- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.561
celebim ilaçların hepsi bende yapıyor o nalet duyguyukallisim bitanem tikkat et ben kullandığımda bu vitamini acayip mide bulantısı yapmıştı bende mide hassasiyetin var ya o yüzden söylüyorum canikom...Şeniz
valla takyoncum böyle biraz zorkallistecim teşekkür ederim canım bugün sabah kahvaltıda
kibrit kutusu kadar peynir
5 lokma kadar domates kavurması
2 bardak az şekerli çay
1 dilim börek yedim (biraz abartmışım galiba yazınca anladım:bbo:)
saat 11 de 1 fincan az şekerli türk kahvesi içtim
öğlen yemeği olarak 1 patlıcan dolması 6 tanede sarma ydeim
bide az önce dondurma yedim
e artık benim için yemek saati bitmiştir herhalde akşam da meyve yerim biraz
yaaa yine çok yemişim ben yaaaasenağlama
ya üzgünüm arkadaşlar ama bu tür ücretsiz indirmeler yasaklandığı için ne yapsam size linkleri atamadım... yazdığım şey ********* şeklinde çıkıyor adresi size veremiyorum:kedi:
akşam yemeklerini hayatından çıkaranların önüde saygıyla eğiliyorum kendim başaramadığım için çarçabuk kilo vermeyi sağlıyor
ferihan
banucan
tombili
honeybaby
ozlemdere
aresozgur
benben
xyasminx
tombulkelebekim
takyon
bizim grup şimdilik bu şekilde arescim ama bir kaç ekleme daha olur sanırım
kızlar karbonhidrat rejimini uygulayan yada uygulamış olan varmı aranızda
ferihan reyhan abla ben yapıyorum iki haftadır düzenli olarak hemde.. hayatımda ilk kez bu kadar uzun bir diyete bağlı kaldım ve biraz daha yapacağım.. ilk hafta 2.1 verdim reyhan ablada uzunca süre beş gün beş gıdayı yapmıştı katı bir diyetten çıkmasına rağmen 1.1 verdi.. ferihanda anlatır size...reyhan abla ve bana bakarsanız üstelik bizim yaşlarımızda sizin gibi değil aşırı yavaş bir metabolizmaya sahibiz..
slm takyon iş çıkışı olduğu için sanırım kimse çevrimiçi değil.nasıl gidiyor diyetin?
arescim daha yeni başladığım için kafam biraz karışık hangi yöntemi deneyeceğimden pek de emin değilim kısa zamanda etkili sonuç almak istiyorum sabrım kalmadı beklemeye biran önce vermek istiyorum bu kiloları
bizimde 2 hafta sonra düğünümüz var.eteklerim tutuştu.acil 10 kilo vermem lazım.kıyafetimi bile nası olsa kilo vercem diye almıyorum.benimde uyguladığım belirli bi diyet yok ama elma diyetinden herkes çok memnun kafama yattı.bnce en önemlisi spor.benim sadece göğüs göbek ve yanlar var.bacak kalça ve basenlerim hiç yok.alt tarafım ince yani.evde yapabileceğimiz etkili hareketler biliyomusun canımm ?
göbek için yarı mekik pozisyonu çok iyi oluyor sırtüstü uzan ayaklarının üzerine ağırlık koy (ben çekyatın altına sokuyorum ayaklarımı )bu şekilde mekik çek hem skılaştırıyor hem eritiyor tavsiye ederim vücut yapımız aynıymış bu arada benimde alt taraf ince üst taraf felaket yanların içinse kollarını dirsekten yukarı doğru büküp sağa sola eğilmen gerekiyor ama öyle kibarca değil eğildikçe yanlarının sıkışması lazım acıycak ama gidecekler işşallah
çok sağol canım.evet bunları bu günden itibaren yapmaya başlıyorum.bütün bayanların sanırım sorunlu bölgeleri bunlar.allah yardımcımız olsunnn...
evet canım listede ki okuduklarının karşısında hangi üründe kaç gram karbonhidtar var onun ölçüleri var biz ortalama olarak 30 veya 40 puan arası yapmaya çalıştık.. kendi menümüzü kendimiz yaratıyoruz....netteki verilen tabloyu uygulyorsunuz değilmi yoksa değişik bi stil mi uyguluyorsunuz kendi mönünüzü kendiniz planlıyorsunuz galiba çünkü bendeki listede sadece yiyeceklerin değerleri verilmiş
arescim daha yeni başladığım için kafam biraz karışık hangi yöntemi deneyeceğimden pek de emin değilim kısa zamanda etkili sonuç almak istiyorum sabrım kalmadı beklemeye biran önce vermek istiyorum bu kiloları
bizimde 2 hafta sonra düğünümüz var.eteklerim tutuştu.acil 10 kilo vermem lazım.kıyafetimi bile nası olsa kilo vercem diye almıyorum.benimde uyguladığım belirli bi diyet yok ama elma diyetinden herkes çok memnun kafama yattı.bnce en önemlisi spor.benim sadece göğüs göbek ve yanlar var.bacak kalça ve basenlerim hiç yok.alt tarafım ince yani.evde yapabileceğimiz etkili hareketler biliyomusun canımm ?
kısa sürede etkili sonuç istiyorsanız sizde bizimle yapsanıza üstelik sadece 15 gün denemeniz ve mükemmel sonuç almanız için yeterli oluyor...
başlarım diyene yardım ederim opuyorumnanaktan
evet benim kısa sürede sonuç elde etmem gerekiyor.başlarım diyorum ve yardımlarınızı bekliyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?