- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.621
ben de indirdim dün bu akşam yapacağım 2 mili indirdim 32 dakika sürüyormuş ancak dayanırım fazlasına aşırı terliyorum vücudum müsade etmiyorkalliste vazgeçecem pilavdan okeyy:))
kuruyemiş olarak da antep fıstığı badem bir tutam da çekirdek yedim :-\
bu arada
leslie ile yürüyüşten 3 Mile Weight Loss Walk (4 part halinde) onu indiriyorum
selam aebenim kızlar takımı kurtardılar sağolsunla.. o gün yazdım sana hemen ama bakamamışsın canım sorun yok dediğin gibi gerekte kalmadı... başınız sağolsun ayrıca allah sabır versin yakınlarına...selamlar 5. takımın güzel hatunları .....a.s.
ne güzel takım kalabalıklaşmış ...:1hug:
kalişim o gün yardımcı olurum dedim canım ama ertesi gün yakın bir arkadaşımın cenazasi vardı bikaç gün giremedim kusura bakma canım . yeni toparlıyorum kendimi.....
ama gerekde kalmamış bana takım 10 numara olmuş .:lepi:
yeni kıslar hoş geldiniz umarım tez zamanda istediginiz kiloya gelirsiniz .....
buraya takıma yazılıyor... tek mesaj halinde...cnm bildirimi özel msj mı atıyoruz yoksa buraya mı yazıyoruz.. bilmiyorumkismile
selamlar 5. takımın güzel hatunları .....a.s.
ne güzel takım kalabalıklaşmış ...:1hug:
kalişim o gün yardımcı olurum dedim canım ama ertesi gün yakın bir arkadaşımın cenazasi vardı bikaç gün giremedim kusura bakma canım . yeni toparlıyorum kendimi.....
ama gerekde kalmamış bana takım 10 numara olmuş .:lepi:
yeni kıslar hoş geldiniz umarım tez zamanda istediginiz kiloya gelirsiniz .....
sabah dışarı çıkıp semt pazarına gittim biraz sebze filan aldım ben et yiyeceğim diye evdekiler etten bıkacaklar... markettende kendime ton balığı sardalya ve hamsi konserve aldım :))
yeni arkadaşlarım bilmezde benim üç kızım var ortanca olan 16 yaşında.. ablasının arkadaşına yardıma gidiyor belediye havuzunda yaz okulu için küçük çocuklara yardımcı oluyor.. dün nerdeyse ağlamaklı geldi eve zaten çok hassaa bir çocuk... antrenör odasından adidas eşofman üstünü çaldırmış nasıl oluyorsa çok üzülmüş değmez dedim ama anlatamadım... bir de havuz kenarinda ayağı burkulmuş terliği filan kopmuş ayak ağrısı çekti sabaha kadar ama yinede gitti çünkü sözü verdiyse asla dönmez... ona hediye olarak yaz için tshirt filan aldım bir kaç tane valla bershkanın ürünleri var bizim pazarda ordan aldım :)) bir tshirt alana kadar 4 tane alınıyor ne yapayım bu kez böyle oldu adidasın yerini tutmasada bershkadan aldım diye kandırıyım
wawwwwwwopuyorumnanaktan kuralları söylemeden okuyan bir üye Şeniz
şimdi şöyle yapıyoruz...
ilk bildiriminiz olduğu için bu cuma sadece başlangıç kilonuzu yazacaksınız bunun için gelip kilom ******* demeniz yeterlidir... ama dikkat edelim ki kilolarınız sohbet içinde yer almasın ayrı bir mesaj halinde verin arayınca bulunmuyor gözden kaçıyor...
hesaplamayı bilen arkadaşlarımzı aynen senin dediğin gibi bildirim yapabilir ama bilmeyenler her seferinde sadece o hafta ki kilosunu yazıp bırakabilir ferihan ve senarist excel ile hesaplamayı yapıp bildirim verecekler zaten...
dikkat etmeniz bildiriminizin saat 12 yi geçmemesi ... mazeretsiz 2 kez bildirim yapmaya üye takım listesinden çıkartılırohaoldumsmile
ben leslie ile yürüyüşü indirdim kızlar 47 dakikalık bi program çok eğlenceli görünüyor
indiremeyenlere ya da isteyenlere mail adreslerine atarım
Merhaba herkese :) 5. takımda boşluk olduğunu okudum geldim. Ben de katılmak istiyorum.
83 kiloyum , 1.60 boyundayım ve yaz sonu okul başlayana kadar falan 65 kiloya inmek istiyorum. Yaşım da 16. 1-2 gündür ciddi ciddi başladım rejim yapmaya ama spor yapmıyorum. Günde 2-3 litre su ve 2 bardak yeşil çay içiyorum. Bu sabah da elma sirkesi-bal karışımı içmeye başladım. Bakalım faydası olucak mı? Cevabınızı bekliyoruum kabul edilip edilmediğimi de öğreneyim :))
pazar günümü gidiyorsun ablacım ben hep bu diyeti yapmaya çalışşıcam 15 gün sonra biraz daha arttırırım meyveyle flan karbonhidrat değerini ama çok aşmamaya özen göstericem sanırım 1 aya kadar gelirsin reyhan ablamda öyle olacak herhalde hepbirlikte yine en baştan başlayabiliriz hem bende çok ara vermeden tekrar baştan başlarsam hedefime daha çabuk ulaşırım şu 15 günde dişe dokunur bir kilo vermişolsam hiç bırakmam bile bu diyeti gerçi daha yumurta yemedim akşam deneyeceğim ilk yumurta deneyimini inşallah yiyebilirim haşlanmış yumurta çok zorlanırsam tavaya kırarım yağsız olarak ama haşlama iş yerinede getirme açısından iyi olur diye düşündüm neyse denemekte fayda var yoksa aç kalıcamtatilde cuma günleri gelecekmisin ablacım bizi çok yalnız bırakmassın değilmi tecrübesiz yardımcılar olarak takımı mahvetmeyelim sakın Allah korusun elini çekme üstümüzden opuyorumnanaktan
kabul edip etmemek sorun değil istediğin gibi paylaşım yapabilirsin fakat 5. takım boşluğunu okurken en son mesajıda okusaydın güncellenmiş bilgi var takım kontenjanı doldu diyeohaoldumsmile
selamlarrrrrrrrrrr..
gecmisi okumadim sonra okurum bir selam vereyim önce sonrada saclarimi yapayim bici yaptimda
kontenjan doldumu? hay massallah haydi hayirlisi. bu defa bu is tamam lami cimi yok senarist de dahil herkes istedigi kiloya inecek.:hulya:
canım benim pazar günü gitmiyorum ama pazardan sonra her an gidebilirim gökçenin işinde son günü olacak çünkü.. bu gün ayça geliyor yarın bir işini halledip cuma dönecek geri otele ehh biz de hafta sonu valizlerimizi toparlarız sonra ilk uygun zamanda yola çıkarız ne kadar kalırım bilemedim fazla kalamam yırtık var biliyorsun ama git gel yaparım büyük ihtimal ile ve sonra temmuzda tatile çıkarız mutlaka o henüz planlanmadı...
ferihancım bu cuma hesaplama işinde buradayım önce siz yaparsınız senaristle anlaşıp sonra ben kontrol ederim yol gösteririm yarın ayarlamasını yaparız bu durumun... ama sonra ki cumalar için şimdiden bir şey söylemem saçma olur başka bir cumaya kim nerede ne olacak belli mi olur...
bu arada bir sorun var hala teklifim geçerli yani takımın iderliği yani kaptanlığı.. yeni arkadaşlar ile biraz daha paylaşımı arttırdığınızda bu konuyu açarsınız tekrardan ve birisi mutlaka çıkıp bengönüllüyüm demek zorunda.. 3 yıl beni inanın çok yordu.. ayrıca şu sürekli söylediğim motive sözcüğü var ya onu geri alabilirmiyim kazanabilirmiyim hala meçhul.. yani tek sorun takımda kimse olmaması değildi siz de bunu biliyorsunuz.... ben bir uzaklaşayım siz takımı evirip çevirinbenden başka birilerinin de burada bir şeyler yaptığını görebilmek nasıl bir duygu onu bir tadayım sonrası allah büyük sonra konuşuruz.... benim yokluğumda 13. takım yani kardeş takımla lütfen bağlarınızı kopartmayınız hele ki cumaları sürekli iletişimde olunuz... kardeş takımın lideride bu cuma görevine son verecek artık hedefine ulaşmış olarakopuyorumnanaktan bu yüzden geriye acemi arkadaşlar kalacak aynı bizim takımda olduğu gibi, birlik olursanız bu işin üstesinden kalkarsınız ...
ben ve reyhan ablaya gelince zaten hiç bir şeyi sorun etmedik bu güne dek litede olmaksızın her gün düzenli paylaşım yaptık, takımın gidişatı bunuda belirleyecektir....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?