Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ıı GECELER KIZLAR
takımımız canlanmış valla
benimde acilen bir diyete ihtiyacım var
perş cuma kısa bir tatil olacak
malesef açık büfe otel
kapanışı orda yapıcam abartmadan tabi

ama gelince çok ciddi asılacam bı işee..
karbonhidrat diyetini daha önce yapmıştım
ama sonra 2 misli gelmişti
diyeti suçlamakta yanlış tabi sen ye ye sonra
kilo aldımde
bakalım belki bende başlarım..

hrs kolay gelsin
yeni arkadaşlar sizde tekrar hoş geldiniz...

a e olunnn...

merhaba hanımlar
onca sayfanın alıntısını tek mesaja sığdırmaya çalışırsan mutlaka hata yaparmışsın bir kez daha anladm :)
çok güzel br diyet tebrikler ama mutlaka sporunda etkisi çok olmuştur keşke bende fırsat bulabilsem

kallisimde hemencecik bulup getirmiş canım benim yaaaŞeniz

bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum bebeğin ne kadarlık? benim ki 7yi bitiriyo maaşallah senin bir de büyük var oh ne güzel

cezeryeden bir şey olmaz dermişim cumaya az kaldı şekerim hatırlatırımlmaz:

arkadaşlar sütüm o kadar azalmış ki bir sağıp bakayım dedim inanın 30 cc çıktı sadece yavrum aç kalıyormuş meğersem çok üzüldüm tahin helvası arttırır dediler sabahdan beri az az ağzıma atıyorum kh değeri kaç bilmiyorum ama bu hafta veremezsem üzülmeyeceğim sütüm tamamen gitmesinde önemli olan bebeğim yani
yarın görüşürüz öptüm herkesi

honeyim allah aşkına kimin ne dediğine neden inanıyorsun ki canım yaaa elinin altında internet var markete gidip helva alana kadar internetten bir baksana sütü arttıran şeyler nedir diye aşkol bak çok kızdım şimdi sana....

sütünün azalmaması için günde 2.5 litre su içiyormusunkaydirigubbakcemile
rezene çayı içmelisinalsanaalsanasmile
kuru soğan çok arttırır
bir de çok az şeker hatta şekersiz içebilirsen en başta çilek kompostosı ve başka kompostolar yapabilirsin...
tahin helva ile sen verdiğin o 3 kiloyu 3 günde geri alırsın bundan haberin yok mu yani .... bir de yani rezene çayının yanında ve suyun yanında tahin helvanın lafı bile olmaz...

iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum artık öptüm hepinizi
takyoncum kolay gelsin diyelim... ilk iki hafta mümkün olduğunca az tutmaya çalış canım puanlarını daha sonra biraz arttırmak gerekiyormuş dedim ya kitabını okuyorum... ilk iki hafta 20 puan gibi tutarsan şok kilo verebiliyormuşsun...işte ekmek ve meyve yerine sebze et yumurta peynir yiyerek bunu sağlayabilirsin....yürüyüşlerinide yaparsan görüntün çok fazla değişecektir emin ol 2 hafta dayanırsan bu diyeti yaptığına asla pişman olmazsın..

mesela ben dün domates ve beyaz peynirin üstüne zeytinyağı döktüm yanında minik bir dilim krakerim var ondan yedim..
diyet kolam vardı dün bir bardak ve bir bardak ayranım..
akşamda 3 tane biber dolması yedim.. bu kadar biber dolması çok fazla ama gündüz yemememin cezasını çektim doymadım ette yoktu .. bu gün doğru markete ve pazara

hrs kolay gelsin
yeni arkadaşlar sizde tekrar hoş geldiniz...

a e olunnn...
banucum sonuca ulaşmadan yaptığımız hangi diyet olursa olsun bıraktığımız anda eski yeme biçimimize dönersek o kiloları alıyoruz bu kesin ve net bir gerçek...

cuma burada olmayacaksan kilo bildirimin

günaydın canım takımım dün çok yoğun bir gündü yediğim listeyi bile yazamadım gerçi bugün 15 günlük düşük karbonhidrat diyetine şekere meyve dahil olmak üzere şekere veda ederek tekrar başladım benim için tarih gibi bir durum daha yumurta asla yemezdim şimdi mecbur kaldığımı hissediyorum yumurta yemeğe başlayacağım dün tüm gün çok güzeldi yediklerimi yazdım ancak 20 kh yapıyordu fakat akşam meyve yiyeceğimi planladığım için azda yesem kh değeri yükseldi bugün daha az tutarak bol protein alacağım dua edin bana 15 gün iyi geçsin ve kilo vereyim bu sabahta 1 parça peynir ve salatalık yedim toplamda 6 kh aldım öğlen yoğurt ve salatalık yemeyi planlıyorum akşamada haşlanmış yumurta deneyeceğim şimdi dünden beri neler kaçırmışım ona bakayım .hepinizi öpüyorum canlarım .

herkese günaydın
dünkü menümü yazacaktım akşam yazamadım misafirim vardı
sabah geçmişi okudum ve geldim
dünkü menüm: sabah; peynir, domates, salatalık, kırmızı biber, şekersiz çay, 2 lokma çilek reçeli, 1 dilim light ekmek.
ara: 1 elma, yarım paket diyet bisküvi
öğlen; zeytinyağlı taze fasulye (3 yemek kaşığı kadar), 1 dilim light ekmek, yoğurt.
ara: yarım paket diyet bisküvi, meyveli soda.
akşam: 1 köfte büyüklüğünde fırında tavuk, 2 dilim patates, karpuz, 2 lokma pirinç pilavı
ara: bir avuç kuruyemiş.
çok mu yemişim kızlar akşam sanki biraz fazla oldu
bu arada her gün 2 litre su içiyorum ve çaylarımı hep şekersiz içerim..

niyetim akşam yemeklerini yememek karpuz, yoğurt, çorba ya da meyveyle geçiştirmek ama birden yapamam ben yavaş yavaş geçiş yapabilirim

günaydın kızlar dünkü menümü yazayım
2 bardak ılık su
1saat yürüyüş 15 dk spor aletleriyle hareket ( şu parklardaki spor aletleri kimin aklına geldiyse allah razı olsun yol üzeri iyi oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

kahvaltı
yarım simit
1 ücgen peynir
1 domates
1 acı biber
1 salatalık

ara
1 domates

öğle :100 gr kadar vardı sanırım tavuk haşlama
1 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı patates püresi
1 kase cacık

ara : 1 salatalık

akşam 2 patetes + 1 yumurta 1çy.k zeytinyağ ile hazırlanmış fırında omlet
salata

birde dün 4 lt su içtim bardak değilde 0,5 pet şişe kullanıyorum ne kadar su tükettiğimi bilmek açısından iyi oluyo 8 pet şişe akşam kızımın mızmızlığı üzerindeydi yürüyüşe çıkamadım ama hem kızları eğlendirmek hem kendim spor yapabilmek için 1saat ten fazla göbek attık 15 de mekik çektim

özlem çok güzel gidiyosun maşallah darısı başıma özellikledi sporunu yapman çok güzel

merhaba arkadaşlar dün giremedim takıma şimdi geçmişi okudumda leslie videolarını indirmek isteyenler olmuş ben indirdim isterseniz size indirdiğim adresi ve indirme şeklini yazayım hem pratik hemde evde spor yapmak adına çok iyi bende başlıyorum dün indirmiş kardeşim bu akşamda başlayacağız hayırlısıyla artık gitsin kilolar isteyenler yazsın özelden mesaj atarım linki öpüyorum hepinizi

özlem çok güzel gidiyosun maşallah darısı başıma özellikledi sporunu yapman çok güzel

teşekkür ederim canım bende bakma 2 günüm çok zor geçti bu gün sabah sabah biraz daha iyiyim ama diyet diyince benim acıkmayan karnım acıkıyo ben çabuk kilo verebilen ama bi okadarda çabuk kilo alan biriyim 62 le hamile kaldım 95 le doğum yaptım biraz dikkat ederek 74 düştüm geçen aya kadar hiç bir diyet yürüyüş yapmadan sadece malum çalışan her anne gibi akşam koşuşturmaları ile 66 olmuştum ama çok büyük bi hata yaptım kızım yaklaşık 1 ay kadar sürdü gündüz hiç uyumasa bile akşam 10 da uyuyo gece 1 de kalkıp sabaha kadar oturuyodu onunla birlikte yarı uyuklar yarı uyanık bende oturuyorum ve sürekli kendimi mutfakta çocukların aburcuburunun yanında buluyodum sonuç ortada insanların verebilmek için uğraştığı 5-6 kiloyu ben 15 günde gece çikolata yeme hatasıyla aldım vermek için uğraşıyom eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

özlemcim mönün çok güzel özellikle sabah kahvaltısına bayıldım kaydirigubbakcemile3 öğle yemekleri çok önemli olmasada akşam yemeklerinde karbonhidratı pek tüketmemeye çalışsan daha iyi olur yani pilav gibi patates gibi bunlar tavuk veya yoğurtla birleştiğinde vücuda direk yağ olarak depolanıyor az yemişsin bu çok güzel ama nacizane fikrim diyetisyen eşliğindemi veriyorsun listeni ona göremi yapıyorsun bilmiyorum ama ben hep karbonhidrat ve proteinin yanyana yenmemesi gerektiğini okudum tabi diyetisyenle yapıyorsan muhakkak belli ölçüde vermiştir su içmende çok güzel ben 2 lt zor içiyorum maşallah 4 lt içmişsin bu işi başaracaksın eminim opuyorumnanaktan

niyetim akşam yemeklerini yememek karpuz, yoğurt, çorba ya da meyveyle geçiştirmek ama birden yapamam ben yavaş yavaş geçiş yapabilirim

akşam yemeklerini daha hafif ve protein ağırlıklı yapabilirsin yada sebze salata yoğurt gibi pilav yemek vs ağır olaiblir özellikle diyette ise insan akşam yemeklerinden sonra rehavet çöker hareketsiz kalıncada yağ olarak oturur vücuda biraz daha hafif olarak geçirmeni tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

evet rica etsem diyetini paylaşabilirmisin canım?**

tabiki hemen paylaşayım

sabah;
-1 kibrit kutusu peynir (az yağlı)
-domates salatalık nane biber (kırmızı biber de olabilir kan yapımına ve kanşekeri düşüklüğüne birebir, ama az tüketmek lazım kalorisi var imiş guclubacismile)
-1 kuru incir veya 4 kuru kayısı veya 4 hurma
-10 fındık veya 2 ceviz
-2 dilim ekmek

arada;
- 1 elma veya 3 yulaflı bisküvi+1 çay bardağı süt

öğlen;
-sebze veya et yemeği ( hep bildiğimiz ölçülerde, 7 kaşık sebze yemeği veya 90 gr yani 3 köfte büyüklüğünde et veya tavuk)
-salata
-salatalık doğranmış yoğurt (yarım kase kadar oluyor)
-1 dilim ekmek

öğleden sonra;
-4 kuru kayısı veya 4 hurma
-1 elma
-2 galeta

( ben bu öğünde elma yemiyorum, 2 galeta ve 4 kayısı yeterli oluyor bana)

akşam;
- tavuk veya sebze veya balık (öğlen tercihine göre akşam diğerini)
-salata
-1 dilim ekmek

yemekten 3 saat sonra;
-1 çaybardağı süt
-6 erik (yeşil)
-12 çilek veya kiraz
-1 galeta

uyguladığım diyet böyleydi. hergün 1 saat yürüyordum ve 1 ayda 5 kilo verdim. hiçbir açlık hissetmedim, deli gibi ders çalışmama rağmen canım hiç tatlı çekmedi, kayısı ve elma sayesinde müthiş cilde sahip oldum her göre yüzün ne kadar parlıyor ne yapıyorsun diyordu :)) ben şimdi bunu en son ara öğünde galeta yemeden yapıyorum, 62,5 ,ile başladım şuanda 61 im. yürüyüşleri artırmam gerek.
güle güle kilolar bir daha görüşmemek üzere gitsinler inşallahh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ferihancım ben özelden msj atamıyomuşum burdan yazıyorum o yüzden banada yollarmısın

kalliste sağol canım önerini dikkatle yapacam canım bakalım 2 hafta sonrasını iple çekiyorum bu arada sabah 2 saat yürüyüşümü yaptım kahvaltıda 1 dilim yağsız peynir bir haşlanmış yumurta ve şekersiz çay içtim bol bol su içiyorum

eminim vereceksin bak zaten kendin söylemişsin çabuk kilo veriyorum diye sadece kilo verdikten sorna öğünlerini kilo aldırmayacak şekilde ayarlamak eğer bir öğün kaçırdıysan bunu ertesi günü yediklerin yağa dönüşmeden telafi etmek bu şekilde koruyabilirsin öncelik amaç kilo vermek sonrasındaysa biz kilo almaya müsait yapıda insanlar için kilo koruma olmalı amaç kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…