- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #26.681
selamlarrrrrr..
hay massallah birkac kisiyi birden yakalamak ne güzelmis takimda.. nasil gidiyor herkes iyimi?
ferihancigim sende hemen farkettin bak kesinlikle aclik hissi yok bu diyette.. hic acikmiyor insan . isin acaibi canin birseyde istemiyor.. ben cok pisbogaz biri olarak kendimi hayretle izliyorum. hic ac degilim. canimda birsey istemiyor. günde sadece 3 ögün yiyorum ve doyuyorum.. keske kis baslarinda baslamis olsaydik bu diyete. yaz iznine kadar cok yol alirdik. ama bunada sükür. izinden sonrada aynen devam zaten.
meajları okurken MQ tuşlarına basarak ilerliyorsun hangisinden alıntı yapacaksan tabiki... son mesajda alıntı yapa bas hepsi toplu halde karşına gelecektir...bide şu çoklu aıntıyı nasıl yapıyorsunuz
ferihancım şimdi acıkmadığın zamanlara başladın ya bu süper bir haber desem :lepi: kitap diyor ki.. öğün saati geçtikten sonra hala acıkmadığınızı farkediyorsanız insülin salgılamanız düzelmeye başlamıştır ve vücudunuz ketojen durumuna geçmiştir ki bununda açıklaması var yani yağ depoların gitmeye başlamış:lepi:hihoyyytablacım bu sabah itibariyle vitamin almaya başladım şimdilik sadece sandoz almaya başladım önümüzdeki günlerde ismini verdiğin diğer vitamin ilaçlarıını
ah ablacım bende hep aynı şeyi söylüyorum daha önce başlamış ve bu diyetin rahatlığını farketmiş olsaydık ne güzel şimdi istediğimiz kiloda olurduk kesin ama kısmet ne yapalım onuda görücez inşallah...selamlarrrrrr..
hay massallah birkac kisiyi birden yakalamak ne güzelmis takimda.. nasil gidiyor herkes iyimi?
ferihancigim sende hemen farkettin bak kesinlikle aclik hissi yok bu diyette.. hic acikmiyor insan . isin acaibi canin birseyde istemiyor.. ben cok pisbogaz biri olarak kendimi hayretle izliyorum. hic ac degilim. canimda birsey istemiyor. günde sadece 3 ögün yiyorum ve doyuyorum.. keske kis baslarinda baslamis olsaydik bu diyete. yaz iznine kadar cok yol alirdik. ama bunada sükür. izinden sonrada aynen devam zaten.
aresozgur ; ne demek, umarım faydası olur.. buyrunnnnnnnnn
ferihanncım düğün mü var bi etkinlik mi var yakın zamanda?
diyetten memnun kalırsan taktiklerini alırım ben de vereliniortak .. sadece kanşekerimden ve tansiyonumdan korkuyorum.
buarada işte size bir dergiden alıntı:
Avuç avuç yerseniz, kilo almanız doğal. Oysa 30-40 gram yediğinizde 150-200 kalori civarında bir kalori kazanımınız söz konusudur ve bu rakam ara öğünlerde almanızı tavsiye ettiğimiz rakama eşittir.
Ara öğünlerinizde cipsler, tuzlu veya şekerli bisküviler, fırın işi unlu, yağlı zararlı besinler ya da çikolata, dondurma yerine bu yiyecekleri tercih ederseniz, hem kilo sorunuyla karşılaşmaz hem de sağlığınıza ciddi bir yatırım yapmış olursunuz. Bizden söylemesi...
MÜKEMMEL ARA ÖĞÜN SEÇENEKLERİ
40 gr ceviz = 8 adet
40 gr fındık = 20 adet
40 gr badem = 20 adet
40 gr yer fıstığı = 20-25 adet
40 gr antepfıstığı (kabuksuz) = 20 adet
tamam mQ yaptım birsürü alıntı aldım fakat yazacağım zaman son mesajdan alıntı yap kutusunu işaretleyemedim silik durumda bende neden acaba bu arada yarın başlangıç kilolarımızı yazıcaz değilmi söylendi ama yinede bi teyit edim dedim
ferihancım hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inşallah
canım ya kendin bir şeyler yazmada bir kaç kez deneseydin olması gerek bir hata olmalı sanırım...
MQ basarak geldin en son mesajda alıntı yap basacaksın bir kez daha dene bakalım aynımı olacak....
ferihancım afiyet olsun inşallah allerji felan olmassın yumurtanın haricinde et tavuk ızgara yiyebilirsin yada tavuk suyu felan çorba iç zayıflaıyim derken bu sıcaklarda allerji olmacanlarım nasılsınız ben öğlen ton balık ve domates yedim bugün hiç acıkmadım akşamda yumurta yiyeceğim peynirli bu gidişle yumurtadan tiksineceğim inşallah öyle olmaz ama sabır daha ikinci günümdeyim 15 gün sonra baya kilo vermiş olmalıyım Allahın izniyle :))
arescim kolay gelsin hayatım benimde mutfakta tadilat vardı bitti şükür anlıyorum halinden heryer bi yerde valla stresten geceleri uyuyamıyordum nasıl olcak nasıl bitecek bunca iş diye neyse iyi tarafından bak bol bol spor yapmış oluyorsun kaydirigubbakcemile3slm çok değerli takım arkadaşlarım...
evde tadilat ve temizlik olduğu için foruma pek giremedim.kusuruma bakmayın.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca daha bi mutlu oluyorum yalnız değilim diye.kalliste cim gitmene üzüldüm (henüz fazla tanımama rağmen) ...
Kallissim, ablacım,
Şimdi paylaşım alanına yazdıklarını okudum. Bir an şaşırdıktan sonra kendime geldim(( Seni çok özleyeceğimi söyleyeyim. Canımmm. Ne yazacağımı bilemedim.
Haklısın tabi, kaç zamandır buradasın. Yorulmuşsundur.
Şimdi hangi arkadaş haftalık bildirimleri yapacak?
Canım benim yıllandık artık burada ve malülen emeklilik hakkımı kullanıyorum
Benim desteğim zaten hep takımımda olur sen de bilirsinkaydirigubbakcemile3
ferihan arkadaşımız ve senarist ilgilenecekler şimdi sana gelip bildirecektim ben de durumuopuyorumnanaktan
sen ne yaptın bu hafta son mu yoksa daha kalıyormusun...
tamam canımcım sana kolay gelsin diyelim bu gün için.. dediğim gibi öğlen burada olacağım ben de geldiğimde ferihan neler yapmış bakar sonrada hallederiz beraberce senide bekleriz yada kim önce gelirse duruma bakar diyelim :))))
senin takım işlerinde hayırlı olsun şimdiden tatlım ....
kallisim ablam bütün takım günaydın opuyorumnanaktan
ben yarın tatile gidiyorum 1 ay yokum giremicem sanırım ordan o yüzden merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
kallisim haberleşelime ve mazeret odasına da yazıcam haberin olsun..
oğlumun odasının duvar kağıtları yerleri bitti ve perdeleri geldi o kadar şirin görünüyor ki size anlatamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?