Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ablacım çok paylaşım yapılmış değilmi yeni arkadaşlar maşallah hızlı başladı inşallah böyle devam eder listede görürüz haftaya hepsini çokta samimi arkadaşlar hiç yabancılık çekmediler hemen her konuda herkezle çekinmeden yazışıyorlar buda bizim açımızdan çok iyi kalliste ablamda takımın canlandığını görünce mutlu oluyor inşallah daha iyi olacak bundan sonra hep birlikte kurtulucaz kilolardan bende başladım ablacım sizin diyete bugün 20 kh değeri kadar aldım ve ilk kez yumurta yedim bu akşam şimdilik iyiiyim ama hala yumurta sevmiyorum bu diyet bittiğinde yine uzun bir süre yumurta yemeyi dşünmüyorum akannehir bugün günlük 20 kh almak için ilk günüm 15 gün sonra değişikliği hep beraber görürüz ablacım sonrasında kh değerini biraz daha yükseltirim bilmediğim şeylerde yardım edersin ablacım akşam 2 haşlama yumurta yedim öpüyorum ablacım seni baya uzun yazmışız bitmedi okuman opuyorumnanaktan

kallistecim gitmene üzüldüm ama yeni olduğum için geçmişi bilmiyorum demekki çok yoruldun olsun ama genede paylaşımsız bırakmazsın inşallah ferihancım kendine güven yapılamaz diye hiçbişey yoktur hem eski üyeler varken yenilerden aday gösterilmesi saçma olur bence sonuçta başından beri burdasınız ve neyin nasıl olduğunu ve idareyi biliyorsunuz sana güveniyorum canım Allah'ın izni ile başa çıkabilirsin merak etme hem yardımımızı istediğin her konuda seve seve yardım ederiz sonuçta hepimiz bir takımız değilmi.(her ne kadar bizim sonumuz belli olmasada şimdilik takımız :) )

hoşgeldiniz diyen tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum hoşbulduk inşallah harika bir takım oluruz

ay canim ya cok tatli dillisin ferihan. ne kadar iyi bir kizsin seni sevmemek imkansiz..
güzel allahim herseyi güzel yüregine göre verir insallah.. kadir kiymet bilen insanlara rastlar mutlu olursun umarim.
basladin güzelim diyete insallah cok güzel sonuclar alirsin.. iki hafta böyle git canim meyveye hic yüklenme cok KH si var cünkü. o 20 degeri sebzeden almaya calis hatta 20nin altinda kal iki hafta.. bu diyeti yapan bir hanim ilk zamanlar 5kh yi gecmiyordum diyor. ben o diger tarafida okuyorum vaktim olursa..
bir hafta daha buradayim ferihancigim.. haftaya cumartesi yola cikiyoruz kismetse..
elimden gelirse her türlü yardimi tabiki yaparim seker.. herseyi sorabilecegini biliyorsun.Şeniz

canım benim teşekkür ederim tabiki takımız hepbirlikte yapacağız bir çok şeyi herşeyden önce amacımız birlikte zayıflamak ve motivasyon kalliste ablam çok yoruldu haklıda aslında bizdende çok önce burdaydı ve bizede takım ruhunu aşıladı tam olarak gitmeyecek yine yanımızda sadece kaptan olarak sorumluluğu hafifletmek istiyor gidene kadar ne olur bilmiyorum bir bakalım hep birlikte iyi bir uyum sağladık dünden beri eminim daha güzel olacak çok öpüyorum canım opuyorumnanaktan

sağol ablacım senide sevmemek imkansız sen güzel bakıyorsun amin inşallah bak bunu öğrendiğim iyi oldu ben bugün 21 kh aldım yarın dahada dikkat ederim bakalım kaç kilo vereceğim sen tr ye geldikten sonrada girersin değilmi ablacım takıma mahrum bırakma senden ve tatlı dilinden bizi opuyorumnanaktan

bu yil laptopu lacagim yanima ferihanim winn diye birseyler varya trce adini bilmem .:roflol::roflol: onlardan bir tane alir girerim canim..
hayirli geceler hepinize ben yatiyorum yarin sabahciyim yine. öpüyorum hepinizi Şeniz

merhaba canlarım,nasılsınız... takıma yeni arkadaşlar gelmişler, ben artık takımda sayılıyor muyum sayılmıyor muyum bilemiyorum...yer işgal etmemeliyim,paylaşım hiç yapamıyorum çünkü. ben fahri olarak görevimi sürdürüyorum dermişim:) şaka bir yana benim yerim başkasına verilmediyse verilsin,benim size faydam yok bu yaz... kışa da yer müsait olursa tekrar gelirim inşallah..
sporuma tam gaz dvm ediyorum, yediklerime her zaman dikkat edemesem de (çünkü çok düzensiz saatlerde çalışıyorum biliyorsunz..) elimden geleni yapıyorum. 4 aydır 7 kg vermiş durumdayım,çok az ama olsun veriyorum.4 aydır görüşmediklerim anlıyorlar tabii ,çok kg vermişsin diyorlar.sporla verince çok görünüyor işte...
hepinizi çok özledim,kallisim istanbula gelip gideceksin anladığım kadarıyla,Allah yardımcın olsun.çok özledim seninle sohbeti..reyhan ablam seni de öyle... hepinizi öperim

kızlar beana bu hafata izin verin
bildirimde bulunamayabilirimnete girsem bile tartı olmadığı için izinli dersiniz olurmu
a e olunnn...
maşş takımın tadı yeni gelmiş
ama ben fazla kalamıycam
byyyy

bu yil laptopu lacagim yanima ferihanim winn diye birseyler varya trce adini bilmem .:roflol::roflol: onlardan bir tane alir girerim canim..
hayirli geceler hepinize ben yatiyorum yarin sabahciyim yine. öpüyorum hepinizi Şeniz
reyhan abla koptum yaaa wınn her yerde wınn galiba burdada aynı işte ama bazılarından çok şikayetçiler ben yarın sana hangisi iyiymiş diye bakayım bu yıl tatile gidince bende alıcam ondan çünkü otellerde ıdalarda nerdeyse bir günlük oda parası veriyorsun internete ohaoldumsmile lobiye koymuşlar ne olacaksa guclubacismile her neyse bende alıcam iştezemuszemus

çikolatım hoşgeldin canım bizde seni çok özledik canım inan ki..
senin yerin her zaman var biliyorsun ama şu an yaz dönemi için arkadaşlar yalnız kalmasınlar diye ne senin yerini ne mersanın yerini nede başka izine çıkanların yerini boş bırakmadık yaz döneminden sonra dönünce düşünürüz canım bir şeyler biliyorsun biz de fahri üyeyiz
kilo vermesende sporla kimbilir nasıl incelmişsindir çok merak ediyorumŞeniz

kızlar beana bu hafata izin verin
bildirimde bulunamayabilirimnete girsem bile tartı olmadığı için izinli dersiniz olurmu
a e olunnn...
maşş takımın tadı yeni gelmiş
ama ben fazla kalamıycam
byyyy

banucum seni git gel yapmayalım sürekli nasılsa sadece bu hafta yoksun aynı geçelim haftaya bakarız duruma ... haftaya ben de olmayacağım için listede karışıklık olmasın..

ben geldiiim
bu akşam becerdim sanırım bissürü alıntı yapıp batırmamayı
kallisim kaptanım ben günde en az 3lt su içiyorum içinde rezene de olan karışık süt arttırıcı bitki çayı günde 2kez sabah akşam içiyorum kayısı kompostosu sabahlları 1kase içiyorum bak soğan denemedim midemde rahatsızığım var diye onu deneyebilirim ben neler denemedim ki süt artsın diye hepsinide internetten buldum zaten benim sıpa doğdu doğalı meme çok almıyor bu aralarda iyice bıraktı offfff aslında hayırlısı kısmetinde ne kadar varsa o kadar içecek değilmi?

ayy eskiden bende göbek atarak verirdim çok eğlencli oluyordu ama içinden gelecek insanın bende kalmadı eski bensenağlama

verdiğin bilgiler için teşekkür edriz canımŞeniz çok faydalı oldu bana

ben leslie ile yürüyüşü indirdim kızlar 47 dakikalık bi program çok eğlenceli görünüyor
indiremeyenlere ya da isteyenlere mail adreslerine atarım

benben özelden banada ataramısın şekerimkaydirigubbakcemile5

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1kk peynir 1dilim domates 1dilim salatalık 2-3 çatak tahin helvası 1dilim tam buğday ekmeği bitki çayı
ara 3tane kuru kayısı türk kahvesi (komşu kahveye geldi mecburen içtim)
öğlen 1kase çorba
ara 2tane ev yapımı zeytinyağlı puaça şekersiz çay
akşam tavuk ızgara 2kaşık yoğurt
ara şekersiz çay
çok mu yemişim yaaaa zaten akşam eşimede dedim ben bugün hiiiç açlık hissetmedim çok yedim galiba diye
aaaaa unutuyordum eşimle oğlumla yürüyüş yaptık akşam yarım saat kadar sabah pazarada gitmiştim o da yürüyüş sayılırsa tabiiikaydirigubbakcemile3
hadi öptüm herkesiiii

günaydın kardeş takım,
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler, neşe getirmişler. Kallsitecim şimdi anladım durumu ve sevindim, o kadar hızlı olmuşki herşey anlamadım bir anda :))
öpüyorumopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum sabah yürüyüşümü yaptım yahu erken kalkıp yürüyüş yapmak kilo vermekten ziyade beni çok mutlu ediyor keşke daha önce başlasaydım diyete gelince dün ki yediklerimi yazayım sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta 1 dilim domates 1 dilim salatalık öğlen tavuk ızgara 1 bardak ayran arada 5 fındık 5 fıstık akşam bolca salata yağsız az tuzlu (napim tuzsuz yiyemiyorum ama alışacam azalttım)1 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt dünki menüm böyleydi bugüne Allah kerim hadi görüşürüz arkadaşlar

günaydın arkadaşlar ben biraz suçlu olarak geliyorum yanınıza;
dünkü menümü yazarak başlayım:
sabah: 1 dilim light ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
ara: diyet bisküvi, şekersiz çay.
öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 2 lokma ekmek.
ara: 1 tabak karpuz
akşam: 1 kase lebeni çorbası, karpuz, 3-4 dilim fırınlanmış patates.
(burda arkadaşıma misafirliğe gittim) ara: 3-4 lokma börek, 3-4 lokma muhallebi, 2 erik.
akşam abartmış mıyım acaba? spor yapamıyorum keyfim hiç yok lesliyi çok merak ediyordum yapamadım oğlum çok huysuz sanırım bir rahatsızlığı var.
honeybabey,bluebottle kızlar size özelden leslie ile yürüyüşü atmayı deniycem fakat özel mesaj iznim olmayabilir sizin varsa bana mail adreslerinizi verin oraya göndereyim ben ))

günaydın arkadaşlar ben biraz suçlu olarak geliyorum yanınıza;
dünkü menümü yazarak başlayım:
sabah: 1 dilim light ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
ara: diyet bisküvi, şekersiz çay.
öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 2 lokma ekmek.
ara: 1 tabak karpuz
akşam: 1 kase lebeni çorbası, karpuz, 3-4 dilim fırınlanmış patates.
(burda arkadaşıma misafirliğe gittim) ara: 3-4 lokma börek, 3-4 lokma muhallebi, 2 erik.
akşam abartmış mıyım acaba? spor yapamıyorum keyfim hiç yok lesliyi çok merak ediyordum yapamadım oğlum çok huysuz sanırım bir rahatsızlığı var.
honeybabey,bluebottle kızlar size özelden leslie ile yürüyüşü atmayı deniycem fakat özel mesaj iznim olmayabilir sizin varsa bana mail adreslerinizi verin oraya göndereyim ben ))

günaydın takımcığım dünden beri kendimi çok yorgun hissediyorum bugün vitamin almaya başlayacağım niye böyle oldum anlamadım havalarda çok etkiledi sanırım yoksa yaptığım diyet şekli ve yeme düzenim hep aynı o çok etkilemez diye düşünüyorum yinede bugünden itibaren vitamin alayım belki güç gelir vücuduma dün akşam dediğim gibi 2 haşlanmış yumurta yedim bol baharatlı bu sabahta sosis kavurdum yağsız tuzsuz tavada çevirdim birazcık onu yedim kh değeri 1 zaten yanımdada öğlen için light ton balığı ve bir domates getirdim sebzesiz olmuyor sadece proteine yüklenilmiyor zaten arada böyle domates salatalık bari olsun akşam kardeşim mis gibi taze fasulye yapmıştı benim mönüm yumurta diye kokusuna bile bakmadım ( olsun zayıflayalımda ne fasulyeler yeriz değilmi akşamda yine peynirli omlet yaparım yağsız diye düşünüyorum şimdi geçmişe bakayım biraz hepinizi öpüyorum canlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…