Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa bak ne guzel manken kadar boyun var oh ne guzel canim benim sen dugune kadar 20 kg daha verirsin inaniyorum ben.buarada icim disim patates oldu su ve yesil cayla midemde yuzuyorlar 4 cocukla 45 dak.yuruyus yaptim tek basima 2 saat yurusem ondan iyi olurdu oldurduler beni

ben çıkıyorum arkadaşlar mesaim bitmiş geçiyor bile geç kalmadan çıkayım hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşürüz hoşçakalın diyetle kalın :))

28 oldum yaşıtlarım evlendi kaç çocuk sahibi oldu ben ancak beğendim birini ve evlenmeye karar verdim gerçi nasıl karar verdim hala şaşırıyorum ama neyse aşkın gözü kör galiba :asigim:

kismet guzelim bu isler oyle olsun deyince olmuyor ben 30 yasindayim.ama kendimi 40-45 gibi hissediyorum.simdiki aklim olsaydi daha gec evlenirdim ama dedim ya kismet

maşallah Allah bağışlasın 4 tane yorar tabi insanı sen hiç spor yapayım deme onların peşinde tığ gibi olman lazımdı kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim inşallah veririm geri kalan 20 kiloyuda çok mutlu olurum muhakkak neyse gecikmeden çıkayım öpüyorum canım yarın görüşürüz sık sık paylaşımda bulun 2 hafta sonra alalım senide takıma opuyorumnanaktan

kismet guzelim bu isler oyle olsun deyince olmuyor ben 30 yasindayim.ama kendimi 40-45 gibi hissediyorum.simdiki aklim olsaydi daha gec evlenirdim ama dedim ya kismet

olsun erken evlenmişsin ama çocuklarınla arkadaş gibi olursun erken evlenmeninde artıları var ben çok üzülüyorum torunlarımı yaşlı olarak sevicem diye yada çocuklarıma arkadaş gibi değilde anne gibi olucam diye :kedi:

kesinlikle o manada yazmadım o bile bu kadar kilo verebilmiş demek için yazmıştım.böyle düşüneceğin inan aklımın ucundan geçmedi.onun yaşı 15 o yüzden daha gençsin zayıfla diyolardı.inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız.ben senin vereceğine inanıyorum kaptan=)

bugün 10 bardak su ve 2 bardak yeşil çay içtim.akşam yemeği yemedim.birazdan sporumu yapıcamm=)

gnc varya bitkisel ürünlerin kapsül hallerini satar ben ordan aldım.
teşekkür ederim banucum sağola.s.
selam kızlar bugün dışarı çıkarken çok dikkatli olun lakin gölgede 36 derece çok sıcak
mersin yanıyor yolda yürüyemiyorum kaldırımlardan öyle bi sıcaklık vuruyorki yüzüme inanki kış daha güzel giyiyoruz paltoyu ceketi oh mis gibi geziyoruz ya şimdi ne yapacağımı şaşırdıık Allah beterinden korusun:1no2:
ah arescim aynı dertten muzdaribiz ben bi ara şunu denedim bu egzersizleri yaparken poşet giyiyordum kocaman bi beyaz poşet vardı (diğerleri kurtarmıyor illa kocaman olacak)onu kolsuz kazak şeklinde kestim egzersizlerde onu giyiyordum bilmiyorum ne kadar doğru oldu yapmam ama bayağı terletiyor incelmiştim o zamanlar
ferihancım kalıplaşmış şeylerden kurtul yok şurda şu giyilir burda bu giyilir sen kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy emin ol onun içinde daha mutlu olursun kutluyorum canım Allah tamamına erdirsin bu heyecanlarıda doya doya yaşa evlendikten sonra bulamazsın böyle heyecan olumunekankayizsmile
arescim zaten bütünn zayıflayanlar karşılarındaki herkese çok kilo almışsın diyorlar :roflol: üzülme sıkma canını o 2 senede vermiş biz daha kısa zamanda verecez inşallah
hadi iyi akşamlar kaçtım artık sohbet bırakılmıyor ama geciktim çok öpüyorum ..
iyi akşamlar canım

bugünki diyetim şöyle
sabah 5 ten 7 ye kadar yürüyüş (basenlerim yanıyoooorrr)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
1 bardak şekersiz çay
ara
1 paket diyet bisküvi
öğlen
tavuk ızgara
salata
ara
1 bardak meyve suyu
akşam 1 porsiyon sebze yemeği (yağsız ve az tuzlu)
yarım kase yoğurt

kızlar bu arada sabah 7 de yürüyüşten geldikten sonra bir yada 2 saat uyuyorum tekrar yanlışmı yapıyorum acaba yürürken yaktığım kalorileri uyuyunca gerimi alıyorum aklıma takıldı
ara

iigeceler
kızlar nolur şu sıcaklarda bari biol su içelim
idrarın rengi ne kadar sarıysa o kadaraz su
içiyoruz demekmiş
zaten terle atıyoruz içtiğimizide

ha gayret:)klava:klava:

biz de öyle olucaz herkes hayret etcek inşallahh

canım kendini nasıl rahat hissedeceksen onu giy herkes farklı bişey söyler elbette yaza uygun bişey olsun ki o heyecanın yanı sıra kıyafet de terletmesin seni

maşallah maşallah 2 saat yürüyüş

günaydın takımım bu arada

Arkadaşlar dün hürriyette koşu bantlarında yürürken çok dikkat edilmesi gerektiğini yazıyordu. Diz kapaklarına çok yükleniliyormuş onda yürürken.Haftada 3-4 kez 20 dakikayı geçmesin demiş Prof.Ben hep bantta yürürdüm ve kilolarımı verirken çok yardımcı olmuştu. Gerçi doktorun önerdiği kadar yürüyordum aşırıya kaçmamıştım Allahtan ve koşmanın da aslında insan anatomisine uygun olmadığını söylüyordu çünkü biz iki ayaklıyız ve koşmak bize uygun bi hareket değilmiş yürüyüş daha uygunolduğunu söylüyordu ilgisini çeken arkadaşlara duyurulurr

Dünkü menümü da yazayım;
Sabah: klasik kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, taze biber, 2-3 zeytin, şekersiz çay ve peynir.
Ara: 3 tane eti form diyet bisküvi
Öğlen: Izgara baharatlı tavuk, biraz lavaş ekmeği
Ara: 3 tane eti form diyet bisküvi
Akşam: Yarım karnıyarık, 3-4 kaşık makarna, karpuz.
Ara: Dondurma yedim.mafoldumbenBiraz da çekirdek çitirdettim mafoldumben
Ben dün abartmışım gerçektenn çook yemişim çoookk

bence de bu konu önemli arkadaşlar, koşunun ayrıca yağları erimeden kasa çevirme riski de var. erkekler için sorun değil ama biz çok kaslı bacaklara sahip olursak güzel durmaz zaten. bir de park alanlarında gördüğümüz kahverengi daha yumuşak zeminler vardır yürüyüş için. tartan zemin denir. imkanınınız varsa beton zeminde değil de bu tartan zeminlerde yürüyün, bileklerinize kaslarınıza zarar gelmez bu şekilde. babam profesyonel sporcu, bunlar onun tavsiyeleri şutarafagitti

canım biliyorum şaka yaptım bende ben kilo konusuna hiç takılmadım bugüne kadar 114 kilo olduğum zaman bile müthiş bir özgüvene sahiptim ama ne varki yaşım henüz genç belki kilo hasta etmiyor şu yaşta ama bundan 10 yıl sonra aynı şeyi söylemeyeceği kesin birsürü hastalık getirecek kilo bana o yüzden vermek istedim artık kiloyu tabii evlilik gibi konularda bahanesi oldu hoş gelinlikler falan bende 15 yaşımdayken çok söylerlerdi o zaman çok kızardım size ne lokmamımı sayıyor bunlar diye geçirirdim içimden hatta hep ağlardım benim yemek yememi istemiyorlar diye çocuk aklı işte kaydirigubbakcemile3 o yaşta bilemiyorsun ileride bu kilonun katlanarak artacağını oysa ben kızkardeşime lise çağlarından beri hep diyorumki aman kilona dikkat et ileride çocuğum olursada ben dikkat ederim onun kilosuna aynı kilo problemlerini yaşasınlar istemem inşallah istediğimiz kiloya ulaşır ve birdaha geri almayız canım sağlıkla tabiki bu arada 10 bardak su ve yeşil çay harika istendimi su içilebiliyormuş değilmi hele bu sıcaklarda nede güzel gidiyor soğuk soğuk mümkün olduğunca soğuk su içelim çünkü vücut soğuk suyu ısıtmak için enerji sarf ediyor buda kilo vermemize yardımcı oluyor opuyorumnanaktan

mönün çok güzel canım afiyet olsun yürüyüş yaptığım zamanlar ben uyumazdım ama tabi uyuduğunda kalorileri geri alrımısın bilmiyorum uykunun fazlasının veya azının kilo yaptığını biliyorum ama bu şekilde ne olur bilmem sonuçta yürüyüş yapıyorsun önemli olan o çok güzel bende günde bir saat yürüyorum keşke daha çok yapabilsem ama şimdilik bu kadar bile yeter sanıırım opuyorumnanaktan

iigeceler
kızlar nolur şu sıcaklarda bari biol su içelim
idrarın rengi ne kadar sarıysa o kadaraz su
içiyoruz demekmiş
zaten terle atıyoruz içtiğimizide

ha gayret:)klava:klava:

evet canım suyun çok kilo verdirdiğini denedim ve biliyorum günde 2 lt içiyorum ama daha fazla içmek gerek birde normal kilodaki insan 2 lt içerken her 10 kilo fazla iiçin 2 bardak fazla su içmek gerekmiş bu demek oluyorki benim 3 ltden fazla su içmem gerekiyor zor ama deneyeyim en azından opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…