Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

utanarak yaziyorum 97 kilo yani yolum daha uzun ama bi amac belirlemedim kendime ne giderse biktim artik kilolu olmaktan boyum 1.67-1.68 yas 30

ferihan seni cok tebrik ediyorum 16 kilo vermisin nasil ve nekadar zamanda verdin yazarsan cok sevinirim

teşekkür ederim aslında nisan sonunda bu takıma girdim önce 3 hafta 5günde 5 kilo diyeti yaptım diyet listelerinde var ama bende bir süre sonra kilo vermem durdu en fazla 3,5 kilo verdim sonra az ve sık yemeye başladım ve günde 30 dk yürüyüş bazen 1 saat oldu günde 2 lt su içtim şimdiyse 2 haftadır düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum bol protein tüketiyorum ve kilo vermemde yardımcı bir diyet daha verilecek 30 kilom var ama olsun yavaş yavaş gidiyor bu kadar zamanda 16 gittiğine göre bir yılda 30 kilo gider herhalde sen kaç kilosun kaydirigubbakcemile5

utanarak yaziyorum 97 kilo yani yolum daha uzun ama bi amac belirlemedim kendime ne giderse biktim artik kilolu olmaktan boyum 1.67-1.68 yas 30

üzülme ben 114 kiloydum bir sürü ilaç denedim ama yok olmuyor olmuyordu en sonunda hem diyet hem azda olsa sporla bir yılda 106 ya düştüm yok dedim olmuyor sonra burayı buldum senin gibi listelere bakıyordum bir anda takıma davet edildim ve şimdi takım arkadaşlarımla kendimi daha motive olmuş ve diyeti arada kaçamaklar olsada bırakmadan devam ediyorum sabırlıyım uzun bir yol var önümde sende sakın utanma sıkılma üzülme uzun vadede olsun zaten kısa zamanda gitmiyor bu kilolar yiyerek aldık yemeyerek vericez yapacak bişey yok değilmi kaydirigubbakcemile5

ayy insallah veririz canim ya biktim valla kilolu olmaktan.suan elma diyeti yapiyorum gerci denemedigim kalmadi ya neyse yarin diyetsiz bi gun dusunuyorum soyle canimin cektigi seylerden azcik olsun yiyebilim elma iskence resmen!p.tesi de 5 gunde 5 kilo diyeti yapim diyorum bakalim ya yerim yada ac dururum dengem yok yani.ben oyle az az sik sik yiyerek sanmiyorum zayiflayim iradem cok zayif bende tek zayif olan sey:)

mrb lar
nasılsınız 5. takım
ben iyiyim
bu güne meyveyle başladım
dünü de iyi kapattım
bakalım
pzt side diyetiyene randevum var
daha bir sıkıcam artık

kallistecim dün girdim evet
ama klavyede sorun oldu hiç birşey yazamadım
ama geçmişi harfi harfine okuyorum
paylaşımımın az olmasının sebebide ben girdiğimde ne hikmetse hiç kimse olmuyor

ama kimse benim kadar bağımlı değildir takıma
yazın özellikle yoğunluk fazla oluyor
ama lütfen takımda kalmalıyım ben çünki tam motvasyona ihtiyacım olan zamanda
kalmalıyım takımda
diyetisyen eşliğinde takımla berabar verilecek çookkk kilom var

hem ayrıca kimse yokkende ben vardım
genede hyrsı siz bilirsiniz

a e olunn...

ferihan maşş...
takipteyim seni
azmine hayranım
süpersin valla
demekki isteyince oluyor
darısı başımızaaa.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi yolculuklar
sağlıkla gidin sağlıkla dönün inş...turkbayragiturkbayragi

hepinize güzel günler dilerim arkadaşlar bugün yine sabah yürüyüşümü yaptım diyetime devam ediyorum ama çok acıkıyorum kızlar midem kazınıyor sürekli evde olduğumdanmıdır nedir resmen savaş yaşıyorum buzdolabıyla kendimi tutuyorum tabi yemiyorum ama merak ettim sizdede oluyormu böyle tokluk hissi vermesi için ne yapabilirim

mrb chromium pikolinatı dene baya bi tokluk hissi veriyor
özelliklede tatlı krizlerini önlüyor..:icecream::icecream:

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ben de bugün sıcaklar nedeniyle evdeydim, diyetim haftasonları biraz bozuluyor ama eğer birazcık fazla yemişsem akşamları hiç bişey yemiyorum saat 5-6'dan sonra.
yürüyüş ve spor sağlıklı zayıflama için şart. 1 saat tempolu yürüyüş 200 kcal yakmamızı sağlıyor. 1 kilo verebilmek için de 7500 kcal yakmış olmamız gerekiyor. günlük ihtiyacımızdan 300 kcal az yesek ve 1 saat yürüyüş yapsak (toplamda 500 eder) böylece her 5 günde 1 kilo verebiliriz. kaydirigubbakcemile2
nitekim benim zayıflama yöntemim böyle oldu, 21inde başladım ve bu cuma günü 2,5 kilo vermiş idim toplamda.

takyon çok açlık hissettiğinde su iç 2 bardak, veya 1 incir (1 meyve eder) veya 10 tane fındık at, 2 dk sonra isteğin geçer, ya da soda seviyorsan soda da içebilirsin o da tok hissettirir..açlık hissetmen güzel demek ki vücudun yakacak bişeyler arıyor ne güzel delikafadulden

sevgili takımcığım herkeze şimdiden hayırlı pazarlar yarın ben giremem büyük ihtimalle malum evde olunca diyet biraz sabote oluyor biraz esnek bir diyet uyguluyorum haftasonları ama haftaiçi bol proteinli ve az yiyorum inşallah açık kapanıyor hepinizi öpüyorum şimdiden pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın ..

banucum sıkı takipçi olduğunu mesaj kaçırmadığını biliyorum hadi o zaman şu takım ve en başta kendimiz için biraz daha gayret edelim...opuyorumnanaktan

biraz daha alıntı yaparak daha fazla yorum yapmaya çalış.. diğer arkadaşlarda sana yazmaya biraz daha özen göstersiler böylelikle burada kimse olmasınıda aramazsın yani ben burada kimse varmı diye hiç bakmam biliyormusunuz gelirim yazacağımı yazarım alıntılarımı yaparım burada birileri varsa o anda sohbet gelişir ama biliyorsunuz zaten burada ki sohbet gereksizdir ne yaptık ne yedik bunu yazıp diğerlerine yorum yazsak birazda bildiğimiz bilgileri paylaşsak olay tamamdır..

mrb chromium pikolinatı dene baya bi tokluk hissi veriyor
özelliklede tatlı krizlerini önlüyor..:icecream::icecream:
cromu ben de kullanıyorum bir yıldır filan müthiş tokluk heleki tatlılara ve karbonhidratlı yiyeceklere isteği kesiyor coladan bile cromla uzaklaşmıştım ben..

Günaydın arkadaşlar
Ben dün akşam bir sürü alıntı yaptım bir sürü yorum yazdım
Forumun arayüzü değişikti değişiklik yapıldı sandım
ama yazdıklarımın hiç birisi yok kafam karıştı bilmiyorumkismile

benbencim günaydın sanada...
dün forum değişikliğe uğramıştı evet tüm gün girebilmeyi başaramadım akşam baktım dediğin gibi her şey değişmişti... bazen bu ve benzeri durumları yaşayabiliyoruz yazdıklarımız kaydolmuyor vs... sağlık olsun...

dışarı çıkmadan bakınayım demiştim opuyorumnanaktan ferihancım sormuşsun ne zaman gidiyorum diye allah kısmet ederse çarşamba diyorum ama bakalım artık... elimde bir iş var onu bitirmeden gitmek istemedim giderken götürmem gerek çünkü hediye gerçi ama tamamlayıp öyle çıkarım bakalım artıkaklinialirimsmile bebek şekeri yapıyorum çok şirin oluyorlar sempatiksalakcinni
ferihan ben sana telefonumu hala vermedim dönünce yollayayım canım cumaları bir sorun olduğunda bir sms atarsın işim olsada gelirim tatlım olur mu...opuyorumnanaktan

günaydın ablacım hayırlısıyla git gel inşallah bebek şekerimi yapıyorsun ayyy ne tatlı nasıl bişey yapıyorsun çok merak etttim bitince resmini paylaşırmısın ablacım telefonuda evet verirsen bir problem olduğunda mesaj yazarım iyi olur ablacım çok sağol banucanın durumunda değişiklik varmı listede ekli olacakmı olmayacakmı geçmişi okumadım daha gerçi ama malum pazartesi haftabaşı iş yoğunluğu oluyor ancak girdim bende takıma geçmişi okuyayım ona göre yine yazarım ablacım ama ben haftasonu bir kabahat işledim hazır kilo veriyorum diye rahatlık oluştu bende ve haftasonu birsürü kaçamak yaptım kendime çok kızıyorum bu yüzden :mymeka: bugünden itibaren tekrar sıkı bir programa aldım kendimi bu ay sonuna kadar 80 e yaklaşmam gerekiyordu ama ben hala 90 dayım çok kızdım kendime klava: bugün az karbonhidratla devam etmem gerek diye düşünüyorum busabah yinede sebzede yemiş olmak için bir domates bir salatalık yedim günede yoğurtla devam edeceğim akşamlarıda yoğurt yumurta balık tavuk gibi kh değeri düşük gıdalar alıcam bu cuma en azından bir kilo vermiş olsam çok mutlu olurum yine yazarım ablacım işlerimi toparlayayım geçmişide okuyacağım görüşürüz yine opuyorumnanaktan

rüya mı görüyom sandım valla yanlış siteye mi girdim dedim nasıl giriş yaptım o zaman dedim komik oldu yaa

ferihancım nacizane bir kaç önerim olacak hayatım o kadar kendini sıkma tamam disiplinli olman çok güzel ama arada kaçamak yapabilmelisin de hem bu senin ödülün olacak koca bir hafta bir sürü güzel şeyden kıstın bu büyük bir başarı azımsama kendini.Beslenme şeklinin devamlılığını sağlamak için arada bir ödül vermelisin zaten kendine yoksa insan çok sıkılıyo hep sık sık sık olmuyo ki.Ben öyle yapmazsam kendini daha kötü hissediyorum ama arada az kaçamaklarımdan hiç pişman olmuyorum hafta içi kaldığmı yerden devam ediyorum, devam edeceğimi de biliyorum zaten kaydirigubbakcemile5Geldiği gibi gidecek kilolar, kısa bir sürede gelip yapışmadılar bir süreçti bu gitmeleri de bu süreçten geçecek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…