Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insanın aklı nedense hep sonradan gelio başına canım ondandır.neyse çok geç sayılmaz 2-3 hafta azimli bi şekilde diyetlerimizi yapsak herşey güzel olacak =))

bide şu çoklu aıntıyı nasıl yapıyorsunuz
meajları okurken MQ tuşlarına basarak ilerliyorsun hangisinden alıntı yapacaksan tabiki... son mesajda alıntı yapa bas hepsi toplu halde karşına gelecektir...

ablacım bu sabah itibariyle vitamin almaya başladım şimdilik sadece sandoz almaya başladım önümüzdeki günlerde ismini verdiğin diğer vitamin ilaçlarıını
ferihancım şimdi acıkmadığın zamanlara başladın ya bu süper bir haber desem :lepi: kitap diyor ki.. öğün saati geçtikten sonra hala acıkmadığınızı farkediyorsanız insülin salgılamanız düzelmeye başlamıştır ve vücudunuz ketojen durumuna geçmiştir ki bununda açıklaması var yani yağ depoların gitmeye başlamış:lepi:hihoyyyt

ah ablacım bende hep aynı şeyi söylüyorum daha önce başlamış ve bu diyetin rahatlığını farketmiş olsaydık ne güzel şimdi istediğimiz kiloda olurduk kesin ama kısmet ne yapalım onuda görücez inşallah...

kallisim izin öncesi sonrasi farketmez aslinda izinden sonra tekrar bugünkü moduma giremezsem diye cok korkuyorum. biliyorsun yillardir sallanip duruyoruz ve nekadar aldik .simdi yine ver ugras. yani aylarca ugrasmam gereken bugünkü modumu yakaliyabilirmiyim en büyük korkum bu. bunun icin tek güvencem sizsiniz sakin birakmayin beni eski halime.. bugünlerde okadar mutluyumki. bazen hic uyumadan saga sola dönüp duruyorum sevincten. bir gün daha gecirdim kacamaksiz demekki yapabiliyormusum diye
simdi biraz yürüyeyim. cok sicak ama hic canim istemiyor.. az az yapacagim valla ama tamamlarim adimlarimi.

canım bir ay sonra nişanlanıcam inşallah Allah izin verirse ondan acele ediyorum inşallah veririm bir aya kadar dua edin bana canım tabiki tavsiyelerde bulunurum reyhan ablamda yapıyor kalliste ablamda hepimiz yardımcı oluruz sana hele bir karar verde opuyorumnanaktan

geçmişi okuyum cevap yazacaktım ama çıkmam lazım iyi akşamlar herkeze hepinizi çok öpüyorum . yarın görüşmek üzere diyetle kalın hoşçakalın .

tamam mQ yaptım birsürü alıntı aldım fakat yazacağım zaman son mesajdan alıntı yap kutusunu işaretleyemedim silik durumda bende neden acaba bu arada yarın başlangıç kilolarımızı yazıcaz değilmi söylendi ama yinede bi teyit edim dedim

ferihancım hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşallah

canım ya kendin bir şeyler yazmada bir kaç kez deneseydin olması gerek bir hata olmalı sanırım...

MQ basarak geldin en son mesajda alıntı yap basacaksın bir kez daha dene bakalım aynımı olacak....

[

f

canım ya kendin bir şeyler yazmada bir kaç kez deneseydin olması gerek bir hata olmalı sanırım...

MQ basarak geldin en son mesajda alıntı yap basacaksın bir kez daha dene bakalım aynımı olacak....

evet oldu ben hepsine sadece mQ yapıp cevap yaz bölümüne direk yazmaya çalışıyordum teşekkür ederim kallistecim sağolasın

Son düzenleme:
ferihancım afiyet olsun inşallah allerji felan olmassın yumurtanın haricinde et tavuk ızgara yiyebilirsin yada tavuk suyu felan çorba iç zayıflaıyim derken bu sıcaklarda allerji olma
arescim kolay gelsin hayatım benimde mutfakta tadilat vardı bitti şükür anlıyorum halinden heryer bi yerde valla stresten geceleri uyuyamıyordum nasıl olcak nasıl bitecek bunca iş diye neyse iyi tarafından bak bol bol spor yapmış oluyorsun kaydirigubbakcemile3

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 /
ferihann( 95.0 /
honeybaby ( 66.4 /
banucan4( 84.0 / 84.0 / 0.0 / 0.00% )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 323.1 /

günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-30.html
ferihancım listeyi bu linkten girip en son açıklanmış sonuç listesinden alıyorsun her cuma bu değişmez durumopuyorumnanaktan sonra herkesin geçen hafta ki kilosunu sadece o güne ait olan kısmını bırakıp buraya yapıştırıyorsun.... sen kurallar linkini okumuşsundur mutlaka.... eğer biz üye tatile gidiyorsa geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini sadece o haftaya ait yazıyorsun diğer haftalarda silmen gerek o ismi... üye geri döndüğünde ise buradan hangi etapta ayrılmışsa o kiloyu bulup başlangıç kilosu olarak yazıyorsun bunlar en çok dikkat edilmesi gereken kurallar....
eğer üye kilo alarak dönmüşse işlem aynı fakat eğer üye uzun sayılabilecek bir kaç etap gelmemişse ve geri döndüğünde kilo vererek dönmüşse kaç hafta yoksa o kadar haftaya bölünüyor verdiği kilo bunların hepsi kurallarda yazıyor...

eğer.... aklına takılan bir durum oldu bir sorun oldu varsayalım....paylaşım alanına sorunu yazıyorsun püsküüt foruma giriş yaptığında paylaşımı mutlaka kontrol eder ve yardımcı olacaktır..... paylaşımı takip etmeyi aman sakın sakın hiç bir zaman ihmal etmeyiniz değişen kurallar sunulan öneriler hepsi paylaşımda yayımlanır..bunlara en kısa sürede takım adına cevap verilmesi gerekebilir...
sorun olduğu zaman başın sıkıştığı zaman bana bir sms atmanda yeterli olabilir ben sana telefon numaramı vereceğim özelden...opuyorumnanaktan

bu gün paylaşım alanına şu günden itibaren kaptansız olduğunu 15 gün süre içindede yeni bir kaptanın ve yardımcısının bildirileceğini yazacağım... ferihancım sen bu sorumluluğun altından çok güzel kalkarsın eminim kendinede bir yardımcı bulman gerekir yeni gelen arkadaşlar bu konuyu düşünsünler haftaya oylamaya sunar çıkan sonuca göre hareket edersiniz...opuyorumnanaktan
soru varsa alayımnaniknanik

Kallissim, ablacım,
Şimdi paylaşım alanına yazdıklarını okudum. Bir an şaşırdıktan sonra kendime geldim (( Seni çok özleyeceğimi söyleyeyim. Canımmm. Ne yazacağımı bilemedim.
Haklısın tabi, kaç zamandır buradasın. Yorulmuşsundur.
Şimdi hangi arkadaş haftalık bildirimleri yapacak?

ferihancım ben bir kaç saat gelemiyeceğim öğlen büyük ihtimal burada olurum fakat erken gelemezsemde sen listeyi o zamana dek zaten halledersin kardeş takım listesini verirse onuda kontrol eder ikisinide burada bırakırsın acele etmenize gerek yok geldiğimde son bir kez bakarım gerisini yaparsın tatlım kardeş takımada yazarım ben şimdi..

bir de en önemli konulardan birini atlıyordum nerdeyse... sonuç listelerini her hafta bir başka takım yapar... bunun sırası kurallar linkinde güncellenir tarihleri ile yazılır.. emin olamazsan sonuç listelerinde ki sıraya bakarsın yinede emin olamazsan püsküüte sorarsın bizim ki ne zaman diye...bu konu hakkında bir oylama var şu an paylaşım alanında .. listeleri açıklama saati 21.00 idi ama mesai saati bitmeden yapılması konusu oylanıyor onuda takip edersin ben oy kullandım takım adına..
liste açıklama sırası bizim takımda olursa sakın hiç heyecan filan yapma sorun olduğunda püsküütten yardım al hiç olmadı yablış oldu diyelim biri mutlaka yardım edecektir sen sakın merak etme.. sonuç listelerinin nasıl açıklandığınıda az önce ki mesajımda verdiğim linkten önce ki listelere bakıp çözebilirsin...

bu arada soruyorum senarist nerde :)) lütfen ferihana yardımcı ol tatlişko....

Canım benim yıllandık artık burada ve malülen emeklilik hakkımı kullanıyorum

Benim desteğim zaten hep takımımda olur sen de bilirsinkaydirigubbakcemile3

ferihan arkadaşımız ve senarist ilgilenecekler şimdi sana gelip bildirecektim ben de durumuopuyorumnanaktan

sen ne yaptın bu hafta son mu yoksa daha kalıyormusun...

Bugün arkadaşlarla konuşacağım. Hedefim kaptan seçilsin, ben bir hafta daha kaptana işleri öğreteyim, haftaya cuma birlikte listeleri yapalım ve gideyim :)))) Çünkü takımımızda yeni arkadaşlar çok.

Ben birazdan okula gideceğim. Öğle saatlerinde geleceğim ve takımın listesini hazırlarım. Size uğrarırım. Sen zaten bakarsın buraya ama ben de gelirim, elimden geleni yaparım :)))
Hayırlı olsun ablacım emekliliğin :)))) DArısı başıma diyeceğim ama ben senin kadar kıdemli değilim ki :))))))

tamam canımcım sana kolay gelsin diyelim bu gün için.. dediğim gibi öğlen burada olacağım ben de geldiğimde ferihan neler yapmış bakar sonrada hallederiz beraberce senide bekleriz yada kim önce gelirse duruma bakar diyelim :))))

senin takım işlerinde hayırlı olsun şimdiden tatlım ....

kallisim ablam bütün takım günaydın opuyorumnanaktan
ben yarın tatile gidiyorum 1 ay yokum giremicem sanırım ordan o yüzden merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
kallisim haberleşelime ve mazeret odasına da yazıcam haberin olsun..

oğlumun odasının duvar kağıtları yerleri bitti ve perdeleri geldi o kadar şirin görünüyor ki size anlatamam :)

Çok teşekkür ederim canımm...

hayırlı yolculuklar bijom eksikleride bu arada halledersiniz sanırım şirin hatta mükemmel olduğuna eminim allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…