- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.141
kuzenin adına çok mutlu oldum ama kendi adıma üzüldüm bende 172 boyundayım ve şuan 90 kiloyum acaba benim içinde üzülüyorlarmıdır ki kiloluyum diye zayıfla gelin olacakısn diyorlar ama bende bir an önce vereyim bari 85 kilo olduğumda hafif balık etli olurum diye tahmin ediyorum ama bişey değişmeyecek galiba senağlama
28 oldum yaşıtlarım evlendi kaç çocuk sahibi oldu ben ancak beğendim birini ve evlenmeye karar verdim gerçi nasıl karar verdim hala şaşırıyorum ama neyse aşkın gözü kör galiba :asigim:
aa bak ne guzel manken kadar boyun var oh ne guzel canim benim sen dugune kadar 20 kg daha verirsin inaniyorum ben.buarada icim disim patates oldu su ve yesil cayla midemde yuzuyorlar 4 cocukla 45 dak.yuruyus yaptim tek basima 2 saat yurusem ondan iyi olurdu oldurduler beni
kismet guzelim bu isler oyle olsun deyince olmuyor ben 30 yasindayim.ama kendimi 40-45 gibi hissediyorum.simdiki aklim olsaydi daha gec evlenirdim ama dedim ya kismet
kuzenin adına çok mutlu oldum ama kendi adıma üzüldüm bende 172 boyundayım ve şuan 90 kiloyum acaba benim içinde üzülüyorlarmıdır ki kiloluyum diye zayıfla gelin olacakısn diyorlar ama bende bir an önce vereyim bari 85 kilo olduğumda hafif balık etli olurum diye tahmin ediyorum ama bişey değişmeyecek galiba senağlama
hadi iyi akşamlar kaçtım artık sohbet bırakılmıyor ama geciktim çok öpüyorum ..
teşekkür ederim banucum sağola.s.gnc varya bitkisel ürünlerin kapsül hallerini satar ben ordan aldım.
mersin yanıyor yolda yürüyemiyorum kaldırımlardan öyle bi sıcaklık vuruyorki yüzüme inanki kış daha güzel giyiyoruz paltoyu ceketi oh mis gibi geziyoruz ya şimdi ne yapacağımı şaşırdıık Allah beterinden korusun:1no2:selam kızlar bugün dışarı çıkarken çok dikkatli olun lakin gölgede 36 derece çok sıcak
ah arescim aynı dertten muzdaribiz ben bi ara şunu denedim bu egzersizleri yaparken poşet giyiyordum kocaman bi beyaz poşet vardı (diğerleri kurtarmıyor illa kocaman olacak)onu kolsuz kazak şeklinde kestim egzersizlerde onu giyiyordum bilmiyorum ne kadar doğru oldu yapmam ama bayağı terletiyor incelmiştim o zamanlarkızlar benim sadece üst bölgede kilo problemim var.göğüs göbek ve bel(yani yanlarım).alt tarafta basen kalça hiçbirşey yok.dengesiz gözüküyo o yüzden.1-2 ay içinde 10 kilo aldığım içinde bu bölgelerde toplandığını düşünüyorum bugün çizelgeme
30 şınav,30 sırt üstü mekik,50 sağyan,50 sol yan,40 kelebek,20 bel çevirme,50 bisiklet ve 50 sopalı hareket yazdım.
fazla yürüyüş yapamadığım için bölgesel spor hareketleriyle eriteyim bari diyorum.eklemem gereken bildiğiniz faydalı egzersizler var mı?
herkesin önerilerini bekliyorumm
ferihancım kalıplaşmış şeylerden kurtul yok şurda şu giyilir burda bu giyilir sen kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy emin ol onun içinde daha mutlu olursun kutluyorum canım Allah tamamına erdirsin bu heyecanlarıda doya doya yaşa evlendikten sonra bulamazsın böyle heyecan olumunekankayizsmilearkadaşlar ben azıcık diğer topiklerde nişan yüzüklerine bakayım malum yakında nişanlanıcam bakalım yüzükler nasılmış ben hiç bilmiyorum bu işler nasıl olur nasıl yüzük alınır falan birde ne giyeceğim onuda bilmiyorum sizde fikir verirmisiniz bana isteme söz nişan bir arada olacak takım mı giyeyim yoksa elbise gibi şıkırtılı bişeylermi olsun abiye olmaz ama değilmi çok sakindim ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni :))
arescim zaten bütünn zayıflayanlar karşılarındaki herkese çok kilo almışsın diyorlar :roflol: üzülme sıkma canını o 2 senede vermiş biz daha kısa zamanda verecez inşallahaz önce kuzenim geldi yurtdışından ziyarete ağzım açık kaldı boyu 1.70 ve rahat 85 kilo vardı böyle her gören üzülürdü yazık çok kilolu diye.ve şuan 55 kiloymuş 2 senedir görmüyodum hayretler içerisinde kaldım o kadar güzel olmuşki zayıflayınca.o da bana şaşırdı nasıl bu kadar kilo alabildin diye.kısmet işte dedim=)
iyi akşamlar canımhadi iyi akşamlar kaçtım artık sohbet bırakılmıyor ama geciktim çok öpüyorum ..
birde canım aresede söylemiştim sanada tavsiyem bol su içmek su gerçekten kilo verdiriyor yemek öncesinde 2 bardak su içmek bile hem çok yedirmiyor hemde su ihtiyacını gün içine yayarak karşılamanı sağlıyor kaydirigubbakcemile5
biz de öyle olucaz herkes hayret etcek inşallahhaz önce kuzenim geldi yurtdışından ziyarete ağzım açık kaldı boyu 1.70 ve rahat 85 kilo vardı böyle her gören üzülürdü yazık çok kilolu diye.ve şuan 55 kiloymuş 2 senedir görmüyodum hayretler içerisinde kaldım o kadar güzel olmuşki zayıflayınca.o da bana şaşırdı nasıl bu kadar kilo alabildin diye.kısmet işte dedim=)
canım kendini nasıl rahat hissedeceksen onu giy herkes farklı bişey söyler elbette yaza uygun bişey olsun ki o heyecanın yanı sıra kıyafet de terletmesin seniiyice kafam karıştı takım mı elbisemi uygun olur diye ohaoldumsmile ben en iyisi mağazalara bakayım internette araştırıyorum abiye elbiseleri gösteriyor evde abiye giysem gülerler bana gerçi bende gülerim halime :roflol:
maşallah maşallah 2 saat yürüyüşbugünki diyetim şöyle
sabah 5 ten 7 ye kadar yürüyüş (basenlerim yanıyoooorrr)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
1 bardak şekersiz çay
ara
1 paket diyet bisküvi
öğlen
tavuk ızgara
salata
ara
1 bardak meyve suyu
akşam 1 porsiyon sebze yemeği (yağsız ve az tuzlu)
yarım kase yoğurt
kızlar bu arada sabah 7 de yürüyüşten geldikten sonra bir yada 2 saat uyuyorum tekrar yanlışmı yapıyorum acaba yürürken yaktığım kalorileri uyuyunca gerimi alıyorum aklıma takıldı
ara
Arkadaşlar dün hürriyette koşu bantlarında yürürken çok dikkat edilmesi gerektiğini yazıyordu. Diz kapaklarına çok yükleniliyormuş onda yürürken.Haftada 3-4 kez 20 dakikayı geçmesin demiş Prof.Ben hep bantta yürürdüm ve kilolarımı verirken çok yardımcı olmuştu. Gerçi doktorun önerdiği kadar yürüyordum aşırıya kaçmamıştım Allahtan ve koşmanın da aslında insan anatomisine uygun olmadığını söylüyordu çünkü biz iki ayaklıyız ve koşmak bize uygun bi hareket değilmiş yürüyüş daha uygunolduğunu söylüyordu ilgisini çeken arkadaşlara duyurulurr
kesinlikle o manada yazmadım o bile bu kadar kilo verebilmiş demek için yazmıştım.böyle düşüneceğin inan aklımın ucundan geçmedi.onun yaşı 15 o yüzden daha gençsin zayıfla diyolardı.inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız.ben senin vereceğine inanıyorum kaptan=)
canim yarin gorusuruz .yalniz benim 2 tsne cocuk diger ikisi kiz kardesimin ama genelde bendeler.inan o kosturmalarin hic faydasi olmuyo bana.allah sana da guzel evlatlar nasip etsin insallah
bugünki diyetim şöyle
sabah 5 ten 7 ye kadar yürüyüş (basenlerim yanıyoooorrr)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
1 bardak şekersiz çay
ara
1 paket diyet bisküvi
öğlen
tavuk ızgara
salata
ara
1 bardak meyve suyu
akşam 1 porsiyon sebze yemeği (yağsız ve az tuzlu)
yarım kase yoğurt
kızlar bu arada sabah 7 de yürüyüşten geldikten sonra bir yada 2 saat uyuyorum tekrar yanlışmı yapıyorum acaba yürürken yaktığım kalorileri uyuyunca gerimi alıyorum aklıma takıldı
ara
iigeceler
kızlar nolur şu sıcaklarda bari biol su içelim
idrarın rengi ne kadar sarıysa o kadaraz su
içiyoruz demekmiş
zaten terle atıyoruz içtiğimizide
ha gayret:)klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?