- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.581
çok güzel br diyet tebrikler ama mutlaka sporunda etkisi çok olmuştur keşke bende fırsat bulabilsemteşekkür ederim canım, hiç zor olmadı ya, diyetisyene gittim ben, tamamen ne yiyebileceğimden yola çıktık, çalıştığım için her istediğimi yeme imkanım yok tabi, hafta içi sabahları tost yedim, kaşarlı sandviç ekmeğine,hsonları kahvaltısında, 100 gr peynir. 4 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 yumurta, reçel-bal. 10 gibi bi meyve 12.30 çorba ana yemek, 4 yk pilav makarna ya da 2 dilim ekmek, salata /yoğurt /ayran. 16 sıralarında 1 paket diyet bisküvi ya da 10 adetfındık + 10 adet badem, akşam da sebze yemeği yoğurt/salata/ayran. haftada 2 gün sütlü tatlı yedim. haftada 2 gün öğlen yemeği yerine 2 lahmacun/ayran, döner/ayran yedim. yatmadan 2 porsiyon meyve/meyveli yoğurt yedim.
açıkçası pek zorlanmadım. haftada 3 gün 40 dk yürüyüş yaptım. bu kadar şimdi devam ediyorum. biraz daha hızlanmam lazım onun için yürüyüşü haftada 5 güne çıkardım... herkese kolay gelsin....:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...52351-yap-sa287l305kl305-zay305fla-incel.html
takyon evde yürüyüş bölümlerine bir göz at istersen..
bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum bebeğin ne kadarlık? benim ki 7yi bitiriyo maaşallah senin bir de büyük var oh ne güzelgünaydın arkadaşlar kusura bakmayın dün kendimi tanıtamadım 30 yaşında 1,66 boyunda 71 kiloyum benimde çoğu bayan gibi doğum sonrası kurtulmak istediğimi meşhur kilolarım var 13-14 kilo verirsem huzura ericem :) özel bir şirkette çalışıyorum ve işim malesef tüm gün oturarak küçük kızım biraz ufak olduğundan yürüyüşe falan çıkamıyodum malum çalıştığım için onlara zor yetişiyodum ama artık kızım biraz büyüdü ablasıyla oyun oynamaya başladı ve bende rahatladım sabahları işe yürüyerek geliyorum 1 saat 15 dk yürüyorum akşamlarıda yemekten sonra 1 saat yürüyorum
merhabba arkadaşlar sabah bir girip çıktım takıma birde şimdi girebildim ama yeni arkadaşlar hızlı çıktı maşallah maşallah dünki yediklerimi yazayım sabah yazamamıştım bu arada ben kalliste ablam ve reyhan ablam gibi karbonhidrat puanlamasıyla ilgili bir diyet yapıyorum amaç karbonhidratı günlük olarak az tüketip bol protein alarak kilo vermek günde 50 kadar karbonhidrat ( kh ) değeri almamız gerekiyor ben hemen dün yediklerimi yazayım ve bugüne geçeyim yeni arkadaşlarda belki bilgilenmek isterler sonrada sabahtan beri ne kaçırmışım geçmişi okuyayım .
pazartesi
sabah 1 parça peynir - 1 kh
1 fincan sade nescafe - 0 kh
öğlen- 2 elma - 32 kh ( 1 tanesi 16 kh )
1 bitki çayı - 0 kh
akşam - haşlama et - 0 kh
şekersiz çay 0 kh
çayın yanında kendimi tutamadım kardeşimin baştan çıkarmalarına dayanamayarak iki parça cezerye yedim çok utanıyorum ama söz bir daha yapmayacağım cumaya kilo vermiş olmam lazım inşallah ...
arkadaşlar sütüm o kadar azalmış ki bir sağıp bakayım dedim inanın 30 cc çıktı sadece yavrum aç kalıyormuş meğersem çok üzüldüm tahin helvası arttırır dediler sabahdan beri az az ağzıma atıyorum kh değeri kaç bilmiyorum ama bu hafta veremezsem üzülmeyeceğim sütüm tamamen gitmesinde önemli olan bebeğim yani
yarın görüşürüz öptüm herkesi
takyoncum kolay gelsin diyelim... ilk iki hafta mümkün olduğunca az tutmaya çalış canım puanlarını daha sonra biraz arttırmak gerekiyormuş dedim ya kitabını okuyorum... ilk iki hafta 20 puan gibi tutarsan şok kilo verebiliyormuşsun...işte ekmek ve meyve yerine sebze et yumurta peynir yiyerek bunu sağlayabilirsin....yürüyüşlerinide yaparsan görüntün çok fazla değişecektir emin ol 2 hafta dayanırsan bu diyeti yaptığına asla pişman olmazsın..iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum artık öptüm hepinizi
banucum sonuca ulaşmadan yaptığımız hangi diyet olursa olsun bıraktığımız anda eski yeme biçimimize dönersek o kiloları alıyoruz bu kesin ve net bir gerçek...hrs kolay gelsin
yeni arkadaşlar sizde tekrar hoş geldiniz...
a e olunnn...
özlem çok güzel gidiyosun maşallah darısı başıma özellikledi sporunu yapman çok güzel
birde dün 4 lt su içtim bardak değilde 0,5 pet şişe kullanıyorum ne kadar su tükettiğimi bilmek açısından iyi oluyo 8 pet şişe akşam kızımın mızmızlığı üzerindeydi yürüyüşe çıkamadım ama hem kızları eğlendirmek hem kendim spor yapabilmek için 1saat ten fazla göbek attık 15 de mekik çektim
niyetim akşam yemeklerini yememek karpuz, yoğurt, çorba ya da meyveyle geçiştirmek ama birden yapamam ben yavaş yavaş geçiş yapabilirim
evet rica etsem diyetini paylaşabilirmisin canım?**
merhaba arkadaşlar dün giremedim takıma şimdi geçmişi okudumda leslie videolarını indirmek isteyenler olmuş ben indirdim isterseniz size indirdiğim adresi ve indirme şeklini yazayım hem pratik hemde evde spor yapmak adına çok iyi bende başlıyorum dün indirmiş kardeşim bu akşamda başlayacağız hayırlısıyla artık gitsin kilolar isteyenler yazsın özelden mesaj atarım linki öpüyorum hepinizi
teşekkür ederim canım bende bakma 2 günüm çok zor geçti bu gün sabah sabah biraz daha iyiyim ama diyet diyince benim acıkmayan karnım acıkıyo ben çabuk kilo verebilen ama bi okadarda çabuk kilo alan biriyim 62 le hamile kaldım 95 le doğum yaptım biraz dikkat ederek 74 düştüm geçen aya kadar hiç bir diyet yürüyüş yapmadan sadece malum çalışan her anne gibi akşam koşuşturmaları ile 66 olmuştum ama çok büyük bi hata yaptım kızım yaklaşık 1 ay kadar sürdü gündüz hiç uyumasa bile akşam 10 da uyuyo gece 1 de kalkıp sabaha kadar oturuyodu onunla birlikte yarı uyuklar yarı uyanık bende oturuyorum ve sürekli kendimi mutfakta çocukların aburcuburunun yanında buluyodum sonuç ortada insanların verebilmek için uğraştığı 5-6 kiloyu ben 15 günde gece çikolata yeme hatasıyla aldım vermek için uğraşıyom eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?