- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.641
ay allam ya ne yaptiniz gece yarisi oldu oku oku bitiremedim yazdiklarinizi. iyiki bir aksam gelmedim.akannehir insan bir özet gecer alla alla ..:sinifsinif:
saka bir yana harika görünüyor takim. tüm yeni arkadaslar hosgeldiniz. inanin cok iyi bir yere geldiniz. herkes icin hayirli olur insallah.
ay canim ya cok tatli dillisin ferihan. ne kadar iyi bir kizsin seni sevmemek imkansiz..canım ablacım çok paylaşım yapılmış değilmi yeni arkadaşlar maşallah hızlı başladı inşallah böyle devam eder listede görürüz haftaya hepsini çokta samimi arkadaşlar hiç yabancılık çekmediler hemen her konuda herkezle çekinmeden yazışıyorlar buda bizim açımızdan çok iyi kalliste ablamda takımın canlandığını görünce mutlu oluyor inşallah daha iyi olacak bundan sonra hep birlikte kurtulucaz kilolardan bende başladım ablacım sizin diyete bugün 20 kh değeri kadar aldım ve ilk kez yumurta yedim bu akşam şimdilik iyiiyim ama hala yumurta sevmiyorum bu diyet bittiğinde yine uzun bir süre yumurta yemeyi dşünmüyorum akannehir bugün günlük 20 kh almak için ilk günüm 15 gün sonra değişikliği hep beraber görürüz ablacım sonrasında kh değerini biraz daha yükseltirim bilmediğim şeylerde yardım edersin ablacım akşam 2 haşlama yumurta yedim öpüyorum ablacım seni baya uzun yazmışız bitmedi okuman opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz diyen tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum hoşbulduk inşallah harika bir takım oluruz
kallistecim gitmene üzüldüm ama yeni olduğum için geçmişi bilmiyorum demekki çok yoruldun olsun ama genede paylaşımsız bırakmazsın inşallah ferihancım kendine güven yapılamaz diye hiçbişey yoktur hem eski üyeler varken yenilerden aday gösterilmesi saçma olur bence sonuçta başından beri burdasınız ve neyin nasıl olduğunu ve idareyi biliyorsunuz sana güveniyorum canım Allah'ın izni ile başa çıkabilirsin merak etme hem yardımımızı istediğin her konuda seve seve yardım ederiz sonuçta hepimiz bir takımız değilmi.(her ne kadar bizim sonumuz belli olmasada şimdilik takımız :) )
ay canim ya cok tatli dillisin ferihan. ne kadar iyi bir kizsin seni sevmemek imkansiz..
güzel allahim herseyi güzel yüregine göre verir insallah.. kadir kiymet bilen insanlara rastlar mutlu olursun umarim.
basladin güzelim diyete insallah cok güzel sonuclar alirsin.. iki hafta böyle git canim meyveye hic yüklenme cok KH si var cünkü. o 20 degeri sebzeden almaya calis hatta 20nin altinda kal iki hafta.. bu diyeti yapan bir hanim ilk zamanlar 5kh yi gecmiyordum diyor. ben o diger tarafida okuyorum vaktim olursa..
bir hafta daha buradayim ferihancigim.. haftaya cumartesi yola cikiyoruz kismetse..
elimden gelirse her türlü yardimi tabiki yaparim seker.. herseyi sorabilecegini biliyorsun.Şeniz
sağol ablacım senide sevmemek imkansız sen güzel bakıyorsun amin inşallah bak bunu öğrendiğim iyi oldu ben bugün 21 kh aldım yarın dahada dikkat ederim bakalım kaç kilo vereceğim sen tr ye geldikten sonrada girersin değilmi ablacım takıma mahrum bırakma senden ve tatlı dilinden bizi opuyorumnanaktan
reyhan abla koptum yaaabu yil laptopu lacagim yanima ferihanim winn diye birseyler varya trce adini bilmem .:roflol::roflol: onlardan bir tane alir girerim canim..
hayirli geceler hepinize ben yatiyorum yarin sabahciyim yine. öpüyorum hepinizi Şeniz
merhaba canlarım,nasılsınız... takıma yeni arkadaşlar gelmişler, ben artık takımda sayılıyor muyum sayılmıyor muyum bilemiyorum...yer işgal etmemeliyim,paylaşım hiç yapamıyorum çünkü. ben fahri olarak görevimi sürdürüyorum dermişim:) şaka bir yana benim yerim başkasına verilmediyse verilsin,benim size faydam yok bu yaz... kışa da yer müsait olursa tekrar gelirim inşallah..
hepinizi çok özledim,kallisim istanbula gelip gideceksin anladığım kadarıyla,Allah yardımcın olsun.çok özledim seninle sohbeti..reyhan ablam seni de öyle... hepinizi öperim
kızlar beana bu hafata izin verin
bildirimde bulunamayabilirimnete girsem bile tartı olmadığı için izinli dersiniz olurmu
a e olunnn...
maşş takımın tadı yeni gelmiş
ama ben fazla kalamıycam
byyyy
kallisim kaptanım ben günde en az 3lt su içiyorum içinde rezene de olan karışık süt arttırıcı bitki çayı günde 2kez sabah akşam içiyorum kayısı kompostosu sabahlları 1kase içiyorum bak soğan denemedim midemde rahatsızığım var diye onu deneyebilirim ben neler denemedim ki süt artsın diye hepsinide internetten buldum zaten benim sıpa doğdu doğalı meme çok almıyor bu aralarda iyice bıraktı offfff aslında hayırlısı kısmetinde ne kadar varsa o kadar içecek değilmi?honeyim allah aşkına kimin ne dediğine neden inanıyorsun ki canım yaaa elinin altında internet var markete gidip helva alana kadar internetten bir baksana sütü arttıran şeyler nedir diye aşkol bak çok kızdım şimdi sana....
sütünün azalmaması için günde 2.5 litre su içiyormusunkaydirigubbakcemile
rezene çayı içmelisinalsanaalsanasmile
kuru soğan çok arttırır
bir de çok az şeker hatta şekersiz içebilirsen en başta çilek kompostosı ve başka kompostolar yapabilirsin...
tahin helva ile sen verdiğin o 3 kiloyu 3 günde geri alırsın bundan haberin yok mu yani .... bir de yani rezene çayının yanında ve suyun yanında tahin helvanın lafı bile olmaz...
ayy eskiden bende göbek atarak verirdim çok eğlencli oluyordu ama içinden gelecek insanın bende kalmadı eski bensenağlamabirde dün 4 lt su içtim bardak değilde 0,5 pet şişe kullanıyorum ne kadar su tükettiğimi bilmek açısından iyi oluyo 8 pet şişe akşam kızımın mızmızlığı üzerindeydi yürüyüşe çıkamadım ama hem kızları eğlendirmek hem kendim spor yapabilmek için 1saat ten fazla göbek attık 15 de mekik çektim
Kızlar bence ara öğünlere gereken önemi vermiyoruz. Metabolizmanın hızlanması ve yağ yakmak adına ara öğünleri diyetisyenim çok önemsiyor. işte benim de uyguladığım ve çok memnun kaldığım ara öğünler...
Sabah için
- Yoğurt, kırmızı meyve ve müsli: Antioksidan etkisi gösterirken, açlığınızı uzun süreliğine engeller.
- Çay: Son zamanlardakafein içerdiğinden dolayı zararlı olduğu söylense de yeşil çay ya da çeşitli çeşitli bitki çayları tüketebilirsiniz.Hem konsantrasyonu artırıyor hem de antioksidan etkisine sahip.
- Muz: En etkili meyvelerden biri. Potasyum oranı yüksek olduğundan güne daha enerjik başlamanıza neden oluyor. Üstelik küçük bir parçası elmayla aynı kaloriye sahip.
- Krem peynir ile çıtır gevrek: En klasik ara öğün. Protein kaynağı olan krempeynir, çıtır gevrek ile birlikte tüketildiği zaman daha geç acıkmanızı sağlıyor.
- Fındık: Ancak kesinlikle tuzlu ve kavrulmuş olanlardan uzak durmalı; tükettiğiniz miktara dikkatli etmelsiniz. Kuru meyve çeşitleriyle birlikte tüketildiğinde daha keyifli olabilir.
Akşam için
- Yarım sandviç: Öğlen yemekleri için kendinize sandviç aldığınızda yarıaını akaşmüzeri ara öğün olarak yemek için saklayabilirsiniz. Diğer yarısını ise öğlenleri bir kase çorbayla birlikte tüketebilirsiniz.
- Capuccino: Orta boy sütlü bir latte'nin kalorisi 200'den fazla. Eğer latte yerine capuccino tketirseniz,sadece 90 kalori almış olursunuz. Hem süt almanızı sağlarken, kahve almaya gitmek bir egzersiz sayılacak ve kafein sayesinde iş bitimine kadar çalışma gücünü kendinizde bulabileceksiniz.
- Yarım simit ile peynir: Oldukça keyifli ama sakın tamamını yemeyin.Susamları olduğundan kalori içeren bu ara öğün tok tutmada oldukça etkili.
- Ay çekirdeği: Aslında kararında tüketildiği zaman yararlı olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Üstelik kabuklu olduğundan daha yavaş tüketiliyor.
- Bitter çikolata: Eğer vücudunuz çikolata aşeriyorsa, en kötüsü bu durumu reddetmek. Bir kaç parça çikolata yiyerek vücudunuzu sakinleştirebilirsiniz.
ben leslie ile yürüyüşü indirdim kızlar 47 dakikalık bi program çok eğlenceli görünüyor
indiremeyenlere ya da isteyenlere mail adreslerine atarım
ben leslie ile yürüyüşü indirdim kızlar 47 dakikalık bi program çok eğlenceli görünüyor
indiremeyenlere ya da isteyenlere mail adreslerine atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?