Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

naber benben nasıl gidiyor? diyetin ne şekildeydi? ben de bu hafta 1 kaçamağıma rağmen 1 kilo verdim çok mutluyum ya, sabah tartıda 59,8 i görünce çok mutlu oldum. üstelik regl dönemim geliyor.
ramazan bayramında ailelerin yanına gidince fıstık gibi olmak istiyorum şööyle 36 beden bir elbisem vardı zayıfken almıştım, etiketi bile üstünde giymemiştim, onu giyicem inş zemuszemus

paylaşım alanında bildirim listeleri saat 15.30 a kadar yapılmalı yazıyodu ya ben o o yüzden rahattım

canım üzülme paylaşım alanındaki saat bizim listeleri hesaplanmış şekilde paylaşmamız için verilmiş saat takım içinde yapılacak kilo bildirimi en geç 12 dir merak etme hafta girersin listeye sonuçta paylaşımın gayet iyi neler yapıyorsun diyetinde hergün yediklerimizi yazalım neler yemişiz hergün spor yapıyromuyuz ne yapıyoruz gibi bilgileri paylaşalım daha verimli oluruz opuyorumnanaktan

tebrik ederim çok güzel vermişsin inşallah o elbiseyi bayramda giyeceksin ve kendinle gurur duyacaksın eminim çok yakışacak kaydirigubbakcemile5

selamlarrrr.. cok telasim var burasi acik kalsin arada bakarim. yine alisveristen geldim. pogaca falan yolluk yapacagim. bu gece cikiyoruz kismetse sabaha degil . ay cok fena tutustum.
derkennnnnnnnnn ne gördüm gözümün ucuylaaaaaa hay masallahhhhhhhh ferihann ne yaptin sen güzelim muhtesem ötesi olmus. 3 kilo birdenmi gitti bu hafta? inanilacak gibi degil bu diyet hicbirimize senin kadar yaramadi. kutluyorum güzelim cok cok sevindim. gercekten cok sevindim. bir kac haftada 15 kilo verdin dur vallahi öpecegim Şeniz
hay masallah ben izinden dönene kadar 80 olacak gibisin allahmi dedirtti nedir.. insallah hep böyle cabucak inersin istedigin kiloya

canım ben herşeyden yiyorum ama az az ve sık sık yemeye gayret ediyorum sporu ihmal ediyorum onun için biraz motive olmam lazım onu da sizlerle başarıyorum bir de urfa çok sıcak bi bezginlik var ama yememi çok dikkat ediyorum haftalardır spor yapmamama rağmen verdiğim kiloları geri almadım şükür.sen çok güzel gidiyorsun takip ediyorum seni farklı bilgiler de veriyosun bize hepsini aklımda tutuyorum teşekkürleryerimseniben benim hedef kilom 57-58 veririm diye düşünüyorum ama biraz sıktırmam lazım zamanla o da olacak kendime güveniyorum.Ben doğum öncesi kıyafetlerimin hepsine giriyorum artık hamile kaldığım kilonun da altına düştüm bu çok güzel benim için.Senin elbiseyi de çok merak ettim hani hedefe ulaşınca bi fotoyla şenlendirirsin bizi inşallahyerimseniben

oki canım hiç sorun değil acemiyiz zaten biz bu sayfada daha.Zaten kilom da değişmemişti.Yüzdelik dilimi de oynatamazdım zaten kg vermiş olsaydım üzülürdüm takım birinciliğini etkileyemeyeceğim için haftaya belki kg verirsem daha iyi oluryerimseniben

bu arada itirafımı da yapayım ben aylardır hamur işi yemiyordum bugün gözleme yedimkafamçokkarıştı

( 74.0 / 73.0 / 1.0 / 1,35% )

kaydirigubbakcemile3

arkadaslar tartılmaya anca vakit bulabildim.. en gec 12ydi ama biraz gec kaldim.. :S

Son düzenleme:

ayy ablacım teşekkür ederim Allahmı söyletiyor nedir inşallah sen gelene kadar olurum 80 bu ay sonuna kadar bir 85 olsam ne isterimki daha ne kadar mutlu olurum bu sabah tartıda hafif 89 a doğru bir kayma gördüm bozmadan böyle devam etsem haftaya gidermi acaba 2 kilo daha ne dersin inşallah gider vallahi kendime nazar edicem diye korkuyorum bu sefer çözücem bu kilo işini sanırım ablacım inşallah öyle olur sen hazırlıkları yaptın çıkıyorsunuz yola inşallah hadi hayırlısıyla gidin tatile çok güzel geçer inşallah tatiliniz bol bol dinlenir eğlenirsin opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

arkadaslar tartılmaya anca vakit bulabildim.. en gec 12ydi ama biraz gec kaldim.. :S

canım 12 öncesinde kilo bildirimi yapmadığın için bu haftaya listeye giremedin haftaya öğlen 12 den önce bildirimde bulunursan listeye ekleriz senide bunlara dikkat edersen sevinirim çokta güzel kilo vermişsin tebrik ederim a.s.

azıcık kaçamaktan bişey olmaz canım ama sen yinede bir seferlik yap o kaçamağı aman biliyorsun bu kilolar bizi çok seviyor hemen yapışıveriyor yakamıza :sinifsinif:

tebrik ederim çok güzel vermişsin inşallah o elbiseyi bayramda giyeceksin ve kendinle gurur duyacaksın eminim çok yakışacak kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler kaptan ferihan buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

valla eline su dökemem ben, süper gidiyorsun aşk insanı böyle yapıyor demek ki :asigim: umarım nişana istediğin kiloda olursun şööööyle güzeel güzeel salınırsın canım

çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum ya bi çözemedim :)

benbencim az az sık sık bu işin sırrı gerçekten. spor ve yürüyüş de oldu mu insan bi de bi kaç kez irade savaşı verip galip çıkarsa bu süreç çok da keyifli hale geliyor. paylaştıklarımın faydası oluyorsa ne mutlu bana, ben de buradan çok güç alıyorum çünkü. çok keyifle diyet yapıyorum..hamilelikten önceki haline döndüysen mükemmelmiş. zaten vermen gereken kilo azalınca vücut direniyor. bakalım ben de doğum yaparsam inş eski formuma ulaşırım. plan yapıyorum da gerçi henüz ortada bebiş falan yok kaydirigubbakcemile3

50ye düşeyim fotomu çekip buraya eklerim inş kaydirigubbakcemile2

slm takım arkadaşlarımm
nasılsınız?keyifler nasıl?
normal zamanda bende bi üzüntü olması gerekirken(kilo veremediğim için) bugün enerji doluyum.kk bana çok şey kattı forumda saatlerce takılıyorum.sürekli yeni bişeyler öğreniyorum.diyet başarı hikayelerini okudum bugün.deyim yerindeyse gaza geldim=) çünkü ben bu yıl içerisinde 67 olduğum zamanları hatırlıyorum.1-2 ay içerisinde aldığım kilolar bi sene giyiniş stilimi kendime güvenimi herşeyimi değiştirdi.ama verilmeyecek rakamlar değil 7 kilom kaldı.bu hafta o kaadr dikkat edicemki kendime sonuca inşallah hep birlikte şaşırıcaz(gerçi iddialı konuşmamak lazım)
ben sabahları uyanınca direk 5i bi yerde tarzında kırıntı form die bi çay var onu içiyorum.abur cubur bisküvi kek kola,çekirdek,hamur işi,tatlı,çikolata çıkarrttım hayatımdan.en büyük yanlışım kahvaltı çok düzgün yapılamalı diyerekten doyarak kalkıyorum sofradan.kızartma bile yiyorum.fazla öğün yapmıyorum kendime.bol meyve yiyorum.1 bardak yeşil çay içiyorum.akşam yemeğini çok az yiyorum.çok uzun olmasa da yürüyüş yapıyoruz annemle.su fazla içmiyorum.aslında kendimde eksik olan şeylerin farkındayım.eski çıtı pıtı halime döncem kararlıyım.bugün kendime bi yememem gereken ve yapmam gerekenlerin çizelgesini çıkarttım.spora çok önem verecem bu hafta.umarım herşey gönlümüzce olur...
destek ve görüşlerinizi bekliyorumm

canım benim teşekkür ederim hepimiz istersek yaparız eminim herşey istemekle tabiki aşk nelere kadirde demek gerekiyor inşallah nişana kadar en azından 80 e merdiven dayasam çok mutlu olucam tabii herşeyin başı sağlık Allahım sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin herkeze opuyorumnanaktan

canım aslında hepimiz ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruz ama yapmak istemiyoruz belki belki üşeniyoruz belki aç gözlülük yapıyoruz kendi adıma biraz aç gözlüyümdür de kaydirigubbakcemile3 ben bu takıma girdiğimden beri iş yerine 4 küçük pet şişe su getiriyorum her gün üşenmeden bıkmadan ve gün içinde yanımda duran suları gördükçe içiyorum bir süre sonra zaten o bir ihtiyaç haline geliyor liseden yeni mezun olduğum sene evde oturup senin gibi kahvaltıda ve diğer günün her saatinde bol karışık kızartma yediğim için aldığım fazlaca kiloları su sayesinde vermiştim bu takıma girdiğim ve su içmeye başladığım zaman o geldi aklıma insan su içerek zayıflıyor aslında vücudun temel ihtiyacı su bence kendine bir su içme planı hazırla ve alışana kadar o plana uy kahvaltını en güzel şekilde dört dörtlük yap ama kızartmayı kaldır en azından şimdilik haftada bir gün ve az yemek şartı koy kendine diğer zararlı yiyecekleri biliyorsun zaten yenmemesi gereken günde 30 dk yürüyüş ve eminim kısa süre sonra gidecek kilolar kendiliğinden hemde sende alışıcaksın bu sürece hadi inşallah bu hafta en azından bir kilo gidecek yaptığın yeme düzenini bizimlede paylaş beraber bakalım istersen opuyorumnanaktan

paylaşım alanında bildirim listeleri saat 15.30 a kadar yapılmalı yazıyodu ya ben o o yüzden rahattım
fakat paylaşım alanında değilde burada takımda nerden baksan bir haftada 4 kez yazıldı saat 12.00ye kadar yapılacağı.. neyse.. haftaya bakılır artık ...
ay reyhan abla sana bişi demiyorum artık all ne bulursan alll

demek poğaça yapıocan hımmmm:gitme: bende aklıma gelseydi kurabiye tarifi verirdim.. neyse dönüşte yaparsın kurabiyeyide bide bu yolu dönüşü var demisempatiksalakcinni

gece çıkıyorsunuz demek... ay çok heyecanlandım ablam yaaaa..

gitmeden bana adres verecektin birde soyadını bilmiyorum ablacım onuda yazsana ohaoldumsmile

hayırlı yolculuklar olsun inşallah...

kaydirigubbakcemile3

canım tartılmaya ancak vakit buldun ama ben bugün tümö mesajları bir hafta gerişye kadar taradım senin hiç paylaşımın yoktu malesef böyle listeye giremezsin.. takım adı altına giriliyorsa takım ruhuna sahip olmalıyız.. herkes paylaşım yapacak.. isteyen gelir isteyen gelmez durumu her gün dğzenli gelenlerinde motivesini sıfıra indiriyor...

iyi akşamlar arkadaşlar ferihancım kalliste yine çok yoğun bir gün olmuş sizin için Allah kolaylık versin ikinizede takımımı tebrik ediyorum 2. olmuşuz işşallah haftaya 1. sırada olucaz yine

iyi geceler ......
kıslar derecenizden dolayı kutlarım sizleri......

kalişim sen buralardasın galiba henüz gitmedin .
... ablamda bu gecemi gidiyor tr. ye ...hayırlı yolculuklar .ablam iyi tatiller ....
. umarım gitmeden takıma bakar ... hani çiçekler açınca bolkonun resimlerini koyacaktım ancak fırsatım oldu ...
birgün yolunuz düşerse ankaraya çay içmeye beklerim bu çiçekler arsında ....::))))

..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…