Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fasulye neden yemedin merak ettim ferihan kh değerinden dolayı mı yoksa ilk 15 güne uymak için mi??

fasulye neden yemedin merak ettim ferihan kh değerinden dolayı mı yoksa ilk 15 güne uymak için mi??

canım dün zaten bütün gün 21 kh almıştım sebzelerden o yüzden yemedim ilk 15 gün 20 kh dğerini geçmemem gerekiyor proteine yüklenmeliyim 15 gün sonra biraz daha arttırabilriim kh değerini ama şimdilik biraz sabredicem artık guclubacismile

bu yil laptopu lacagim yanima ferihanim winn diye birseyler varya trce adini bilmem .:roflol::roflol: onlardan bir tane alir girerim canim..
hayirli geceler hepinize ben yatiyorum yarin sabahciyim yine. öpüyorum hepinizi Şeniz

evet ablacım wınn iyi düşünmüşsün gerçekten senden mahrum kalmayalım tatilde hem kalliste ablamda alacakmış sizsiz bırakmayın bizi şimdi nasıl heyecanlısındır tatile geliyorsun diye son günler geçmiyordur şimdi çalışıyorsun tabii neyse gelince okursun öpüyorum ablacım görüşürüz .opuyorumnanaktan

selamlar 5.takımın güzel bayanları buyrunnnnnnnnn

nasılsınız hepiniz incelmeye büyük bir moral ve azimle devam ediyorsunuz inşallah. birer fıstık olmanıza az zaman kaldı.

bu yaz, son 1 yılda üzerime yapışan 10 kiloyu savmam gerektiği için vitrinlere bakmadan hızla geçiyorum kaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ki kısa bir süre sonra en fazla 3 ay veriyorum kendime, ramazan bayramında 36 beden bir elbise giyeceğim zemuszemus

bugün işler nedeniyle acayip kötü bi sabahtı ama gelip sizi görünce moralim düzeldi inanın..

kalliste ablam sen nereye gidiyosun seninle güzeldi grup bizi yalnız bırakmayın nolur :gitme:

merhaba kızlar
sabahkahvatım 1kk peynir 2çatal tereyağı bir lokma tam buğday ekmeği yarım haşlanmış yumurta 1puaça1fincan süt (şekersiz)
akşama kadar acıktıkça bitki çayı ve su ile geçiştirmeyi düşünüyorum bide komposto
benben sana özelden gönderdim canım mail adresimi
hadi öptüm sizi

linki gönderdim honeybaby ve moncy cim
video dosyasını göndermek için uğraştım ama gitmiyor büyük ebatlı bir dosya sanırım
gönderdiğim linkten 3 mile weight loss walk ı indirdim benkaydirigubbakcemile2

melisim cicim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın takımcığım dünden beri kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin almaya başlayacağım niye böyle oldum anlamadım havalarda çok etkiledi sanırım yoksa yaptığım
ferihancım keşke iki çatal fasülyede alsaydın bir de kendini yumurta için o kadar fazla zorlama canım hayatın boyunca yiyememek var bu tip durumlarda tiksinebilirsin iyice ....

vitamin almamızın şart olduğunu defalarca yazdm ferihancım hatta reyhan ablayla ben çoktan başladık bir tanede değil hem kalsiyum hem biotin hem de multivitamine başladık ben biotini henüz almadım ama bu gün yarın alacağım...en basiti demiştin ya sandoz filan olardan kullan bari.. aile hekiminizede annen kardeşin sen vs biri gidip istediği vitamni yazdırabilir biliyorsun diyorum da sizin orda aile hekimi varmı bilmiyorum burda var ondan dedim...ihmal etme kitaptada yazıyor mutlaka alın diye...

EVET canm çok isterim,
mail adresi vermek forumda yasak canım bir şekilde özelden vermeye çalışın.. sildim yazdıklarınızı...

ferihancım henüz kitabı bitiremedim ama diyetin işleme durumu nasılmış anladım... 15 günün sonunda 20 puanı aşmadan başarıyla bitirebilirsen metabolizma hızını anlıyorsun bir şekilde ve sonra ki karbonhidratları ona göre ufak ufak basamaklı şekilde arttırıyorsun...her basamakta kilo vermeye devam edersen sonuna kadar gidiyorsun .. net anladığımda yazarım canım henüz kafa basmadı

canım ben oteldeyken çok fazla takılamam buralara zaten az vakit oluyor ondada bırakıp gelemem modemi tatil için bakıcam o da en fazla 10 günlük tati olur zaten fazla kalmayız... ayın 23 ünde denizlide eltimin oğulunun düğünü var eşimde o gün izine çıkarım düğündü dernekti sonra tatili hallederiz dedi henüz netleşmedi tabiki...

3 ayda 10 kiloyu ve varsa fazlasını ciddi ciddi verirsin hiç zorlanmadan hemde senin işin kolay....

canım istanbula gidiyorum bir kaç hafta sonrasındada tatil var süre belli değil ne zaman dönerim dönsresem takım rayına oturmuşsa geri gelirim tehtid edeyimde çabuk kurulsun düzen... her takım üyesi üzerine düşen sorumluluğu alırsa sohbetten çok diyet konuşuluyırsa seve seve geri dönerim ama yok takımda motive kazandırıcı bir durum yoksa isteyen gelip isteyen gelmiyorsa benimde gelmem için bir sebep yok demektir zemuszemus o zamanda aynen şimdiki gibi destek vererek karşıdan izlemeye devam ederim yani malülen emeklilik
şaka bir yanada ben burda kah diyet yaparak kah sadece sohbet için gelerek 3 yılı bitirdim ve artık biraz uzaklaşmak zamanı geldi diye düşündüm fırsat bı fırsatta taptaze yeni üyeler gelmişken benden başka birilerinin takım için bir şeyler yapmasını görmek istiyorum bu tuhaf bir duygu..anlatabildim mi bilmem... dönmek yada dönmemek işte bütün mesele bu

kalliste ablam sen gel yeter ki, biz hep böyle azimli deli dolu enerjik bi grup oluruz kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar nasılsınız ya bu hafta başlayıp kaç kilo verdiniz ay yarını iple çekiyorum ama ben bu hafta yürüyüş yapamadığımdan dolayı pek hızlı gitmedi. bunu haftaya telafi edeceğim inş. :hulya:

sağol blue ben pek azimli başlayamadım ama zaman içerisinde motivasyonum yükselecektir çünkü kafaya koydum. spor olayımı biraz artırmam lazım sırayla hepsi olacak şu stresli günlerim bir geçsin stresliyim diyerek yemiyorum şimdilik başarım bu

ya ben indiremiyorum bi türlü şu programı sürekli hata veriyor bana tekrar atarmısınız kızlar

hep beraber başarıcaz inş. benbencim, buarada linkler için uğraşmışsın teşekkürler, mesaj sayım tam olmadığı için ben de mail adresimi sana özelden gönderemedim. kendim bi arayayım bulurum inş.

az yemekten ziyade az ve sık yemek, hatta bunu bir hayat tarzı haline getirmek diye düşünenlerdenim. bir yandan zayıflarken sinirleri harap etmemek ve vücut kaslarına, vitamin ve kan depolarına zarar vermemek şart.

diyetten üç gün sonra saçlarım dökülüyoooo :sm_confused: dememek hem de zayıflarken metabolizmayı hızlandırmak adına özellikle ara öğünlere dikkat.. günlük 1 bardak sütümüzüüüü ve 2-3 kaşık da olsa yoğurdumuzuuuu, kuru meyvelerimizi (üzümdür hurmadır falandır filandır), b vitamini deposu olan tahıllı yulaflı kepekli ekmeğimiziii ihmal etmeyeliiiiimmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

işte bikaç alternatif;

2 yulaflı biskuvi + 1 çay bardağı süt
4 hurma + 2 galeta
1 galeta + 12 çilek + 1 çay bardağı süt
3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

teşekkürler paylaştığın için.evet sık sık yemeyle vermişsin gördüğüm kadarıyla.hepimizin temennisi o gitsin fazla kilolarımız inşallah=)

canlarım nasılsınız ben öğlen ton balık ve domates yedim bugün hiç acıkmadım akşamda yumurta yiyeceğim peynirli bu gidişle yumurtadan tiksineceğim inşallah öyle olmaz ama sabır daha ikinci günümdeyim 15 gün sonra baya kilo vermiş olmalıyım Allahın izniyle :))

canım haklısın az ve sık yiyerek bende verdim kilo ve 10 gün öncesine kadarda öyle devam ediyordum bundan hiç şikayetçi olmadım şimdilik düşük karbonhidratlı beslenip yine az ve sık yemeyi deniyorum bakalım bu ne kadar işe yarayacak ama kesinlikle bu kilolardan kurtulmak asıl olan opuyorumnanaktan

ablacım bu sabah itibariyle vitamin almaya başladım şimdilik sadece sandoz almaya başladım önümüzdeki günlerde ismini verdiğin diğer vitamin ilaçlarıını bende sipariş etmeyi düşünüyorum baya fazla vitamin varmış onların içinde zayıflamayada etkenmiş üstelik onlarıda kullanacağım ama bugün çok şükür hiç acıkmadım sıkıntıda yaşamadım akşamda sorunsuz biter herhalde istenildiğinde karbonhidrat yemedende dayanılabiliyormuş hele sabahları sosis müthiş tok tutuyor öğleden sonraya kadar hiç acıkmadım desem yeridir böyle yapıcaz sen kitaptan okuyup anladıkça banada söylersin ablacım ben bu 15 günü en çok 20 kh ile bitiririm sonrasındaysa azıcık azıck arttırırım hafif hafif şimdilik yoğurttan ziyade yumurta et tvuk balık onları yiyip 15 gün sonrası yoğurtlada devam ettiricem diyeti bakalım bir aya kadar ne kadar kilo vericem beni takip edinnn
ne güzel yaz geldi düğünler başladı sonrada tatil inşallah bol bol dinlenerek eğlenerek zinde gelirsin tatilden ablacım benim içinde bol bol dinlen ve yüz opuyorumnanaktan

aresozgur ; ne demek, umarım faydası olur.. buyrunnnnnnnnn

ferihanncım düğün mü var bi etkinlik mi var yakın zamanda?
diyetten memnun kalırsan taktiklerini alırım ben de vereliniortak .. sadece kanşekerimden ve tansiyonumdan korkuyorum.

buarada işte size bir dergiden alıntı:

Avuç avuç yerseniz, kilo almanız doğal. Oysa 30-40 gram yediğinizde 150-200 kalori civarında bir kalori kazanımınız söz konusudur ve bu rakam ara öğünlerde almanızı tavsiye ettiğimiz rakama eşittir.

Ara öğünlerinizde cipsler, tuzlu veya şekerli bisküviler, fırın işi unlu, yağlı zararlı besinler ya da çikolata, dondurma yerine bu yiyecekleri tercih ederseniz, hem kilo sorunuyla karşılaşmaz hem de sağlığınıza ciddi bir yatırım yapmış olursunuz. Bizden söylemesi...

MÜKEMMEL ARA ÖĞÜN SEÇENEKLERı

40 gr ceviz = 8 adet
40 gr fındık = 20 adet
40 gr badem = 20 adet
40 gr yer fıstığı = 20-25 adet
40 gr antepfıstığı (kabuksuz) = 20 adet

slm çok değerli takım arkadaşlarım...
evde tadilat ve temizlik olduğu için foruma pek giremedim.kusuruma bakmayın.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca daha bi mutlu oluyorum yalnız değilim diye.kalliste cim gitmene üzüldüm (henüz fazla tanımama rağmen) ...

selamlarrrrrr..
hay massallah birkac kisiyi birden yakalamak ne güzelmis takimda.. nasil gidiyor herkes iyimi?
ferihancigim sende hemen farkettin bak kesinlikle aclik hissi yok bu diyette.. hic acikmiyor insan . isin acaibi canin birseyde istemiyor.. ben cok pisbogaz biri olarak kendimi hayretle izliyorum. hic ac degilim. canimda birsey istemiyor. günde sadece 3 ögün yiyorum ve doyuyorum.. keske kis baslarinda baslamis olsaydik bu diyete. yaz iznine kadar cok yol alirdik. ama bunada sükür. izinden sonrada aynen devam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…