Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar
Kalliste sana güle güle iyi tatiller diliyorum çok yardımcı oluyordun bize bu kısa bir ayrılık olacak eminim desteklerini çekmeyeceksin bizden kaydirigubbakcemile5 eminim
bugün listelere giriyoruz sanırım hadi bakalım hayırlı olsun
ferihancım ben bu karbonhidrat diyetini uzun zaman önce yapmıştım
kısa bir süre yapmama rağmen kilo vermiştim sonra istirar sağlayamadım devam etmedim bitti..ama vitamin kullanmadım o kadar bilinçli değildim o dönemlerde.
Vitamin eksikliğinden saç döküldüğünü okudum geçen sayfalarda.Ben dengeli beslenerek verdiğim 6 kilodan sonra inanılmaz saçlarım döküldü buna bağlayabilir miyim acaba?

ayyy ablacım kafam karıştı eyvahedigeldismile inşallah başarabilirim paylaşım alanında yazdım demişsin ama ben paylaşım alanının linkini bulamadım ayyy baya bir panik oldum şimdi listeleri yapmaya çalışırım tabiki senaristte gelse keşke yardım ederdi o daha önce yapmıştı bir hafta sen yokken daha tecrübeli neyse inşallah kalkarım altından yeni arkadaşları listeye eklemeyeceğim ama yinede kilo bildirimi yapsınlar haftaya girecekler listeye banu bu hafta yok onu izinlimi yazayım sen geldiğinde zaten kontrol edersin kardeş takımda yardım eder büyük ihtimalle neyse Allah yardımcım olsun inşallah yokluğunda herşeyi birbirine katmadan kalkarım bu işin altından akannehir çok öpüyorum ablacım görüşürüz öğlen opuyorumnanaktan

ablacım sendeki bu azim olduktan sonra sen bu diyeti bırakmazsın maşallah ilk seni tanıdığım zaman 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorduk ben 3 haftada tamam veremiyorum pes dedim sen kaç hafta yaptım maşallah diyeyim nazar değmesin ve biliyorum ki tatil dönüşündede devam edeceksin bu diyete en kolay ve en zorlamadan yapılan diyet çeşidi bu sefer incecik olana kadar bırakmak yok bu diyeti Allahın izniyle hem sen döndüğünden ben inşallah hala bu diyeti yapıyor olucam o yüzden sende hemen benimde başlamam lazım diyeceksin belki yeni arkadaşlarda yapmaya karar verir bir bakmışsın takımca kh diyeti yapıyoruz kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

evet canım ama bu sıcakta çorbada insana eziyet gibi ancak tok tutacak şeylerle geçiştiriryorum çok şükür 2 gün iyi geçti bugünüde güzel geçirirsem alışır herhalde bünyem en çokta meyve özlüyorum ama 15 gün sıkcıam dişşimi opuyorumnanaktan

canım kalliste ablam uzun zamandır burada ve artık yoruldu biraz sorumluluğu başkasının üstlenmesini istiyor haklı olarak bizde ona yardımcı olalım dedik siz yeni üyelerimizde yardım ederseniz hep birlikte bu takımı çekip çeviririz takım kapanmasın istedik sizin sayenizdede kapanmadı inşallah bundan sonrada çok daha iyi olur bu hafta listeye girmeyeceksiniz belki ama yinede kilo bildirimi yapacaksınız asıl listeye girişiniz kurallar dahilinde önümüzdeki hafta olacak ancak biz kilo bildirimini yine takım içindede bilelim diye istedik sizdende ..
bu diyeti yaptıysan bilirsin karbonhidrat eksik olduğu için halsizlik ve dolayısıyla vitamin eksikliği oluyor çok fazla ve buna bağlı saç dökülmesi oluyor zaten uzmanlarda karbonhidrat ve proteini yanyana tüketmeyin diyorlar çünkü direk vücuttta yağa dönüşmesi kolay oluyor bizde protein ağırlıklı olarak besleniyoruz karbonhidrat değerini oldukça düşürdük tabi saç dökülmesi ve vitamin eksikliğine bağlı diğer problemler olmasın diyede vitamin kullanmak gerekiyor eğer düşünürsen bu diyeti yapmayı kesinlikle vitamin takvisiyle yap zaten dengeli beslenmeyle bile 6 kiloda saç dökülmesi yaşamışsın bence herşartta vitamin ilaçları almalısın zayıflayacağız diye sağlığımızdanda olmayalım dimi opuyorumnanaktan

ferihancım canım işim tahminimden çok çok önce halloldu ve eve döndüm öğlen sonrası tekrar çıkacağım.. canımın içi panik olmana gerek yok hatalar olsada telafisiz bir durum olmaz bu yarışmada sadece gönülü ferah tut azıcık relax ol :)) ben dışarda bir kahve içeyim yana yeni taşınan komşumu çağırıp ayçayla tanıştıracağım ikiside birbirini çok merak ediyor biraz zaman geçsin kilo bildirimleride yapılsın beraber hallederiz listeyi sen bunaltma kendini..

sağol ablacım ne kadar mutlu oldum çabuk işinin bitmesine anlatamam senin sayende kalkarım inşallah bu işin altından yalnız bişey sormak istiyorum gönderdiğin excel sayfasında ki ilk iki tabloyu yaptıktan sonra paylaşım alanındamı yayınlıyoruz kendi takım içinde değil sanırım çünkü ilki haftanın birincisi ikincisi ve üçünsünü belirliyor sonrasındaki yapılacakları ve nerede paylaşılacaklarını pek anlamadım ablacım kendi takımımızdaki hesaplamayı nerde yapıcaz o yüzden kafam karıştı kafamçokkarıştı

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 /
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2.0 / 2.11% )
honeybaby ( 66.4 /
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 323.1 /

kalliste ablam yeni üyelerimiz bildirdi kilolarını hala bizim listedeki arkadaşlardan gelen yok inşallah gelirler 12 ye kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ferihancım yeni arkadaşları tebrik etmek gerek bu yüzden hassasiyet gösterdikleri için ama diğerleride gelirler henüz erken.. banu zaten yok bu hafta biliyorsun sen de yaz tabloya kilonu tombili ve honey gelince onları yazar bakarız duruma...

canım benim az önce verdiğim genel link var ya paylaşımıda burdan bulursun dediğim...

biz önce takım içinde listemizi hazırıyoruz takımda tüm işlemi bitiriyoruz... sonra kardeş takımla aramızdakileri hallediyoruz kontrol vs...

sonra herşey tamam olunca listemizi alıp paylaşım alanına kopyalıyoruz daha önce ki bir kaç sayfaya bakarsan paylaşım alanına nasıl kopyalandığını anlayabilirsin...

senin az önce sorduğun nerede yayımlanıyor sorusuna gelince sabahta yazdığım gibi her hafta başka bir takım sonuç listelerini hazırlıyor.. bize henüz sıra var merak etme o hafta geldiğinde ben yardım ederim sana....

cuma yarışması sonuç listeleri diye bir başlık var bu sonuçlarda buradan paylaşılıyor...az önce verdiğim linkten bunuda görebilirsin.. senin şimdi kafanın karışması normal ama bu günü atlatalım hafta arası sen diğer başlıkları bir incele ve gidişatın nasıl olduğunu mutlaka anlarsın..

benim size gönderdiğim excel tablosunda sadee bizim taımın durumunu hesapla ve sonra kardeş takımın kontrolünü yap canım....
genel sonuç listelerine gelince elde yapıyorum ben bunu tüm takımların sonuçlarına bakınca zaten basitçe yapılıyor...

Kilomu da bildireyim 64.

günaydın arkadaşlar..
kilom 89.

günaydın canım takımım kilom 93 :))

günaydınlar..
ilk bildirim olduğu için sadece kilomuzu belirtiyoduk..
kilom 74..

günaydın arkadaşlar
kilom 75

geciktim ben bildirmekte ama bugün itibariyle kilom 62=)

ferihancım bu listeyide öne aldım ki kolayca toparlayabilelim.. yeni arkadaşlardan bu gün kilo bildirimi yapmayan olursa lütfen listemize bundan sonrada dahil etmeyelim başka yeni arkadaşlar alalım...opuyorumnanaktan

ferihancım senin kilonuda verdiğin mesajı editleyerek ekledim bir bak bakalım aynı sonucumu buluyorsun yoksa başkamı.. bu arada verdiğin kilo süper tebrik ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…