırtıp hızlandıracak yeni hareketler eklenince daha hızlı kg veriliyo.Zayıflamaya ilk başladığımda diyet ve spora da yeni başlamıştım bu yüzden metabolizma da hızlı çalıtı ve hızlıkg verdim ama sonra metabolizma da hergün aynı şeyleri yapınca gene kg almaya başladı.Ara sıra metabolizmayı şaşırtıcak hareketler yada diyet yiyecekleri eklersek dahaz hızlı kg verilebiliyor...kaydirigubbakcemile2

merhabba arkadaşlar sabah bir girip çıktım takıma birde şimdi girebildim ama yeni arkadaşlar hızlı çıktı maşallah maşallah dünki yediklerimi yazayım sabah yazamamıştım bu arada ben kalliste ablam ve reyhan ablam gibi karbonhidrat puanlamasıyla ilgili bir diyet yapıyorum amaç karbonhidratı günlük olarak az tüketip bol protein alarak kilo vermek günde 50 kadar karbonhidrat ( kh ) değeri almamız gerekiyor ben hemen dün yediklerimi yazayım ve bugüne geçeyim yeni arkadaşlarda belki bilgilenmek isterler sonrada sabahtan beri ne kaçırmışım geçmişi okuyayım .

pazartesi
sabah 1 parça peynir - 1 kh
1 fincan sade nescafe - 0 kh
öğlen- 2 elma - 32 kh ( 1 tanesi 16 kh )
1 bitki çayı - 0 kh
akşam - haşlama et - 0 kh
şekersiz çay 0 kh
çayın yanında kendimi tutamadım kardeşimin baştan çıkarmalarına dayanamayarak iki parça cezerye yedim çok utanıyorum ama söz bir daha yapmayacağım cumaya kilo vermiş olmam lazım inşallah ...

çok mutlu oldum canım bende bakıyom şimdi gördüm senden buldum ama açamadım eyvahedigeldismile

aman allahım ablacım çam devirmişim dur hemen topliyim kaydirigubbakcemile3 olurmu öyle şey biz daha bekarız diye dedim ben öyle evlenince aşklar dahada canlı olur ama bizim daha ilk heyecanlarımız ya ondan öyle ayy toplayamadım :kedi: sonuçta kocalarınız şanslı sizin gibi tatlı eşleri var olumunekankayizsmile
vallahi ablacım 7/24 çalışmamak eldemi ya çalışıcaz ya kapanacak takım yazık o kadar sevdikki bu takımı göz göre göre kapanmasını istemeyiz dimi opuyorumnanaktan

ablacım biliyorsun durumumu bir ayda 10 kilo vermem lazım o yüzden yaparım ama 15 gün sonra nasıl bir yeme şekline dönüyoruz onu bilmiyorum gereken şeyleri söylersen bende dünden beri 50 karbonhidrat puanı alıyorum ama 20 ye de düşürürüz artık napalım mecbur yumurta falan çok iyiymiş 0 değeri ama ben yumurta yiyemiyorum işte mecbur kalırsam yerim belki ama sen bana gerekli detayları söyle ablacım ona göre bende 15 gün yapayım sonrası içinde ne yapmamız lazım ben sevdim bol yoğurt yemeyi o yüzden sıkıntım yok proteinden yana evde kardeşimede yaptırıyorum verdim senin verdiğin listeyi yapalım belki arkadaşlardanda katılmak isteyen olur opuyorumnanaktan

çayın yanında kendimi tutamadım kardeşimin baştan çıkarmalarına dayanamayarak iki parça cezerye yedim çok utanıyorum ama söz bir daha yapmayacağım cumaya kilo vermiş olmam lazım inşallah ...
ferihancım bu son kaçamağın olsun alsanaalsanasmile bak ne yazıcam sana ohaoldumsmile

dün kitap almıştım ya bu diyetle ilgili...
bu diyette şekere yer yok bir gr bile.. ağzınıza attığınız ciklete bile dikkat edin diyor yerimseniben alacağınız 1 gr şeker diyetinizin bir hafta geriye gitmesine sebep olacaktır vücut yağ yakımını son hızla durduracaktır ohaoldumsmile diyor .. ben de geçende minicik bir kek attım ağzıma birde burdan yazmıştım buzlu kahve yaptım diye ohaoldumsmile onlar bile çok fenaymış bu gün kendime söz verdim asla şekere izin vermiyeceğim en azından 15 gün süre ile bu böyle olacak sonra bir gün belki istediğimi yer devam ederim...

canım bir de sabah istersen yapacaksan yazayım demiştimde yapıyorsun zaten.. mutlaka ve mutlaka hiç ihmal etmeden multivitamin tabletleri alman gerekiyor kitapta bunu kesinlikle yapmamız öneriliyor çünkü normal yerken vücudunuzu zaten mahvettiniz diyette ikende bu düzene alışana kadar gerekli vitaminler alınamıyor bu yüzden atlamamanız gereken bir konu bu diyor.. biliyorsun reyhan ablada bende kullanıyoruz ayrıca kalsiyum kullanıyorum haftada bir kaç de birde demir almaya çalışıyorum...
çok mutlu oldum canım bende bakıyom şimdi gördüm senden buldum ama açamadım eyvahedigeldismile
canım açamadıysan yardımcı olayım mı bilgisayarına indirdin mi dosyayı yoksa indiremedin mi sorunu söylersen elimden gelirse bakayım..

tamam canım toparlayıp yazayım ben sana..

internetten araştır canım lesli sanırım yanlışta telaffuz etmeyeyim bilen arkadaşlarda söyler doğrusunu zaten yediklerini azaltman iyi olmuş bol protein al hem geç acıkırsın hemde kilo vermene yardımcı olur ekmek illaki yemen gerekiyorsa ben hiç yemiyorum ama olur ya ekmeği bırakamayanlar için illaki yemen gerekiyorsa çavdar ekmeği dene en azından sabahları 1 dilim sindirimi rahat ve sağlıklı kepek ekmeğinden daha sağlıklı özellikle kadınlar için bol yürüyüş yapmaya çalışırsın evde bile olsa oturmaktan daha iyidir ayakta dolaşmak eğlenceli olur hemde ve sonuç kilolar gider hepimiz başaracağız olumunekankayizsmile

ferihan aklımdayken sana ekmek dedin onuda yazayım.. geçen ismini unuttum unonun dilimli ekmekleri vardıya tam tahıllı mı tam buğday mı yalan olmasın dilimlileri hepsine bak bece :)) bir dilimi 3.5 karbonhidrat olan ekmek gördüm be ondan alıcam ama evde 2 paket wasam vardı almadım ... sende bak istersen rahatlıkla 2-3 dilim yiyebilirsin günde.. hemde dilimleri ufakta değildi..

ablacım ben ekmeksiz yaşamaya alıştım yemesem olmazmı acaba birde şu 20 kh değeri olacak şekilde bir günlük bir liste verebilirmisin bana bende ona göre dengeleyeyim 15 gün boyunca neler yiyebilirim diye büyük ihtimalle yumurta et tavuk balık bunlar 0 olduğu için bunlara yüklenicez kullandığın vitamin takviyesi hangisi ablacım herhangi bir sandoz kullansam olurmu evde olur ya hani c vitamini takviyesi gibi yada önerebileceğin birşey varmı meyveyide kaldırıcaz o zaman 15 gün boyunca :bbo: neyse ama 15 gün sonra fıstık olucaz birde bunu düşününce insan dayanırım diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…