- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.661
EVET canm çok isterim,1hug:
günaydın takımcığım dünden beri kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin almaya başlayacağım niye böyle oldum anlamadım havalarda çok etkiledi sanırım yoksa yaptığım diyet şekli ve yeme düzenim hep aynı o çok etkilemez diye düşünüyorum yinede bugünden itibaren vitamin alayım belki güç gelir vücuduma dün akşam dediğim gibi 2 haşlanmış yumurta yedim bol baharatlı bu sabahta sosis kavurdum yağsız tuzsuz tavada çevirdim birazcık onu yedim kh değeri 1 zaten yanımdada öğlen için light ton balığı ve bir domates getirdim sebzesiz olmuyor sadece proteine yüklenilmiyor zaten arada böyle domates salatalık bari olsun akşam kardeşim mis gibi taze fasulye yapmıştı benim mönüm yumurta diye kokusuna bile bakmadım( olsun zayıflayalımda ne fasulyeler yeriz değilmi akşamda yine peynirli omlet yaparım yağsız diye düşünüyorum şimdi geçmişe bakayım biraz hepinizi öpüyorum canlarım .
fasulye neden yemedin merak ettim ferihan kh değerinden dolayı mı yoksa ilk 15 güne uymak için mi??
bu yil laptopu lacagim yanima ferihanim winn diye birseyler varya trce adini bilmem .:roflol::roflol: onlardan bir tane alir girerim canim..
hayirli geceler hepinize ben yatiyorum yarin sabahciyim yine. öpüyorum hepinizi Şeniz
merhaba kızlar
sabahkahvatım 1kk peynir 2çatal tereyağı bir lokma tam buğday ekmeği yarım haşlanmış yumurta 1puaça1fincan süt (şekersiz)
akşama kadar acıktıkça bitki çayı ve su ile geçiştirmeyi düşünüyorum bide komposto
benben sana özelden gönderdim canım mail adresimi
hadi öptüm sizi
melisim cicim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kardeş takım,
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler, neşe getirmişler. Kallsitecim şimdi anladım durumu ve sevindim, o kadar hızlı olmuşki herşey anlamadım bir anda :))
öpüyorumopuyorumnanaktan
ferihancım keşke iki çatal fasülyede alsaydın bir de kendini yumurta için o kadar fazla zorlama canım hayatın boyunca yiyememek var bu tip durumlarda tiksinebilirsin iyice ....günaydın takımcığım dünden beri kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin almaya başlayacağım niye böyle oldum anlamadım havalarda çok etkiledi sanırım yoksa yaptığım
mail adresi vermek forumda yasak canım bir şekilde özelden vermeye çalışın.. sildim yazdıklarınızı...EVET canm çok isterim,
ferihancım henüz kitabı bitiremedim ama diyetin işleme durumu nasılmış anladım... 15 günün sonunda 20 puanı aşmadan başarıyla bitirebilirsen metabolizma hızını anlıyorsun bir şekilde ve sonra ki karbonhidratları ona göre ufak ufak basamaklı şekilde arttırıyorsun...her basamakta kilo vermeye devam edersen sonuna kadar gidiyorsun .. net anladığımda yazarım canım henüz kafa basmadıcanım dün zaten bütün gün 21 kh almıştım sebzelerden o yüzden yemedim ilk 15 gün 20 kh dğerini geçmemem gerekiyor proteine yüklenmeliyim 15 gün sonra biraz daha arttırabilriim kh değerini ama şimdilik biraz sabredicem artık guclubacismile
canım ben oteldeyken çok fazla takılamam buralara zaten az vakit oluyor ondada bırakıp gelemem modemi tatil için bakıcam o da en fazla 10 günlük tati olur zaten fazla kalmayız... ayın 23 ünde denizlide eltimin oğulunun düğünü var eşimde o gün izine çıkarım düğündü dernekti sonra tatili hallederiz dedi henüz netleşmedi tabiki...evet ablacım wınn iyi düşünmüşsün gerçekten senden mahrum kalmayalım tatilde hem kalliste ablamda alacakmış sizsiz bırakmayın bizi şimdi nasıl heyecanlısındır tatile geliyorsun diye son günler geçmiyordur şimdi çalışıyorsun tabii neyse gelince okursun öpüyorum ablacım görüşürüz .opuyorumnanaktan
3 ayda 10 kiloyu ve varsa fazlasını ciddi ciddi verirsin hiç zorlanmadan hemde senin işin kolay....selamlar 5.takımın güzel bayanları buyrunnnnnnnnn
nasılsınız hepiniz incelmeye büyük bir moral ve azimle devam ediyorsunuz inşallah. birer fıstık olmanıza az zaman kaldı.
bu yaz, son 1 yılda üzerime yapışan 10 kiloyu
kalliste ablam sen nereye gidiyosun seninle güzeldi grup bizi yalnız bırakmayın nolur :gitme:
kalliste ablam sen gel yeter ki, biz hep böyle azimli deli dolu enerjik bi grup oluruz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar nasılsınız ya bu hafta başlayıp kaç kilo verdiniz ay yarını iple çekiyorum ama ben bu hafta yürüyüş yapamadığımdan dolayı pek hızlı gitmedi. bunu haftaya telafi edeceğim inş. :hulya:
sağol blue ben pek azimli başlayamadım ama zaman içerisinde motivasyonum yükselecektir çünkü kafaya koydum. spor olayımı biraz artırmam lazım sırayla hepsi olacak şu stresli günlerim bir geçsin stresliyim diyerek yemiyorum şimdilik başarım bu
tabiki hemen paylaşayım
ben şimdi bunu en son ara öğünde galeta yemeden yapıyorum, 62,5 ,ile başladım şuanda 61 im. yürüyüşleri artırmam gerek.
güle güle kilolar bir daha görüşmemek üzere gitsinler inşallahh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kalliste ablam sen gel yeter ki, biz hep böyle azimli deli dolu enerjik bi grup oluruz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar nasılsınız ya bu hafta başlayıp kaç kilo verdiniz ay yarını iple çekiyorum ama ben bu hafta yürüyüş yapamadığımdan dolayı pek hızlı gitmedi. bunu haftaya telafi edeceğim inş. :hulya:
melisim cicim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ferihancım keşke iki çatal fasülyede alsaydın bir de kendini yumurta için o kadar fazla zorlama canım hayatın boyunca yiyememek var bu tip durumlarda tiksinebilirsin iyice ....
vitamin almamızın şart olduğunu defalarca yazdm ferihancım hatta reyhan ablayla ben çoktan başladık bir tanede değil hem kalsiyum hem biotin hem de multivitamine başladık ben biotini henüz almadım ama bu gün yarın alacağım...en basiti demiştin ya sandoz filan olardan kullan bari.. aile hekiminizede annen kardeşin sen vs biri gidip istediği vitamni yazdırabilir biliyorsun diyorum da sizin orda aile hekimi varmı bilmiyorum burda var ondan dedim...ihmal etme kitaptada yazıyor mutlaka alın diye...
mail adresi vermek forumda yasak canım bir şekilde özelden vermeye çalışın.. sildim yazdıklarınızı...
ferihancım henüz kitabı bitiremedim ama diyetin işleme durumu nasılmış anladım... 15 günün sonunda 20 puanı aşmadan başarıyla bitirebilirsen metabolizma hızını anlıyorsun bir şekilde ve sonra ki karbonhidratları ona göre ufak ufak basamaklı şekilde arttırıyorsun...her basamakta kilo vermeye devam edersen sonuna kadar gidiyorsun .. net anladığımda yazarım canım henüz kafa basmadı
canım ben oteldeyken çok fazla takılamam buralara zaten az vakit oluyor ondada bırakıp gelemem modemi tatil için bakıcam o da en fazla 10 günlük tati olur zaten fazla kalmayız... ayın 23 ünde denizlide eltimin oğulunun düğünü var eşimde o gün izine çıkarım düğündü dernekti sonra tatili hallederiz dedi henüz netleşmedi tabiki...
3 ayda 10 kiloyu ve varsa fazlasını ciddi ciddi verirsin hiç zorlanmadan hemde senin işin kolay....
canım istanbula gidiyorum bir kaç hafta sonrasındada tatil var süre belli değil ne zaman dönerim dönsresem takım rayına oturmuşsa geri gelirimtehtid edeyimde çabuk kurulsun düzen... her takım üyesi üzerine düşen sorumluluğu alırsa sohbetten çok diyet konuşuluyırsa seve seve geri dönerim ama yok takımda motive kazandırıcı bir durum yoksa isteyen gelip isteyen gelmiyorsa benimde gelmem için bir sebep yok demektir zemuszemus o zamanda aynen şimdiki gibi destek vererek karşıdan izlemeye devam ederim yani malülen emeklilik
şaka bir yanada ben burda kah diyet yaparak kah sadece sohbet için gelerek 3 yılı bitirdim ve artık biraz uzaklaşmak zamanı geldi diye düşündüm fırsat bı fırsatta taptaze yeni üyeler gelmişken benden başka birilerinin takım için bir şeyler yapmasını görmek istiyorum bu tuhaf bir duygu..anlatabildim mi bilmem... dönmek yada dönmemek işte bütün mesele bu
canım haklısın az ve sık yiyerek bende verdim kilo ve 10 gün öncesine kadarda öyle devam ediyordum bundan hiç şikayetçi olmadım şimdilik düşük karbonhidratlı beslenip yine az ve sık yemeyi deniyorum bakalım bu ne kadar işe yarayacak ama kesinlikle bu kilolardan kurtulmak asıl olan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?