Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birde canım aresede söylemiştim sanada tavsiyem bol su içmek su gerçekten kilo verdiriyor yemek öncesinde 2 bardak su içmek bile hem çok yedirmiyor hemde su ihtiyacını gün içine yayarak karşılamanı sağlıyor kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bugün dışarı çıkarken çok dikkatli olun lakin gölgede 36 derece çok sıcak

36 mı hiç çok değil bana göre siz yine de dikkat edin tabi biz burda 45 lerdeyiz 36 bizi kesmiyo akannehir

niye hayal kuramıyosun meruse, bak hepimiz aynı durumdayız birimizin ötekinden farkı yok önemli olan miktarı değil bu işi yapmak istemen beynini yönlendirmen.Oku başarı öykülerini etkilenmezsen o zaman tamam diycem.İrade kendiliğinden geliyo zaten sen yeterki başlangıç yap arkası geliyo motive et kendini beynini sen yönlendir miden değli.O çikolatayı hayatında bilmek kaç kere yemişsindir yani tadını biliyorsun. 100 tane de yesen aynı tat 1 tane de yesen aynı tat.1 tane yersin hem aklında kalmaz yemiş olursun oh yedim dersin hem de sana kilo bile yapmaz hele de bitterini seçersen yerimseniben

sen paylaşımını artır fikirlerini sun bizimkileri oku bak nasıl gidecek teker teker..

canım benim önerim pilates olur benim sorunlu bölgem de alt taraf (üst bacak-basen ve kalça) ben pilates araştırıyorum şu an bir kaç tane buldum ebru şallıdan ve winsor diye bi bayan var onun videolarını indirdim fırsat bulduğum an evde yapıyorum. Sen de araştırabilirsin bölgesel yapılırsa etkisi daha çok olur bence.

arkadaşlar ben azıcık diğer topiklerde nişan yüzüklerine bakayım malum yakında nişanlanıcam bakalım yüzükler nasılmış ben hiç bilmiyorum bu işler nasıl olur nasıl yüzük alınır falan birde ne giyeceğim onuda bilmiyorum sizde fikir verirmisiniz bana isteme söz nişan bir arada olacak takım mı giyeyim yoksa elbise gibi şıkırtılı bişeylermi olsun abiye olmaz ama değilmi çok sakindim ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni :))

nasil indirilyo bilemem pek oyle seyleri

bak onu yapiyorum iste zaten asiri cok su icen biriyim gunde en az 3 litre icerim.daha fazla icmeye caliscam

pilates hic denemedim

canım isteme, söz, nişan hepsi birden olacaksa daha resmi giyinmeni öneririm hani tören gibi olmuycak anladığım etek ceket tarzı şık ve zarif takımlar var onları araştırabilirsin açık renk de olabilir tabiki şık bir topuklu ayakkabıyla yerimseniben

nasil yaptim bilmiyorum ama cevabim benbeninkinle karismis okadar iyim ben bu pcle
olur öyle arada

merhaba kardeş takımcım, ümit ediyorum ki inşallah hepiniz iyisinizdir. ferihancım gelmiş takımımıza sağolsun halimizi hatrımızı sormuş. ancak görebildim canım kusuruma bakma. bugün hem biraz dalgın hem biraz yoğunum. çok çok sağol, öpüyorum sizleri, arada çay içmeye bekliyorum. :)) sağlıkla kilo vermiş günler diliyorum. :))

merhaba arkadaşlar acayip yoğun bi gündü pzt sendromunu yaşayamadım bile kafamçokkarıştı
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler? iştahım bu bugün nedense yok, diyet yapmak pek zorlamadı bu nedenle. sıcakların da etkisi olabilir ama memnunum bu durumdan tabi

ferihann bence takımdan ziyade güzel şık bir elbise tercih edebilirsin. bazı markaların elbiseleri çok şık oluyor, takım biraz fazla resmi ve her durumda zaten giyersin. bence daha özel bişey olmalı nişan kıyafeti. yüzük için de sana tavsiyem fazla kalın olmasın parmağını rahatsız etmesin, malum bundan sonra inşallah hep parmağında olacak :) bir de tanıdık bi kuyumcudan alırsan kolay çizilip çizilmeyeceği konusunda bilgi vermelerini iste. benim arkadaş aldı bi yzük, 15 gün sonra çizik çizik oldu. taşlıydı taşlarının kenarları bi tuhaf oldu falan. ay ne güzel heyecanlar, kıymetini bil arkadaşım.. :asigim:

az önce kuzenim geldi yurtdışından ziyarete ağzım açık kaldı boyu 1.70 ve rahat 85 kilo vardı böyle her gören üzülürdü yazık çok kilolu diye.ve şuan 55 kiloymuş 2 senedir görmüyodum hayretler içerisinde kaldım o kadar güzel olmuşki zayıflayınca.o da bana şaşırdı nasıl bu kadar kilo alabildin diye.kısmet işte dedim=)

1 ltlik su şişeleriyle ağırlık da çalışabilirsin canım kollarını inceltmek için. bir de internetten 8 minutes diye aratırsan mesela 8 minutes arms videosuyla kollarını, 8 minutes abs ile karnını çalıştırabilirsin. plateste kullanılan spor lastiği ile de sırtını kollarını çalıştırabilirsin. kaydirigubbakcemile2

canım ferihanda yazmış zaten paylaşımın iyi olursa neden almasınlar seni deopuyorumnanaktan

ferihancım valla çokta resmi takılma artık şık şıkır çok güzel ebiseler var zayıfladında zaten o zamana kadar diyecem ama kaç gün kaldıyerimseniben azcık daha verirsin içne sine sine giyersin şöyle tiril tiril ohhhh topukluda ayakkabı yakarsın ortalığı...

senin hafta sonu kaçamağıdan bende yaptım ama kendimi öyle rahatsız hissettim ki bu gün hemen başladım yine bakalım tartılmadımda offf yaaa sıkıldım bu aralar yine...

banuyu sormuşsun banu zaten rica etmiş ihtiyacım olan dönemde kalayım diye tabiki isteyen herkese kağımız açık ama geçen hafta kilo bildirimi olmadı banuya yazacaktım şimdi yazayım mazeretsiz 2 kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi lütfen banu gibi herkes dikkat etsin..

ben geldiğimde herkese yazamıyorum beni izinli ve emekli sayın zaten ben yokmuşum gibi davranınkaydirigubbakcemile3

ferihanncim caim nasil heyecanlisindir simdi.aile arasi olacaksa bence takim giyersin sIk durur bence.

canım hemde nasıl aslında düne kadar hiç heyecanlı değildim hatta kardeşim benden fazla heyecan yapıyordu ne giyiceksin diyip sıkıştırıyordu aman daha var olur o zamana diyordum dün sevgilim ne renk takım elbise alsam giysem gibi şeyler söyledi ve bende panik olmaya başladım birde şu diyet kaçamağı feci canımı sıktı şimdi şişko bir gelin olacağım diye üzülüyorum akannehir aile arasında olacak akrabalar falan birazda kalabalık olur tabii takımda çok giymek istemiyorum aslında şık birazda yaza uygun üfür üfür bir elbise olsun istiyorum ama bakalım ay sonuna kadar netleşir herhalde :kedi:

canım teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama nasıl olur uygun kaçarmı bilmiyorum elbise çokta şık elbiseler var aslında yaza uygun malum kilolardan nasıl durur üstümde bilmiyorum ama mağazalara gidip bakmak lazım internette araştırıyorum ama yok hep abiye tarzı var ben istemiyorum öyle ağır şeyler hem şık hem hafif olsun istiyorum böyle etekleri uçuşan cinsten ne çok şey istiyorm dimi sempatiksalakcinni yüzük konusunda sade bişiy alıcam ama bilgi vermen iyi oldu çizilip çizilmeyeceğini sorayım alırken taşlı istemiyorum evet bizde öyle düşündük uzun vadede değişmeden kullanalık diye sade bir alyans alıcaz bakalım artık ama şu elbise kafamı kurcalıyor napsam acaba bilmiyorumkismile

iyice kafam karıştı takım mı elbisemi uygun olur diye ohaoldumsmile ben en iyisi mağazalara bakayım internette araştırıyorum abiye elbiseleri gösteriyor evde abiye giysem gülerler bana gerçi bende gülerim halime :roflol:

canim yaa bak sevgilim diyosun yani seni seven kisi seni oldugun gibi hata bundan kilo daha fazlayken de seviyordu!sakin kendine stres yapma!bugunler birdaha gelmez tadini cikar biraz ne elbiseler var haklisin yaz gunu soyle ufur ufur sik giyersin.yasin kac mnerak ettim?

kuzenin adına çok mutlu oldum ama kendi adıma üzüldüm bende 172 boyundayım ve şuan 90 kiloyum acaba benim içinde üzülüyorlarmıdır ki kiloluyum diye zayıfla gelin olacakısn diyorlar ama bende bir an önce vereyim bari 85 kilo olduğumda hafif balık etli olurum diye tahmin ediyorum ama bişey değişmeyecek galiba senağlama

28 oldum yaşıtlarım evlendi kaç çocuk sahibi oldu ben ancak beğendim birini ve evlenmeye karar verdim gerçi nasıl karar verdim hala şaşırıyorum ama neyse aşkın gözü kör galiba :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…