Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm çok değerli takımım=)
cuma gününden itibaren dedemlere gittik yatılı kalınca foruma giremedim tabi.geldim hemen koştum açtım siteyi şansıma dün giriş yapılmadı.geçmişi sürekli takip ediyorum kaçırdığım bişey varmı diye endişeniyorum düşünün artık o derece.paylaşımım biraz az oluyor ama artık kusuruma bakmayın.bundan sonra daha sık yazarım.haftasonu çok başarılı bi diyet yapamadım kalabalık olunca kaçamaklar yaptım bugün yemekten önce 2 bardak su içtim (ferihancımın önerisi üzerine)çok küçük bi parça kepekli ekmek,bol salatalık ve malesef yine azıcık kızartma yedim=( sonra yeşil çayımı içtim.herkese azimli diyetler...

teşekkür ederim canım kendimi aslında sıkmadan yaptım bu diyeti çok garipki canım tatlı hiç çekmedi bu kadar zamandır kısa süreli oluyordu tatlı ihtiyacı ama hemen kendimi toparlıyordum protein ağırlıklı beslendiğim için dengeleniyordu tatlı ihtiyacım ki ben tatlıya aşırı düşkünümdür önceden gece yarısı kalkıp çikolata tatlı bisküvi yada akşamdan kalan tatlı varsa ondan yiyecek kadar yada sabah kalkar kalkmaz kahvaltı öncesi aç karınla tatlı yiyecek kadar çok seviyordum neyseki istemedi hiç canım tatlı diyt sürecinde ama biraz kilo vermenin rahatlığıyla bu hafta abarttım birkaç gündür normal evet arada ödüllendirmek gerek ama bir gün ödül olur yada bir öğün ben bunu cuma akşamından itibaren yaptığım için kızıyorum kendime insan bir kez bulaştığı zaman kurtulamıyor şükürler olsun ki bu sabah itibariyle diyet dengeme döndüm şimdide korkum cuma günü kilo verememek vermesem neysede almasam bari önemli olan o bakalım ben dikkat edeyimde bundan sonra inşallah sorun olmaz gider kilolar kaydirigubbakcemile5

maşallah canım ne güzel su içmek ne kadar faydalı olacak göreceksin yazın kızartma çok güzel olur muhakkak ama bizim gibi kilo problemiolanların bir süre vedalaşması gerekiyor kızartmayla ben uzun zamandır yemedim biliyormusun, gerçi kızartma yemesemde 3 gündür abattım bende diyeti şükür bugün toparladım ama geçen haftasonunu düşünüyorumda patlıcan oturtma yapmıştım patlıcanları kızardığı için yememiştim o yemekten ve kendimi daha çok suçluyorum böyle iradeli ben bu hafta niye bu kadar abarttım kaçamağı diye neyse pişmanlık duyuyorum inşallah bu cuma tartıya yansımaz bütün bunlar kahvaltın çok sağlıklı başarının devamını dilerim opuyorumnanaktan

gunaydin kader arkadaslarim.ferhancim neolur kendine kizma inan bana bugun tekrar devam edersen cumaya dahada cok vermis olacaksin 2-3 gun yemekle metabolizmani sasirtmis oldun simdi.bak ben napim sen vermisin yine 16 kilo hayalini bile kuramiyorum nerde bende o irade neolur banada destek verin tek basina basaramicam cok sevgili dostum cikolataya donus yapacagim diye korkuyorum inan bana kac gundur kk butun sayfalari geziyorum yeterki zayiflayim diye!

kaydirigubbakcemile3 ah şu çikolata benide kandırmıştı ben senin dostunum diye ama yalan söylüyor dost falan değil tadında bırakırsan muhteşem bişey ama ben önceden tadında kalmayı bilmiyordum bazen hala aklımı çelebilir diye düşünüyorum ama yok mümkün olduğunda bulaşmıyorum artık benim gibi yemek canavarı ve tatlı delisi biri arada böyle abartsa bile iradeli davranıp diyet yapabiliyorsa sende yaparsın canım bence kendine uygun bir diyet şekli daha doğrusu beslenme şekli seç önce haa elma diyetimi yapıyordun bence ki benim fikrim bu elma diyeti gibi sadece elmaya yüklenilen diyetler kısa süreli kilo vermek için sen kendine bir yeme düzeni oluşturmalısın ancak öyle kilo verilir bizim 3 yada 5 kilo fazlamız yokki elma diyetiyle verelim bizim uzun vadede yeme şeklimizi değiştirmemiz lazım benden bir öneri yaptğım diyeti eğer yapabilirim dersen paylaşayım seninle belki faydası olur ne dersin :kedi:

bana yazan yok ama ben yinede yazim benide bu hafta araniza alirmisiniz bende katilim yarismaya.bugun 5.haftam diyette 106 kiloylan basladim 1-2-3 cu hafta 1 kilo verdim gecen hafta 6 kiloya yakin dunden bugune dun yedim yemez olim 1 kilo gelmis yani 98 kiloyla araniza benide alirsaniz cooooooooooooook sevinirim!

allah razi olsun derim buyuk sevaba girersin!benim hic dengem yok iste ya mal gibi affedersin yerim yada ac gezerim bu hafta 5 gunde 5 kilo diyetine basladim ama senin dietin galiba daha sagliklidir lutfen yazarsan ooofff valla kafayi yiyecem

merusecim zaten kilosunu verme niyeti olmayan kimse bu siteye girip uzun uzun vakit harcamaz.kendin için iyi bişeyler yapıyosun en azından bunun için mutlu olabilirsin.hepimizin kilo problemi var kendini yalnız hissetme.diyet başarı hikayelerini oku bn çok motive oluyorum onlardan.inşallah bende birgün oraya yazabilirim hikayemi=) elma diyetinden herkes çok memnun birsürü kilo vermişler geri de alınmıyomuş.bende bu diyeti yapmak istiyorum ama malesef yeşil elma bulamadım.inşallah verebilirsin fazlalıklarını...

canim ya inanki cok mutsuzum bu kilolar yuzunden bende oyle surekli okuyorum ama kendim bi basarsam tabiki isteyen herkes basarsin insallah yesil elma bulamiyosan baska elma ye ben zaten hep karisik yiyodum elma sonucta cokta kendimizi sartlandirmayalim zaten yukumuz agir.birbirimize destek olalim basaralim neolurr!

canım takıma yeni bir üye alıyormuyuz bilmiyorum ama sen bol paylaşımda bulun zaten yeni üye olarak alınanlarda 2 hafta sonunda listeye girebiliyor sen sık sık gel paylaşımda bulun ben sana diyet şeklimide yazarım uygun bulursan ondan yaparsın önemli olan kilo vermek ama takımda olmak için sık sık paylaşımda bulunmak gerekiyor yaptığın diyeti sporu paylaşman gerekiyor sen paylaşımda bulun onay gelirse listeye girersin diyetide yazarım en kısa zamanda opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım inşallah=) bide ben cuma yazmamıştım heralde kilomun değişmemesinin sebebi adet oldum.onun şişkinliği çok olur bende.sanırım benim problemim yemekleri ve kahvaltıyı dair herşeyi annem hazırlıyor.ve benim küçüklükten beri kahvaltıda peynir zeytin yeme alışkanlığım yoktur.farklı kahvaltı alternatifleri yazabilirmisin rica etsem?

kızlar benim sadece üst bölgede kilo problemim var.göğüs göbek ve bel(yani yanlarım).alt tarafta basen kalça hiçbirşey yok.dengesiz gözüküyo o yüzden.1-2 ay içinde 10 kilo aldığım içinde bu bölgelerde toplandığını düşünüyorum bugün çizelgeme
30 şınav,30 sırt üstü mekik,50 sağyan,50 sol yan,40 kelebek,20 bel çevirme,50 bisiklet ve 50 sopalı hareket yazdım.
fazla yürüyüş yapamadığım için bölgesel spor hareketleriyle eriteyim bari diyorum.eklemem gereken bildiğiniz faydalı egzersizler var mı?
herkesin önerilerini bekliyorumm

tamam canim cok sagol bekliyorum onerilerini diyetini.ben hergun paylasirim yediklerimi yaptiklarim ok.

meruseciğim sana verdiğim bu linki bir oku istesen benim yaptığım düşük karbonhidrat diyetiyle ilgili bir liste var orada yiyeceklerin karbonhidrat dğerleri sen düşük olanları tercih etmelisin yani protein olanları bu linkte pek bahsetmemiş ama bu diyetin aslı ilk 15 gün 20 karbonhidratı geçmemek şeklinde olmalı sonra basamak basamak yükseltmek verdiğim linkte 50 olarak yazmış ama bizim kilolarımız çok olduğu için ilk 15 gün 20 olarak sınırlandır sonra yavaş yavaş yükselt ve porsiyonlarını birazda küçült istersen benim bir derdimde midemi küçültmek çünkü bende bir dene yanında spor yapmaya çalış en azından yürüyüş farkı göreceksin hemde daha ilk haftadan göreceksin bu diyette tek dikkat etmen gereken şey şeker hiç yok unlu gıdalar hiç yok bunları alırsan diyet 1 hafta geri gidiyor zaten ilk 15 gün zorluk çekersin sonra alışırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html

evet regl şişkinliği olabilir bence kızartmayı bir süreliğine tamamen kaldırmalısın haftada bir gün azıcık yemek suretiyle kendine ödül ver ve peynir muhakkak yemeye çalış benim kahvaltı mönüm aynıdır bir domates bir salatalık biraz peynir hafta sonları omlet olabilir peynirli yada közde biber üzerine baharat çok az zeytin yağı bazen yulaf yerdim şimdi yaptığım diyetten dolayı yemiyorum ilk 6 kilomu bu şekilde beslenerek vermiştim yoğurt ve yulaf çok severim günün her saati yiyebilirim az kolarili bol sebzeli yiyebilirsin opuyorumnanaktan

canim spora hic vaktim olmuyor butun gun okadar kosturuyorumki bende iki tane canavar var olduyuyolar beni yuruyus yapmaya calisiyorum oda aksamlari oluyo ancak ama esim cok calisigi icin sadece o evde oldugu zaman cikabiliyorum birde tabiki cocuklari uyutabilirsem.

arescim çok güzel spor çizelgen ahh ahh bende yapsam keşke elimden sadece yürüyüş geliyor bende bugün itibariyle günde bir saat yürüyüşe başladım sabah ve akşam 30 ar dk arkadaşlardan biri basen göbek gibi yerler için bir topik var videolar var inceleyin demişti bir bak istersen onlara belki yarayan bir video vardır benim böyle sorunum yok bir tek cansimidim var midem onu nasıl eriticem bilmiyorum mekik çeksem bir faydası olurmu haa bak aklıma geldi önceden şu aletler var ya mekik çeker gibi tv de reklamları oluyor çok önceden o aletlerden almıştım ve bir yaz boyunca bol su ve mekik hareketi gibi bir hareket ile çok kilo vermiştim bu tarz spor hareketleri çok faydalı gözle görülür bir sıkılaşma ve kilo verimi oluyor gerçekten olumunekankayizsmile

Allah bağışlasın ama olsun çocukların peşinde koşarken bile belli bir spor oluyor leslie diye bir evde yürüyüş videosu var burda bir çok arkadaş indirdi o videoyu bende indirdim evde ama tembellikten yapmıyorm:kedi: onu yapabilirsen indir istersen faydası varmış bir çok kişi yazmıştı diğer topiklerde yada dans et zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…