- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.121
canim spora hic vaktim olmuyor butun gun okadar kosturuyorumki bende iki tane canavar var olduyuyolar beni yuruyus yapmaya calisiyorum oda aksamlari oluyo ancak ama esim cok calisigi icin sadece o evde oldugu zaman cikabiliyorum birde tabiki cocuklari uyutabilirsem.
selam kızlar bugün dışarı çıkarken çok dikkatli olun lakin gölgede 36 derece çok sıcak
niye hayal kuramıyosun meruse, bak hepimiz aynı durumdayız birimizin ötekinden farkı yok önemli olan miktarı değil bu işi yapmak istemen beynini yönlendirmen.Oku başarı öykülerini etkilenmezsen o zaman tamam diycem.İrade kendiliğinden geliyo zaten sen yeterki başlangıç yap arkası geliyo motive et kendini beynini sen yönlendir miden değli.O çikolatayı hayatında bilmek kaç kere yemişsindir yani tadını biliyorsun. 100 tane de yesen aynı tat 1 tane de yesen aynı tat.1 tane yersin hem aklında kalmaz yemiş olursun oh yedim dersin hem de sana kilo bile yapmaz hele de bitterini seçersen yerimsenibengunaydin kader arkadaslarim.ferhancim neolur kendine kizma inan bana bugun tekrar devam edersen cumaya dahada cok vermis olacaksin 2-3 gun yemekle metabolizmani sasirtmis oldun simdi.bak ben napim sen vermisin yine 16 kilo hayalini bile kuramiyorum nerde bende o irade neolur banada destek verin tek basina basaramicam cok sevgili dostum cikolataya donus yapacagim diye korkuyorum inan bana kac gundur kk butun sayfalari geziyorum yeterki zayiflayim diye!
sen paylaşımını artır fikirlerini sun bizimkileri oku bak nasıl gidecek teker teker..bana yazan yok ama ben yinede yazim benide bu hafta araniza alirmisiniz bende katilim yarismaya.bugun 5.haftam diyette 106 kiloylan basladim 1-2-3 cu hafta 1 kilo verdim gecen hafta 6 kiloya yakin dunden bugune dun yedim yemez olim 1 kilo gelmis yani 98 kiloyla araniza benide alirsaniz cooooooooooooook sevinirim!
canım benim önerim pilates olur benim sorunlu bölgem de alt taraf (üst bacak-basen ve kalça) ben pilates araştırıyorum şu an bir kaç tane buldum ebru şallıdan ve winsor diye bi bayan var onun videolarını indirdim fırsat bulduğum an evde yapıyorum. Sen de araştırabilirsin bölgesel yapılırsa etkisi daha çok olur bence.kızlar benim sadece üst bölgede kilo problemim var.göğüs göbek ve bel(yani yanlarım).alt tarafta basen kalça hiçbirşey yok.dengesiz gözüküyo o yüzden.1-2 ay içinde 10 kilo aldığım içinde bu bölgelerde toplandığını düşünüyorum bugün çizelgeme
30 şınav,30 sırt üstü mekik,50 sağyan,50 sol yan,40 kelebek,20 bel çevirme,50 bisiklet ve 50 sopalı hareket yazdım.
fazla yürüyüş yapamadığım için bölgesel spor hareketleriyle eriteyim bari diyorum.eklemem gereken bildiğiniz faydalı egzersizler var mı?
herkesin önerilerini bekliyorumm
Allah bağışlasın ama olsun çocukların peşinde koşarken bile belli bir spor oluyor leslie diye bir evde yürüyüş videosu var burda bir çok arkadaş indirdi o videoyu bende indirdim evde ama tembellikten yapmıyorm:kedi: onu yapabilirsen indir istersen faydası varmış bir çok kişi yazmıştı diğer topiklerde yada dans et zemuszemus
birde canım aresede söylemiştim sanada tavsiyem bol su içmek su gerçekten kilo verdiriyor yemek öncesinde 2 bardak su içmek bile hem çok yedirmiyor hemde su ihtiyacını gün içine yayarak karşılamanı sağlıyor kaydirigubbakcemile5
36 mı hiç çok değil bana göre siz yine de dikkat edin tabi biz burda 45 lerdeyiz 36 bizi kesmiyo akannehir
niye hayal kuramıyosun meruse, bak hepimiz aynı durumdayız birimizin ötekinden farkı yok önemli olan miktarı değil bu işi yapmak istemen beynini yönlendirmen.Oku başarı öykülerini etkilenmezsen o zaman tamam diycem.İrade kendiliğinden geliyo zaten sen yeterki başlangıç yap arkası geliyo motive et kendini beynini sen yönlendir miden değli.O çikolatayı hayatında bilmek kaç kere yemişsindir yani tadını biliyorsun. 100 tane de yesen aynı tat 1 tane de yesen aynı tat.1 tane yersin hem aklında kalmaz yemiş olursun oh yedim dersin hem de sana kilo bile yapmaz hele de bitterini seçersen yerimseniben
sen paylaşımını artır fikirlerini sun bizimkileri oku bak nasıl gidecek teker teker..
sagol canim ya valla cok mutlu oluyorum boyle bana yazdiginizi gorunce gercekten cok zor vermek almak okadar kolaymis ki.haklisin tadi degismiyo fazla yemekle ama iste ben tam bi stess yiyicisiyim yani mutlu olim takmayim yemem oyle ama uzulsem sinirlensem yerim hemde cok tatli tuzlu karistirarak.benim gunluk sporum temizlik asiri tiklerim var hersey gicir olmali utu takintim var hersey utulu olacak dolapta duz duracak wc gunde 3 defa silinecek gibi seyler.delilik iste ama belki simdi diyetle birlikte ise yarar.
canım benim önerim pilates olur benim sorunlu bölgem de alt taraf (üst bacak-basen ve kalça) ben pilates araştırıyorum şu an bir kaç tane buldum ebru şallıdan ve winsor diye bi bayan var onun videolarını indirdim fırsat bulduğum an evde yapıyorum. Sen de araştırabilirsin bölgesel yapılırsa etkisi daha çok olur bence.
canım isteme, söz, nişan hepsi birden olacaksa daha resmi giyinmeni öneririm hani tören gibi olmuycak anladığım etek ceket tarzı şık ve zarif takımlar var onları araştırabilirsin açık renk de olabilir tabiki şık bir topuklu ayakkabıyla yerimsenibenarkadaşlar ben azıcık diğer topiklerde nişan yüzüklerine bakayım malum yakında nişanlanıcam bakalım yüzükler nasılmış ben hiç bilmiyorum bu işler nasıl olur nasıl yüzük alınır falan birde ne giyeceğim onuda bilmiyorum sizde fikir verirmisiniz bana isteme söz nişan bir arada olacak takım mı giyeyim yoksa elbise gibi şıkırtılı bişeylermi olsun abiye olmaz ama değilmi çok sakindim ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni :))
olur öyle aradanasil yaptim bilmiyorum ama cevabim benbeninkinle karismis okadar iyim ben bu pcle
kızlar benim sadece üst bölgede kilo problemim var.göğüs göbek ve bel(yani yanlarım).alt tarafta basen kalça hiçbirşey yok.dengesiz gözüküyo o yüzden.1-2 ay içinde 10 kilo aldığım içinde bu bölgelerde toplandığını düşünüyorum bugün çizelgeme
30 şınav,30 sırt üstü mekik,50 sağyan,50 sol yan,40 kelebek,20 bel çevirme,50 bisiklet ve 50 sopalı hareket yazdım.
fazla yürüyüş yapamadığım için bölgesel spor hareketleriyle eriteyim bari diyorum.eklemem gereken bildiğiniz faydalı egzersizler var mı?
herkesin önerilerini bekliyorumm
canım ferihanda yazmış zaten paylaşımın iyi olursa neden almasınlar seni deopuyorumnanaktanbana yazan yok ama ben yinede yazim benide bu hafta araniza alirmisiniz bende katilim yarismaya.bugun 5.haftam diyette 106 kiloylan basladim 1-2-3 cu hafta 1 kilo verdim gecen hafta 6 kiloya yakin dunden bugune dun yedim yemez olim 1 kilo gelmis yani 98 kiloyla araniza benide alirsaniz cooooooooooooook sevinirim!
ferihancım valla çokta resmi takılma artık şık şıkır çok güzel ebiseler var zayıfladında zaten o zamana kadar diyecem ama kaç gün kaldıyerimseniben azcık daha verirsin içne sine sine giyersin şöyle tiril tiril ohhhh topukluda ayakkabı yakarsın ortalığı...arkadaşlar ben azıcık diğer topiklerde nişan yüzüklerine bakayım malum yakında nişanlanıcam bakalım yüzükler nasılmış ben hiç bilmiyorum bu işler nasıl olur nasıl yüzük alınır falan birde ne giyeceğim onuda bilmiyorum sizde fikir verirmisiniz bana isteme söz nişan bir arada olacak takım mı giyeyim yoksa elbise gibi şıkırtılı bişeylermi olsun abiye olmaz ama değilmi çok sakindim ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni :))
ferihanncim caim nasil heyecanlisindir simdi.aile arasi olacaksa bence takim giyersin sIk durur bence.
merhaba arkadaşlar acayip yoğun bi gündü pzt sendromunu yaşayamadım bile kafamçokkarıştı
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler? iştahım bu bugün nedense yok, diyet yapmak pek zorlamadı bu nedenle. sıcakların da etkisi olabilir ama memnunum bu durumdan tabi
ferihann bence takımdan ziyade güzel şık bir elbise tercih edebilirsin. bazı markaların elbiseleri çok şık oluyor, takım biraz fazla resmi ve her durumda zaten giyersin. bence daha özel bişey olmalı nişan kıyafeti. yüzük için de sana tavsiyem fazla kalın olmasın parmağını rahatsız etmesin, malum bundan sonra inşallah hep parmağında olacak :) bir de tanıdık bi kuyumcudan alırsan kolay çizilip çizilmeyeceği konusunda bilgi vermelerini iste. benim arkadaş aldı bi yzük, 15 gün sonra çizik çizik oldu. taşlıydı taşlarının kenarları bi tuhaf oldu falan. ay ne güzel heyecanlar, kıymetini bil arkadaşım.. :asigim:
canım isteme, söz, nişan hepsi birden olacaksa daha resmi giyinmeni öneririm hani tören gibi olmuycak anladığım etek ceket tarzı şık ve zarif takımlar var onları araştırabilirsin açık renk de olabilir tabiki şık bir topuklu ayakkabıyla yerimseniben
olur öyle arada
canım hemde nasıl aslında düne kadar hiç heyecanlı değildim hatta kardeşim benden fazla heyecan yapıyordu ne giyiceksin diyip sıkıştırıyordu aman daha var olur o zamana diyordum dün sevgilim ne renk takım elbise alsam giysem gibi şeyler söyledi ve bende panik olmaya başladım birde şu diyet kaçamağı feci canımı sıktı şimdi şişko bir gelin olacağım diye üzülüyorum akannehir aile arasında olacak akrabalar falan birazda kalabalık olur tabii takımda çok giymek istemiyorum aslında şık birazda yaza uygun üfür üfür bir elbise olsun istiyorum ama bakalım ay sonuna kadar netleşir herhalde :kedi:
az önce kuzenim geldi yurtdışından ziyarete ağzım açık kaldı boyu 1.70 ve rahat 85 kilo vardı böyle her gören üzülürdü yazık çok kilolu diye.ve şuan 55 kiloymuş 2 senedir görmüyodum hayretler içerisinde kaldım o kadar güzel olmuşki zayıflayınca.o da bana şaşırdı nasıl bu kadar kilo alabildin diye.kısmet işte dedim=)
canim yaa bak sevgilim diyosun yani seni seven kisi seni oldugun gibi hata bundan kilo daha fazlayken de seviyordu!sakin kendine stres yapma!bugunler birdaha gelmez tadini cikar biraz ne elbiseler var haklisin yaz gunu soyle ufur ufur sik giyersin.yasin kac mnerak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?