- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.061
kilo bildirimi yapıyorum. 88 kg
fıstıklar tebrik ederim yarışmada 2. olmuşsunuz.. feraihancımda bireyselde 2. olmuş ayrıca tebrikler...
kilo bildirimi yapıyorum. 88 kg
sagol aebenim ne kadar güzel olmus ciceklerin ya masallah. insallah canim bellimiolur kayinvalidem ankarada eger gelemezse biz oraya gidecegiz izin sonuna dogru.. hadin allaha emanet olun hepiniz ben iyice süslendim püslendim hazir bekliyorum oglusum gelsin cikacagiz.
kizlar sakin kilo almayin ben gelene kadar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi. byeee
güle güle ablam ..hayırlarla gitgel . opuyorumnanaktan,sagol aebenim ne kadar güzel olmus ciceklerin ya masallah. insallah canim bellimiolur kayinvalidem ankarada eger gelemezse biz oraya gidecegiz izin sonuna dogru.. hadin allaha emanet olun hepiniz ben iyice süslendim püslendim hazir bekliyorum oglusum gelsin cikacagiz.
kizlar sakin kilo almayin ben gelene kadar kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi. byeee
ne güzel olurdu kalişim valla ,ablamla seni misafir etmek .....opuyorumnanaktaninşallah diyim her zaman beklerim geliyoruz diyin yeter........opuyorumnanaktanaebenim maşallah canım yaa o menekşelerin güzelliği ne öyle ay nazar değecek... balkonunda süper güzel olmuş rengarenk çok güzel valla yolumuz düşerse bir kahve içmeden zaten ordan geçilmez :))
canım 12 öncesinde kilo bildirimi yapmadığın için bu haftaya listeye giremedin haftaya öğlen 12 den önce bildirimde bulunursan listeye ekleriz senide bunlara dikkat edersen sevinirim çokta güzel kilo vermişsin tebrik ederim
tmm cnm dikkat ederim..
Kızlar, ikinciliğinizi tebrik ediyorum, Ferihancım seni de çok tebrik ediyorum canım.
Hepimizin hedef kilolarımıza inmemiz dileği ile...
sagol aebenim ne kadar güzel olmus ciceklerin ya masallah. insallah canim bellimiolur kayinvalidem ankarada eger gelemezse biz oraya gidecegiz izin sonuna dogru.. hadin allaha emanet olun hepiniz ben iyice süslendim püslendim hazir bekliyorum oglusum gelsin cikacagiz.
kalliste ablama katılıyorum takım olarak az kişiyiz zaten. sürekli katılım olursa motive olmamız ve irademizi korumamız kolaylaşır diye düşünüyorum.
teşekkür ediyorum mesajıma desteğinden dolayı..
sizin geldiğiniz zaman ben takımı bırakmak üzereydim hatırlarsanız şehir dışına çıkacaktım bir kaç gün ertelendi ayrıca takıma davet edilen üyelerin paylaşımının 3 günü geçmemeside motiveyi sıfırlamama sebep oldu...şimdi durum yine pek farklı değil...bir ka ricam olacak yoksa bu takım yine dibe inmeye makhum kalır ve herkes kilo olarakta yerinde sayar durur..
ferihancım ilk ricam senden canım lütfen bu eklediğim isimlerden başkası gelirse hani geçen hafta davet edilenlerden işte o kişilerden bu listeye girmeye hak kazanan yok artık herkesin hevesi sadece bir günlük oluyor sen de öğrenmişsindir sanırım.. bu durum çok sıkıcı olmaya başladı...
listede işaretlediğim gibi moncy var ama moncyde canı istediği zaman gelip selam verip çıkıyor bu takım için gereksiz bir durum, moncy çabalayıp paylaşımını artırırsa 2 hafta sonra listeye alınabilir.. lütfen bu isimleri bir kenara not etki sonra listede hata yapma ben önümüzde ki cuma buralarda olmayabilirim..
banucana gelince bu arkadaşımızıda biliyorsunuz paylaşımı sıfır denecek kadar az.. her gün için tek mesaj yazıp çıkar.. dün kilo bildirimi yapmadı.. akşam ben buradayken geldi ve bir şey yazmadı... takım ruhuna sahip olamıyorsak burada işimiz yok..
ferihancım haftaya lütfen banuyu diskalifiye edildi diye yaz listede...
başka söylemek istediğim aslında çok şey var ama gittim ben dediğim halde hala çok karışıyorum
bence bir kaç hafta yeni üye almayın az ve öz kişiyle duruma bir bakın birbirinizi hareketlendirebilmek için farklı fikirler çıkartabilirsiniz..
herkes her yediğini içtiğini sporunu her gün yazmalı ki diğeride yorum yapabilsin yani şu sohbet ortamından kopup diyet ortamına geçmenin vakti çoktan geldi geçiyor bu durumnu toparlayabileceğinizide çok iyi biliyorum..
bir de acilen ferihana bir yardımcı gerekiyor lütfen herkes fikrini yazsın yani kızcağızın bir işi olur gelemez haber veremez takımla özellikle cuma günleri ilgilenecek biri olmalı.... herkes ben yapamam demez umarım çünkü birisi çıkmalı..
ferihancım bu son yazdığımı sık sık hatırlat takımda herkesten cevap gelene kadar sonrada önümüzde ki hafta arası paylaşıma yazarsın 5.takımın kaptanı ve yardımcısı şunlardır diye .. çünkü bu lider ve yardımcıyı belirten bir listemiz var püsküütün bunu değiştirmesi gerekiyor şu an 5. takım boş gözüküyor...
ferihann( )
honeybaby ( izine çıkacak )
takyon
moncy ( paylaşımı yetersiz 2 hafta daha liste dışı kalmalı )
benben
aresozgur
ozlemdere
HIFZIYS
bluebottle
gunaydin ben kk yeniyim o diyet bu diyet geziyorum suan elma diyeti yapiyorum 6 gunde 5.5 kilo gitti siz nasil bi diyet uyguluyosunuz merak ettim gordugum kadar baya kilolar veriliyo benimde verecek cok kilom var maalesef destege ve yardima cok ihtiyacim var onceki sayfalari okumadim bi goz gezdireyim bol sans hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?