- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.701
hayırlı yolculuklar bijom eksikleride bu arada halledersiniz sanırım şirin hatta mükemmel olduğuna eminim allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.. opuyorumnanaktan
5.TAKIM 163.ETAP
tombili ( 77.7 /
ferihann( 95.0 /
honeybaby ( 66.4 /
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 323.1 /
günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-30.html
ferihancım listeyi bu linkten girip en son açıklanmış sonuç listesinden alıyorsun her cuma bu değişmez durumopuyorumnanaktan sonra herkesin geçen hafta ki kilosunu sadece o güne ait olan kısmını bırakıp buraya yapıştırıyorsun.... sen kurallar linkini okumuşsundur mutlaka.... eğer biz üye tatile gidiyorsa geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini sadece o haftaya ait yazıyorsun diğer haftalarda silmen gerek o ismi... üye geri döndüğünde ise buradan hangi etapta ayrılmışsa o kiloyu bulup başlangıç kilosu olarak yazıyorsun bunlar en çok dikkat edilmesi gereken kurallar....
eğer üye kilo alarak dönmüşse işlem aynı fakat eğer üye uzun sayılabilecek bir kaç etap gelmemişse ve geri döndüğünde kilo vererek dönmüşse kaç hafta yoksa o kadar haftaya bölünüyor verdiği kilo bunların hepsi kurallarda yazıyor...
eğer.... aklına takılan bir durum oldu bir sorun oldu varsayalım....paylaşım alanına sorunu yazıyorsun püsküüt foruma giriş yaptığında paylaşımı mutlaka kontrol eder ve yardımcı olacaktır..... paylaşımı takip etmeyi aman sakın sakın hiç bir zaman ihmal etmeyiniz değişen kurallar sunulan öneriler hepsi paylaşımda yayımlanır..bunlara en kısa sürede takım adına cevap verilmesi gerekebilir...
sorun olduğu zaman başın sıkıştığı zaman bana bir sms atmanda yeterli olabilir ben sana telefon numaramı vereceğim özelden...opuyorumnanaktan
bu gün paylaşım alanına şu günden itibaren kaptansız olduğunu 15 gün süre içindede yeni bir kaptanın ve yardımcısının bildirileceğini yazacağım... ferihancım sen bu sorumluluğun altından çok güzel kalkarsın eminim kendinede bir yardımcı bulman gerekir yeni gelen arkadaşlar bu konuyu düşünsünler haftaya oylamaya sunar çıkan sonuca göre hareket edersiniz...opuyorumnanaktan
soru varsa alayımnaniknanik
kallisim izin öncesi sonrasi farketmez aslinda izinden sonra tekrar bugünkü moduma giremezsem diye cok korkuyorum. biliyorsun yillardir sallanip duruyoruz ve nekadar aldik .simdi yine ver ugras. yani aylarca ugrasmam gereken bugünkü modumu yakaliyabilirmiyim en büyük korkum bu. bunun icin tek güvencem sizsiniz sakin birakmayin beni eski halime.. bugünlerde okadar mutluyumki. bazen hic uyumadan saga sola dönüp duruyorum sevincten. bir gün daha gecirdim kacamaksiz demekki yapabiliyormusum diye
simdi biraz yürüyeyim. cok sicak ama hic canim istemiyor.. az az yapacagim valla ama tamamlarim adimlarimi.
ferihancım afiyet olsun inşallah allerji felan olmassın yumurtanın haricinde et tavuk ızgara yiyebilirsin yada tavuk suyu felan çorba iç zayıflaıyim derken bu sıcaklarda allerji olma
arescim kolay gelsin hayatım benimde mutfakta tadilat vardı bitti şükür anlıyorum halinden heryer bi yerde valla stresten geceleri uyuyamıyordum nasıl olcak nasıl bitecek bunca iş diye neyse iyi tarafından bak bol bol spor yapmış oluyorsun kaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar
Kalliste sana güle güle iyi tatiller diliyorum çok yardımcı oluyordun bize bu kısa bir ayrılık olacak eminim desteklerini çekmeyeceksin bizden kaydirigubbakcemile5 eminim
bugün listelere giriyoruz sanırım hadi bakalım hayırlı olsun
ferihancım ben bu karbonhidrat diyetini uzun zaman önce yapmıştım
kısa bir süre yapmama rağmen kilo vermiştim sonra istirar sağlayamadım devam etmedim bitti..ama vitamin kullanmadım o kadar bilinçli değildim o dönemlerde.
Vitamin eksikliğinden saç döküldüğünü okudum geçen sayfalarda.Ben dengeli beslenerek verdiğim 6 kilodan sonra inanılmaz saçlarım döküldü buna bağlayabilir miyim acaba?
ferihancım canım işim tahminimden çok çok önce halloldu ve eve döndüm öğlen sonrası tekrar çıkacağım.. canımın içi panik olmana gerek yok hatalar olsada telafisiz bir durum olmaz bu yarışmada sadece gönülü ferah tut azıcık relax ol :)) ben dışarda bir kahve içeyim yana yeni taşınan komşumu çağırıp ayçayla tanıştıracağım ikiside birbirini çok merak ediyor biraz zaman geçsin kilo bildirimleride yapılsın beraber hallederiz listeyi sen bunaltma kendini..
sağol ablacım ne kadar mutlu oldum çabuk işinin bitmesine anlatamam senin sayende kalkarım inşallah bu işin altından yalnız bişey sormak istiyorum gönderdiğin excel sayfasında ki ilk iki tabloyu yaptıktan sonra paylaşım alanındamı yayınlıyoruz kendi takım içinde değil sanırım çünkü ilki haftanın birincisi ikincisi ve üçünsünü belirliyor sonrasındaki yapılacakları ve nerede paylaşılacaklarını pek anlamadım ablacım kendi takımımızdaki hesaplamayı nerde yapıcaz o yüzden kafam karıştı kafamçokkarıştı
Kilomu da bildireyim 64.
günaydın arkadaşlar..
kilom 89.
günaydın canım takımım kilom 93 :))
günaydınlar..
ilk bildirim olduğu için sadece kilomuzu belirtiyoduk..
kilom 74..
günaydın arkadaşlar
kilom 75
geciktim ben bildirmekte ama bugün itibariyle kilom 62=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?