- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.541
canım açamadıysan yardımcı olayım mı bilgisayarına indirdin mi dosyayı yoksa indiremedin mi sorunu söylersen elimden gelirse bakayım..[/QUOTE .!.:kalliste bulamadım(
kalliste bulamadım(
malesef indiremedimlmaz:
hayır diyetisyenlerin tavsiye ettiği bir liste değil... sakıncası şu.. sadece protein yüklediğin için karbonhidrat almadığın için vücutta bazı eksiklikler meydana geliyor ama kitabında bile doktor 6 ilaç yazmış mutlaka kullanın vitaminleri yerine koymalısınız demiş vs vs... artılarına gelince yağ depolarını çabuk yakıyor ve yüzde yüz yağ yakma olayı var diyete başlamadan tüm tahlillerinizi aptırın diye ısrarla yazmış ve diyetten bir kaç hafta sonra yeniden yaptırın demiş....karbonhidrat diyetini ben de merak ettim ama sakıncalı değil mi? yani diyetisyenin tavsiye ettiği türden bir diyet mi?
isteyen olursa ben de paylaşabilirim diyetimi..
haydi kızlar diyete ve spora kaydirigubbakcemile2
akşam yemeklerini hayatından çıkaranların önüde saygıyla eğiliyorum kendim başaramadığım için sırnaşık şey çarçabuk kilo vermeyi sağlıyor alkisalkisalkiskızlar bende hayatımdan ekmeği çıkarttım..
akşamları sadece domates ve salatalık yiyorum..
ama öğle yemeğinde malesef iş yerinde çıkan yemekleri yiyorum.. gerçi kendimde getirebilirim yemeğimiartık öyle yapcam
hayır diyetisyenlerin tavsiye ettiği bir liste değil... sakıncası şu.. sadece protein yüklediğin için karbonhidrat almadığın için vücutta bazı eksiklikler meydana geliyor ama kitabında bile doktor 6 ilaç yazmış mutlaka kullanın vitaminleri yerine koymalısınız demiş vs vs... artılarına gelince yağ depolarını çabuk yakıyor ve yüzde yüz yağ yakma olayı var diyete başlamadan tüm tahlillerinizi aptırın diye ısrarla yazmış ve diyetten bir kaç hafta sonra yeniden yaptırın demiş....
akşam yemeklerini hayatından çıkaranların önüde saygıyla eğiliyorum kendim başaramadığım için sırnaşık şey çarçabuk kilo vermeyi sağlıyor alkisalkisalkis
ben seviyorum papatyanın tadını çokmu demliyorsun acaba ben ılık içiyorum bide şekersiz öyle dene bide tabi nasıl içtiğini bilmiyorum ama
yaptığım diyet metobolizmayı çalıştırarak vücudun yediğini yakmasını sağlıyor. ne kadar sık yersen vücut yediğini o kadar çabuk yakıyor... yürüyüş önemli ama madem evdesin ev egzersizleri yapabilirsin bence göbek bacak hareketleri flanolumunekankayizsmile
ferihancım bakınıyorum tatlım bir elimde kitap bir elimde internet:roflol:
sanada yazacağım canım yumurta yemiyorum dedin aslında yumurtayla çok daha güzel oluyor ve kolay yerimseniben
bir de vitamin araştırdım bende şimdi ondan alıcam reyhan ablada orda bulursa alsın yoksa türkiyeye gelince alsınsempatiksalakcinni emrivakiye bak.. ama tüm vitaminlere baktım tarif edilene en çok uyanı buldum üstelik kromda almalısınız diyor bu kitap ve bunda krom var.. geçen yıl mersa ilk kilolarını bu vitamin ile atmıştı diyetisyen vermişti ona tavsiye etmişti yani... hem zayıflatıcı özelliği olan hem multivitamin olan başka bir şey bulamadımyerimseniben
one a day weight smart
ben bir sitede bir alana bir hediyesini buldum eczanemizde.com diye bir yer bakıver...
canım sende her gün yediklerini yazarsan sanada yardımcı olmaya çalışırız en azından büyük hatalardan kurtulmanı sağlayabiliriz...
canım sende her gün yediklerini yazarsan sanada yardımcı olmaya çalışırız en azından büyük hatalardan kurtulmanı sağlayabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?